Tebrik ederim canm o goruntuyu gormek seni dahada motive eder ne guzel :) aman spor yok bugun maydanoz yesil cay artik tuketme gunu :)kizlar sabah bi uyandim karnim davul gibi sismis tabi tün o kadar karin calisirsam olacagi buydu
Insaallah yarina iner hic sevmedigim halde bugün yesil cayin dibine vurcam
Ama böyle karsinda bakinca gercekten bel simidimin gittgini fakrettim eskiden yanlarda 1er kilo daha vardi resmen suan düz
Tuuuhhh benimkide kiskanc amma hic yuruyus bandi alayim demediCanim dun aksam dersim erken bitti esim alalim dedi gidip aldik
Kemeri var
Mekik aparati uzarinde
Otomatik egimli en onemlisi rampa cok etkili
Disarida yurume imkanim var site buyuk ama esim kiskancccc:)
Ne aclik hemde
Midemin sesine uyaniyorum
Cnm okul okdugu gunler4den sonra yemiyorum
Diger gunler6:)
sagol kuzum sabaha iyi uyandi cok sukur..
Senin balli fistikli kuzunda hasta olmadan atlatir insallah canim:)
sagol canim.
spordan o artilar hep spordannnn..
harikasin ablammm :)
sagol kuzum cok sukur bugune iyi uyandi:)
sagol gulum, senin oglan nasil oldu?
ohhh yandan :)
sagol guzelim, iyi simdi cok sukur:)
yok mu arttiran:)
canim pideyi tam algilayamadigim icin o minik cezayi yazmistim.
ama pideler bir sey degilmis, cezayi gormezden gelebilrsin Zeynebim, bugunki menulerle silerim :)
is yerine alisabildin mi guzellik?
klasik bir annenin bir gunu canim:)
bir an ben mi yazdim acaba dedim:)
tabi birinciyizzz var mi eksiler Nenam :)
canim kuru kayisiyi suya koy aksamdan sabah suyu ic, kayisiyi da ye..
Ya da 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic guzelim, hemen ise yariyor..
sporlar baslasin:))
nasilsin canim, daha iyi misin bugun?
eheehe oyyy yerim seni amazonum:)
Hayir olsun Busem ama canini sIkma hicbir sey icin olur mu?
bizi boslama ama takima gel hemen, biz senin keyfini yerine getirelim boyle durumlarda canim..
Seviliyorsun cook:)
ayy basladimi hareketler Ebrummm ben cok ozledim o tekmeleri yaaa:)
canimHarpy idi gecen sefer 500 yapan:)
ne guzel hissettirmis ablacim prensesin sana kendisini:)
iyilesti mi ablacim guzelimiz?
ahaha olsun muhim olan yarismaya katilmak kuzum:))
aaa iddiasiz olur mu canim benim, vardir iddian silip supurecegim dereceleri de:))
haa soyle guzelim :)
ayy yaa masallah Denize, nasil ogrendiniz Busem bizede tuyolar verir misin?
rekabet en sevdigimmmmmm :))
sagol canim, iyi cok sukur:)
Ablacim cok cok uzuldum ama sen icini ferah tut.
Oglum daha 6 aylikti, ayni sekilde yataktan dusmustu..
Ben yaninda yorgunluktan uyuyakalmisim, esimde emziriyorum sanmis, gum diye bir ses, oglum oldu sandim
Seni o kadar iyi anliyorum ki ama cok sukur hic bir sey olmadi kuzuma..
Senin kuzuna da olamayacak bir sey Allahin izinyle.
Emarida temiz cikmis cok sukur..
Doktor o kadar cok rastladigimiz bir vakaki bu bilemezsiniz demisti..
Sen hic merak etme, cok cok iyi olacak kuzun..
menuler yildizli pekiyi olma yolunda guzelim:)
canim sen isini yap, is yerindekilerle de resmi, mesafeli olmasi gerektigi kadar iletisim kur.
oglan kizini da yanina getiriyormussun ne guzel.
baska islere bakin canim, icine sinen bir tane bulursan degerlendirirsin.
ama simdilik duzenini bozma kuzum...
yok yok sabret canim eger baska bir is imkani cikarsa, ozaman durumunu tekrar degerlendirirsin..
canim is yerinde malesef yasaniyor bunlar..
sadece sen de yasamiyorsun kuzum, asgari olcude iletisim kur canim onlarla, kafana da takmamaya calis..
ne guzel, darisi basimiza:)
afiyet olsun:)
superiz Mervem sen nasilsin?
yap guzelim, gayet guzel bir egzersiz..
Fakat yerden tamamen kalkmali egzersiz belini agritabilir, zorlarsa o hareketi pas gec canim:)
canim bende %85, %90 bitter hastasiyim..
benden 1 tane daha var midir acaba diye merak ediyordum:)
bildigin ziplenmis kakao:))
canim doneri ekmeksiz, salatayla ye diledigin gibi:)
makarnayida odul olarak yiyebilirsin cok abartmadan cumadan sonra:)
Canm unuttum lak lak yapmaktan :) dur yazimGuzeller 5 cayinda gorusmek uzere, benim icin uyku vakti
Ozman bagrsaklar hareketlenmistrr canm benmde karnimda agri oldumu biliorumki wc zamani gelecek..sende benm gibi pulbeberli yogurt ye geceGünaydın Kızlarr
Dün 1.5 su +2-3 sekersiz cay +türk kahvesi içmeme rağmen 2 kere tuvalete gidebilmemin bir nedeni olabilir mi ?
Karnımın sağ bölgesinde sanki wc gidememişim gibi de arada siddetli bir ağrı oluyor
2günüdr böyleyim ilk gün hadi o güne özel dedim ama dünde aynısını yasadım vücuduma giren su neden cıkma isteği duymuyor olabilir sizce ?
Günaydın canım:)Günaydınnnnn canlarrrrrrr
canim bir yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic varsa, kuru kayisi ye..
birde bugun bol lifli sebzelerden tuket. (kabak, havuc, brokoli, karnabahar vs)
cok tesekkur ederiz kaptanim, sizlerinde kandili mubarek olsun:)
canim haftada 1 yenebilir:)
ama un ya da corn flakesten birini tercih edebilirsin:)
]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - 150 DK - CheGuevera ODUL ODUL 50JJ - melinda23 - 100 JJ 100 IA 100IA - - kitabi - - - - abesle_istigal ODUL - - sevimlicadi0 75 IA - mugehatun - - - - - edsofi ODUL MUAF MUAF - - ddanes - - - - - AKovser ODUL - zey zey - - - 50JJ - - - Asyaca 100 JJ - tiffany20 - Ollalla 100 JJ - gogo2405 150 IA ODUL 150 JJ 50 M - Mavibocuk ODUL [ TD]
[TD]-haeshin ODUL 150 JJ 100 DK 50M 100JJ 100IA 50M 50JJ -
TR][/TR]
[/TD] [TD]
[/td][/td][/td][/td]
edsofi canim senin menunu goremedim notlarimda, acaba yazdin da gozumden mi kacti?
Günaydın Kızlarr
Dün 1.5 su +2-3 sekersiz cay +türk kahvesi içmeme rağmen 2 kere tuvalete gidebilmemin bir nedeni olabilir mi ?
Karnımın sağ bölgesinde sanki wc gidememişim gibi de arada siddetli bir ağrı oluyor
2günüdr böyleyim ilk gün hadi o güne özel dedim ama dünde aynısını yasadım vücuduma giren su neden cıkma isteği duymuyor olabilir sizce ?
Günaydın canım:) İyiyz sen nasılsın :)Günaydın güzeller nasılsınız bugün
Ozman bagrsaklar hareketlenmistrr canm benmde karnimda agri oldumu biliorumki wc zamani gelecek..sende benm gibi pulbeberli yogurt ye gece
Peki kaptanım.. Kızartma olmadı bir sorun yaratmaz mı?
Cezalar arttığından beri bende kaçamak yok gördün mü kaptanımresmen korkudan yapamıyorum
Allah Allah Can'ım sinameki falan var sa o da güzel idrar söktürüyor. Form çayı felan varsa evde içinde kesin vardır. Dene bir tane bakalım..
Amin canım:)Günaydın canlar
Hepinize güzel bir gün olsun diliyorum. Ayrıca kandilinizi de kutluyorum.allah bugünün hürmetine bu takımdaki herkese sağlıkla zayıflamayi nasip etsin.
Teşekkür ederiz sizin de Kandiliniz mübarek olsun:)Günaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun
Tuuuhhh benimkide kiskanc amma hic yuruyus bandi alayim demedine kadar sanslisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?