Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar iyi aksamlar evde degilim menumu vereyim
Sabah
2 haslanmis yumurta
3 dilim tulum peyniri
6 zeytin
4 5 tatli kasigi zeytinyagi
6 ceviz
Maydanoz
1 kayisi
Ogle
Sade kahve
Maydanoz suyu
Aksam 3 parca antrkot
Pancar
Su 2.5 lt gecti simdilik
Spor henuz yok yapinca yazacagim

Kız ben menümü yazmadım bugün aklımdan çıkmış..

Sabah
Yarım greyfurt
Yumurta
Kk peynir
2 zeytin
2 dlm ekmek
Az tereyağı

Ara 3ü 1 arada
3 kaju
3 badem

Öğlen
1 Çiçek karnabahar
2 sk bakla
1/2 sk makarna
Tavuk çorbası
Yoğurt

Ara
Elma
Yoğurt yulaf tarçın

Akşam
2 sk kıymalı pırasa
1 sk börülce
1/2 sk pilav
2 yk avokado püresi
Ayran

Bol su
2 Yeşilçay
1 maydanoz suyu
Spor body project starter çok tutulmuştum eski yaptığıma döndüm..
Ama dayanamadım bir sürü squat yaptım kaç tane olduğunu yarım saat sonra yazcam..

Canım detoks uygulamıyoruz 1. Sayfada kurallarımızı gözden geçirirsen:) detoksta verdiğimiz kiloları geri alıyoruz tabi ki kilo verdikten sonra kim kilo almak isterki kimse istemez onun için sağlıklı bir şekilde düzenli beslenerek düzenli spor yaparak kilo veriryoruz canım

Hoş buldum paylaşım konusunda sıkıntı yok burası bir nevi yaşam koçluğu yapıyor aslında ahhaha çok güzel ve eğlenceli çok memnun oldum tanıştığımıza herkeslerle.. Şimdi adım konusunda ben hergün leslie yapıyorum tahmini 8000 veya üzerinde adım atmış oluyorum. Ama aynı zamanda aktif sporda yapmış oluyorum bir saat sürüyor 5 millik yürüyüş o nedenle bunu nasıl paylaşmak lazım acaba. Umarım benim sisteme izin çıkar aslında buda bir nevi benim kişisel motivasyonum :)

Vallaha korktum

Cansın sen yaa:)

Gerçekten mi

uyumuş kalmışım yeni uyandım, hemen geçmişi okuyup geliyorum.
Oyş gerçekten mi? Ben de squat yapıyorsun sanmıştım çok rahatladım

Minik lokumlara minik cezalar gelebilir tatlış:)
Tatlış aman üçü bir aradalara dikkat ben geçen sene onları içmekten 7 kilo aldım sade içmeye çalış kuzuş içebilirsen

tamam kaptanım teşekkür ederim

Kaptanlar açıklar ama birinci sayfada form var onu doldurman lazım
Ha unuttum hoşgeldin bu arada ismim Derya kısaca che diyebilirsin

Hoşgeldin canım :)

Ne yapmam gerekiyor acaba ben pazartesi itibariyle başlayıp katılabilirim sanırım doğrumu anladım acaba

Hoşgeldin aramıza bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım.
Metabolizmanın yavaşlamasına sebep olacak bi rahatsızlığınmı var tiroit pko falan yada başka bişey. Eğer bi rahatsızlığın yoksa beslenme ve sporla düzeltip hızlandırabilirsin.
Haddim dwğil ama yanlış yaptığını düşündüğümü yazmadan geçemiycem. Detoks yapmak takımda kural olarak yasak ama onun dışında bu şekilde beslenerek metabolizmanı kendi kendine yavaşlatıyorsun.chia tohumu sağlıksız diyemem gıdalarına ekleyebilirsin ama detoksla ve tek yönlü beslenmeyle verdiğin kiloyu hızla geri alırsın ve ömür boyu bu şekilde beslenmezsin illaki bozacaksın. Gel yol yakınken sana uygun bi diyet listesi ve sporla sağlıklı beslenmeye geç göreceksin metabolizman hızlanacak.
Yukarda yazdıklarımı ve diğer arkadaşlarımın tavsiyelerine kulak ver lütfen ve metabolizma hızın artsın canım.

Canım eğer ki yanılmıyorsam kimseyi de yanıltmak istemem
Ürün tanıtımı yapmak kural dışı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…