Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrik ederim canm o goruntuyu gormek seni dahada motive eder ne guzel :) aman spor yok bugun maydanoz yesil cay artik tuketme gunu :)

Tuuuhhh benimkide kiskanc amma hic yuruyus bandi alayim demedi ne kadar sanslisin

canımsın sen iste yaparım yahu cezayı yaptım bitti bile =)
İşe alıştım kuzum zaten bildiğim iş ortamı gayet iyi şimdilik tabi yeni şirket oldugundan eksikler var ama zamanla tamamlanacak

Dunku menum
Sabah kuymak 1 dilim tbe peynir ayran
Oglen yesil elma
Aksam7 8 adet kofte 3 tane patates kizartmasi (bayadir yemedim) ayran
Ara yesil cay 2 kupa ceviz
Gecede wcye cikmamada yardimci olsun diye vol pul biberli yogurt
Su 2 litre
Spor 10bin adim
700 sguat

Ozman bagrsaklar hareketlenmistrr canm benmde karnimda agri oldumu biliorumki wc zamani gelecek..sende benm gibi pulbeberli yogurt ye gece

Peki kaptanım.. Kızartma olmadı bir sorun yaratmaz mı?

Cezalar arttığından beri bende kaçamak yok gördün mü kaptanım resmen korkudan yapamıyorum

Allah Allah Can'ım sinameki falan var sa o da güzel idrar söktürüyor. Form çayı felan varsa evde içinde kesin vardır. Dene bir tane bakalım..

Ozman bagrsaklar hareketlenmistrr canm benmde karnimda agri oldumu biliorumki wc zamani gelecek..sende benm gibi pulbeberli yogurt ye gece

yaa aslında ben o karısımı cok seviyorum ama hemoroidimden dolayı pul biber yeme konusunda eşimle papaz oluyoruz yoksa gece yatmadan yarım saat önce 3 yk yogurt pul biber ve yogurt yemeği seviyorum

uzun zamandır yeşilçay içmiyorum bugün içeyim bir bakım sökecekmi.

içtiğim sular içimde kaldı resmen

@CheGuevera sanırım sen sormuştun bu tartılarla ilgili; 1 aylık fark böyle.. Ben birşey anlamadım yorumlayabilecek biri varsa bana anlatsın. Kas artmış yağ azalmış su artmış kemik artmış anlamadım yani..

Kasım arttığı halde metabolizma yavaşlamış :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…