Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Can'ım yaa hemen arkasından spor yaptım yakmışımdır inşallah bir dahakine çikolatayla sade denicem.

Hih hih
İnan sade kahve içince sütlü şekerli kahve şekerli su gibi gelcek :)))
İnşallah eritmişsindir kuzuş
Asyaca ciğerimin köşesi
20178 adım
745 squat
2 kupa yeşil çay ve cezam olan 50 jj
Maşallah deryamaaaaa:))) hoplayı ver çekirge zıplayı ver çekirge bıdı bıdı çekirge

ayy süperr ne güzell
benim eşim de alacaktı bana sora gittik onun istediğini ben almadım benim istediğimi de o almadı kaldı öylece bende çok istiyorum

Tabiki kuzumm :))

Aynen konuşarak kilo veriyoruz telefonuna adım sayar indir canım o saysın tatlım bende kaptan yardımcısıyım bu konuda takım kuralları kesin detoks uygulanmıyor
Merhaba, cevapladığınız şçin çok teşekkür ederim. İlk anda mesajıma cevap verip davet ettiğiniz içinde çok teşekkür ederim. Burdaki hanımların hepsi maşallah isteseler dünyayı yerinden oynatcak kadar güçlü akıllı azimli çok memnun oldum hepinizle tanıştığıma ve gerçekten doğru bir takım güçlü bir iletişiminiz var.
Ancak yapı olarak kafama koyduğum bişeyi yapmazsam rahatsız olan biriyim. Bunu kendime olan özsaygı olarak görüyorum. O nedenle bahsettiğim sistemi denemek istiyorum. Kimsenin değerli vaktini almak istemem sizlerinde mevcut kurallarına saygı duyup dışına çıkmak için ısrar etmemek gerekli diye düşünüyorum. Bu sizlere burdaki azimli hanımlara duyduğum saygıyla alakalı. O nedenle burdaki maceram başlamadan bitiyor ancak tanıştık bir kere bir ayın sonunda müsade olursa burayı ziyaret edip bir merhaba demek isterim. Eminim hepiniz çok tatliş insanlarsanız keşke uyuşsaydık. Hepinizd iyi akşamlar Allah güç kuvvet kolaylık versin yiyip yiyip zayıf kalan metabolizmalarınız olsun hanımlar

Ne yapmam gerekiyor acaba ben pazartesi itibariyle başlayıp katılabilirim sanırım doğrumu anladım acaba
Canim hosgeldin hemen katil guzelim pazartesiyi beklemene gerek yok:)
Ilk sayfada kurallarimiz var onlari oku, kabul ediyorsan yine ilk sayfada kisisel bilgilerimizin oldugu form var onu doldur sana zahmet tanisalim canim:)

Yarın sabah sebze haline gidip bir çuval maydonoz alacağım dışarıda kazan kurup hepsini kaynatıp içeceğim
Anca gider bu şişlik
Eğer ki gitmezse ben cuma günü arazi olurum haberiniz olsun
yok yok içine otur seviyesi göbeğini geçsin ki göbek filan kalmasın kaynaya kaynaya erirsin

Canım benim seni anlıyorum inşallah dilediğin kiloya en sağlıklı şekilde ulaşırsın tabikide seni her zaman takıma bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…