baska sitede 2.1 diyor1.89 diyor
biz ayni kapasitedeyiz su miktarimizda ayni :)))Hesaplamıştım ama unutmuştum, seni görünce ben de yaptımm 1.85 çıktıı :)) 2 litre ideal o zaman bizim içinn :))
Yatacam ya sonuçları bekliyorum sizleri tebrik etmek için Allahım ne kadar iyi niyetliyim ben bakarmısınız
biz ayni kapasitedeyiz su miktarimizda ayni :)))
Yatacam ya sonuçları bekliyorum sizleri tebrik etmek için Allahım ne kadar iyi niyetliyim ben bakarmısınız
ben zaten susayinca iciyom bide spor yapinca fazla susuyorum o yuzden zaten2 litreye denk geliyor.Herşey bir yana, hadislerde var çok su içmek iyi değil diye, o yüzden gerektiği kadar içelim, zayıflayacağız diye sağlıktan olmayalım :) Doktordan önce Allah sözünü dikkate alırım ben :)
Ben de görmedim mesajını canım kusura bakma:) Ben denizlideyim canım:) Matematik öğretmenliği okuyorum canım:))canim dun yazdim ama cevabini goremedim:)
belki de yaslandim, bunuyorum:)
ankarada miydin sen guzelim?
hangi bolum okuyordun?
ben zaten susayinca iciyom bide spor yapinca fazla susuyorum o yuzden zaten2 litreye denk geliyor.
zorla su icmem
Tebrik ederim dereceye girenlere:)Salı Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün İkincisiDerya_idil tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü @Mavibocuk tebrikler canım kaptanım
Ben unutuyorum diye hatırlayınca zorla da olsa içiyorum :)) yoksa günde 1 bardak anca içerim :)))
yinemi yokum burda tebriklerSalı Günü Adım Yarışması Sonuçları
ahh seni tatli cekirge seni:)Yatacam ya sonuçları bekliyorum sizleri tebrik etmek için Allahım ne kadar iyi niyetliyim ben bakarmısınız
tamam canim hatirladim, mavibocuk Merveyle meslektastiniz :)Ben de görmedim mesajını canım kusura bakma:) Ben denizlideyim canım:) Matematik öğretmenliği okuyorum canım:))
ooo tebrikler guzellerrr adimlariniz, mekikleriniz daim olsunSalı Günü Adım Yarışması Sonuçları
evet
Ana ikinci olmuşumSalı Günü Adım Yarışması Sonuçları
Evet evet ilk katıldığımda atama bekliyo demiştiniz:) Doğru hatırladım dimi kuzum:) Ben o zamanlarda pek katılamamıştım sohbetlerinize...tamam canim hatirladim, mavibocuk Merveyle meslektastiniz :)
abal senne kadar yaptin sormasi ayipAna ikinci olmuşum
Kuzum emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?