- 20 Eylül 2012
- 22.127
- 89.215
- 798
sen bilirsin guzelim..canim onlarin tadini seviyorum 1 kutu aliyim zaman zaman yerim sutle guzel gidiyor.
tekrar soyleyeyim diyetini bozmaz, ama saglikli gidalar degiller.
yani kahvaltinin yerini tutmaz canim.
haftaya 1.lik icin katkilarini bekliyoruz kaptanim:)çok şükür çokk
güzel bir yüzdeyle katkım olsun çok isterdim. Haftaya inş
canim Akin hasta teyzesi bende hasta oldum, bende bogaz agrisindan kivraniyorum.Sağol bebişimmm :)) aynn artık hedef 36 beden gelinlik hedefi ile gidecek bu kilolar o kadar:) bugün airobikte göbüşüme sinir oldum yaa
Ah kuzum yaa nasıl bizim miniş çok geçmiş olsun balım yaaa minik akınım yaaa
Muhtemelen bendede bogaz enfeksiyonu basladi
finallerde duzeltirsin bir tanem..Kızlar sınavlarım açıklandı ayy notlarım çok komik:)) hiç çalışmadıgım 2 dersten biri30biri 35 ama ortalamalarda çok kötü birinin 11 birinin 36 :) finaller beni beklesinama en komiğide matematikten 95 aldım hoca bilerek 100 vermemiş ben tüm soruları tam yapmıştım
matematik hocasida komikmis:)
hosgeldin ablam:)
canim gunde 2-3 dilim ekmek yiyebilirsin kepek ya da tam bugday ekmegi olsa diyetine daha uygun olur.Eki Görüntüle 1810843 Eki Görüntüle 1810844 Eki Görüntüle 1810845 Eki Görüntüle 1810846
Sabah kahvaltıda ve öğlen yemeğinde bol salata yeşillik vardı onları yazmadım onların kalorisini hesapla mıyorum sınırsız salata var menüde
pilav , makarna gibi karbonhidratlari gunde 3-4 kasik yemen kafi guzelim.
yine aklina takilan ne olursa yazabilirsin, biz hep buradayiz:)
tablo dehset olmus canim:)
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
4.TAKIM HAFTALIK EGZERSİZ YARIŞMASI KATILIMCILARI @AKovser
[tr] [td][/td]
[tr] [td]edsofi [/td]
[tr] [td]Derya_idil [/td]
[tr] [td]Harpy [/td]
[tr] [td] O Ollalla [/td]
[tr] [td]@mugehatun [/td]
[tr] [td]@bnnu [/td]
[tr] [td]gogo2405 [/td]
[tr] [td]@sevimlicadi0 [/td]
[tr] [td]tiffany20 [/td]
[tr] [td]haeshin [/td]
[tr] [td]@Asyaca [/td]
[tr] [td]@Mavibocuk[/td] [tr][td]@seyhan77 [/td]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
3u 1 arada nescafe yerine turk kahvesi, sekersiz filtre kahve, yada kendi hazirlayacagin nescafeyi icebilirsin canim:)Ciddi misin ilk defa duyuyorum salatanın sağlıksız olduğunu
Hoşbuldum Merhaba Maşallah 19 kilo tebrik ederim 67 kilo 19 kilonun yanında devede kulak :)) Ben de 25 yaşındayım inşaat mühendisiyim dört kilo vermek istiyorum öyle :))
Günde 3 dilim ekmek sınırı var demişti bir diyetisyen Ben iki dilim falan yedim olmaz mı Nescafe konusunda haklısın ki ben hep şekersiz içerim Ama ofiste çoğunlukla üçü bir arada alındığı için mecbur şekerli içiyorum
bulgur pilavını Yarım porsiyon yedim ama üç 5 kaşık falandı bulgur pilavı pirinç pilavına göre daha sağlıklı değil miydi
bulgur pirince gore daha saglikli evet.
zaten 5 kasik yemissin diyete uygun canim:)
yok bugun herkesin odulu ceza yok:)Teşekkür ederim kuzum:)Peki ceza verecek misin canım.Şu an yapmaya hazırım
Akin uyuyor canim bakalim geceyi nasil gecirecegiz ve yarin nasil olacak??Eklemişsin ellerin dert görmesinnn, her listeye ekle benii acımaa, artık sabit kilo istemiyorum
Çok sağol canımm.. Ben nasıl sevindimm anlatamammmm
Akın nasıll ??
Sağol canımm.. Korkmak da söz müü doktor cellat gibi görünüyor gözümee
Sağol kaptanımmm
Süpermişş, bayıldım ben bunaa
canim oglum hem goz , hem kulak enfeksiyonu olmus.Herkese iyi akşamlarherşey yolundadır inşallah son 50 msjda artık pes ettim çünkü gözlerim şaşı oldu melinda amacına ulaşmış resmen..
Bugün kaçamak yapmak için çok derin bir arzu içindeydim normalde göz ucuyla bakmayacağım şeylere dalmak istedim peki daldım mı?Evet daldım. Sonra bi baktım ki herkes az çok bi kaçamak yapmış.. Aferin size beni yanlış bırakmadınız.
Sanırım yarış sonuçlanınca herkeste bir rehavet oldu..
Çok geçmiş olsun Can'ım doktor ne dedi? Yazmışsındır ama ben göremedim..
Can'ım ilk içtiğim Zaman'larda bana da öyle oluyordu Zaman'la alıştı sistem. İstersen toz çay al başka çayla karıştırır dozunu azaltırsın.
Afiyet olsun checiğim baklavalar güzelmiydi bari
Yarın evde olmayacağızne ara yaparım bu hareketi hiç bilmiyorum
Bende bogaz agrisindan olecegim, muhtemelen bende de bogaz enfeksiyonu oldu
cogunlukla kuzudan artanlari yemis gibisin canim:)Menüm
Yumurta peynir 2 dlm ekmek tereyağı 5 zeytin
Ara 2 kuru kayısı
Kefir
Öğlen
Corn flakesli tavuk x 2
2 sk börülce
Jelapeno
Ara
Cornflakes li tavuk (oğlumdan artan parça)
Kefir
5-6 parça cips
1 ısırık süt dilimi
Akşam
1 tabak ciğer
Sanırım geçen hafta ödül yapmadığım için oldu
Spor body project int.
Su
Yeşilçay
canim youtube'a fly jacks yazarsan cikar:)Öyle, jj gibi kolları açarken bacaklar da açılacak o kadar :) doğru düzgün resmi de yok kii kaptan sağolsun hareketi nerden bulduysa artıkYawrukush
spor oncesi enerji amacli meyve yiyebilirsin canim.Yawrukush kaptanım sormak istediğim birşey var. Spordan önce enerji amaçlı bişeyler yemek istiyorum ama ne yesem bilemedim. Hurma ya da kuru kayısı mı yesem, badem fıstık gibi bişey mi yesem yoksa, süt ürünü mü? Ne dersiniz? Bi yerde spordan önce protein alın yazıyordu ben de kefir içtim ama halsizlik yaptı. Spordan önce ve sonra ne yemeliyiz ne kadar süre geçmeli bilgilendirir misiniz?
meyvedeki karbonhidrat enerji verir.
spor sonrasida ne zaman acikirsan, protein tuketmeye ozen goster ki , spor esnasinda zarar goren kaslarimizi desteklemek icin.
proteinin yaninda salatani, corbani ye guzelim ama protein tuketmeye calis egzersiz sonrasi.
gunaydin canim:)Günaydın kızlar
Yok Demetim adam bizim emlakcinin 25 yildir tanidigi bir adam, emlakci yonlendirdi.Gunaydin canlar, keyifli hafyasonlari:) Firma gelir saat 8 de, tasiniyoruz bugun:)
Yawrukush her iki durum icin de gecmis olsun canim. Ev sahibi mi ayarladi adami nedir...
Derya_idil derecen hayirli olsun canim:)
hawar seni merak ediyorum. Nasilsiniz canim?
Haydi sag salim, kolaylikla tasinin guzelim.
sagol ablacim, kolay gelsin sanada..Günaydınlar işe gidiyorum ben.
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın düzelir hepsi inşallah kısa zamanda.
Düzelir canım Allah ın izniyle. Bebeklik sorunları çabuk düzeliyor