Canım detoks uygulamıyoruz 1. Sayfada kurallarımızı gözden geçirirsen:) detoksta verdiğimiz kiloları geri alıyoruz tabi ki kilo verdikten sonra kim kilo almak isterki kimse istemez onun için sağlıklı bir şekilde düzenli beslenerek düzenli spor yaparak kilo veriryoruz canımBaşlangıç olarak ayhan ercanın chiadoxu ile 5 günlük detox yapmak istiyorum. 80 sınırına dayanmıştım bir ay boyumca hergün leslie season ile 5 mil yaptım en son tartıda 73/74 ü gördüm ama noolduysa tartı bugün beni 76 ölçtü olduğu gibi yazdım buraya onuda. Şuan başladığımda beşgün chiadox detoksu sonrasında 25 gün boyunca iki öğün ve akşam yemek yerine öğün olarak chiadox tüketerek devam etme niyetindeyim. Hergün leslie ile 5 mil fatburn yürüyüşü yapacağım evde. Anladığım kadarıyla bireysel olarak yiyecek tüketimi ancak her gün paylaşım yapma gerekiyor. Sisteminiz aslında çok eğlenceli ve katı kurallar var o nedenle herkese kolaylık diliyorum umarım yapmak istediklerim ekibe uyuyordur. Sevgiler
İyi geceler canımKızlar bu sefer gerçekten inanıyorum başaracağım. Sizlerle birlikte hep beraber yapacağız inşallah.
Hepinizi öpüyorum, iyi geceler herkese.
Hoşgeldin canım hergün menümüzü içtiğimiz suyu sporumuzu paylaşıyoruz ve birbirimize yorumlar yapıyoruz bu haftada hergün adım yarışımız var hergün akşam 11de birincimizi seçiyoruz :) tatlım 1. Sayfada kurallarımızda var onlarıda da oku :) haydi Bismillah de ve güzel bir giriş yap :))
Sabah
Yumurta salatasi
Zeytin peynir domates salatalik
Ogle
Ispanak yemegi 1 tabak
Yogurtlu parlican salatasi 2yk
Yesil salata
2kofte
Ara
Turk kahvesiyle 2minik lokum
Aksam
2kofte kadar kirmizi et izgara
Su 3lt
Spor 80dk hizli tempo yuruyus
Bu arada okuldan cikinca kosu bandi almaya gittim umarim memnun kalirim
Ptesi gelecekmis
Birde kol icin dumbell aldimmm
Cok fena geliyorum:) :) :)
1yesilcay ictim birde
Cansın sen yaa:)
Oyş gerçekten mi? Ben de squat yapıyorsun sanmıştımuyumuş kalmışım yeni uyandım, hemen geçmişi okuyup geliyorum.
Minik lokumlara minik cezalar gelebilir tatlış:)Sabah
Yumurta salatasi
Zeytin peynir domates salatalik
Ogle
Ispanak yemegi 1 tabak
Yogurtlu parlican salatasi 2yk
Yesil salata
2kofte
Ara
Turk kahvesiyle 2minik lokum
Aksam
2kofte kadar kirmizi et izgara
Su 3lt
Spor 80dk hizli tempo yuruyus
Bu arada okuldan cikinca kosu bandi almaya gittim umarim memnun kalirim
Ptesi gelecekmis
Birde kol icin dumbell aldimmm
Cok fena geliyorum:) :) :)
1yesilcay ictim birde
Tatlış aman üçü bir aradalara dikkat ben geçen sene onları içmekten 7 kilo aldımKız ben menümü yazmadım bugün aklımdan çıkmış..
Sabah
Yarım greyfurt
Yumurta
Kk peynir
2 zeytin
2 dlm ekmek
Az tereyağı
Ara 3ü 1 arada
3 kaju
3 badem
Öğlen
1 Çiçek karnabahar
2 sk bakla
1/2 sk makarna
Tavuk çorbası
Yoğurt
Ara
Elma
Yoğurt yulaf tarçın
Akşam
2 sk kıymalı pırasa
1 sk börülce
1/2 sk pilav
2 yk avokado püresi
Ayran
Bol su
2 Yeşilçay
1 maydanoz suyu
Spor body project starterçok tutulmuştum eski yaptığıma döndüm..
Ama dayanamadım bir sürü squat yaptım kaç tane olduğunu yarım saat sonra yazcam..
Sporun gerçekten ollalla kuzumkahvalti - 2 yumurta 2 domatesten menemen 2 dilim kepekli ekmek
ogle - haslanmis et
ara - 1 elma
aksam - kirmizi mercimek corbasi+ salata
ilaveten
2 litre su
3 bardak yesil cay
20100 adim
600 squat
Asyaca
tamam kaptanım teşekkür ederimsagol kuzum sabaha iyi uyandi cok sukur..
Senin balli fistikli kuzunda hasta olmadan atlatir insallah canim:)
sagol canim.
spordan o artilar hep spordannnn..
harikasin ablammm :)
sagol kuzum cok sukur bugune iyi uyandi:)
sagol gulum, senin oglan nasil oldu?
ohhh yandan :)
sagol guzelim, iyi simdi cok sukur:)
yok mu arttiran:)
canim pideyi tam algilayamadigim icin o minik cezayi yazmistim.
ama pideler bir sey degilmis, cezayi gormezden gelebilrsin Zeynebim, bugunki menulerle silerim :)
is yerine alisabildin mi guzellik?
klasik bir annenin bir gunu canim:)
bir an ben mi yazdim acaba dedim:)
tabi birinciyizzz var mi eksiler Nenam :)
canim kuru kayisiyi suya koy aksamdan sabah suyu ic, kayisiyi da ye..
Ya da 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic guzelim, hemen ise yariyor..
sporlar baslasin:))
nasilsin canim, daha iyi misin bugun?
eheehe oyyy yerim seni amazonum:)
Hayir olsun Busem ama canini sIkma hicbir sey icin olur mu?
bizi boslama ama takima gel hemen, biz senin keyfini yerine getirelim boyle durumlarda canim..
Seviliyorsun cook:)
ayy basladimi hareketler Ebrummm ben cok ozledim o tekmeleri yaaa:)
canimHarpy idi gecen sefer 500 yapan:)
ne guzel hissettirmis ablacim prensesin sana kendisini:)
iyilesti mi ablacim guzelimiz?
ahaha olsun muhim olan yarismaya katilmak kuzum:))
aaa iddiasiz olur mu canim benim, vardir iddian silip supurecegim dereceleri de:))
haa soyle guzelim :)
ayy yaa masallah Denize, nasil ogrendiniz Busem bizede tuyolar verir misin?
rekabet en sevdigimmmmmm :))
sagol canim, iyi cok sukur:)
Ablacim cok cok uzuldum ama sen icini ferah tut.
Oglum daha 6 aylikti, ayni sekilde yataktan dusmustu..
Ben yaninda yorgunluktan uyuyakalmisim, esimde emziriyorum sanmis, gum diye bir ses, oglum oldu sandim
Seni o kadar iyi anliyorum ki ama cok sukur hic bir sey olmadi kuzuma..
Senin kuzuna da olamayacak bir sey Allahin izinyle.
Emarida temiz cikmis cok sukur..
Doktor o kadar cok rastladigimiz bir vakaki bu bilemezsiniz demisti..
Sen hic merak etme, cok cok iyi olacak kuzun..
menuler yildizli pekiyi olma yolunda guzelim:)
canim sen isini yap, is yerindekilerle de resmi, mesafeli olmasi gerektigi kadar iletisim kur.
oglan kizini da yanina getiriyormussun ne guzel.
baska islere bakin canim, icine sinen bir tane bulursan degerlendirirsin.
ama simdilik duzenini bozma kuzum...
yok yok sabret canim eger baska bir is imkani cikarsa, ozaman durumunu tekrar degerlendirirsin..
canim is yerinde malesef yasaniyor bunlar..
sadece sen de yasamiyorsun kuzum, asgari olcude iletisim kur canim onlarla, kafana da takmamaya calis..
ne guzel, darisi basimiza:)
afiyet olsun:)
superiz Mervem sen nasilsin?
yap guzelim, gayet guzel bir egzersiz..
Fakat yerden tamamen kalkmali egzersiz belini agritabilir, zorlarsa o hareketi pas gec canim:)
canim bende %85, %90 bitter hastasiyim..
benden 1 tane daha var midir acaba diye merak ediyordum:)
bildigin ziplenmis kakao:))
canim doneri ekmeksiz, salatayla ye diledigin gibi:)
makarnayida odul olarak yiyebilirsin cok abartmadan cumadan sonra:)
Kaptanlar açıklar ama birinci sayfada form var onu doldurman lazımHoşbuldum canım teşekkür ederim hemen cevap verdiğin için kişisel tanıtımla ilgili kısmı direk burayamı yazayım yoksa başka bir yolu varmı bunun özel msj atamıyorum nedenini çok anlamdım yeni kk kullanıcısıyım ben çok aktif bişeyler yazmadım sayfalara. Yani biraz acemiyim
Kullanıcı adı: hexe93
İsim: bengi
Medeni durum: Evli
Çocuk:Yok
Yaşadığı şehir:Ankara
Boy:155
Kilo:76 ( tartı hatalı olabilir)
Hedef kilo:56
Kilo alma hikayesi: metabolizma hızım gerçekten çok yavaş bu nedenle vücudumda kilo almaya meyilli aslında evlenmeden önce 62 kiloydum sonrasında işim ve sters nedeniyle böyle bir kiloya çıktım. Tabiki hayatım boyuncada kilo problemi yaşadım yani galiba en son 10yaşında falan zayıftım işin espirisi bir yana hiçbir zaman öyle incecik olmadım 56 olsam bile öyle incecik olamam biliyorum.
Neden kilo vermeliyim; burdada artık istediğimi giymek istiorum onun dışında Allah nasip ederse Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla asla sonra bildiin yusyuvarlak bişey olurum ve onlarıda vermem çok zor olur o yüzden daha sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek ve obez olmamak için kilo vermek istiyorum
Kaptanlar açıklar ama birinci sayfada form var onu doldurman lazım
Ha unuttum hoşgeldin bu arada ismim Derya kısaca che diyebilirsin
Hoşbuldum teşekkür ederim ilginizeHoşgeldin canım :)
Ne yapmam gerekiyor acaba ben pazartesi itibariyle başlayıp katılabilirim sanırım doğrumu anladım acaba
Hoşgeldin aramıza bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım.Kullanıcı adı: hexe93
İsim: bengi
Medeni durum: Evli
Çocuk:Yok
Yaşadığı şehir:Ankara
Boy:155
Kilo:76 ( tartı hatalı olabilir)
Hedef kilo:56
Kilo alma hikayesi: metabolizma hızım gerçekten çok yavaş bu nedenle vücudumda kilo almaya meyilli aslında evlenmeden önce 62 kiloydum sonrasında işim ve sters nedeniyle böyle bir kiloya çıktım. Tabiki hayatım boyuncada kilo problemi yaşadım yani galiba en son 10yaşında falan zayıftım işin espirisi bir yana hiçbir zaman öyle incecik olmadım 56 olsam bile öyle incecik olamam biliyorum.
Neden kilo vermeliyim; burdada artık istediğimi giymek istiorum onun dışında Allah nasip ederse Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla asla sonra bildiin yusyuvarlak bişey olurum ve onlarıda vermem çok zor olur o yüzden daha sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek ve obez olmamak için kilo vermek istiyorum
Haddim dwğil ama yanlış yaptığını düşündüğümü yazmadan geçemiycem. Detoks yapmak takımda kural olarak yasak ama onun dışında bu şekilde beslenerek metabolizmanı kendi kendine yavaşlatıyorsun.chia tohumu sağlıksız diyemem gıdalarına ekleyebilirsin ama detoksla ve tek yönlü beslenmeyle verdiğin kiloyu hızla geri alırsın ve ömür boyu bu şekilde beslenmezsin illaki bozacaksın. Gel yol yakınken sana uygun bi diyet listesi ve sporla sağlıklı beslenmeye geç göreceksin metabolizman hızlanacak.Başlangıç olarak ayhan ercanın chiadoxu ile 5 günlük detox yapmak istiyorum. 80 sınırına dayanmıştım bir ay boyumca hergün leslie season ile 5 mil yaptım en son tartıda 73/74 ü gördüm ama noolduysa tartı bugün beni 76 ölçtü olduğu gibi yazdım buraya onuda. Şuan başladığımda beşgün chiadox detoksu sonrasında 25 gün boyunca iki öğün ve akşam yemek yerine öğün olarak chiadox tüketerek devam etme niyetindeyim. Hergün leslie ile 5 mil fatburn yürüyüşü yapacağım evde. Anladığım kadarıyla bireysel olarak yiyecek tüketimi ancak her gün paylaşım yapma gerekiyor. Sisteminiz aslında çok eğlenceli ve katı kurallar var o nedenle herkese kolaylık diliyorum umarım yapmak istediklerim ekibe uyuyordur. Sevgiler
Yukarda yazdıklarımı ve diğer arkadaşlarımın tavsiyelerine kulak ver lütfen ve metabolizma hızın artsın canım.Hali hazırda zaten su yeşil çay ve spora devam ediyorum ben burayı geç buldum sadece en büyük sorunum metabolizma hızı ve tabi birazda bedensel yapım çok müsait kilo almaya inşallah burdan hedefime ulaşmış olarak ayrılırım
Che hanım ne kadar squat yaptınız acayip merak ediyorummmmmm
merhaba hoşbuldum che umarım sitem kabul edilir formu direk sayfaya yazdım :)Kaptanlar açıklar ama birinci sayfada form var onu doldurman lazım
Ha unuttum hoşgeldin bu arada ismim Derya kısaca che diyebilirsin
Canım eğer ki yanılmıyorsam kimseyi de yanıltmak istememBu chiadox ürünü için takım kaptanlarından ürün inceleme rica ediyorum ürün sıradan bir detox kuralına bağlı değil inanılmaz faydalı ve antioksidan içeren bir sistem. Israrım faydalarını gördüğümdendir:)
dene sen de papatyam yarın ilk olsunOh miss kuzum:) Bende yeşil çay içiyorum.Şu maydonoz suyu nasıl ben hiç denemedim şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?