Çok iyi yapmışsıniz. Güle güle kullan.hangi marka kaca aldın. Benimki de bozulmak üzere idare ediyoruz. Yakında ben de alırım.Canim dun aksam dersim erken bitti esim alalim dedi gidip aldik
Kemeri var
Mekik aparati uzarinde
Otomatik egimli en onemlisi rampa cok etkili
Disarida yurume imkanim var site buyuk ama esim kiskancccc:)
Ne aclik hemde
Midemin sesine uyaniyorum
Cnm okul okdugu gunler4den sonra yemiyorum
Diger gunler6:)
Sagol canimÇok iyi yapmışsıniz. Güle güle kullan.hangi marka kaca aldın. Benimki de bozulmak üzere idare ediyoruz. Yakında ben de alırım.
Egimmde kullandiginda belde ve dizde agri yapabiliyor dikkat etmek lazım.
Bagirarak konusuyor anlamini tasiyormus ondan canimYasakmi ne kadar ilgincccc nieki
Tekme degil henüz gülüm kipirdanma, hayirlisiyla sende hissedersin insallah ♥ayy basladimi hareketler Ebrummm ben cok ozledim o tekmeleri yaaa:)
Geldim nenam nasılsın
Kizlar ya gecmisi okumaya ara verdim bitmeyecek okuldayim. Iyisinizdir insallah. Dun aksam ev biraz karisikti anlatmayim bos muhabbet insanoglu be garip. Bitecek diyorum. Hic takima giresim sohbete dahil olasim bile gelmedi soyle karsilikli oturma imkanikiz olsaydi bi guzel dertlesseydik be ya. Neyse sporuma bugun devam edecegim. Diyetime tam gaz devam fekat artidayim hala. @Yawrukush um bu karbonhidrat yuklemmesi iyi gelmedi galiba kuzum bana
Squat yapayım derkenn yere oturdum kalkamadım daa...
tam bir rezillik hala gülüyorum
kızlar sormayın akşam küçük kızım yataktan düştü, sora bir kusma hastanede aldık soluğu defalarca kustu dr dedi emara girmesi lazım, burda yok dedi sonra ile gittik sabah döndük şükür emarda bir şey çıkmadı ama diken, üstündeyim nasıl oldu da böyle dikkatsiz davrandım dünden beri kendime kızıyorum, çok üzgünüm ay bebeğime bir şey olursa ne yaparım
kızlar işyeri yine çok problemli benim.. yeni başlayan kişilerle bir türlü düzgün bir iletişim kuramıyorum.. sürekli gergin bir ortam.. işyerim evime çok yakın ama o kadar bunaldım ki artık.. uzakta olsa başka biryere geçsem mi sessizce kenarda durup hiçbirşeye karışmadan beklesem mi bilemiyorum..burda öğlen kızımı da alıp getiriyorum birde yanıma..
Kızlar nasılsınız :))
@Yawrukush kaptanım bundan yapayımmı haftada 1-2 gün ? benim karın bölgem baya var da =)
Eki Görüntüle 1809921
@CheGuevera sanırım sen sormuştun bu tartılarla ilgili; 1 aylık fark böyle.. Ben birşey anlamadım yorumlayabilecek biri varsa bana anlatsın. Kas artmış yağ azalmış su artmış kemik artmışanlamadım yani..
Kasım arttığı halde metabolizma yavaşlamış :/
Günaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun
Güzeller Kandiliniz Kutlu Olsun:)
Günaydin kizlar, hayirli kandiller ♥
Tatlim benim sahsi olarak gorumcemle problemim yok severim iyi kizdir ama sorumlulugu cok buyukmus ailesine karsi benim evimde sonucta herseyimden sorumlu hissediyorum kendimi canim sıkılıyor ne yazik kigünaydn millet 50 sayfa olmus gömüldüm okumaya part part aalıntılıcam aksama kadr biter inşallahhh
neyse dünki menümeni 9 da geciyorum aksama kadr her sey normaldi taaa ki aksam 9 da yemeyene kadr cok pişma nım aksam yediğim için
menü
sabah
beyaz peynrli,domatesli tost
öglen
tavuk sote 3 y.k
salata
yogurt
aksam
domates
salatalık
peynr
hindili omlet
2 dilim ekmek cısss ama yedim
1 avuc kuruyemişşş imdaatttttt hadi cezalayn beni
spor yok
su 1.5 lt
sekersz cay kahve ıcıorm gun ıcınde totalde 5-6 fıncan
ay nasıl olim şekerim iş güç stresli zaman böle yani sende ne var ne yok balım evlat nasl
canım nabr naslsn yine görümce dimi oy oyyy napacan sekerım idare ediver bosver artıdamsn neyse onmzdekı hafta toparlarsn bıtanem olur böle seyler vucudu karbonhidratla sasrttn artıda olsan onumsdekı hata guzel bır eksıyle gelıceksn ınanıorm evlatlar nasl?
ahahaha ilahı ne guldum sana he
ay allah korusun nasl şimdi iyimi çok şükür mr temiz cıkmıs off valla bu bebeler azcık buyusun dıormda buyyudukce zorlasıo sanki
ddnesm moral olurmu bilmem ama bnm iş yermde cok sıkıntılı gercekten mutsuzum patronlar bızı resmn köpek yerine koyuolar ama burda ıyı kazanıorm hembıraz o yuzden sabredıorm hemde ıs pıyasası durgun evde oturmak ıstemedgm ıcın dayanıorm ben işe her gün gelerek gelen ama mutsuz ayrılan bi insanm azar yıorm her sey oluo ınan yani rahat edeblgmz yer az birazck dayanabılıosan dayanmanıtavsiye edicem ama cok bunaldysan yeni bir iş bakmaya başla
iyiz babyto sen naslsn deniz gözlüm güzel arkdsm hazırlıklara basladnmı az kaldı düğübne
ayy cok guzelms hareketler aıdı netlfnuma ındırım yalnz mıde karın aynı anda calıstıro dimi bide kol
Ozgem 3 yasina basti ve farkina vardi bezin rahatsizlik verdiğinin. Ilk iki uc gun cok kazalar oldu. Sonra ogrendi sukur bi gece bagliyorum. Oncesi cok onemli ozge once baya bi ay once falan hazirlaman lazim cocugu bir sure sonra baglamayacagiz sinyalini ver. Pepenin sarkisini soyleyin cisimiz tuvalete:) ama ilk bir haftayi gozden cikar ozge her an isicek her yere:) ama alti islanmadan islakligi hissetmeden tutmanin gerekliligini ogrenemiyor mutlaka islanmasi ve o rahatsizligi yasamasi lazim. Sen simdi yorma kendini ama 12. haftadan sonra baslarsin. Bi de akin 3 u doldurdu mu? Bence beklemelisin doldurmasini hic acele etmesagol kuzum sabaha iyi uyandi cok sukur..
Senin balli fistikli kuzunda hasta olmadan atlatir insallah canim:)
sagol canim.
spordan o artilar hep spordannnn..
harikasin ablammm :)
sagol kuzum cok sukur bugune iyi uyandi:)
sagol gulum, senin oglan nasil oldu?
ohhh yandan :)
sagol guzelim, iyi simdi cok sukur:)
yok mu arttiran:)
canim pideyi tam algilayamadigim icin o minik cezayi yazmistim.
ama pideler bir sey degilmis, cezayi gormezden gelebilrsin Zeynebim, bugunki menulerle silerim :)
is yerine alisabildin mi guzellik?
klasik bir annenin bir gunu canim:)
bir an ben mi yazdim acaba dedim:)
tabi birinciyizzz var mi eksiler Nenam :)
canim kuru kayisiyi suya koy aksamdan sabah suyu ic, kayisiyi da ye..
Ya da 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic guzelim, hemen ise yariyor..
sporlar baslasin:))
nasilsin canim, daha iyi misin bugun?
eheehe oyyy yerim seni amazonum:)
Hayir olsun Busem ama canini sIkma hicbir sey icin olur mu?
bizi boslama ama takima gel hemen, biz senin keyfini yerine getirelim boyle durumlarda canim..
Seviliyorsun cook:)
ayy basladimi hareketler Ebrummm ben cok ozledim o tekmeleri yaaa:)
canim @Harpy idi gecen sefer 500 yapan:)
ne guzel hissettirmis ablacim prensesin sana kendisini:)
iyilesti mi ablacim guzelimiz?
ahaha olsun muhim olan yarismaya katilmak kuzum:))
aaa iddiasiz olur mu canim benim, vardir iddian silip supurecegim dereceleri de:))
haa soyle guzelim :)
ayy yaa masallah Denize, nasil ogrendiniz Busem bizede tuyolar verir misin?
rekabet en sevdigimmmmmm :))
sagol canim, iyi cok sukur:)
Ablacim cok cok uzuldum ama sen icini ferah tut.
Oglum daha 6 aylikti, ayni sekilde yataktan dusmustu..
Ben yaninda yorgunluktan uyuyakalmisim, esimde emziriyorum sanmis, gum diye bir ses, oglum oldu sandim
Seni o kadar iyi anliyorum ki ama cok sukur hic bir sey olmadi kuzuma..
Senin kuzuna da olamayacak bir sey Allahin izinyle.
Emarida temiz cikmis cok sukur..
Doktor o kadar cok rastladigimiz bir vakaki bu bilemezsiniz demisti..
Sen hic merak etme, cok cok iyi olacak kuzun..
menuler yildizli pekiyi olma yolunda guzelim:)
canim sen isini yap, is yerindekilerle de resmi, mesafeli olmasi gerektigi kadar iletisim kur.
oglan kizini da yanina getiriyormussun ne guzel.
baska islere bakin canim, icine sinen bir tane bulursan degerlendirirsin.
ama simdilik duzenini bozma kuzum...
yok yok sabret canim eger baska bir is imkani cikarsa, ozaman durumunu tekrar degerlendirirsin..
canim is yerinde malesef yasaniyor bunlar..
sadece sen de yasamiyorsun kuzum, asgari olcude iletisim kur canim onlarla, kafana da takmamaya calis..
ne guzel, darisi basimiza:)
afiyet olsun:)
superiz Mervem sen nasilsin?
yap guzelim, gayet guzel bir egzersiz..
Fakat yerden tamamen kalkmali egzersiz belini agritabilir, zorlarsa o hareketi pas gec canim:)
canim bende %85, %90 bitter hastasiyim..
benden 1 tane daha var midir acaba diye merak ediyordum:)
bildigin ziplenmis kakao:))
canim doneri ekmeksiz, salatayla ye diledigin gibi:)
makarnayida odul olarak yiyebilirsin cok abartmadan cumadan sonra:)
Canim derya kaptanim haklisin fekat benim rahat spor yapabildigim gun persembeArkadaşlar Dikkatinize;
Perşembe Günü (Yarın) Egzersiz Yapmıyor ve Sakin Bir Gün Geçirip Yeşil Çay İle Maydanoz Suyumuzu Tüketip Bol Bol Dinleniyoruz.
Canim ya isyerinde huzur cok onemli. Evine de yakinmis. Sen bir sekilde empati yap bisey yap arayi bul. Sakin sakin anlasmaya çalışın. Cok abartili bir sorun yoksa yuzyuze bakabilecegin kadarsa zamanla duzelir.kızlar işyeri yine çok problemli benim.. yeni başlayan kişilerle bir türlü düzgün bir iletişim kuramıyorum.. sürekli gergin bir ortam.. işyerim evime çok yakın ama o kadar bunaldım ki artık.. uzakta olsa başka biryere geçsem mi sessizce kenarda durup hiçbirşeye karışmadan beklesem mi bilemiyorum..burda öğlen kızımı da alıp getiriyorum birde yanıma..
Meslegin neydi ben kacirmis olabilirim. Problem yasadigin kisiler senin altinda mi calisiyoröyle de bunaldım artık.. ne desem alınırlar acaba diye kendimi kasmaktan fenalık geldi.. bişeyde demesem 2 gün iyiler 3. gün bir bakıyorum suratlar asık ortada birşey yok..aman neyse yazdım döktüm içimi enazından..
Yağ oranı düşmüş kas oranı azalmış metabolizman hızlanmış 2200 den 2170 e inmiş.Eki Görüntüle 1809921
@CheGuevera sanırım sen sormuştun bu tartılarla ilgili; 1 aylık fark böyle.. Ben birşey anlamadım yorumlayabilecek biri varsa bana anlatsın. Kas artmış yağ azalmış su artmış kemik artmışanlamadım yani..
Kasım arttığı halde metabolizma yavaşlamış :/
İyi çok şükür kuzum.günaydn millet 50 sayfa olmus gömüldüm okumaya part part aalıntılıcam aksama kadr biter inşallahhh
neyse dünki menümeni 9 da geciyorum aksama kadr her sey normaldi taaa ki aksam 9 da yemeyene kadr cok pişma nım aksam yediğim için
menü
sabah
beyaz peynrli,domatesli tost
öglen
tavuk sote 3 y.k
salata
yogurt
aksam
domates
salatalık
peynr
hindili omlet
2 dilim ekmek cısss ama yedim
1 avuc kuruyemişşş imdaatttttt hadi cezalayn beni
spor yok
su 1.5 lt
sekersz cay kahve ıcıorm gun ıcınde totalde 5-6 fıncan
ay nasıl olim şekerim iş güç stresli zaman böle yani sende ne var ne yok balım evlat nasl
canım nabr naslsn yine görümce dimi oy oyyy napacan sekerım idare ediver bosver artıdamsn neyse onmzdekı hafta toparlarsn bıtanem olur böle seyler vucudu karbonhidratla sasrttn artıda olsan onumsdekı hata guzel bır eksıyle gelıceksn ınanıorm evlatlar nasl?
ahahaha ilahı ne guldum sana he
ay allah korusun nasl şimdi iyimi çok şükür mr temiz cıkmıs off valla bu bebeler azcık buyusun dıormda buyyudukce zorlasıo sanki
ddnesm moral olurmu bilmem ama bnm iş yermde cok sıkıntılı gercekten mutsuzum patronlar bızı resmn köpek yerine koyuolar ama burda ıyı kazanıorm hembıraz o yuzden sabredıorm hemde ıs pıyasası durgun evde oturmak ıstemedgm ıcın dayanıorm ben işe her gün gelerek gelen ama mutsuz ayrılan bi insanm azar yıorm her sey oluo ınan yani rahat edeblgmz yer az birazck dayanabılıosan dayanmanıtavsiye edicem ama cok bunaldysan yeni bir iş bakmaya başla
iyiz babyto sen naslsn deniz gözlüm güzel arkdsm hazırlıklara basladnmı az kaldı düğübne
ayy cok guzelms hareketler aıdı netlfnuma ındırım yalnz mıde karın aynı anda calıstıro dimi bide kol
Sagol canim defne yazin ogrenmjsti allahtan. Bi denize bagliyoduk bezi. Gorusemiyoruz artik islerin yogun tabi ben de vakit ayiramiyorum eskisi kadarD ddanes her is ortaminda uyumsuzluk oluyor canim. Odana gec isin bitince. Merhaba/iyi gunleri esirgeme. Ozel muhabbete girme guvenmedigin insanlarla. Profesyonel ol, isi de is arkadaslarini da is yerinde birak canisi.
haeshin Allah kolaylik versin sana nehir gozlum. Sikintilar/sorunlar cozulur insallah. Deniz'e de kocaman bir alkis darisi Defne'min basina:)
Sagol canim defne yazin ogrenmjsti allahtan. Bi denize bagliyoduk bezi. Gorusemiyoruz artik islerin yogun tabi ben de vakit ayiramiyorum eskisi kadar
Bilmiyorum ki ablacimE-brulim kipirdamaya baslamis kuzun:) Hissettigine gore pasa geliyor sanki:)
Tabikide vereceksin. Biraz zaman gectiksen sonra bütün arkadaslarin sana imrenek bakcak. Ne yaptin nasil yaptin diye soracaklar. Alisverise gitinde bir kot istediginde utanarak 40 felan demiyeceksin özgüvenle 36 diyeceksin. Elibise giydiginde karnim cok cikmis demiyeceksin ne giyersen giy hemen yakisacak. Ama tek yapman gereken bizden uzak kalmaman yoksa zamanla motivasyonun düser
.
öyle yapıyorum bende artık.. mesafeli durup oluruna bırakıyorum..bu arada benim yediğim kare bitterlerde %70 kakao :)sagol kuzum sabaha iyi uyandi cok sukur..
Senin balli fistikli kuzunda hasta olmadan atlatir insallah canim:)
sagol canim.
spordan o artilar hep spordannnn..
harikasin ablammm :)
sagol kuzum cok sukur bugune iyi uyandi:)
sagol gulum, senin oglan nasil oldu?
ohhh yandan :)
sagol guzelim, iyi simdi cok sukur:)
yok mu arttiran:)
canim pideyi tam algilayamadigim icin o minik cezayi yazmistim.
ama pideler bir sey degilmis, cezayi gormezden gelebilrsin Zeynebim, bugunki menulerle silerim :)
is yerine alisabildin mi guzellik?
klasik bir annenin bir gunu canim:)
bir an ben mi yazdim acaba dedim:)
tabi birinciyizzz var mi eksiler Nenam :)
canim kuru kayisiyi suya koy aksamdan sabah suyu ic, kayisiyi da ye..
Ya da 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic guzelim, hemen ise yariyor..
sporlar baslasin:))
nasilsin canim, daha iyi misin bugun?
eheehe oyyy yerim seni amazonum:)
Hayir olsun Busem ama canini sIkma hicbir sey icin olur mu?
bizi boslama ama takima gel hemen, biz senin keyfini yerine getirelim boyle durumlarda canim..
Seviliyorsun cook:)
ayy basladimi hareketler Ebrummm ben cok ozledim o tekmeleri yaaa:)
canim @Harpy idi gecen sefer 500 yapan:)
ne guzel hissettirmis ablacim prensesin sana kendisini:)
iyilesti mi ablacim guzelimiz?
ahaha olsun muhim olan yarismaya katilmak kuzum:))
aaa iddiasiz olur mu canim benim, vardir iddian silip supurecegim dereceleri de:))
haa soyle guzelim :)
ayy yaa masallah Denize, nasil ogrendiniz Busem bizede tuyolar verir misin?
rekabet en sevdigimmmmmm :))
sagol canim, iyi cok sukur:)
Ablacim cok cok uzuldum ama sen icini ferah tut.
Oglum daha 6 aylikti, ayni sekilde yataktan dusmustu..
Ben yaninda yorgunluktan uyuyakalmisim, esimde emziriyorum sanmis, gum diye bir ses, oglum oldu sandim
Seni o kadar iyi anliyorum ki ama cok sukur hic bir sey olmadi kuzuma..
Senin kuzuna da olamayacak bir sey Allahin izinyle.
Emarida temiz cikmis cok sukur..
Doktor o kadar cok rastladigimiz bir vakaki bu bilemezsiniz demisti..
Sen hic merak etme, cok cok iyi olacak kuzun..
menuler yildizli pekiyi olma yolunda guzelim:)
canim sen isini yap, is yerindekilerle de resmi, mesafeli olmasi gerektigi kadar iletisim kur.
oglan kizini da yanina getiriyormussun ne guzel.
baska islere bakin canim, icine sinen bir tane bulursan degerlendirirsin.
ama simdilik duzenini bozma kuzum...
yok yok sabret canim eger baska bir is imkani cikarsa, ozaman durumunu tekrar degerlendirirsin..
canim is yerinde malesef yasaniyor bunlar..
sadece sen de yasamiyorsun kuzum, asgari olcude iletisim kur canim onlarla, kafana da takmamaya calis..
ne guzel, darisi basimiza:)
afiyet olsun:)
superiz Mervem sen nasilsin?
yap guzelim, gayet guzel bir egzersiz..
Fakat yerden tamamen kalkmali egzersiz belini agritabilir, zorlarsa o hareketi pas gec canim:)
canim bende %85, %90 bitter hastasiyim..
benden 1 tane daha var midir acaba diye merak ediyordum:)
bildigin ziplenmis kakao:))
canim doneri ekmeksiz, salatayla ye diledigin gibi:)
makarnayida odul olarak yiyebilirsin cok abartmadan cumadan sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?