GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 64.9 60 2 harpy 33 168 88.0 84.6 60 3 haeshin 33 168 76.1 62.4 60 4 abesle_istigal 29 175 104.2 96.6 91 5 mugehatun 27 160 79.0 77.5 55 6 kitabi 35 165 95.0 91.3 65 7 asya_01 25 160 77.0 72.5 65 8 gogo2405 38 167 77.5 65.8 60.0 9 zey zey 26 170 60.7 59.8 56.0 10 Asyaca 30 168 84.0 76.1 63 11 AKovser 21 155 57.0 55.6 48.0 12 edsofi 24 163 76.2 73.2 66 13 Ollalla 20 155 57.2 55.4 45 14 tiffany20 20 163 60.0 56.4 50 15 CheGuevera 30 168 75.9 66.7 63 16 melinda23 28 160 77.0 67.6 60 17 betusi 30 165 76.6 75.8 57 18 ddanes 34 153 65.0 61.2 50 19 sevimlicadi0 18 169 73.6 69.0 55
Yap canım moralin yerine gelsin haftaya daha rahat asılırsınyüzsüzce ödül öğünü yapsammı ki
nein var gogom bsy mi kacırdımElim karnımda uyumuşum biraz bu defa çok ağrıdı biraz.
...Takim ici ilk 3...
1. sira 1.8 kilo hafifleyen @CheGuevera ya ait
2. sirada 1.6 kiloyla onu takip eden @kitabi yer aliyor
3.'lük 1.5 kilo kaybeden @mugehatun ve @Ollalla ya gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @edsofi'yi de
tebrik ediyoruz - 1.1 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
O zaman cokta yanlis bir sey demiyormusum, sonucta sen barbie olma yolunda ilerliyorsun :)lutka otuncak bebek demek canım böyle barbie bebekler varya güzel lutka deriz onlara gercek bebege beba dıorz
i ja tebe volim cunce moja
Gecmis olsun ablacim ♥Elim karnımda uyumuşum biraz bu defa çok ağrıdı biraz.
Yok gülüm herkes yapabiliyor bu tablolari. Tablonun kodlari var, o kodlarla tabloyu olusturuyorsun, emojileride internetten bulup bulup kopyaliyoruz :)tablo süper lutkammmm siz bunları nasl yapırsunz farklı emojilerde paylasablıosnz tablolar falan kaptan oldgnz için mi?
O zaman cokta yanlis bir sey demiyormusum, sonucta sen barbie olma yolunda ilerliyorsun :)
Gecmis olsun ablacim ♥
Yok gülüm herkes yapabiliyor bu tablolari. Tablonun kodlari var, o kodlarla tabloyu olusturuyorsun, emojileride internetten bulup bulup kopyaliyoruz :)
Ayyyy ben bile korktum he. Bence dogal yöntemleri deneyip en son safada kullanmak lazim . en kotu ihtimal plarak bakmak lazim yawww
Aaaa tuhhh nese en azindan sabit artin yok. Canm buda guzel uzulme ama haftaya guzel bi rakam bekliorum bu hafta seni tutuyorum ben :) bak gecen hafta @tiffany20 i tuttum bak nasil verdi kg :) ben tuttummu tutarim yani
Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.8
Fark 0.4
Yüzde 0.60
Refik fazla etkileyemedi sanırım.
amanınn selam bayanlar
işten güçten ne okudugumu ne alıntladgmı valla bılmıorm ınsallah onemlı konular atlamamsmdr hem iş hem topik zor oldu
oyy kıyamam oglusa ya bnm kızda butun gece uyandı derdi ne anlamadm ateşi falan da yoktu ozgem sende dua oku rahatlar bebecik
kuzu bnmde dişlerim fena p.tesiye randevu aldm bakalm ne dicek
iyiz sekerım sen naslsn filinta gelin adayı
aaa masallah omlet mı yapablıo cok sanslısın annesi öp kuzuyu nena tetası için lutfen
canım aglama lutfen uzulme bebekte varis mi olur ilk defa duyuorm tedavisi neymis
zıkkım alıcak
ohhh süper nefis ilerliosn he sölim
ahaha bazen anneler bunaltıyor yaa bnmkide beni cıldırtıo snra kızıormneyse menün güzelmiş cnm
manyakoglu manyak hemde
bebeler bu mevsim değişikliklernde malesef cok etkilenıolar yaaa
canım bazen oluo ama cok bı artıda dilsin üzülme lütfen
ahahah çok alemsn
Canim haftaya + cikmayacagim ne malum ben elimden geleni fazlasiyla yapmaya calisiyorum zaten. Günlük 1-2 saat spor yapiyorum yememe icmeme dikkat ediyorum, ekmek, hamur isleri, kizartmalar kulanmiyorim cikolata tek arada bitter yiyorum. Bunlara ragmen her hafta kilo almayida beceriyorumbu hafta senin yüzünden 1. olamayız belki ama bir dahaki hafta senin azminle 1. liğe tasırsın bizi neden olmasın bende gecen haftalarda artı cıktgm oldu her artı cıkan grubu bıraksa adam kalmıcak
Kaptanim ben pes etmedim etmem de türkiyeye gitmeden 1 gün öncesine kadar birakmam. Ben grup icin diyorum benim yüzümden 1. ligi kaybetceksiniz belkide. 3 hafta önce 66 yi hedeflemisken simdi 69 u görmek cok zoruna gidiyor bide okadar emek harcarkenVolim te ♥
Sekercim bu kadar kolay mi pes etmek?
Sevgi sözcügü :)))
Kiz ben onun bebek oldugunu bilmiyordum
canim cicim falandir saniyordum
Tetkam bana yanlis mi ögretmis
Hepinizi tebrik ederim kizlar...Takim ici ilk 3...
1. sira 1.8 kilo hafifleyen @CheGuevera ya ait
2. sirada 1.6 kiloyla onu takip eden @kitabi yer aliyor
3.'lük 1.5 kilo kaybeden @mugehatun ve @Ollalla ya gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @edsofi'yi de
tebrik ediyoruz - 1.1 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
sanki bilmiyoduklutka otuncak bebek demek canım böyle barbie bebekler varya güzel lutka deriz onlara gercek bebege beba dıorz
i ja tebe volim cunce moja
Valla korkulacak kadar berbat bir ilaç kendisii.. benim doktor ilk onu yazdı bana, hele hafif olanındannağırını yazsa büyük ihtimal tımarhanedeydimmm
Tut tut en çok beni tutttthem regl hem stres saçmaladım bu hafta ama toparlanıcamm, artık edsofim beni tutyor dahası var mı beee
Tebrikler ablacımmm
20-lik sorunun olmasın da gerisi o kadar kötü olmuyor, bundan korkuyorum benn
Canim haftaya + cikmayacagim ne malum ben elimden geleni fazlasiyla yapmaya calisiyorum zaten. Günlük 1-2 saat spor yapiyorum yememe icmeme dikkat ediyorum, ekmek, hamur isleri, kizartmalar kulanmiyorim cikolata tek arada bitter yiyorum. Bunlara ragmen her hafta kilo almayida beceriyorum
Kaptanim ben pes etmedim etmem de türkiyeye gitmeden 1 gün öncesine kadar birakmam. Ben grup icin diyorum benim yüzümden 1. ligi kaybetceksiniz belkide. 3 hafta önce 66 yi hedeflemisken simdi 69 u görmek cok zoruna gidiyor bide okadar emek harcarken
Hepinizi tebrik ederim kizlar
sanki bilmiyoduk
Lol
Refik canım dün gelir gibi yaptı bugün burdaanein var gogom bsy mi kacırdım
tetka ne kız ?artı cıkmayacagnı garanti veremem tabi azim gözterıosan dikkat edıosn ozaman yeme saatlerini duzene koymaya calıs aksam yemegnı gec yememeye calıs gunde 1 tane maden suyu ıcmeye cals vs.vs
ahahaah lol
Refik canım dün gelir gibi yaptı bugün burdaa
tetka ne kız ?
biliom ben de halk öğrensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?