İyiyiz canım sen nasılın:)Naber kızlar? bilginiz olsun diye yazıyorum; tek rakibim THY bu böyle biline
Güzel gidiyor tatlım :) haftaya ders anlatmaya başlayacağım inşallah :))İyiyiz meslektaşım sen nasılsın:) Öğretmenlik nasıl gidiyor? :)
Hosgeldin sekerim nasilsinBen burdayım canım:)
Ay ne güzel darısı başıma inşallah:)Güzel gidiyor tatlım :) haftaya ders anlatmaya başlayacağım inşallah :))
Gordum canim al bence alabilsem bende alirdim :)Kızlar yarın A101 de yağ ölçerli baskül olacakmış alsam mı ki acaba ne dersiniz doğrumudur acaba fiyatı 24 lira
Hehehe çok eğlenceliBencede kork sekerim:) adimda gecemem ewden cikamam cunkuuumm
Hoşbuldum tatlım iyilik diyelim iyilik olsun sen nasılsın:) Neler yapıyosun?Hosgeldin sekerim nasilsin
Ozman sen kesin 1000 yapton kesin :)ben en iyisi sguata koşimmmSanırım an itibarı ile bir popom ve üst bacağım yok çünkü olsa hissederdim
Napim canm sguatla ask yasiomHoşbuldum tatlım iyilik diyelim iyilik olsun sen nasılsın:) Neler yapıyosun?
Fiyatı çok uygunmuş canım:) Ben şahsen bütün eşyalarımı A 101 den alıyorum diyebilirim.Önceden pilates topu gelmişti hemen aldım:)Kızlar yarın A101 de yağ ölçerli baskül olacakmış alsam mı ki acaba ne dersiniz doğrumudur acaba fiyatı 24 lira
Fiyati cok uygun geldi bana canim:)Kızlar yarın A101 de yağ ölçerli baskül olacakmış alsam mı ki acaba ne dersiniz doğrumudur acaba fiyatı 24 lira
Allah kavustursun tekrardan canim :)Sanırım an itibarı ile bir popom ve üst bacağım yok çünkü olsa hissederdim
Aynen bende öyle kuzumNapim canm sguatla ask yasiom
Sanırım an itibarı ile bir popom ve üst bacağım yok çünkü olsa hissederdim
Canim onlarda seker yok neredeyse bir sey olmaz..
İyiyiz canım sen nasılın:)
Kızlar yarın A101 de yağ ölçerli baskül olacakmış alsam mı ki acaba ne dersiniz doğrumudur acaba fiyatı 24 lira
Sanırım an itibarı ile bir popom ve üst bacağım yok çünkü olsa hissederdim
1 kare yiyorum ben canım:)Vallaha mıne sıklıkta yiyebiliyoruz?
Var canim eve gidince paylasayim:)Kol eritme egzersizi var mı? Benim kollar çok sallanıyor da...
Gunde ya da 2gunde bir, 1 kucuk kare yiyebilirsin canim..Vallaha mıne sıklıkta yiyebiliyoruz?
Yarın için tekerlekli sandalye siparişi verdim
Bende var Can'ım bi hayrını görmedim. Anlamıyorum ne ne zaten hızlıca geçip gidiyor..
Al benden de o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?