Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bu sefer gerçekten inanıyorum başaracağım. Sizlerle birlikte hep beraber yapacağız inşallah.
Hepinizi öpüyorum, iyi geceler herkese.
Tabikide vereceksin. Biraz zaman gectiksen sonra bütün arkadaslarin sana imrenek bakcak. Ne yaptin nasil yaptin diye soracaklar. Alisverise gitinde bir kot istediginde utanarak 40 felan demiyeceksin özgüvenle 36 diyeceksin. Elibise giydiginde karnim cok cikmis demiyeceksin ne giyersen giy hemen yakisacak. Ama tek yapman gereken bizden uzak kalmaman yoksa zamanla motivasyonun düser

uyumuş kalmışım yeni uyandım, hemen geçmişi okuyup geliyorum.
Ohh güzellik uykusunuda almis kaptanimiz.

Öncelikle vakit ayırıp böyle güzel bir paylaşım yaptığın için teşekkür ederim ve had ne demek estağfurullah öyle şeyler demeyin bana utanırım ben. Ürünün içeriği yanlıca chia tohumu olmadığından toplamda 400 tane içeriği olduğundan ve aslında bir beslenme sistemi olarak görüldüğünden bunu yapmak istiyorum
Kimse yanlış anlamasın ben ürün tanıtımı falan yapmıyorum ayhan ercan da babamın oğlu değil yani bu reklam gibi algılanmasın çok üzülürüm.
Herhangi bir rahatsızlığım yok ancak paylaşmak istmediğim özel bir durum nedeniyle böyle bir sıkınyı yaşadım yaşıyorum ve dediğin gibi doğru besinlerle çözülebilecek bir sorun sadec benim biraz daha özen göstermem lazım.

Yarın sabah sebze haline gidip bir çuval maydonoz alacağım dışarıda kazan kurup hepsini kaynatıp içeceğim
Anca gider bu şişlik
Eğer ki gitmezse ben cuma günü arazi olurum haberiniz olsun

ahahaha ben de yaklaşık öyle birşey düşünüyorumm
regl bitti benim hala şişkinliğim var anlamadım ki nedennn

Arkadaşlar Dikkatinize;
Perşembe Günü (Yarın) Egzersiz Yapmıyor ve Sakin Bir Gün Geçirip Yeşil Çay İle Maydanoz Suyumuzu Tüketip Bol Bol Dinleniyoruz.
Kaptannim bende mi yapmayayim
Bu hafta bircuma ctesi cars yapabildimmm
Yarin yuruyeyim diyordummm acik havada ne dersinnnn
????

Yanlış anlaşılmak istemem lütfen ben senin için dedim problem yaşama diye

Kaptannim bende mi yapmayayim
Bu hafta bircuma ctesi cars yapabildimmm
Yarin yuruyeyim diyordummm acik havada ne dersinnnn
????
He yürü durma öbür gün artı gel ondan sonra geri geri yürü
Yok gülüm yapma cuma günü bildirim yap ondan sonra yürü kim tutar seni

Aramıza hoşgeldiniz, kilo vermek için çok doğru yerdesiniz,ilk sayfada ki tablomuza bakarsanız ne kadar kilolar kaybettiğimize tanık olabilirsiniz.
Benim adım Derya 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. herhangi bi soru ve sorununuz da her zaman buralardayız

Vallaha korktum

Gerçekten mi

Oyş gerçekten mi? Ben de squat yapıyorsun sanmıştım çok rahatladım
Tabiki kuzumm :))
Aynen konuşarak kilo veriyoruz telefonuna adım sayar indir canım o saysın tatlım bende kaptan yardımcısıyım bu konuda takım kuralları kesin detoks uygulanmıyor

Kizlar bugün iyisiniz sadece 13.000 adim attim kaptanim izin vermedi fazlasina yoksa ben yine 23.000 yapmasini bilirdim
Squat konusu hic acmiyorum direk sondan birincinyim sayiyi yazmayacagim cünkü yazacak bir sayi yok yani 0
Havanı sevsinler senin
Bugün iyiymişiz

Minik lokumlara minik cezalar gelebilir tatlış:)

Tatlış aman üçü bir aradalara dikkat ben geçen sene onları içmekten 7 kilo aldım sade içmeye çalış kuzuş içebilirsen

Can'ım yaa hemen arkasından spor yaptım yakmışımdır inşallah bir dahakine çikolatayla sade denicem.

evt tahmini açıklıyorum 1. Harpy olcak bence ben 500 ü gördükten sonra şimdi 1000 bekliyorum

Hih hih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…