- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
sagol gulum, toparlar insallah..Okudum kaptanım ama senin bebe hastaymış gözüm görmedi onu çabucak iyileşir umarım
Oy bidenem geçmiş olsun @melinda23 e soraydın belki bildiği bir doktor vardır iyisindenBen de dün kızın resmini çektim, sonra resime bi baktım ki kızın gözü kaymış...
Sonra diğer resimlerine baktım bazılarında gördüm yine, oğlumda çok küçükken vardı düzelir demişlerdi düzeldide. iyi bi hekim araştırdık şükür bulduk da perşembeye randevu alabildik. İkisini de götürücem korkuyorum şimdi bi problem çıkar diye
Allah esirgesin canim, ihmal etme hemen gotur.Ben de dün kızın resmini çektim, sonra resime bi baktım ki kızın gözü kaymış...
Sonra diğer resimlerine baktım bazılarında gördüm yine, oğlumda çok küçükken vardı düzelir demişlerdi düzeldide. iyi bi hekim araştırdık şükür bulduk da perşembeye randevu alabildik. İkisini de götürücem korkuyorum şimdi bi problem çıkar diye
saol canımOy bidenem geçmiş olsun @melinda23 e soraydın belki bildiği bir doktor vardır iyisinden
saolasın canım inşallah çıkmaz bişey. Perşembeye anca randevu bulabildik işte 3 ümüzede aldım randevu allah ne verdiyse dalcaz artıkAllah esirgesin canim, ihmal etme hemen gotur.
Insallah iyilesir kolaylikla kuzular, sizde benim duamdasiniz...
evet canim gogsumuz kabardi, gurur duyduk.Ben yatıyorum başta @melinda23 plmak üzere hepinizi öpüyorum sizleri önere ettim deel mi 2.olarak haftaya 1. Olarım inşallah hepiniz bunu canı gönülden istiyonuz biliyorum sizleri seviyorum gençler çıtırlar sıfır beden Can'larım benim iyi geceler ...
canım çokk sevindimmBen yatıyorum başta @melinda23 plmak üzere hepinizi öpüyorum sizleri önere ettim deel mi 2.olarak haftaya 1. Olarım inşallah hepiniz bunu canı gönülden istiyonuz biliyorum sizleri seviyorum gençler çıtırlar sıfır beden Can'larım benim iyi geceler ...
Canim sizin orda yazmi cocugu kuvete koydun ?Canim hem kulak, hem goz enfeksiyonu.
Ikisi birden harap etti kuzumu ama bu halimize sukur.
Hepsi bu evden dolayi basimiza geliyor.
Evi almadan once bir adam tuttuk, yasal prosedur boyle burada, tum evin her noktasini inceliyor bir sorun varsa rapor ediyor.
Bize sadece catiyla ilgili bir sorunu rapor etti bizde gonul rahatligiyla aldik evi, catiyi yaptiririz diye..
Tasindik hoop on bahceden su sizintisi gorduk, 2-3 gun akti akti sular.
Zar zor adamlar patlak boruyu buldu, butun bahceyi kazdilar, tamir ettiler.
Gunde 500 litreden fazla sular yollara akti
Sonra 2 gun once oglani dusa soktum, kuveti doldurduk , kopuk yaptik, oyuncaklariyla oynadi.
Cikardim banyodan, kuvetin icindeki sular gitmedi.
Sok oldum, sonra kuvetin icindeki sular cekilmeye basladi ama bu sefer dusakabinin icine pis sular dolmaya basladi..
Megersem iste problemliymis, tikaniklik varmis kanalizasyonda, oglan onun yuzunden kapti enfeksiyonlari
Kanalizasyondaki sular, kuvet ve dusakabinlere doluyor
Bilmeden ellerimle cocugumu hasta ettim.
Bugunde tamirciler geldi biz hastanedeyken, tamir edememisler, on bahcedeki agaclar kesilecekmis, bahce kazilacakmis, kameralarla kanalizasyonun sorunu bulunacak tamir edilecekmis..
Hic banyolari kullanmayin demisler ve adamlar pazartesi gelecek ne yapacagiz bilmiyorum.
Ay oturdum agliyorum, cocuk var bu evde, ben hamileyim.
Yani hem ev sahibini, hem bu evi inceleyen adami Allaha havale ettim.
Esim stresten hasta oldu, ben geceleri uyuyamiyorum, oglan hasta...
Hayir kokudan banyolara girip temizleyemiyorum bile oyyy oyyyyy...
hadi hayirli haberler canim, iyi geceler.saolasın canım inşallah çıkmaz bişey. Perşembeye anca randevu bulabildik işte 3 ümüzede aldım randevu allah ne verdiyse dalcaz artık
canim burada 9-10 ay yaz hep.Canim sizin orda yazmi cocugu kuvete koydun ?
Oofff cok zor ele basa bela ustalar laftan anlamazlar iiyykk . sabredicen canm napcan.
Birsey isterken mutlaka hayrlisini isticez tatlim illa olsun olsun diye israr etmicez yoksa bole sinav yerizallahim kolayliklar versin ya canim bu halinle kiyamam . allah yardimcin olsun yanindasun jerseyde bi hayr vardir
kızlar sormayın akşam küçük kızım yataktan düştü, sora bir kusma hastanede aldık soluğu defalarca kustu dr dedi emara girmesi lazım, burda yok dedi sonra ile gittik sabah döndük şükür emarda bir şey çıkmadı ama diken, üstündeyim nasıl oldu da böyle dikkatsiz davrandım dünden beri kendime kızıyorum, çok üzgünüm ay bebeğime bir şey olursa ne yaparım
Canlar yeni gelebildik eve.
Oglan hem goz, hem kulak enfeksiyonu olmus.
Antibiyotik kullanacak 10 gun
Allah beterinden esirgesin ama kuzum epey halsiz, hasta teyzeleri..
Birde ustune evimizden hergun bir sorun cikiyor
Simdide kuvet ve duslar tikandi, tamirciler geldi, bulamadilar birsey..
Pazartesi on bahceyi ful kazip tikaniklik arayacaklarmis kameralarla.
Allahim evin hergun bir sorunu cikiyor, esimde bende artik hasta olacagiz stresten
Neyse basinizi sisirdim hakkinizi helal edin kizlar..
Buarada sonuc listeleri burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-121
Derya_idil canim bireyselde 2.olmussum tebriklerrr kizil sacli fitim benim
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın düzelir hepsi inşallah kısa zamanda.Canim hem kulak, hem goz enfeksiyonu.
Ikisi birden harap etti kuzumu ama bu halimize sukur.
Hepsi bu evden dolayi basimiza geliyor.
Evi almadan once bir adam tuttuk, yasal prosedur boyle burada, tum evin her noktasini inceliyor bir sorun varsa rapor ediyor.
Bize sadece catiyla ilgili bir sorunu rapor etti bizde gonul rahatligiyla aldik evi, catiyi yaptiririz diye..
Tasindik hoop on bahceden su sizintisi gorduk, 2-3 gun akti akti sular.
Zar zor adamlar patlak boruyu buldu, butun bahceyi kazdilar, tamir ettiler.
Gunde 500 litreden fazla sular yollara akti
Sonra 2 gun once oglani dusa soktum, kuveti doldurduk , kopuk yaptik, oyuncaklariyla oynadi.
Cikardim banyodan, kuvetin icindeki sular gitmedi.
Sok oldum, sonra kuvetin icindeki sular cekilmeye basladi ama bu sefer dusakabinin icine pis sular dolmaya basladi..
Megersem iste problemliymis, tikaniklik varmis kanalizasyonda, oglan onun yuzunden kapti enfeksiyonlari
Kanalizasyondaki sular, kuvet ve dusakabinlere doluyor
Bilmeden ellerimle cocugumu hasta ettim.
Bugunde tamirciler geldi biz hastanedeyken, tamir edememisler, on bahcedeki agaclar kesilecekmis, bahce kazilacakmis, kameralarla kanalizasyonun sorunu bulunacak tamir edilecekmis..
Hic banyolari kullanmayin demisler ve adamlar pazartesi gelecek ne yapacagiz bilmiyorum.
Ay oturdum agliyorum, cocuk var bu evde, ben hamileyim.
Yani hem ev sahibini, hem bu evi inceleyen adami Allaha havale ettim.
Esim stresten hasta oldu, ben geceleri uyuyamiyorum, oglan hasta...
Hayir kokudan banyolara girip temizleyemiyorum bile oyyy oyyyyy...
Düzelir canım Allah ın izniyle. Bebeklik sorunları çabuk düzeliyorBen de dün kızın resmini çektim, sonra resime bi baktım ki kızın gözü kaymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?