Ögreteyim kuzum istiyorsan
Gülüm herkes sarfettigin emegin farkinda, hic üzme sen o tatli canini, o fazlaliklar gidecek
Insallah
Ay cok tatlisin ya
Canim dikkat etmemisimbir daha ki sefer özellikle kizil olmayanini sececegim
Hem sen kendini onlarla kiyaslamasana
Kuzum bugün yine midem kötü, hissetmiyorum hic tepik mepikebrum evlat nasıl tepikliomu annişkosunu
Bir kere boyle dusunerek hata yapiyorsunKaptanlarim ve takim arkadaslarim hepinizden özür diliyorum
+500 ciktim 69.0 kilo ciktim
Artik bence gruptan atilmamin vakti geldi. Moralim alt üstü oldu zaten agladim resmen ben eskiden bu haftaya 64 olmam lazim diye hesaplarken simdi 69 um bütün hayallerim berbat oldu 7 haftam kaldi ben daha 69um. Nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum ki
GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 64.9 60 2 harpy 33 168 88.0 84.6 60 3 haeshin 33 168 76.1 62.4 60 4 abesle_istigal 29 175 104.2 96.6 91 5 mugehatun 27 160 79.0 77.5 55 6 kitabi 35 165 95.0 91.3 65 7 asya_01 25 160 77.0 72.5 65 8 gogo2405 38 167 77.5 65.8 60.0 9 zey zey 26 170 60.7 59.8 56.0 10 Asyaca 30 168 84.0 76.1 63 11 AKovser 21 155 57.0 55.6 48.0 12 edsofi 24 163 76.2 73.2 66 13 Ollalla 20 155 57.2 55.4 45 14 tiffany20 20 163 60.0 56.4 50 15 CheGuevera 30 168 75.9 66.7 63 16 melinda23 28 160 77.0 67.6 60 17 betusi 30 165 76.6 75.8 57 18 ddanes 34 153 65.0 61.2 50 19 sevimlicadi0 18 169 73.6 69.0 55
...Takim ici ilk 3...
1. sira 1.8 kilo hafifleyen @CheGuevera ya ait
2. sirada 1.6 kiloyla onu takip eden @kitabi yer aliyor
3.'lük 1.5 kilo kaybeden @mugehatun ve @Ollalla ya gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @edsofi'yi de
tebrik ediyoruz - 1.1 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
yarım saate kalkarYawrukush sora ne kadar birikmiş sayfa die yolar bizi.
Kızcağız hamilee bidee gurbet ellerindeee.. Gurbett kuşuuu
ayy hamileyken hastanede yatıodum ziyaret saatinde herkesin yakını geliyo benim yok kimse, kadın dediki işte snein ailen nerde filan fişman ben de dedim Ankara da lar. başladı bu kızına göstermeye bakk bakk ellerde neler varr şükret şükürr etrafına dolanıyokk ne iş desen tutuyokk, banada dönüo iki eli göbeğinde vayhhh gurbett kuşuuu gurbet kuşuuu, amma ben anladıydım senin garip olduğunu dio. nerden anladın teyze diom gözlerin hüzünlü gızımm hüzünlüü. La kadın beni 2 dk da depresyona gömdüü yaa laa. bak aklıma geldi çok sinirlendimmm
Kuzum bugün yine midem kötü, hissetmiyorum hic tepik mepik
Merhaba , sayfaları biraz dolaştım takima katilmak istiyorum mümkün müdür
Kullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : nişanlıyım
Yaşadığınız şehir: Erzurum
Boyunuz : 1 70
Kilonuz: 61 tam emin değilim ama Yarın sabah
tartılıp yazarım
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Sporu bıraktıktan sonra kilo almaya başladım dikkat etmiyorum artık eskisi gibi Tekrar başlamak istiyorum tam dört kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kasım ayında düğünüm olacak yazın tatil planlarım var haliyle kilo vermek istiyorum En çok da göbek probleminden kurtulmak istiyorum malum bikini
Hedefinden utanma canım hedefi küçük tutmak iyidir hemen ulaşıp mutlu olursun sonra gelsin yeni hedefBir kere boyle dusunerek hata yapiyorsun
Herseye yeni bastan baslayacaksin
Silkelen kendine gel lutfen
Hedef kilomdan utaniyorummm
Bunu her gordugumde mutsuzummm
Ben haftaya bu listeye girmezmiyimmmmm
Girerimmmmmmmmmm uleynnn
Hoşgeldin canım kilon azmış aslında ama sen verince mutlu olcaksan diycek bişey yok.Merhaba , sayfaları biraz dolaştım takima katilmak istiyorum mümkün müdür
tartılıp yazarım
Kilo alma hikayeniz : Sporu bıraktıktan sonra kilo almaya başladım dikkat etmiyorum artık eskisi gibi Tekrar başlamak istiyorum tam dört kilo aldım
Kasım ayında düğünüm olacak yazın tatil planlarım var haliyle kilo vermek istiyorum En çok da göbek probleminden kurtulmak istiyorum malum bikini
Bence 1 tane yekızlar aksam yemeğine lahmacun yicemmm varmı sıkıntı 1,5 lahmacun benı doyuruo ızın verrsenız yıımmı
Saat 8 den sonra agzima birsey sürmemeye dikkat ediyorum canım artık 7 den sonra bişey yemem (12 ye kafar ayaktayım genelde)artı cıkmayacagnı garanti veremem tabi azim gözterıosan dikkat edıosn ozaman yeme saatlerini duzene koymaya calıs aksam yemegnı gec yememeye calıs gunde 1 tane maden suyu ıcmeye cals vs.vs
ahahaah lol
Yok canım whatsapp grubunda yokum bn öyle bir grub oldugu bilmiyordum bile. Hedefime ulaşmam için haftada 2 kilo vermem lazım ama bu imkansız gibi bişey. Bnim şimdiye 64 olmam lazım dı. Gerçekten moralim çok bozuldu ya oturup hüngür hüngür ağladım resmen nerde hata yaptım bi bilsemEvet seni atalım hatta daha kötü şeyler yapalım
Kız delimisin sen biz ne için takımız burada birbirimize destek olacağız zayıflayacağız bak daha 7 hafta var
Bak whatsap grubunda varsan numaramı kaydet birbirimize destek olalım yeter ki üzülme bitanem
İnşallah kaptanım. Bu hafta da elimden geleni yapcam ama yine + çıkarsam atın beni 3 hafta üst üste + çıkarak sizide zor durumda bırakmak istemiyorumÖgreteyim kuzum istiyorsan
Gülüm herkes sarfettigin emegin farkinda, hic üzme sen o tatli canini, o fazlaliklar gidecek
Insallah
Ay cok tatlisin ya
Canim dikkat etmemisimbir daha ki sefer özellikle kizil olmayanini sececegim
Hem sen kendini onlarla kiyaslamasana
Camım ben her nekadar + da çıksam sporuöu diyetimi bırakmadım vırakmamda aBir kere boyle dusunerek hata yapiyorsun
Girerimmmmmmmmmm uleynnn
Gecmis olsun canim. Cabucak iyilesir insallah.Canlarim herkese merhabalar,
Listemizi paylastim, ortalamamiz simdilik iyi guzeller ama daha listesini paylasmayan 4 takim var.
Insallah bu hafta derecemiz gelir:)
Gece oglan epey kotuledi, 4 kez uyandi
Gozleri kirmizi, surekli capakli, capaklar kirpiklere yapisiyor, galia goz enfeksiyonu oldu..
Uyansin kahvalti ettirip, dogru doktora
Sizker nasilsiniz guzeller?
Gecmis birikmis okuyup geliyorum:)
insallah Demetim, eksik olma..Gecmis olsun canim. Cabucak iyilesir insallah.
Canim seni cok rahatsiz ediyorsa sileyim, amac kesinlikle seni üzmek degil. Bu senin ilk hedefin, istiyorsan olmak istediğin kiloyu yazayım?Bir kere boyle dusunerek hata yapiyorsun
Girerimmmmmmmmmm uleynnn
Geçmiş olsun kaptanım İnşaallah önemli birşeyi yoktukCanlarim herkese merhabalar,
Listemizi paylastim, ortalamamiz simdilik iyi guzeller ama daha listesini paylasmayan 4 takim var.
Insallah bu hafta derecemiz gelir:)
Gece oglan epey kotuledi, 4 kez uyandi
Gozleri kirmizi, surekli capakli, capaklar kirpiklere yapisiyor, galia goz enfeksiyonu oldu..
Uyansin kahvalti ettirip, dogru doktora
Sizker nasilsiniz guzeller?
Gecmis birikmis okuyup geliyorum:)
Aramıza hoşgeldin canım, fazlalıklarından kurtulup gönül rahatlığıyla bikinini giymeni dilerim :)Merhaba , sayfaları biraz dolaştım takima katilmak istiyorum mümkün müdür
tartılıp yazarım
Zaten ağzım hiç durmuyor nenam :/ yemeyince daha çok bulanıyorhahaha ciddimsn kadına bak sanane teyze deseydn ay hiç sevmem öle hemen ahlayan vahlayan insanları herkes işine baksn bnde uyuz oldum
oy oy brazcık daha sabret gecicek lutkam az kaldı mıdenı cok bos bırakma kraker falan olablr ye bnce
hg aramıza cok fazla bır kg yok ama tabi kendini mutsuz hissedıosan dıkkatlıyemeye baslayarak bıze eslık etmıs olursun
İnşallah öyle bir şey olmayacak kuzum moralini yüksek tut :)Saat 8 den sonra agzima birsey sürmemeye dikkat ediyorum canım artık 7 den sonra bişey yemem (12 ye kafar ayaktayım genelde)
Yok canım whatsapp grubunda yokum bn öyle bir grub oldugu bilmiyordum bile. Hedefime ulaşmam için haftada 2 kilo vermem lazım ama bu imkansız gibi bişey. Bnim şimdiye 64 olmam lazım dı. Gerçekten moralim çok bozuldu ya oturup hüngür hüngür ağladım resmen nerde hata yaptım bi bilsem
İnşallah kaptanım. Bu hafta da elimden geleni yapcam ama yine + çıkarsam atın beni 3 hafta üst üste + çıkarak sizide zor durumda bırakmak istemiyorum
Camım ben her nekadar + da çıksam sporuöu diyetimi bırakmadım vırakmamda a
Hatta şuan fitnesden yazıyorum ama okadar dikkat etmeme rağmen kilo almak çok dokanıyor. Normal yerken bile böyle kilo almıyordum. Birşeyler yanlış gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?