- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
Cok sükür kaptanim sen nasilsin oglusun nasil olduMerhabalar cnalarim,
Nasilsiniz bugun?
Yesil cay saati, afiyet olsun guzeller:)
Eki Görüntüle 1809538
iyiyim guzelim, oglus da iyi cok sukur, gece uyutmadi bizi kerata:)Cok sükür kaptanim sen nasilsin oglusun nasil oldu
Yok daha gitmedim annem disarda o gelsin cikcam hemen. Dünki gibi abartmam 1 saat yapmayi düsünüyorum 20 dakika bisiklete benzer bir alet 20 dakika kosu bandi 10 dakika bisiklet 10 dakikada diger aletlerden 15er kereiyiyim guzelim, oglus da iyi cok sukur, gece uyutmadi bizi kerata:)
fitnessa gittin mi kuzum?
bugun hafif spor yapiyorsun degil mi?
tamam kuzum 20dk kosu bandinda isin guzelim, sonra 10dk bisiklet cevir, sonrada bir 15 dk kol, omuz, bacak, karin kasi calis yeterde artar bir tanem:)Yok daha gitmedim annem disarda o gelsin cikcam hemen. Dünki gibi abartmam 1 saat yapmayi düsünüyorum 20 dakika bisiklete benzer bir alet 20 dakika kosu bandi 10 dakika bisiklet 10 dakikada diger aletlerden 15er kere
sagol kuzum sabaha iyi uyandi cok sukur..oy gecmıs olsn yaaa salgn varmıs sanrm bnm kzıında burnu akıo
sagol canim.Gecmiş olsun canım. İnşaallah sabaha düzelir
Göremicem zaten bugidşle cumaya iki gün var ben hala +dayım
harikasin ablammm :)Cuma ki 150 ip atlamayıda yaptım dün gece kaptanişkom
Geçen gün markette eliptik denedim 10 adım falan bacakları acayip yoruyo merak ediyodum merakım geçti bana göre değil bacaklarım ince zaten. Ama twist bel için faydalı gibi geliyor bana tabi kaptan daha iyi bilir
Birazda limon sık 1 kupa iç ertesi gün tartılınca iğrenç olduğunu unutursun canım.
Geçmiş olsun canım bu ara mevsim geçişi illa bi hasta oluyo bıdıklar hemen iyileşir inşallah
sagol kuzum cok sukur bugune iyi uyandi:)Ayyy kıyamam yaa kuzular hasta olmasın lütfeninşallah sabaha bişeyi kalmaz..
sagol gulum, senin oglan nasil oldu?
ohhh yandan :)60 sguat hemde sandalyesiz hıh. :)
sagol guzelim, iyi simdi cok sukur:)
yok mu arttiran:)100 squat hem de sandalyesizz hıhh
Yarın yürüyemeyenler takımı olucaz
canim pideyi tam algilayamadigim icin o minik cezayi yazmistim.
farkettik canım ama kendine zarar verirsin hersey ölçüsünde güzel
pide döner kuzum 2 avuç içi gibi işte
kızlar tebrik ederim brawoooo
ahaha adakına çok güldüm yalnız
O zaman 100 jj yapman dileğimle tatlım
ceza alınmıştırrr
o tarz insanlardan ne kadar uzak o kada mutlu tatlım
canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin.
Senden güzel haberler bekliyoruz
klasik bir annenin bir gunu canim:)Sen 100 yaptiysan ben 200 yapmaliyim
Sekerim senin gibi bekar degilim savah kalk eetrafi tipla kahvalti hazirla cocuga kahvalti yaptr tekrar topla camasr yika as bi yandan pacanda cocuk asiliyor bagriyir isler biter cocugu uyut anca spor vakti gelior ki ben sguati tuvalete gttim afedersin o sira yaptim hemenuyusunda sguatin dibine vurucam ama koca ewde bide onun hizmeti var eeee namaz saatide gelio bende is bitmez
tabi birinciyizzz var mi eksiler Nenam :)hello babyler bayan sportmenler cumaya 1. miyiz bakalımkimse bizi hafife almasın herkesi 4 e katlar bine böleriszz alimallahhh aman nazar değmesin
canim kuru kayisiyi suya koy aksamdan sabah suyu ic, kayisiyi da ye..kızlar bu arada ayıptr solemesi dünden beri wc ye cıkamadm sporda yapıorm yediklermde saglıklı
sporlar baslasin:))4gunde hamlamisim
80dk kosar adim yuruyusss
Spora start verdimmmmm cok sukur:)
eheehe oyyy yerim seni amazonum:)Soyluyoruz tabi azarimizi isitip cezalarimizi yapip rahatliyoruz Stockholm Sendromu var bu cezalara karsi cogumuzda severek cekiyoruz:))
Hayir olsun Busem ama canini sIkma hicbir sey icin olur mu?Kizlar ya gecmisi okumaya ara verdim bitmeyecek okuldayim. Iyisinizdir insallah. Dun aksam ev biraz karisikti anlatmayim bos muhabbet insanoglu be garip. Bitecek diyorum. Hic takima giresim sohbete dahil olasim bile gelmedi soyle karsilikli oturma imkanikiz olsaydi bi guzel dertlesseydik be ya. Neyse sporuma bugun devam edecegim. Diyetime tam gaz devam fekat artidayim hala.Yawrukush um bu karbonhidrat yuklemmesi iyi gelmedi galiba kuzum bana
ayy basladimi hareketler Ebrummm ben cok ozledim o tekmeleri yaaa:)Sükür ablam iyiyim, is güc kosturmaca... Dünya telasi hic bitmiyorsen nasilsin? Prenseslerim nasillar?
Minisi hafif hafif hissetmeye basladim ablacimAllahim bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin
canimCanım bizde en ufak çocuk 16 yaşında ama yine de dağılıyor evtemiz ev istiyorsan yeni evlencen çocuk da yapmicann regl bitiyor canım, zaten kaç gündür yürü-yürü bir hal oldum, 21 yılda yürümediğim kadar son 5 günde yürüdüm sanırım ama süper birşeymişş bacaklarımdaki ağrı hoşuma gitmeye başladı
evet evett ben de zaten seni oyalamak için konuşuyorummm, adımı geçtim hiç değilse squatta 1. olayım diyeesahi geçen sefer 500 yapan kimdiii ??? kimden korkmam gerektiğini bileyimmm
Canım ablamm, sıkma canını, moralini yüksek tutmaya çalışşş, stresten artı olabilirsin bak.. maydanozun, yeşilçayın dibine vuruyoruz bu 2 günü hadi hayırlısıı
ne guzel hissettirmis ablacim prensesin sana kendisini:)Kaçamakları yazmazsak eğlenceli olmazkiii
Maydanoz u çok abartma canım.
Ayy çok güzel bi duygu hareketini hissetmek. Ben ilk 16.haftada hissetmiştim ultrasona gircektim dr un acil ameliyatı çıkınca girememiştim eve gelince ağlamaya başladım sonra içerden bi serçe parmak dürtüyomuş gibi tekmecikler ben burdayım anneciğim üzülme der gibiydi mucize gibi bişey.
ahaha olsun muhim olan yarismaya katilmak kuzum:))Squat yapayım derkenn yere oturdum kalkamadım daa...
tam bir rezillik hala gülüyorum
aaa iddiasiz olur mu canim benim, vardir iddian silip supurecegim dereceleri de:))Ben de içtim az öncehem de saksıdaki maydanozlarımla ama tadı Hakkı'nda güzel şeyler söyleyemicem;(
Bendim Can'ım ama daha başlamadım desem iddiam yok bu sefer..
haa soyle guzelim :)Dedim ve 100 tane yaptım bir kerede :) iddialıyım galiba :)
ayy yaa masallah Denize, nasil ogrendiniz Busem bizede tuyolar verir misin?Super tadini cikar en guzel zamanlar hamilelikte. Cadilar buyuyolar deniz tuvaleti ogrendi en buyuk yenilik bu simdilik :))
rekabet en sevdigimmmmmm :))Yapar vallaha sınırlari zotlayin kizlar sıkı rekabet varnasil olsa 2 gun dinlenceiiizzz :)
sagol canim, iyi cok sukur:)canım çok geçmiş olsun. kuzular hasta olmasın yaa
Ablacim cok cok uzuldum ama sen icini ferah tut.kızlar sormayın akşam küçük kızım yataktan düştü, sora bir kusma hastanede aldık soluğu defalarca kustu dr dedi emara girmesi lazım, burda yok dedi sonra ile gittik sabah döndük şükür emarda bir şey çıkmadı ama diken, üstündeyim nasıl oldu da böyle dikkatsiz davrandım dünden beri kendime kızıyorum, çok üzgünüm ay bebeğime bir şey olursa ne yaparım
menuler yildizli pekiyi olma yolunda guzelim:)selam kızlar hiç gelemedim bugün.. menü de çok geç kaldı ama yazayım hemen dünkü menümü:
sabah: 2 dilim ekmek, beyaz peynir yeşillik, biraz yağda yumurta
öğle: 1 tabak kabak yemeği, yoğurt
16: 1 bardak ayran
19: 2 dilim tam buğday arası beyaz peynir, domates
21: 2 kare bitter, 1 bardak süt
su 2 lt kadar yeşil çay 2 kupa
spor leslie 2 mile+ 50 yarım mekik
canim sen isini yap, is yerindekilerle de resmi, mesafeli olmasi gerektigi kadar iletisim kur.kızlar işyeri yine çok problemli benim.. yeni başlayan kişilerle bir türlü düzgün bir iletişim kuramıyorum.. sürekli gergin bir ortam.. işyerim evime çok yakın ama o kadar bunaldım ki artık.. uzakta olsa başka biryere geçsem mi sessizce kenarda durup hiçbirşeye karışmadan beklesem mi bilemiyorum..burda öğlen kızımı da alıp getiriyorum birde yanıma..
yok yok sabret canim eger baska bir is imkani cikarsa, ozaman durumunu tekrar degerlendirirsin..evet canım 2 haftadır falan böyle maalesef.. sonunda canıma tak edecek herşeyi boşverip değiştiricem işyerini..
canim is yerinde malesef yasaniyor bunlar..öyle de bunaldım artık.. ne desem alınırlar acaba diye kendimi kasmaktan fenalık geldi.. bişeyde demesem 2 gün iyiler 3. gün bir bakıyorum suratlar asık ortada birşey yok..aman neyse yazdım döktüm içimi enazından..
ne guzel, darisi basimiza:)Biz kızımla yürümeye çıkıyoruz hava çok güzel
afiyet olsun:)O zaman yasasin maydanoz suyuu
Eki Görüntüle 1809485
superiz Mervem sen nasilsin?Kızlar nasılsınız :))
yap guzelim, gayet guzel bir egzersiz..
canim bende %85, %90 bitter hastasiyim..Evet kızlar nasılsınız ne var ne yok?
bi 10-15 dakkaya fitnesse gitcem
Bugün ki menümü şimdiden paylaşayım akşamı da fitnessden sonra yapcam
Sabah: 4-5 ceviz, 2 kaşık yoğurt 1 kaşık kadar yulaf 1 ince dilim elma ve 1 çilek
Öğlen: 1 hazır çorba (neyli olduğunu çözemedim), 1 portakal, 2-3 ceviz
Ara: 2 küçük bisküvi ve bir parça 85% bitter(çikolata değil bildiğiniz kakao yiyorum içinde hiç şeker yok desem yeridir)
Ara: 1 avuç çerez
Akşam: muzlu yumurtalı pankekler(tabiki şekersiz ve unsuz tarifi önceden paylaşmıştım)
canim doneri ekmeksiz, salatayla ye diledigin gibi:)Ben yarın döner yesem kilomu etkiler mi kızlar? Tabiki ekmeksiz sade döner
Buaralar canım aşırı makarna çekiyor normal tabi ben 2 günde bir makarna yiyen kız tam 5-6 haftadır makarna yüzü görmedim ama 65i görünce kendime bir makarna ödülü verecem sizinde izninizle
Yasakmi ne kadar ilgincccc nieki@Ollalla canim büyük harflerle yazmak yasak, biri seni kiblerse banlanabilirsin uyarmis olalim.
Tamfa benim msj denk gelmis arka planO zaman yasasin maydanoz suyuu
Eki Görüntüle 1809485
evet benim de dikkatimi cekmisti:)
Makarnayi 65i görmeden yemiyecem kaptanim ilk ben bi 65i göreyimdesagol kuzum sabaha iyi uyandi cok sukur..
Senin balli fistikli kuzunda hasta olmadan atlatir insallah canim:)
sagol canim.
spordan o artilar hep spordannnn..
harikasin ablammm :)
sagol kuzum cok sukur bugune iyi uyandi:)
sagol gulum, senin oglan nasil oldu?
ohhh yandan :)
sagol guzelim, iyi simdi cok sukur:)
yok mu arttiran:)
canim pideyi tam algilayamadigim icin o minik cezayi yazmistim.
ama pideler bir sey degilmis, cezayi gormezden gelebilrsin Zeynebim, bugunki menulerle silerim :)
is yerine alisabildin mi guzellik?
klasik bir annenin bir gunu canim:)
bir an ben mi yazdim acaba dedim:)
tabi birinciyizzz var mi eksiler Nenam :)
canim kuru kayisiyi suya koy aksamdan sabah suyu ic, kayisiyi da ye..
Ya da 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic guzelim, hemen ise yariyor..
sporlar baslasin:))
nasilsin canim, daha iyi misin bugun?
eheehe oyyy yerim seni amazonum:)
Hayir olsun Busem ama canini sIkma hicbir sey icin olur mu?
bizi boslama ama takima gel hemen, biz senin keyfini yerine getirelim boyle durumlarda canim..
Seviliyorsun cook:)
ayy basladimi hareketler Ebrummm ben cok ozledim o tekmeleri yaaa:)
canimHarpy idi gecen sefer 500 yapan:)
ne guzel hissettirmis ablacim prensesin sana kendisini:)
iyilesti mi ablacim guzelimiz?
ahaha olsun muhim olan yarismaya katilmak kuzum:))
aaa iddiasiz olur mu canim benim, vardir iddian silip supurecegim dereceleri de:))
haa soyle guzelim :)
ayy yaa masallah Denize, nasil ogrendiniz Busem bizede tuyolar verir misin?
rekabet en sevdigimmmmmm :))
sagol canim, iyi cok sukur:)
Ablacim cok cok uzuldum ama sen icini ferah tut.
Oglum daha 6 aylikti, ayni sekilde yataktan dusmustu..
Ben yaninda yorgunluktan uyuyakalmisim, esimde emziriyorum sanmis, gum diye bir ses, oglum oldu sandim
Seni o kadar iyi anliyorum ki ama cok sukur hic bir sey olmadi kuzuma..
Senin kuzuna da olamayacak bir sey Allahin izinyle.
Emarida temiz cikmis cok sukur..
Doktor o kadar cok rastladigimiz bir vakaki bu bilemezsiniz demisti..
Sen hic merak etme, cok cok iyi olacak kuzun..
menuler yildizli pekiyi olma yolunda guzelim:)
canim sen isini yap, is yerindekilerle de resmi, mesafeli olmasi gerektigi kadar iletisim kur.
oglan kizini da yanina getiriyormussun ne guzel.
baska islere bakin canim, icine sinen bir tane bulursan degerlendirirsin.
ama simdilik duzenini bozma kuzum...
yok yok sabret canim eger baska bir is imkani cikarsa, ozaman durumunu tekrar degerlendirirsin..
canim is yerinde malesef yasaniyor bunlar..
sadece sen de yasamiyorsun kuzum, asgari olcude iletisim kur canim onlarla, kafana da takmamaya calis..
ne guzel, darisi basimiza:)
afiyet olsun:)
superiz Mervem sen nasilsin?
yap guzelim, gayet guzel bir egzersiz..
Fakat yerden tamamen kalkmali egzersiz belini agritabilir, zorlarsa o hareketi pas gec canim:)
canim bende %85, %90 bitter hastasiyim..
benden 1 tane daha var midir acaba diye merak ediyordum:)
bildigin ziplenmis kakao:))
canim doneri ekmeksiz, salatayla ye diledigin gibi:)
makarnayida odul olarak yiyebilirsin cok abartmadan cumadan sonra:)
tamam kuzum 20dk kosu bandinda isin guzelim, sonra 10dk bisiklet cevir, sonrada bir 15 dk kol, omuz, bacak, karin kasi calis yeterde artar bir tanem:)[/QUOTEsimdi gidiyorum iste kaptanim bakalim neler yapacagim bende bilmiylrum
İyi xanm oglan ilac icio iste napsin . nese sguatta ben 3lerde tam solemeyim dahada yapiom . biraz once yemek yaparken lavoboda makinadan camasiri cikarirken asarken bugun sguatla gecti vallaevet benim de dikkatimi cekmisti:)
cok hos olmus, arka fonda senin mesajin:)
Ama canm oduller vucuda hafif sok yapio iyi oluo kilo vermede benceMakarnayi 65i görmeden yemiyecem kaptanim ilk ben bi 65i göreyimde
Hep böyle hedefler koymayi düsünüyorum artik mesela 63ü gördügümde baska bir ödül yani her hafta ödül yerine belirli kilolarda hedefler koydum 65.63.60.58 bu kilolara ulastigimda ödül var yoksa ödül felan yok
Buarada kaptanim ogün fitnessde kadinla konustum kadin hedefimi sordu bende 55 dedim kadin cok az dedi senin icin ozaman normal kilonun altinda cikarsin dedi. Sencede cok mu az boyum buarada 1.70 mis listede yanlis bilgi vermisim. Psikolojik olarak suan bana 55 bile cok geliyor.
İyi xanm oglan ilac icio iste napsin . nese sguatta ben 3lerde tam solemeyim dahada yapiom . biraz once yemek yaparken lavoboda makinadan camasiri cikarirken asarken bugun sguatla gecti vallasguatla bi fantazi yasadik sormayin
4. takimin citir hatunlari,
Bu hafta derece almamiz sart biliyorsunuz, notamizi sildirmeliyiz.
Yarini egzersizsiz gecirelim dinlenelim guzeller, maydanoz sularimizi icelim, yesil caylarimizi icelim.
Cuma gunu kilo bildirimi icin acele etmenize gerek yok, ben Turkiye saatiyle 17.00de kalkiyorum.
Yani demem o ki sabah ac karnina, wc sonrasi, ve kiyafetsiz, tum sartlar saglandiktan sonra tartilin canlarim:)
Bu hafta 100gr bile onemli bizim icin!
Yarini da odem yapacak gidalardan uzak durarak gecirelim.(cok tuzlu gidalar, tursular vs)
Aksamda vakitlice uyuyup dinlenelim guzeller.
Hepinizin bu haftaki emeklerini biliyorum, heyecanla cumayi bekliyorum
sen nasil istersen guzelim ama minik kacamaklar hizli kilo vermene yardimci olur..Makarnayi 65i görmeden yemiyecem kaptanim ilk ben bi 65i göreyimde
Hep böyle hedefler koymayi düsünüyorum artik mesela 63ü gördügümde baska bir ödül yani her hafta ödül yerine belirli kilolarda hedefler koydum 65.63.60.58 bu kilolara ulastigimda ödül var yoksa ödül felan yok
Buarada kaptanim ogün fitnessde kadinla konustum kadin hedefimi sordu bende 55 dedim kadin cok az dedi senin icin ozaman normal kilonun altinda cikarsin dedi. Sencede cok mu az boyum buarada 1.70 mis listede yanlis bilgi vermisim. Psikolojik olarak suan bana 55 bile cok geliyor.
Allah muhabbetinizi arttirsin squatla:)İyi xanm oglan ilac icio iste napsin . nese sguatta ben 3lerde tam solemeyim dahada yapiom . biraz once yemek yaparken lavoboda makinadan camasiri cikarirken asarken bugun sguatla gecti vallasguatla bi fantazi yasadik sormayin
yok daha neler kuzum:)İnşaAllah canımmm
Listede olmayı özledimmm, tartının ayarlarıyla oynasam 54 gösterir mi kiibana ne tartı bozuk derimm
yok daha neler kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?