canım teşekkürler çok iyi düşünmüşsünSquatlar bitikten sonra esneme hareketlerini unutmayalım arkadaşlar yarınki ağrılarınızı azaltacaktır..
Teşekkürler kuzum:)canim evde yapabilecegin en iyi sey sinav digeride ikitana 2 litrelil sise al kaldirim indir
Ooooooooofffffff bi derya daha cikti basimiza
İnan sade kahve içince sütlü şekerli kahve şekerli su gibi gelcek :)))Can'ım yaa hemen arkasından spor yaptım yakmışımdır inşallah bir dahakine çikolatayla sade denicem.
Hih hih
Maşallah deryamaaaaa:))) hoplayı ver çekirge zıplayı ver çekirge bıdı bıdı çekirge
ayy süperr ne güzellSabah
Yumurta salatasi
Zeytin peynir domates salatalik
Ogle
Ispanak yemegi 1 tabak
Yogurtlu parlican salatasi 2yk
Yesil salata
2kofte
Ara
Turk kahvesiyle 2minik lokum
Aksam
2kofte kadar kirmizi et izgara
Su 3lt
Spor 80dk hizli tempo yuruyus
Bu arada okuldan cikinca kosu bandi almaya gittim umarim memnun kalirim
Ptesi gelecekmis
Birde kol icin dumbell aldimmm
Cok fena geliyorum:) :) :)
1yesilcay ictim birde
Merhaba, cevapladığınız şçin çok teşekkür ederim. İlk anda mesajıma cevap verip davet ettiğiniz içinde çok teşekkür ederim. Burdaki hanımların hepsi maşallah isteseler dünyayı yerinden oynatcak kadar güçlü akıllı azimli çok memnun oldum hepinizle tanıştığıma ve gerçekten doğru bir takım güçlü bir iletişiminiz var.Tabiki kuzumm :))
Aynen konuşarak kilo veriyoruz telefonuna adım sayar indir canım o saysıntatlım bende kaptan yardımcısıyım bu konuda takım kuralları kesin detoks uygulanmıyor
Vuu süpersin kuzumm 27000 adım 3 kez okudum :)))
Bende koşu bandı istiyorum yaayy süperr ne güzell
benim eşim de alacaktı bana sora gittik onun istediğini ben almadım benim istediğimi de o almadı kaldı öylece bende çok istiyorum
Canim hosgeldin hemen katil guzelim pazartesiyi beklemene gerek yok:)Ne yapmam gerekiyor acaba ben pazartesi itibariyle başlayıp katılabilirim sanırım doğrumu anladım acaba
yok yok içine otur seviyesi göbeğini geçsin ki göbek filan kalmasın kaynaya kaynaya erirsinYarın sabah sebze haline gidip bir çuval maydonoz alacağım dışarıda kazan kurup hepsini kaynatıp içeceğim
Anca gider bu şişlik
Eğer ki gitmezse ben cuma günü arazi olurum haberiniz olsun
ikimiz ortak koşu bandına girelim hayatımBende koşu bandı istiyorum ya
Ama çok pahalı of
Canım benim seni anlıyorum inşallah dilediğin kiloya en sağlıklı şekilde ulaşırsın tabikide seni her zaman takıma beklerizMerhaba, cevapladığınız şçin çok teşekkür ederim. İlk anda mesajıma cevap verip davet ettiğiniz içinde çok teşekkür ederim. Burdaki hanımların hepsi maşallah isteseler dünyayı yerinden oynatcak kadar güçlü akıllı azimli çok memnun oldum hepinizle tanıştığıma ve gerçekten doğru bir takım güçlü bir iletişiminiz var.
Ancak yapı olarak kafama koyduğum bişeyi yapmazsam rahatsız olan biriyim. Bunu kendime olan özsaygı olarak görüyorum. O nedenle bahsettiğim sistemi denemek istiyorum. Kimsenin değerli vaktini almak istemem sizlerinde mevcut kurallarına saygı duyup dışına çıkmak için ısrar etmemek gerekli diye düşünüyorum. Bu sizlere burdaki azimli hanımlara duyduğum saygıyla alakalı. O nedenle burdaki maceram başlamadan bitiyor ancak tanıştık bir kere bir ayın sonunda müsade olursa burayı ziyaret edip bir merhaba demek isterim. Eminim hepiniz çok tatliş insanlarsanız keşke uyuşsaydık. Hepinizd iyi akşamlar Allah güç kuvvet kolaylık versin yiyip yiyip zayıf kalan metabolizmalarınız olsun hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?