Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok iyi yapmışsıniz. Güle güle kullan.hangi marka kaca aldın. Benimki de bozulmak üzere idare ediyoruz. Yakında ben de alırım.
Egimmde kullandiginda belde ve dizde agri yapabiliyor dikkat etmek lazım.

Çok iyi yapmışsıniz. Güle güle kullan.hangi marka kaca aldın. Benimki de bozulmak üzere idare ediyoruz. Yakında ben de alırım.
Egimmde kullandiginda belde ve dizde agri yapabiliyor dikkat etmek lazım.
Sagol canim
Voit alacaktim ama saticinin israriyla dynamic aldim
1350 tl
Egim yuruyus esnasinda yukseltip indirerek cok ise yariyor
Spor salonunda 30kg verdigim donem o sekilde kullaniyordum

https://www.google.com.tr/search?q=dynamic+koşu+bandı&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_m9XW-fvLAhVF6xQKHeNVBDsQ_AUIBygB&biw=360&bih=559&dpr=3#imgrc=0JTIMzd_LIgCUM:
Kitap koyma kismi ve telefona baglanan hoparloru var
Bel kemeri ve mekik standi

2yere baktik ikiside bunu onerdi cnm

günaydn millet 50 sayfa olmus gömüldüm okumaya part part aalıntılıcam aksama kadr biter inşallahhh

neyse dünki menümeni 9 da geciyorum aksama kadr her sey normaldi taaa ki aksam 9 da yemeyene kadr cok pişma nım aksam yediğim için

menü
sabah
beyaz peynrli,domatesli tost
öglen
tavuk sote 3 y.k
salata
yogurt

aksam
domates
salatalık
peynr
hindili omlet
2 dilim ekmek cısss ama yedim
1 avuc kuruyemişşş imdaatttttt hadi cezalayn beni
spor yok
su 1.5 lt
sekersz cay kahve ıcıorm gun ıcınde totalde 5-6 fıncan

Geldim nenam nasılsın

ay nasıl olim şekerim iş güç stresli zaman böle yani sende ne var ne yok balım evlat nasl

canım nabr naslsn yine görümce dimi oy oyyy napacan sekerım idare ediver bosver artıdamsn neyse onmzdekı hafta toparlarsn bıtanem olur böle seyler vucudu karbonhidratla sasrttn artıda olsan onumsdekı hata guzel bır eksıyle gelıceksn ınanıorm evlatlar nasl?

Squat yapayım derkenn yere oturdum kalkamadım daa...
tam bir rezillik hala gülüyorum

ahahaha ilahı ne guldum sana he

ay allah korusun nasl şimdi iyimi çok şükür mr temiz cıkmıs off valla bu bebeler azcık buyusun dıormda buyyudukce zorlasıo sanki

ddnesm moral olurmu bilmem ama bnm iş yermde cok sıkıntılı gercekten mutsuzum patronlar bızı resmn köpek yerine koyuolar ama burda ıyı kazanıorm hembıraz o yuzden sabredıorm hemde ıs pıyasası durgun evde oturmak ıstemedgm ıcın dayanıorm ben işe her gün gelerek gelen ama mutsuz ayrılan bi insanm azar yıorm her sey oluo ınan yani rahat edeblgmz yer az birazck dayanabılıosan dayanmanıtavsiye edicem ama cok bunaldysan yeni bir iş bakmaya başla

Kızlar nasılsınız :))

iyiz babyto sen naslsn deniz gözlüm güzel arkdsm hazırlıklara basladnmı az kaldı düğübne

@Yawrukush kaptanım bundan yapayımmı haftada 1-2 gün ? benim karın bölgem baya var da =)

ayy cok guzelms hareketler aıdı netlfnuma ındırım yalnz mıde karın aynı anda calıstıro dimi bide kol

Hayırlı kandiller kızlar

canım özge gelsin bişiler söyler ama tartıların bu özelliklerinin doğruluğunun tartısılabilir oldugunu biliyorum

Günaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun

Güzeller Kandiliniz Kutlu Olsun:)

Günaydin kizlar, hayirli kandiller ♥

Tatlim benim sahsi olarak gorumcemle problemim yok severim iyi kizdir ama sorumlulugu cok buyukmus ailesine karsi benim evimde sonucta herseyimden sorumlu hissediyorum kendimi canim sıkılıyor ne yazik ki

Ozgem 3 yasina basti ve farkina vardi bezin rahatsizlik verdiğinin. Ilk iki uc gun cok kazalar oldu. Sonra ogrendi sukur bi gece bagliyorum. Oncesi cok onemli ozge once baya bi ay once falan hazirlaman lazim cocugu bir sure sonra baglamayacagiz sinyalini ver. Pepenin sarkisini soyleyin cisimiz tuvalete:) ama ilk bir haftayi gozden cikar ozge her an isicek her yere:) ama alti islanmadan islakligi hissetmeden tutmanin gerekliligini ogrenemiyor mutlaka islanmasi ve o rahatsizligi yasamasi lazim. Sen simdi yorma kendini ama 12. haftadan sonra baslarsin. Bi de akin 3 u doldurdu mu? Bence beklemelisin doldurmasini hic acele etme

Arkadaşlar Dikkatinize;
Perşembe Günü (Yarın) Egzersiz Yapmıyor ve Sakin Bir Gün Geçirip Yeşil Çay İle Maydanoz Suyumuzu Tüketip Bol Bol Dinleniyoruz.
Canim derya kaptanim haklisin fekat benim rahat spor yapabildigim gun persembe ben yapacagim kuzum abartmam ama genele yansir benim sporlarim da zaten arti verdim gecen hafta ve artarak buyudu biraz toparladim dun aksam ama hala arti 100 gr. Yani maydanoz suyu yesil.cay tamam spor da olacak kuzum. Hatta su an maydanoz suyu iciyorum sabah yuruyusumu yaptim geldim.

Canim ya isyerinde huzur cok onemli. Evine de yakinmis. Sen bir sekilde empati yap bisey yap arayi bul. Sakin sakin anlasmaya çalışın. Cok abartili bir sorun yoksa yuzyuze bakabilecegin kadarsa zamanla duzelir.

Meslegin neydi ben kacirmis olabilirim. Problem yasadigin kisiler senin altinda mi calisiyor

Yağ oranı düşmüş kas oranı azalmış metabolizman hızlanmış 2200 den 2170 e inmiş.
İyi çok şükür kuzum.

Sagol canim defne yazin ogrenmjsti allahtan. Bi denize bagliyoduk bezi. Gorusemiyoruz artik islerin yogun tabi ben de vakit ayiramiyorum eskisi kadar

Sagol canim defne yazin ogrenmjsti allahtan. Bi denize bagliyoduk bezi. Gorusemiyoruz artik islerin yogun tabi ben de vakit ayiramiyorum eskisi kadar

Gozun aydin o zaman:) Bezsiz cok rahat oluyor. Evdesin degil mi bugun?:) Bisikleti ozlemissindir. Bol ter atmalar canimin ici:)

Ayyy hadi inşallah ne güzel şeyler söyledin öyleee
Haklısın canm. Benım motıvasyonum cabuk dusebılıyor burdayım bundan sora inşallahh :)

öyle yapıyorum bende artık.. mesafeli durup oluruna bırakıyorum..bu arada benim yediğim kare bitterlerde %70 kakao :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…