- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
14.5 dakika sonra yazacağım kaç tane yaptığımımerhaba hoşbuldum che umarım sitem kabul edilir formu direk sayfaya yazdım :)
Tabikide vereceksin. Biraz zaman gectiksen sonra bütün arkadaslarin sana imrenek bakcak. Ne yaptin nasil yaptin diye soracaklar. Alisverise gitinde bir kot istediginde utanarak 40 felan demiyeceksin özgüvenle 36 diyeceksin. Elibise giydiginde karnim cok cikmis demiyeceksin ne giyersen giy hemen yakisacak. Ama tek yapman gereken bizden uzak kalmaman yoksa zamanla motivasyonun düserKızlar bu sefer gerçekten inanıyorum başaracağım. Sizlerle birlikte hep beraber yapacağız inşallah.
Hepinizi öpüyorum, iyi geceler herkese.
Ohh güzellik uykusunuda almis kaptanimiz.uyumuş kalmışım yeni uyandım, hemen geçmişi okuyup geliyorum.
Yarın sabah sebze haline gidip bir çuval maydonoz alacağım dışarıda kazan kurup hepsini kaynatıp içeceğimdene sen de papatyam yarın ilk olsun
Hoşgeldin aramıza bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım.
Metabolizmanın yavaşlamasına sebep olacak bi rahatsızlığınmı var tiroit pko falan yada başka bişey. Eğer bi rahatsızlığın yoksa beslenme ve sporla düzeltip hızlandırabilirsin.
Haddim dwğil ama yanlış yaptığını düşündüğümü yazmadan geçemiycem. Detoks yapmak takımda kural olarak yasak ama onun dışında bu şekilde beslenerek metabolizmanı kendi kendine yavaşlatıyorsun.chia tohumu sağlıksız diyemem gıdalarına ekleyebilirsin ama detoksla ve tek yönlü beslenmeyle verdiğin kiloyu hızla geri alırsın ve ömür boyu bu şekilde beslenmezsin illaki bozacaksın. Gel yol yakınken sana uygun bi diyet listesi ve sporla sağlıklı beslenmeye geç göreceksin metabolizman hızlanacak.
Yukarda yazdıklarımı ve diğer arkadaşlarımın tavsiyelerine kulak ver lütfen ve metabolizma hızın artsın canım.
Yarın sabah sebze haline gidip bir çuval maydonoz alacağım dışarıda kazan kurup hepsini kaynatıp içeceğim
Anca gider bu şişlik
Eğer ki gitmezse ben cuma günü arazi olurum haberiniz olsun
Kaptannim bende mi yapmayayimArkadaşlar Dikkatinize;
Perşembe Günü (Yarın) Egzersiz Yapmıyor ve Sakin Bir Gün Geçirip Yeşil Çay İle Maydanoz Suyumuzu Tüketip Bol Bol Dinleniyoruz.
Yanlış anlaşılmak istemem lütfen ben senin için dedim problem yaşama diyeÖncelikle vakit ayırıp böyle güzel bir paylaşım yaptığın için teşekkür ederim ve had ne demek estağfurullah öyle şeyler demeyin bana utanırım ben. Ürünün içeriği yanlıca chia tohumu olmadığından toplamda 400 tane içeriği olduğundan ve aslında bir beslenme sistemi olarak görüldüğünden bunu yapmak istiyorum
Kimse yanlış anlamasın ben ürün tanıtımı falan yapmıyorum ayhan ercan da babamın oğlu değil yani bu reklam gibi algılanmasın çok üzülürüm.
Herhangi bir rahatsızlığım yok ancak paylaşmak istmediğim özel bir durum nedeniyle böyle bir sıkınyı yaşadım yaşıyorum ve dediğin gibi doğru besinlerle çözülebilecek bir sorun sadec benim biraz daha özen göstermem lazım.
He yürü durma öbür gün artı gel ondan sonra geri geri yürüKaptannim bende mi yapmayayim
Bu hafta bircuma ctesi cars yapabildimmm
Yarin yuruyeyim diyordummm acik havada ne dersinnnn
????
Yok estağfurullah beni düşünüp ıyardığını fark ettim ondan açıklamaya çalıştım iyi niyetine çok teşekkür ederimYanlış anlaşılmak istemem lütfen ben senin için dedim problem yaşama diye
Aramıza hoşgeldiniz, kilo vermek için çok doğru yerdesiniz,ilk sayfada ki tablomuza bakarsanız ne kadar kilolar kaybettiğimize tanık olabilirsiniz.Kullanıcı adı: hexe93
İsim: bengi
Medeni durum: Evli
Çocuk:Yok
Yaşadığı şehir:Ankara
Boy:155
Kilo:76 ( tartı hatalı olabilir)
Hedef kilo:56
Kilo alma hikayesi: metabolizma hızım gerçekten çok yavaş bu nedenle vücudumda kilo almaya meyilli aslında evlenmeden önce 62 kiloydum sonrasında işim ve sters nedeniyle böyle bir kiloya çıktım. Tabiki hayatım boyuncada kilo problemi yaşadım yani galiba en son 10yaşında falan zayıftım işin espirisi bir yana hiçbir zaman öyle incecik olmadım 56 olsam bile öyle incecik olamam biliyorum.
Neden kilo vermeliyim; burdada artık istediğimi giymek istiorum onun dışında Allah nasip ederse Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla asla sonra bildiin yusyuvarlak bişey olurum ve onlarıda vermem çok zor olur o yüzden daha sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek ve obez olmamak için kilo vermek istiyorum
Tabiki kuzumm :))Vallaha korktum
Gerçekten mi
Oyş gerçekten mi? Ben de squat yapıyorsun sanmıştımçok rahatladım
Aynen konuşarak kilo veriyoruz telefonuna adım sayar indir canım o saysınHoş buldumpaylaşım konusunda sıkıntı yok burası bir nevi yaşam koçluğu yapıyor aslında ahhaha çok güzel ve eğlenceli çok memnun oldum tanıştığımıza herkeslerle.. Şimdi adım konusunda ben hergün leslie yapıyorum tahmini 8000 veya üzerinde adım atmış oluyorum. Ama aynı zamanda aktif sporda yapmış oluyorum bir saat sürüyor 5 millik yürüyüş o nedenle bunu nasıl paylaşmak lazım acaba. Umarım benim sisteme izin çıkar aslında buda bir nevi benim kişisel motivasyonum :)
Havanı sevsinler seninKizlar bugün iyisiniz sadece 13.000 adim attim kaptanim izin vermedi fazlasina yoksa ben yine 23.000 yapmasini bilirdim
Squat konusu hic acmiyorum direk sondan birincinyim sayiyi yazmayacagim cünkü yazacak bir sayi yok yani 0
Minik lokumlara minik cezalar gelebilir tatlış:)
Tatlış aman üçü bir aradalara dikkat ben geçen sene onları içmekten 7 kilo aldımsade içmeye çalış kuzuş içebilirsen
evt tahmini açıklıyorum 1.Harpy olcak bence ben 500 ü gördükten sonra şimdi 1000 bekliyorum
Yaptım geldim kuzum squat:)Seni gidi seniiiiiii sguat yapmaya gidion dimiiiii :)
Havanı sevsinler senin
Bugün iyiymişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?