Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadsn kızıl şişkolara alerjisi varda her kızıl işikoyukendisine benzetio

yarım saate kalkar Yawrukush sora ne kadar birikmiş sayfa die yolar bizi.
Kızcağız hamilee bidee gurbet ellerindeee.. Gurbett kuşuuu
ayy hamileyken hastanede yatıodum ziyaret saatinde herkesin yakını geliyo benim yok kimse, kadın dediki işte snein ailen nerde filan fişman ben de dedim Ankara da lar. başladı bu kızına göstermeye bakk bakk ellerde neler varr şükret şükürr etrafına dolanıyokk ne iş desen tutuyokk, banada dönüo iki eli göbeğinde vayhhh gurbett kuşuuu gurbet kuşuuu, amma ben anladıydım senin garip olduğunu dio. nerden anladın teyze diom gözlerin hüzünlü gızımm hüzünlüü. La kadın beni 2 dk da depresyona gömdüü yaa laa. bak aklıma geldi çok sinirlendimmm

Bir kere boyle dusunerek hata yapiyorsun
Herseye yeni bastan baslayacaksin
Silkelen kendine gel lutfen

Hedef kilomdan utaniyorummm
Bunu her gordugumde mutsuzummm

Ben haftaya bu listeye girmezmiyimmmmm
Girerimmmmmmmmmm uleynnn

Merhaba , sayfaları biraz dolaştım takima katilmak istiyorum mümkün müdür

Kullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu

Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : nişanlıyım
Yaşadığınız şehir: Erzurum
Boyunuz : 1 70
Kilonuz: 61 tam emin değilim ama Yarın sabah
tartılıp yazarım

Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Sporu bıraktıktan sonra kilo almaya başladım dikkat etmiyorum artık eskisi gibi Tekrar başlamak istiyorum tam dört kilo aldım

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kasım ayında düğünüm olacak yazın tatil planlarım var haliyle kilo vermek istiyorum En çok da göbek probleminden kurtulmak istiyorum malum bikini

hahaha ciddimsn kadına bak sanane teyze deseydn ay hiç sevmem öle hemen ahlayan vahlayan insanları herkes işine baksn bnde uyuz oldum

Kuzum bugün yine midem kötü, hissetmiyorum hic tepik mepik

oy oy brazcık daha sabret gecicek lutkam az kaldı mıdenı cok bos bırakma kraker falan olablr ye bnce

hg aramıza cok fazla bır kg yok ama tabi kendini mutsuz hissedıosan dıkkatlıyemeye baslayarak bıze eslık etmıs olursun

Girerimmmmmmmmmm uleynnn
Hedefinden utanma canım hedefi küçük tutmak iyidir hemen ulaşıp mutlu olursun sonra gelsin yeni hedef
Hoşgeldin canım kilon azmış aslında ama sen verince mutlu olcaksan diycek bişey yok.

artı cıkmayacagnı garanti veremem tabi azim gözterıosan dikkat edıosn ozaman yeme saatlerini duzene koymaya calıs aksam yemegnı gec yememeye calıs gunde 1 tane maden suyu ıcmeye cals vs.vs

ahahaah lol
Saat 8 den sonra agzima birsey sürmemeye dikkat ediyorum canım artık 7 den sonra bişey yemem (12 ye kafar ayaktayım genelde)

Yok canım whatsapp grubunda yokum bn öyle bir grub oldugu bilmiyordum bile. Hedefime ulaşmam için haftada 2 kilo vermem lazım ama bu imkansız gibi bişey. Bnim şimdiye 64 olmam lazım dı. Gerçekten moralim çok bozuldu ya oturup hüngür hüngür ağladım resmen nerde hata yaptım bi bilsem

İnşallah kaptanım. Bu hafta da elimden geleni yapcam ama yine + çıkarsam atın beni 3 hafta üst üste + çıkarak sizide zor durumda bırakmak istemiyorum

Girerimmmmmmmmmm uleynnn
Camım ben her nekadar + da çıksam sporuöu diyetimi bırakmadım vırakmamda a
Hatta şuan fitnesden yazıyorum ama okadar dikkat etmeme rağmen kilo almak çok dokanıyor. Normal yerken bile böyle kilo almıyordum. Birşeyler yanlış gidiyor.

Canlarim herkese merhabalar,
Listemizi paylastim, ortalamamiz simdilik iyi guzeller ama daha listesini paylasmayan 4 takim var.
Insallah bu hafta derecemiz gelir:)
Gece oglan epey kotuledi, 4 kez uyandi
Gozleri kirmizi, surekli capakli, capaklar kirpiklere yapisiyor, galia goz enfeksiyonu oldu..
Uyansin kahvalti ettirip, dogru doktora
Sizker nasilsiniz guzeller?
Gecmis birikmis okuyup geliyorum:)

Gecmis olsun canim. Cabucak iyilesir insallah.

Girerimmmmmmmmmm uleynnn
Canim seni cok rahatsiz ediyorsa sileyim, amac kesinlikle seni üzmek degil. Bu senin ilk hedefin, istiyorsan olmak istediğin kiloyu yazayım?

Geçmiş olsun kaptanım İnşaallah önemli birşeyi yoktuk

Aramıza hoşgeldin canım, fazlalıklarından kurtulup gönül rahatlığıyla bikinini giymeni dilerim :)
Zaten ağzım hiç durmuyor nenam :/ yemeyince daha çok bulanıyor
İnşallah öyle bir şey olmayacak kuzum moralini yüksek tut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…