Sağol canımmm, bir 20 sene yürümesem yeter banaVuu süpersin kuzumm 27000 adım 3 kez okudum :)))
Yanlış değilsem Ollala paylaşımı yaptı canım@Ollalla nerde yine yok geç kalacak yine bak
Sonrada adalet diyecek kız nerdesin alırım kupanı bak
Tebrik ederim canım. Yeni bir rakip daha işim çok kolaylaştırdın çok teşekkür ederim
Allahım ne kadar muhterem bir insanımOoooooooofffffff bi derya daha cikti basimiza
İnan tabi güzelim:) Başaracaksın!!Kızlar bu sefer gerçekten inanıyorum başaracağım. Sizlerle birlikte hep beraber yapacağız inşallah.
Hepinizi öpüyorum, iyi geceler herkese.
Hep bu derya yuzunden benide zivanadan cikardikızlar hakkınızı helal edin ben kendimi camdan atmaya gidiyorum. 700,745,1050 squat nedir arkadaşlar???
edsofi Derya_idil @Harpy vallaha şoktayım şuan ben daha 1 tane yapamıyorum.
Hepinizi ayakta alkışlıyorumve önünüzde saygıyla eğilip atlamaya gidiyorum
Yanlış değilsem Ollala paylaşımı yaptı canım
Tebrik ederim canım. Yeni bir rakip daha işim çok kolaylaştırdın çok teşekkür ederim
Sağol canımmm, bir 20 sene yürümesem yeter bana
Adımlar Süper!!
İyi yapmış deryoşumm :))Hep bu derya yuzunden benide zivanadan cikardi
Benim bitikvallaha yaa ayaklar ne durumda
Teşekkürler kuzum hemen uyguluyorum:)Squatlar bitikten sonra esneme hareketlerini unutmayalım arkadaşlar yarınki ağrılarınızı azaltacaktır..
Tamam bana uyarikimiz ortak koşu bandına girelim hayatım
Şey bu adım attığımız 2 güzel çift çok tatlışlar çatlakım benim yaaa ne tatlısın senAyak mııı ? o da nee ?
Hep bu derya yuzunden benide zivanadan cikardi
4. Takım halkı kudurdu havar komşularCumartesi günü işten çıkıp fitnese gitmeye çalışıp 30.000 adımla karşınıza gelmek için elimden geleni yapcam bekleyin siz
(Artık geceyi hastanede geçiririm)
Ayaklarını duvara daya yada suda ısla :)))Benim bitik
Sen inat edersen yaparsın büşram ben sana güveniyorumCumartesi günü işten çıkıp fitnese gitmeye çalışıp 30.000 adımla karşınıza gelmek için elimden geleni yapcam bekleyin siz
(Artık geceyi hastanede geçiririm)
Şey bu adım attığımız 2 güzel çift çok tatlışlar çatlakım benim yaaa ne tatlısın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?