Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyiyim guzelim, oglus da iyi cok sukur, gece uyutmadi bizi kerata:)
fitnessa gittin mi kuzum?
bugun hafif spor yapiyorsun degil mi?
Yok daha gitmedim annem disarda o gelsin cikcam hemen. Dünki gibi abartmam 1 saat yapmayi düsünüyorum 20 dakika bisiklete benzer bir alet 20 dakika kosu bandi 10 dakika bisiklet 10 dakikada diger aletlerden 15er kere

Yok daha gitmedim annem disarda o gelsin cikcam hemen. Dünki gibi abartmam 1 saat yapmayi düsünüyorum 20 dakika bisiklete benzer bir alet 20 dakika kosu bandi 10 dakika bisiklet 10 dakikada diger aletlerden 15er kere
tamam kuzum 20dk kosu bandinda isin guzelim, sonra 10dk bisiklet cevir, sonrada bir 15 dk kol, omuz, bacak, karin kasi calis yeterde artar bir tanem:)

oy gecmıs olsn yaaa salgn varmıs sanrm bnm kzıında burnu akıo
sagol kuzum sabaha iyi uyandi cok sukur..
Senin balli fistikli kuzunda hasta olmadan atlatir insallah canim:)

Gecmiş olsun canım. İnşaallah sabaha düzelir

Göremicem zaten bugidşle cumaya iki gün var ben hala +dayım
sagol canim.
spordan o artilar hep spordannnn..

harikasin ablammm :)

Ayyy kıyamam yaa kuzular hasta olmasın lütfen inşallah sabaha bişeyi kalmaz..
sagol kuzum cok sukur bugune iyi uyandi:)

sagol gulum, senin oglan nasil oldu?

60 sguat hemde sandalyesiz hıh. :)
ohhh yandan :)

Yawrukush özgem gecmis olsun insallah sabaha bir sey kalmaz pasamin.
sagol guzelim, iyi simdi cok sukur:)

100 squat hem de sandalyesizz hıhh
Yarın yürüyemeyenler takımı olucaz
yok mu arttiran:)

canim pideyi tam algilayamadigim icin o minik cezayi yazmistim.
ama pideler bir sey degilmis, cezayi gormezden gelebilrsin Zeynebim, bugunki menulerle silerim :)
is yerine alisabildin mi guzellik?

klasik bir annenin bir gunu canim:)
bir an ben mi yazdim acaba dedim:)

hello babyler bayan sportmenler cumaya 1. miyiz bakalım kimse bizi hafife almasın herkesi 4 e katlar bine böleriszz alimallahhh aman nazar değmesin
tabi birinciyizzz var mi eksiler Nenam :)

kızlar bu arada ayıptr solemesi dünden beri wc ye cıkamadm sporda yapıorm yediklermde saglıklı
canim kuru kayisiyi suya koy aksamdan sabah suyu ic, kayisiyi da ye..
Ya da 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic guzelim, hemen ise yariyor..

4gunde hamlamisim
80dk kosar adim yuruyusss
Spora start verdimmmmm cok sukur:)
sporlar baslasin:))
nasilsin canim, daha iyi misin bugun?

Soyluyoruz tabi azarimizi isitip cezalarimizi yapip rahatliyoruz Stockholm Sendromu var bu cezalara karsi cogumuzda severek cekiyoruz:))
eheehe oyyy yerim seni amazonum:)

Hayir olsun Busem ama canini sIkma hicbir sey icin olur mu?
bizi boslama ama takima gel hemen, biz senin keyfini yerine getirelim boyle durumlarda canim..
Seviliyorsun cook:)

Sükür ablam iyiyim, is güc kosturmaca... Dünya telasi hic bitmiyor sen nasilsin? Prenseslerim nasillar?
Minisi hafif hafif hissetmeye basladim ablacim Allahim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin
ayy basladimi hareketler Ebrummm ben cok ozledim o tekmeleri yaaa:)

canim Harpy idi gecen sefer 500 yapan:)

ne guzel hissettirmis ablacim prensesin sana kendisini:)
iyilesti mi ablacim guzelimiz?

Squat yapayım derkenn yere oturdum kalkamadım daa...
tam bir rezillik hala gülüyorum
ahaha olsun muhim olan yarismaya katilmak kuzum:))

Ben de içtim az önce hem de saksıdaki maydanozlarımla ama tadı Hakkı'nda güzel şeyler söyleyemicem;(

Bendim Can'ım ama daha başlamadım desem iddiam yok bu sefer..
aaa iddiasiz olur mu canim benim, vardir iddian silip supurecegim dereceleri de:))

Dedim ve 100 tane yaptım bir kerede :) iddialıyım galiba :)
haa soyle guzelim :)

Super tadini cikar en guzel zamanlar hamilelikte. Cadilar buyuyolar deniz tuvaleti ogrendi en buyuk yenilik bu simdilik :))
ayy yaa masallah Denize, nasil ogrendiniz Busem bizede tuyolar verir misin?

Yapar vallaha sınırlari zotlayin kizlar sıkı rekabet var nasil olsa 2 gun dinlenceiiizzz :)
rekabet en sevdigimmmmmm :))

canım çok geçmiş olsun. kuzular hasta olmasın yaa
sagol canim, iyi cok sukur:)

Ablacim cok cok uzuldum ama sen icini ferah tut.
Oglum daha 6 aylikti, ayni sekilde yataktan dusmustu..
Ben yaninda yorgunluktan uyuyakalmisim, esimde emziriyorum sanmis, gum diye bir ses, oglum oldu sandim
Seni o kadar iyi anliyorum ki ama cok sukur hic bir sey olmadi kuzuma..
Senin kuzuna da olamayacak bir sey Allahin izinyle.
Emarida temiz cikmis cok sukur..
Doktor o kadar cok rastladigimiz bir vakaki bu bilemezsiniz demisti..
Sen hic merak etme, cok cok iyi olacak kuzun..

menuler yildizli pekiyi olma yolunda guzelim:)

canim sen isini yap, is yerindekilerle de resmi, mesafeli olmasi gerektigi kadar iletisim kur.
oglan kizini da yanina getiriyormussun ne guzel.
baska islere bakin canim, icine sinen bir tane bulursan degerlendirirsin.
ama simdilik duzenini bozma kuzum...

evet canım 2 haftadır falan böyle maalesef.. sonunda canıma tak edecek herşeyi boşverip değiştiricem işyerini..
yok yok sabret canim eger baska bir is imkani cikarsa, ozaman durumunu tekrar degerlendirirsin..

canim is yerinde malesef yasaniyor bunlar..
sadece sen de yasamiyorsun kuzum, asgari olcude iletisim kur canim onlarla, kafana da takmamaya calis..

Biz kızımla yürümeye çıkıyoruz hava çok güzel
ne guzel, darisi basimiza:)

afiyet olsun:)

Kızlar nasılsınız :))
superiz Mervem sen nasilsin?

Yawrukush kaptanım bundan yapayımmı haftada 1-2 gün ? benim karın bölgem baya var da =)
yap guzelim, gayet guzel bir egzersiz..
Fakat yerden tamamen kalkmali egzersiz belini agritabilir, zorlarsa o hareketi pas gec canim:)

canim bende %85, %90 bitter hastasiyim..
benden 1 tane daha var midir acaba diye merak ediyordum:)
bildigin ziplenmis kakao:))

canim doneri ekmeksiz, salatayla ye diledigin gibi:)
makarnayida odul olarak yiyebilirsin cok abartmadan cumadan sonra:)

Makarnayi 65i görmeden yemiyecem kaptanim ilk ben bi 65i göreyimde
Hep böyle hedefler koymayi düsünüyorum artik mesela 63ü gördügümde baska bir ödül yani her hafta ödül yerine belirli kilolarda hedefler koydum 65.63.60.58 bu kilolara ulastigimda ödül var yoksa ödül felan yok
Buarada kaptanim ogün fitnessde kadinla konustum kadin hedefimi sordu bende 55 dedim kadin cok az dedi senin icin ozaman normal kilonun altinda cikarsin dedi. Sencede cok mu az boyum buarada 1.70 mis listede yanlis bilgi vermisim. Psikolojik olarak suan bana 55 bile cok geliyor.

evet benim de dikkatimi cekmisti:)
cok hos olmus, arka fonda senin mesajin:)
İyi xanm oglan ilac icio iste napsin . nese sguatta ben 3lerde tam solemeyim dahada yapiom . biraz once yemek yaparken lavoboda makinadan camasiri cikarirken asarken bugun sguatla gecti valla sguatla bi fantazi yasadik sormayin

Ama canm oduller vucuda hafif sok yapio iyi oluo kilo vermede bence

4. takimin citir hatunlari,
Bu hafta derece almamiz sart biliyorsunuz, notamizi sildirmeliyiz.
Yarini egzersizsiz gecirelim dinlenelim guzeller, maydanoz sularimizi icelim, yesil caylarimizi icelim.
Cuma gunu kilo bildirimi icin acele etmenize gerek yok, ben Turkiye saatiyle 17.00de kalkiyorum.
Yani demem o ki sabah ac karnina, wc sonrasi, ve kiyafetsiz, tum sartlar saglandiktan sonra tartilin canlarim:)
Bu hafta 100gr bile onemli bizim icin!
Yarini da odem yapacak gidalardan uzak durarak gecirelim.(cok tuzlu gidalar, tursular vs)
Aksamda vakitlice uyuyup dinlenelim guzeller.
Hepinizin bu haftaki emeklerini biliyorum, heyecanla cumayi bekliyorum

İyi xanm oglan ilac icio iste napsin . nese sguatta ben 3lerde tam solemeyim dahada yapiom . biraz once yemek yaparken lavoboda makinadan camasiri cikarirken asarken bugun sguatla gecti valla sguatla bi fantazi yasadik sormayin

Allah güldürsün seniii benim bacaklar pertt, yarın dinlenmek iyi gelecek

İnşaAllah canımmm
Listede olmayı özledimmm, tartının ayarlarıyla oynasam 54 gösterir mi kii bana ne tartı bozuk derimm

sen nasil istersen guzelim ama minik kacamaklar hizli kilo vermene yardimci olur..

bol ter atmalar guzelim:)

Allah muhabbetinizi arttirsin squatla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…