canım 112 de çalışıyorum ben sağlıkçıyım yani.. istasyon bizim burası herhangi bir hastaneye bağlı değil.. tek odada 5 kişiyiz hasta olmadığı sürece..Meslegin nedir tatlim
Ebrum gözün aydın.bu duyguyu yaşatan Rabbime binlerce şükürler olsunBilmiyorum ki ablacimhayirlisi olsun... Öyle mi derler? Yani erkege mi yorarlar?
haklısın canım ya.. eve gidip sakinleşince bende öyle düşündüm.. bugünde melek gibiler abla abla peşimde.. dengesiz bu kızlar ya neyseAllah korusun canım geçmiş olsun.
Biraz daha büyüsün daha çok hissedersin canım.
Ses etme bekle canım boşver işini yap kimse için rahatını bozmaya değmez.
Allah razi olsun SaadetimEbrum gözün aydın.bu duyguyu yaşatan Rabbime binlerce şükürler olsun
inşallah derece gelir bu defa canım.. egzersiz yok derken ağır egzersizler mi yoksa leslie yada yürüyüş de dahilmi buna? beni zorlamadıkları için soruyorum.4. takimin citir hatunlari,
Bu hafta derece almamiz sart biliyorsunuz, notamizi sildirmeliyiz.
Yarini egzersizsiz gecirelim dinlenelim guzeller, maydanoz sularimizi icelim, yesil caylarimizi icelim.
Cuma gunu kilo bildirimi icin acele etmenize gerek yok, ben Turkiye saatiyle 17.00de kalkiyorum.
Yani demem o ki sabah ac karnina, wc sonrasi, ve kiyafetsiz, tum sartlar saglandiktan sonra tartilin canlarim:)
Bu hafta 100gr bile onemli bizim icin!
Yarini da odem yapacak gidalardan uzak durarak gecirelim.(cok tuzlu gidalar, tursular vs)
Aksamda vakitlice uyuyup dinlenelim guzeller.
Hepinizin bu haftaki emeklerini biliyorum, heyecanla cumayi bekliyorum
Bilmiyorum ki ablacimhayirlisi olsun... Öyle mi derler? Yani erkege mi yorarlar?
Ayyy hadi inşallah ne güzel şeyler söyledin öyleee
Haklısın canm. Benım motıvasyonum cabuk dusebılıyor burdayım bundan sora inşallahh :)
Slm canlar nasılsınız.kandiliniz mübarek olsun.Rabbim gönlünüzden geçen hayırlı duaları kabul etsin insallah
bakalım canım bugün iyi durumlar zaten, bizde oda yada görevler ayrı olmadığı için her daim muhatap olmak zorundasın..ama dediğim gibi paylaşmam gerekiyordu, dün yazdım attım içimden sanki bi rahatlık geldi..D ddanes her is ortaminda uyumsuzluk oluyor canim. Odana gec isin bitince. Merhaba/iyi gunleri esirgeme. Ozel muhabbete girme guvenmedigin insanlarla. Profesyonel ol, isi de is arkadaslarini da is yerinde birak canisi.
haeshin Allah kolaylik versin sana nehir gozlum. Sikintilar/sorunlar cozulur insallah. Deniz'e de kocaman bir alkis darisi Defne'min basina:)
Hayirlisi olsun bakalim, bizimde 4,5 ay olacak Allah izin verirse. Banada bazen erkek gibi geliyor sonra kiz diye düsünüyorum - karmakarisigimErkek cocuklarin hareketleri erken hissediliyor canim. Kizlar 4-5 ayi buluyor. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin:)
hoşgeldin aramıza tatlım..Kullanıcı adı: hexe93
İsim: bengi
Medeni durum: Evli
Çocuk:Yok
Yaşadığı şehir:Ankara
Boy:155
Kilo:76 ( tartı hatalı olabilir)
Hedef kilo:56
Kilo alma hikayesi: metabolizma hızım gerçekten çok yavaş bu nedenle vücudumda kilo almaya meyilli aslında evlenmeden önce 62 kiloydum sonrasında işim ve sters nedeniyle böyle bir kiloya çıktım. Tabiki hayatım boyuncada kilo problemi yaşadım yani galiba en son 10yaşında falan zayıftım işin espirisi bir yana hiçbir zaman öyle incecik olmadım 56 olsam bile öyle incecik olamam biliyorum.
Neden kilo vermeliyim; burdada artık istediğimi giymek istiorum onun dışında Allah nasip ederse Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla asla sonra bildiin yusyuvarlak bişey olurum ve onlarıda vermem çok zor olur o yüzden daha sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek ve obez olmamak için kilo vermek istiyorum
@abesle_istigal hayirli olsun canim. Bol ter atmalar:)
asya_01 sen nerelerdesin gulum? Keyifler yerindedir insallah:)
zey zey yeni isin hayirli olsun canim:)
E-brulim kipirdamaya baslamis kuzun:) Hissettigine gore pasa geliyor sanki:)
Slm canlar nasılsınız.kandiliniz mübarek olsun.Rabbim gönlünüzden geçen hayırlı duaları kabul etsin insallah
yolculadık dün gülüm şükür gittiasya_01 guzel gozlum bugun ugramadin hic merak ettim seni, yolculadiniz mi gorumceni..
Iyi misin kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?