Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar nerdesiniiizzz yaaaaw
Sporda busefer 3 senedir ugrastigim kilolar gidecek pes etmek yok yazin memleketine gittigimde herkesden nasil degistigimi duymak istiyorum en son gittigimde herkez sen nasil kilo almissin diyorlardi simdi görecekler beni

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 36
Markasi ne tatlimmm soylede bilgim olsun n

Peki cnm kosubandimi eliptikmiiii
Kalca basen popo genetik mirasimizzzz
Orantiliyim ama yinede tecrubeni aktarirmisin

Benim eliptik tecrubem yok canim. Kosu bandini seviyorum ama. Tum vucudu calistiriyor. Hizin&performansin aletin kontrolunde oldugu icin kendini takip edip hizini, yokusu ve harcadigin kaloriyi arttirma firsatin oluyor. Duzenli kullanirim dersen hic dusunme al.

Ayyyyy bir ton alıntı yapmıştım nerede bunlar

Neyse aklımda kalan hawar canın geçmiş olsun benim kızım da koltuktan düşmüştü bir kere çok kötü birşey ama olacağı varmış çok şükür iyiymiş bebeğin ama o vicdan azabından kurtulmak kolay değil..

Allah esirgesin. Cok gecmis olsun canim. Birseyi yoktur insallah.

Kalkamazmışım hahayt ay çok komiksiniz
Teselliye bak kaçtane yaptığımı adımımı söylemiycem 11 e kadar

Yawrukush kaptanım bundan yapayımmı haftada 1-2 gün ? benim karın bölgem baya var da =)
Kaydettim bunu bende yapayım öncesinde bi 15 dakika ısınma iyi olur dimi kaptanım Yawrukush
Hazır çorba yemeseydin keşke hem katkılı hemde çok tuzlu oluyolar.
İyileşti canım çok şükür düzelmese bugün doktora götürcektim ama gerek kalmadı neyseki.

Menümü yazayım sporu bitince yazarım
Sabah biraz ceviz tereyağda 1 yumurta domates 2 dilim eski kaşar zeytin 2 kuru kayısı 1 elma

Ara sade kahve

Yürüyüş sonrası kızımla oturduk sade kahve içtim kızım waffle yedi onun meyvesinden 3 parça yedim kivi çilek ananas

Akşam 1 kepçe karabuğdaylı çorba 1 tabak yoğurtlu ot kavurması

Yine üstüne sade kahve

Su 2.5 lt az daha içerim
Yeşilçay 2 kupa Asyaca ve maydanoz suyu az önce içtim.

D ddanes her is ortaminda uyumsuzluk oluyor canim. Odana gec isin bitince. Merhaba/iyi gunleri esirgeme. Ozel muhabbete girme guvenmedigin insanlarla. Profesyonel ol, isi de is arkadaslarini da is yerinde birak canisi.

haeshin Allah kolaylik versin sana nehir gozlum. Sikintilar/sorunlar cozulur insallah. Deniz'e de kocaman bir alkis darisi Defne'min basina:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…