Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazartesi cok gec tatlim hemen saglikli yiyeceklere gecis yapmalisin ilk adimin hemen suyu arttirman hatta en cabugundan kendine bi kupa yesil cay yapmalisin hemen :)
Hali hazırda zaten su yeşil çay ve spora devam ediyorum ben burayı geç buldum sadece en büyük sorunum metabolizma hızı ve tabi birazda bedensel yapım çok müsait kilo almaya inşallah burdan hedefime ulaşmış olarak ayrılırım

Metabolizman neden yavaş canım? Hormonal bir sorunun mu var? Detoks diyetleri burada pek hoş karşılanmıyor çünkü sağlıklı değil. Bence sağlıklı beslenerek kilo vermlisin böylece verdiğin kilolar kalıcı olabilir.

Hoşbulduumm. Birbuçuk sene oldu evleneli canım çocuk içinde hem ruhen hem bedenen hazırlık gerektiğine inanıyorum. O nedenle her açıdan kendimi dönüştürmrk istiyorum
Canm bende 74 te hamile kaldim 92 ile dogurdum. okadar pisman oldumki keske zayiflasaydim ole hamile kalsaydim dedim gercekten cok zor oluyor dogru bi karar vermissin

Hoşgeldin canım seninle çok benziyoruzz inş kilo veririz sağlıklıcaa :)

+ gelir kaptanim eminim ama bakalim yarin spor yapmayinca cuma ne olcak
Kol eritme egzersizi var mı? Benim kollar çok sallanıyor da...
canim evde yapabilecegin en iyi sey sinav digeride ikitana 2 litrelil sise al kaldirim indir

Merhaba ben geldim
Hosgeldin :)
Hosgeldin canim bende Büsra. Grubun en kücügüyüm. Kilo vermek icin tam dogru yere geldin sana söyle söyleyim ben 3 senedir yapip birakiyordum bu gruba basladigimdan beri hic birakmadim grupta olmayinca hemn bozuyorum ama burda oldugum sürece bozamiyorum kendimi diger arkadaslara karsi sorumlu hisediyorum. Sen de Insalllah en kisa zamanda verirsin kilolarini.

Metebolizmayla ilgili kaptanlarimiz bilgi verirler tatlim :)

Ama canm kaptan demisti cok spor tapiosun şişiyosun mumkunse bayagi sakin gecr yarini

Aslında bu detox tek yönlü beslenmeye dayanan bir sistem değil. Ayhan bey tabder derneği başkanı dünya çapında ses getiren ve pek çok hekimin önerdiği bir ürün hazırlamışlar. Evlenmeden çnce ayhan beyin dokuzlu çayı ile kilo verdim ben kendisi çok ilgili birebir görüşebilme nezaketinde bulunuyor. Açıkçası kabızlık çektiğim zaman tek öğün bu ürünü kullanıyorum. Dolayısıyla ürüne duyduğum güvenden dolayı bunu uygulamak istiyorum zaten kendiside beş günde kilo falan değil ödem ve az miktarda yağ atıyor vücut kilo verme iki öğün artı chia sistemine geçtiğinizde başlıyor diye bildilendiriyor. Neden bu kadar çok anlattım bu sistem için izin rica ediorum

Kızlarcım selam.
Bugünkü tıkıntılarım:

Sabah: bir kase diyet gevrek
öğle:üç kaşık kabak, bol salata, yoğurt.
ara öğün: 2 adet diyet pirinç patlağı
Akşam: 1 büyükcene kase diyet gevrek

20 dk eliptik bisiklet 50 mekik.
1 ,5 lt su

Ay kızlar inanılmaz hamlamışım, 20 dk bisikleti zor yaptım
Dışardaydım öğünlerimde biraz geçiştirmeli oldu maalesef.

Ama canm kaptan demisti cok spor tapiosun şişiyosun mumkunse bayagi sakin gecr yarini
Haklisin canim ama vallaha farkinda degildim bir baktim 1 bucuk saat olmus. Spor yapmayinca kendimi kötü hisediyorum
Yarin yerimden kalkmayi planlamiyorum okula gidip gelirken bi ayakta olacam ama 5000 adimi gecmemek icin elimden geleni yapacam.

Hoş bulduuummmmm. İnşallah bi başarı hikayesi yazar ayrılım burdan :) çok teşekkür ederim motivasyonun için canım

Sabah
Yumurta salatasi
Zeytin peynir domates salatalik
Ogle
Ispanak yemegi 1 tabak
Yogurtlu parlican salatasi 2yk
Yesil salata
2kofte
Ara
Turk kahvesiyle 2minik lokum
Aksam
2kofte kadar kirmizi et izgara
Su 3lt
Spor 80dk hizli tempo yuruyus

Bu arada okuldan cikinca kosu bandi almaya gittim umarim memnun kalirim
Ptesi gelecekmis
Birde kol icin dumbell aldimmm
Cok fena geliyorum:) :) :)
1yesilcay ictim birde

Hoş bulduuummmmm. İnşallah bi başarı hikayesi yazar ayrılım burdan :) çok teşekkür ederim motivasyonun için canım
İnsallah canm iradene sahipsin zaten verirsin emin ol. Ama detox icin izin cikcagini hic sanmiom burda bir iki arkadas yapmak istedi izin verilmedi . ama genede bi gelain kaptan cvp verir sana mutlaka :)

Hoşgeldin canım hergün menümüzü içtiğimiz suyu sporumuzu paylaşıyoruz ve birbirimize yorumlar yapıyoruz bu haftada hergün adım yarışımız var hergün akşam 11de birincimizi seçiyoruz :) tatlım 1. Sayfada kurallarımızda var onlarıda da oku :) haydi Bismillah de ve güzel bir giriş yap :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…