Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah korusun canım geçmiş olsun.

Biraz daha büyüsün daha çok hissedersin canım.

Ses etme bekle canım boşver işini yap kimse için rahatını bozmaya değmez.
haklısın canım ya.. eve gidip sakinleşince bende öyle düşündüm.. bugünde melek gibiler abla abla peşimde.. dengesiz bu kızlar ya neyse

bu arada menümü yazmadım hemen yazayım.
sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi sütle
ara: 5-6 çilek
öğle: 1,5 kase tarhana çorbası, yoğurt
ara: 1 ayran
19: 4 kaşık tavuk sote, 4 kaşık kereviz salatası
21: 2 kare bitter
su 3 lt kadar yeşil çay 2 kupa spor 40 dk yürüyüş
başka birşey yoktu sanırım..

hawar geçmiş olsun kızına canım,
inşallah derece gelir bu defa canım.. egzersiz yok derken ağır egzersizler mi yoksa leslie yada yürüyüş de dahilmi buna? beni zorlamadıkları için soruyorum.

bakalım canım bugün iyi durumlar zaten, bizde oda yada görevler ayrı olmadığı için her daim muhatap olmak zorundasın..ama dediğim gibi paylaşmam gerekiyordu, dün yazdım attım içimden sanki bi rahatlık geldi..

Erkek cocuklarin hareketleri erken hissediliyor canim. Kizlar 4-5 ayi buluyor. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin:)
Hayirlisi olsun bakalim, bizimde 4,5 ay olacak Allah izin verirse. Banada bazen erkek gibi geliyor sonra kiz diye düsünüyorum - karmakarisigim Amin Allah razi olsun ablacim, darisi isteyenlere insallah

hoşgeldin aramıza tatlım..

çok tesekkür ederim canım

Slm canlar nasılsınız.kandiliniz mübarek olsun.Rabbim gönlünüzden geçen hayırlı duaları kabul etsin insallah

hoşgeldin tatlım
sanada hayırlı kandiller

asya_01 guzel gozlum bugun ugramadin hic merak ettim seni, yolculadiniz mi gorumceni..
Iyi misin kuzum?
yolculadık dün gülüm şükür gittibugünde hastaneye gittim şekerimin genel kontrollerimi falan yaptırdım şekerim 87 çıktı çok şükür kontrol altında.sağlık ocağından çağarmışlar gittim orayada kayıt yaptırmak lazımmış öğleden sonra gidicem yine halsiz halsiz hastaneleri dolanıyorum gülüm.sen napıyosun

Dünkü Menümü yazmayı unuttum kızlar

Sabah
peynir domates salatalıktan oluşan sadvic
sekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Mercimek çorbası
Akşam
2 çatal salata ( bir sorun yüzünden iştahım kaçtı malesef bıraktım öylece )

Su : 1.5 lt +2 sekersiz çay
Spor : 5km yürüyüş +50jj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…