Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin Can'ım zayıflamaya geldiysen doğru yere geldin.

Pazartesi falan yok şimdi var hemen şimdi ilk sayfadaki formu doldurarak başlayabilirsin
Hoşbuldum canım teşekkür ederim hemen cevap verdiğin için kişisel tanıtımla ilgili kısmı direk burayamı yazayım yoksa başka bir yolu varmı bunun özel msj atamıyorum nedenini çok anlamdım yeni kk kullanıcısıyım ben çok aktif bişeyler yazmadım sayfalara. Yani biraz acemiyim

Buraya cevaplayanilirsin. Yeni üyeysen çok arka arkaya msj da yazamayabilirsin sanırım bir süre geçmesi lazım. Tekrar hoşgeldin canım. Kaptanlarımız şuan meşguller ondan dükkanı boş bırakmayayım dedim :)

Kullanıcı adı: hexe93
İsim: bengi
Medeni durum: Evli
Çocuk:Yok
Yaşadığı şehir:Ankara
Boy:155
Kilo:76 ( tartı hatalı olabilir)
Hedef kilo:56
Kilo alma hikayesi: metabolizma hızım gerçekten çok yavaş bu nedenle vücudumda kilo almaya meyilli aslında evlenmeden önce 62 kiloydum sonrasında işim ve sters nedeniyle böyle bir kiloya çıktım. Tabiki hayatım boyuncada kilo problemi yaşadım yani galiba en son 10yaşında falan zayıftım işin espirisi bir yana hiçbir zaman öyle incecik olmadım 56 olsam bile öyle incecik olamam biliyorum.
Neden kilo vermeliyim; burdada artık istediğimi giymek istiorum onun dışında Allah nasip ederse Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla asla sonra bildiin yusyuvarlak bişey olurum ve onlarıda vermem çok zor olur o yüzden daha sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek ve obez olmamak için kilo vermek istiyorum

Hosgeldin canm sismanligin malesef bi sonu yok daha cok yorgunluk agirlik motivasyon dusuklugu ozguven eksikligi gercekten kendimize yazik ediomusuz . cok dogru bi karar vermisssin :) peki yeni mi ewlisin yeni mi cocuk dusunuyor sun tatlim ?

Başlangıç olarak ayhan ercanın chiadoxu ile 5 günlük detox yapmak istiyorum. 80 sınırına dayanmıştım bir ay boyumca hergün leslie season ile 5 mil yaptım en son tartıda 73/74 ü gördüm ama noolduysa tartı bugün beni 76 ölçtü olduğu gibi yazdım buraya onuda. Şuan başladığımda beşgün chiadox detoksu sonrasında 25 gün boyunca iki öğün ve akşam yemek yerine öğün olarak chiadox tüketerek devam etme niyetindeyim. Hergün leslie ile 5 mil fatburn yürüyüşü yapacağım evde. Anladığım kadarıyla bireysel olarak yiyecek tüketimi ancak her gün paylaşım yapma gerekiyor. Sisteminiz aslında çok eğlenceli ve katı kurallar var o nedenle herkese kolaylık diliyorum umarım yapmak istediklerim ekibe uyuyordur. Sevgiler

Ne yapmam gerekiyor acaba ben pazartesi itibariyle başlayıp katılabilirim sanırım doğrumu anladım acaba
Pazartesi cok gec tatlim hemen saglikli yiyeceklere gecis yapmalisin ilk adimin hemen suyu arttirman hatta en cabugundan kendine bi kupa yesil cay yapmalisin hemen :)

Hosgeldin canm sismanligin malesef bi sonu yok daha cok yorgunluk agirlik motivasyon dusuklugu ozguven eksikligi gercekten kendimize yazik ediomusuz . cok dogru bi karar vermisssin :) peki yeni mi ewlisin yeni mi cocuk dusunuyor sun tatlim ?
Hoşbulduumm. Birbuçuk sene oldu evleneli canım çocuk içinde hem ruhen hem bedenen hazırlık gerektiğine inanıyorum. O nedenle her açıdan kendimi dönüştürmrk istiyorum

Ahh inşallah canımm :))
Ayy yemek istemedim bi hoca zorla bu uzun çikolatadan uzatta dedim hocam yok kaç kez hadi al bişi olmaz dedi bende dedim herşey böyle başlamıştı:))

Tatlim oncelikle bilmen gereken bi kuralimiz var detox yasak zaten verdigin gibide almissin aslinda kilo vermiyosun su kaybi yasiyosun kilo verdin zannediosun bence tarti dogru. Detox anlamsiz ve yanlis beslenme metodu . hepimiz kalici ve saglikli kilo verme taraftariyiz . aceleye gerek yok kalici kilo vermek icin yavas yavas kilo vermek lazim ve saglikli beslenmekle olur bu anca . tatlim detoxlardan uzak durmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…