Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Spordan eve gidiyorum kuzum :)

Gorceiiizzz
@sevimlicadi0 canim cok fazla spor yapiosun bi sakiiinn ,
Canim vallaha bak bugün kaptanimiza söz verdim az ypcam diye bi baktim 1 bucuk saat yapmisim vaktin nasil gectigini anlamiyorum hic

Vallaha okuldan eve geldigimde acliktan gözüm döndü omlet yapcaktim bütün yumurtalari bitirmisim annem ekmek arasi bisey ye diye tuturdu bende olmaz diye israr edince corbaya kaldim
Haftasonuna canim. Ugrasiyorum gulum, yogun bir tempoya girdim ben de. Senin okulun nasil, sunumun guzel gecmis:)
Kolay gelsin canim. Cok sükür iyi su 4 ayi atlatsam 5. ayda tek iki sinavim kaliyor ozaman rahatlicam zaten onlarda bittikten sonra bitiyor stress ozaman spora asilayim diyorum ordada oruc basliyor artik su 3 hafta sikcam disimi sonra bitecek Insaallah

Naber kızlar? bilginiz olsun diye yazıyorum; tek rakibim THY bu böyle biline

Kalkamazmışım hahayt ay çok komiksiniz
Teselliye bak kaçtane yaptığımı adımımı söylemiycem 11 e kadar

Bende sülememmmmm :) 23u sabirsizlikla beklioruuummm. Ayyy gidimde sguat yapimmmm sana anca yetisirim

Ben korkayım en iyisi
Squatı bıraktım zaten, biliyorum yarın hareket etmeye zorlanıcam, namazda kötü oluyorum yoksa devam ederdim.. Bari adımda ezmeyin beniii

kizlar oyun parkindan baglaniyorum :))

Goru

Gorusuruz kaptan :)
Geldim:)

Sporda busefer 3 senedir ugrastigim kilolar gidecek pes etmek yok yazin memleketine gittigimde herkesden nasil degistigimi duymak istiyorum en son gittigimde herkez sen nasil kilo almissin diyorlardi simdi görecekler beni
Canim sen bir yarin tartil, bakalim ne durumda kilon, merak icindeyim...

Naber kızlar? bilginiz olsun diye yazıyorum; tek rakibim THY bu böyle biline
Oooo bakalim bakalim kac squat gelecek canim senden:)

Evet ablacim oncesinde isinma, sonradindada soguma yapmak lazim:)

Supersin ablalarin guzeli:)

Gecmis olsun canim. Daha iyi simdi insallah?
Sagol Demetim sukur iyi kuzum:)
Haftasonunua az kaldi, tasiniyorsun gulum:)

Spordan eve gidiyorum kuzum :)
Citir, guzel gelinim benim:)

Yawrukush kaptanim kizma ama ben bi baktim 1 bucuk saat olmus 25 dakika kosu 15 dakika bisiklet 20 dakika baska bir alet adini bilmiyorum 20-25 dakika civarida kol,bacak,karin
Ahh ahh senin sporlarin beni korkutuyor kuzum sabaha bir tartilsan..

Yawrukush Çok çok geçmiş olsun canım.
Sagol canim, iyi oglum cok sukur:)

Oglen azicik yemisin mavisim:)

Aynen canım:) Bu hafta güzel sonuçlanır inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…