Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet seni atalım hatta daha kötü şeyler yapalım
Kız delimisin sen biz ne için takımız burada birbirimize destek olacağız zayıflayacağız bak daha 7 hafta var
Bak whatsap grubunda varsan numaramı kaydet birbirimize destek olalım yeter ki üzülme bitanem

kaptanişkoların cümlesine duyuruorum yok efendim melinda ugramıyor yok efendim katılımı az yok efendm kg veremıyor yok efendim bilmem ne carparım haaaaaaa sabahtan beri bi ben yazıom 30 kişilik grupta 5 saattr 3 kişi konuşuyoruz gebertirim asabımı bozmaın burayı tek basıma 100 sayfa yaparım

Allahım bu şişman kadınlar neden hep kızıl saçlı atacam kendimi sandalyeden şimdi
Kilomu seveyim bu arada Nasıl güzel görünüyor öyle ay ay Nasıl zayıfım ya

Evet tatlim
Birde antidepresan kullaniyorum 20 mg
Dengeler diye dusunuyorumm
Mecburum cunku bu sivilcelerden kurtulamiyorummm
Dis gorunusume makyajima cok duskunummm
Ama bu sivilceler ve mor lekeler cok uzuyor benii tatlimmmm
Fondoten sursem ertesi gun daha fena surmesem aynaya bakamiyorum

Allahım bu şişman kadınlar neden hep kızıl saçlı atacam kendimi sandalyeden şimdi

puahahahahahaha hiç gülesim yoktuuuu allahım senin burcunda aslanmı benım gıbı kendıne hayran cılgın kızıl

Canim odul ogunu olarak yiyrbilirainiz demisti zaten sen aksami bekleme ye . bu arada saka maka bayagi kilo verdin ya massslalalahahhahamamaasaalllalaahahah subhanallah :)
Saol tatlim
Kizimin dogumgunu 8 mayis
Ozamana 91 olmak icin cabalayacagim
Sonra yeni hedefim var
Kilom cok oldugu icin cabuk veriyorummm ama
Aldigim tepkiler ve sizler en buyuk motivasyonummmmm aslinda

sivilceler genetik mi yoksa reglyken falanmı daha cok cıkıo şems aslan die bir kadın var onun organik tariflerine bakmanı öneririm

yok yok yanlıs bsy demıosn canısı sen bana hep lutkam deee bnde sana diim

he kodlar var nese ılerde ogrenım en ıyısı
Ögreteyim kuzum istiyorsan
Gülüm herkes sarfettigin emegin farkinda, hic üzme sen o tatli canini, o fazlaliklar gidecek
bence bugun notamız silindi kızlar he ne dıosnz fikir verin bakim
Insallah

tetka ne kız ?
biliom ben de halk öğrensin
Ay cok tatlisin ya

Canim dikkat etmemisim bir daha ki sefer özellikle kizil olmayanini sececegim
Hem sen kendini onlarla kiyaslamasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…