@melinda23 ü mü evet Can'ım bu yaptığım için beni yarın kutlayacakYap Mervemm yalnız bırakma benii
Yapmayacaksınnnn
El birliği ile kızı delirtmeye mi çalışıyorsunuz acabaa
Yarın ki etiketleri gören @melinda23
@melinda23 cüğüm beni pek sever kesin öpecek kesin@melinda23 yakalayinca öpecek deryayla beni
Yarın ki etiketleri gören @melinda23
He yatakta yapıyorum 500 ü geçtim siz hala arı vız vız vız vır vır vırUyumadığına göre sen başladın mı jacks yapmayaa ? şüpheleniyorum sendenn
He yatakta yapıyorum 500 ü geçtim siz hala arı vız vız vız vır vır vır
Gecen anlatti ya adam su atmis suratina nenanin ne sinir olmustu bu etiketleri gorunce napcak bilmemNenaaa @melinda23 canım seni unuttum sanma hep aklımdasın seni seviyorum süprizim için teşekkür etmene gerek yok
Canm yaa cok uzuldu oglan icin kulakta enfeksiyon kotu olur agrir benmkide biliosun cigerlerinde oldu antibiyotige devam . pedifen gibi biside verionmu canmCanlar yeni gelebildik eve.
Oglan hem goz, hem kulak enfeksiyonu olmus.
Antibiyotik kullanacak 10 gun
Allah beterinden esirgesin ama kuzum epey halsiz, hasta teyzeleri..
Birde ustune evimizden hergun bir sorun cikiyor
Simdide kuvet ve duslar tikandi, tamirciler geldi, bulamadilar birsey..
Pazartesi on bahceyi ful kazip tikaniklik arayacaklarmis kameralarla.
Allahim evin hergun bir sorunu cikiyor, esimde bende artik hasta olacagiz stresten
Neyse basinizi sisirdim hakkinizi helal edin kizlar..
Buarada sonuc listeleri burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-121
Derya_idil canim bireyselde 2.olmussum tebriklerrr kizil sacli fitim benim
canım çok geçmiş olsun. ayy koca karı hurafesi demezsen eğer yeni ev alan kişilere çok nazar değiyor özgem. Bol bol felak nas oku canım. evi sirkeli suyla sil. Allah yardımcın olsunnn çok zor habire inşaat uff küçük çocuk gebelik, Rabbim ferahlık versinn.Canlar yeni gelebildik eve.
Allahim evin hergun bir sorunu cikiyor, esimde bende artik hasta olacagiz stresten
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-121
Canim hem kulak, hem goz enfeksiyonu.Canm yaa cok uzuldu oglan icin kulakta enfeksiyon kotu olur agrir benmkide biliosun cigerlerinde oldu antibiyotige devam . pedifen gibi biside verionmu canm
yarın burayı başınıza yıkar gebertir sizi söyleyim. :)Gecen anlatti ya adam su atmis suratina nenanin ne sinir olmustu bu etiketleri gorunce napcak bilmem@melinda23 cim vallahi Derya_idil nin basinin altindan cikti bu . benim bi sucum yok canm :)
Geçmiş olsunCanlar yeni gelebildik eve.
yok canim ne hurafesi...canım çok geçmiş olsun. ayy koca karı hurafesi demezsen eğer yeni ev alan kişilere çok nazar değiyor özgem. Bol bol felak nas oku canım. evi sirkeli suyla sil. Allah yardımcın olsunnn çok zor habire inşaat uff küçük çocuk gebelik, Rabbim ferahlık versinn.
Canim hem kulak, hem goz enfeksiyonu.
Ikisi birden harap etti kuzumu ama bu halimize sukur.
Hepsi bu evden dolayi basimiza geliyor.
Evi almadan once bir adam tuttuk, yasal prosedur boyle burada, tum evin her noktasini inceliyor bir sorun varsa rapor ediyor.
Bize sadece catiyla ilgili bir sorunu rapor etti bizde gonul rahatligiyla aldik evi, catiyi yaptiririz diye..
Tasindik hoop on bahceden su sizintisi gorduk, 2-3 gun akti akti sular.
Zar zor adamlar patlak boruyu buldu, butun bahceyi kazdilar, tamir ettiler.
Gunde 500 litreden fazla sular yollara akti
Sonra 2 gun once oglani dusa soktum, kuveti doldurduk , kopuk yaptik, oyuncaklariyla oynadi.
Cikardim banyodan, kuvetin icindeki sular gitmedi.
Sok oldum, sonra kuvetin icindeki sular cekilmeye basladi ama bu sefer dusakabinin icine pis sular dolmaya basladi..
Megersem iste problemliymis, tikaniklik varmis kanalizasyonda, oglan onun yuzunden kapti enfeksiyonlari
Kanalizasyondaki sular, kuvet ve dusakabinlere doluyor
Bilmeden ellerimle cocugumu hasta ettim.
Bugunde tamirciler geldi biz hastanedeyken, tamir edememisler, on bahcedeki agaclar kesilecekmis, bahce kazilacakmis, kameralarla kanalizasyonun sorunu bulunacak tamir edilecekmis..
Hic banyolari kullanmayin demisler ve adamlar pazartesi gelecek ne yapacagiz bilmiyorum.
Ay oturdum agliyorum, cocuk var bu evde, ben hamileyim.
Yani hem ev sahibini, hem bu evi inceleyen adami Allaha havale ettim.
Esim stresten hasta oldu, ben geceleri uyuyamiyorum, oglan hasta...
Hayir kokudan banyolara girip temizleyemiyorum bile oyyy oyyyyy...
sagol guzelim, bireyselde 2. olmussun :)Geçmiş olsun
sagol canim benim, duan en kiymetlisi zaten, eksik olma..ufff Allah ım bir an önce selamete çıkarsınn. ay keşke elimden bişi gelse özge yaa. Bol bol dualarımdasınn
Okudum kaptanım ama senin bebe hastaymış gözüm görmedi onu çabucak iyileşir umarımsagol guzelim, bireyselde 2. olmussun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?