Salı Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün İkincisi O Ollalla tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü @CheGuevera tebrikler canım
Yarınki squat bildirimii: Edsofi - 2, Akovser - 1
tebrikler guzeller:)Salı Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün Birincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün İkincisi O Ollalla tebrikler canım
Bugünün Üçüncüsü @CheGuevera tebrikler canım
cuma listeyede boyle guzel bir giris yaparsin canim:)
canım paylaştım şimdi yarın yazarım olurmuCanim bide 1 2 3 kisilerin yaptigi sayiyida yazarmsin rica etsem yanina :)
saolasın canımm sizinde emeğinize sağlıkEline sağlık kaptanımmm
İnşallah canım bugünlerde daha aşkla yapıyorum egzersizleri:) Sonu güzel olur umarım tek beklentim iyi bir sonuç almamız:))cuma listeyede boyle guzel bir giris yaparsin canim:)
teşekkür ederim kaptanım, ne demek severek yapıyorum. herşey small u yok mu bu tişörtün demek ve dedirtmek için =)Asyaca kaptanim her gun ozverili bir bicimde bu sonuclarla ilgileniyorsun, guzellerimizi motive ediyorsun.
Emeklerine, ellerine saglik guzelim
Suan buyuk hakaret isitiyorummmm 3 tane yapiyorum ben ayip ettinYarınki squat bildirimii: Edsofi - 2, Akovser - 1
uyardığın için ben teşekkür ederim canım. Kusura bakma lütfen gözden kaçırmışım canım dahası 2200 diye okudum ismide aklımda tutamadım sonradan yeniden senin ismini aradım =)ilgilendiginiz icin tesekkurlerAsyaca
Vay ne bitanesinn :)) dicezz dicezz hatta çıkarsa small dan küçüğünü de isterizzteşekkür ederim kaptanım, ne demek severek yapıyorum. herşey small u yok mu bu tişörtün demek ve dedirtmek için =)
ozaman hedefe ulasana dek cekilen aci kutsaldir kuzum, iyi geceler:)teşekkür ederim kaptanım, ne demek severek yapıyorum. herşey small u yok mu bu tişörtün demek ve dedirtmek için =)
Gune sguatla baslicagimiz kesinHerkese hayırlı geceler tatlı rüyalar :) Yarın güzel bir güne başlamanız dileğimle...
ne kusuru insanlik hali iyi geceleruyardığın için ben teşekkür ederim canım. Kusura bakma lütfen gözden kaçırmışım canım dahası 2200 diye okudum ismide aklımda tutamadım sonradan yeniden senin ismini aradım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?