Burdayim ozgem geldim canim gelinimiz senin adasinameliyata hazirlik yapiliyir canim yahliller tetkikler ultrason tomografi onlara kosturuyorlar annemlerle ben de telefonla gorustum. Iste beklemedeyiz.
O arkadaşla denk gelince yapıyoruz canım bugünde yapıcam.Günaydın kızlar, güzel bir haftasonu diliyorum :) 2.'liğinizi de canı gönülden tebrik ediyorum. İşte 4. Takım buMuhteşemsiniz :)
Kuzum çok geçmiş olsun, hepsi üst üste gelmişRabbim yüreğine ferahlık versin, geçecek bu sıkıntılı günler sen duanı eksik etme gülüm.
Gülüm geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur, aklına kötü şeyler getirme hayırlısıyla sorunsuz atlatırsınız.
Maşallah kuzum sana, tebrik ederim. Gurur duyuyoruz seninle :) kaptanım göğüsümüz kabardı demiş, göğüsümüzde kıl olaydı onlar bile kabaracağdı :))))
Ooo süper haber bu ablacım, şimdi siz nöbetlerde birlikte spor da yaparsınız :)))
Canim bu beslenme aliskanligini degistirirsen ve yasamina gecirirsen hem cok kolay kilon gider ki fazla fazlaligin yok hemde kilonu sabitler daha kilo almassin :)
Canim hem kulak, hem goz enfeksiyonu.
Ikisi birden harap etti kuzumu ama bu halimize sukur.
Hepsi bu evden dolayi basimiza geliyor.
Evi almadan once bir adam tuttuk, yasal prosedur boyle burada, tum evin her noktasini inceliyor bir sorun varsa rapor ediyor.
Bize sadece catiyla ilgili bir sorunu rapor etti bizde gonul rahatligiyla aldik evi, catiyi yaptiririz diye..
Tasindik hoop on bahceden su sizintisi gorduk, 2-3 gun akti akti sular.
Zar zor adamlar patlak boruyu buldu, butun bahceyi kazdilar, tamir ettiler.
Gunde 500 litreden fazla sular yollara akti
Sonra 2 gun once oglani dusa soktum, kuveti doldurduk , kopuk yaptik, oyuncaklariyla oynadi.
Cikardim banyodan, kuvetin icindeki sular gitmedi.
Sok oldum, sonra kuvetin icindeki sular cekilmeye basladi ama bu sefer dusakabinin icine pis sular dolmaya basladi..
Megersem iste problemliymis, tikaniklik varmis kanalizasyonda, oglan onun yuzunden kapti enfeksiyonlari
Kanalizasyondaki sular, kuvet ve dusakabinlere doluyor
Bilmeden ellerimle cocugumu hasta ettim.
Bugunde tamirciler geldi biz hastanedeyken, tamir edememisler, on bahcedeki agaclar kesilecekmis, bahce kazilacakmis, kameralarla kanalizasyonun sorunu bulunacak tamir edilecekmis..
Hic banyolari kullanmayin demisler ve adamlar pazartesi gelecek ne yapacagiz bilmiyorum.
Ay oturdum agliyorum, cocuk var bu evde, ben hamileyim.
Yani hem ev sahibini, hem bu evi inceleyen adami Allaha havale ettim.
Esim stresten hasta oldu, ben geceleri uyuyamiyorum, oglan hasta...
Hayir kokudan banyolara girip temizleyemiyorum bile oyyy oyyyyy...
@melinda23 canım beni tebrik edeceksin değil mi beni 2. Olmuşum bireyselde
Ben de dün kızın resmini çektim, sonra resime bi baktım ki kızın gözü kaymış...
Sonra diğer resimlerine baktım bazılarında gördüm yine, oğlumda çok küçükken vardı düzelir demişlerdi düzeldide. iyi bi hekim araştırdık şükür bulduk da perşembeye randevu alabildik. İkisini de götürücem korkuyorum şimdi bi problem çıkar diye
@melinda23 gelmiş hoş gelmiş ben kaçayım ufaktan
Canim 3 beyazi terket ilk once gerisi yavastan gelir bide zeytinyagdan baska bi yag tuketme bide tereyagTatlı şekerli gıdalar hemen yağa dönüşüyor ki ben de çok tatlı sevmem tüketmem ancak Özel günlerde Tadelle bitter Yerim o kadar şerbetli tatlıları da sevmem değiştirmem gereken neler var ki başka
Yawrukush çok geçmiş olsun
Herkese günaydın kızlar cumartesi Kahvaltıları meşhurdur bende nişanlımla beraber güzel bir kahvaltı yaparız Ama yok yok ne yemem lazım şimdikahvaltı yapınca cumartesi günleri Bir de akşam hafif bir öğün yapıyorum uygun olur mu acaba
kuymak bilen var mı mısır unu kaşar peyniri tereyağı eritilip güzel bir lezzet oluyor Ondan vazgeçmek üzereyim şu an
Can'ım kendim ya kendimi tebrik ediyorum başarımdan dolayı ne kadar mikemmelim ben ya Hahahahaha
4. Takım benden kurtuluş yok hedef kilomu değiştirdim
Hahahahaha ay çatlak ya gece görürsün sen Hahahahaha yerim seni sen beni takımda istemesen de hahaha
Kendime az evvel tayt aldım small beraber giyecez Canımın taaa içi
Canlarim, ciceklerim, guzellerimm, azimli hatunlarim bu haftanin 2.siyiz, derece geldi
Hepinizi guzel yanaklarinizdan operimm
Hazir isinmisken, haftayada 1.ligi kaptirmayalim
Bu guzel cicekler siz citirlara, kabul edin efenimmmm
Eki Görüntüle 1810757
Can'ım hoşgeldin ben che Derya
Takımın en zayıfı en suskunu en kaplumbağası çok yavaşımdır arkadaşlar bilir çok konuşmam ben @melinda23 beni pek sever sağolsun :)
Ben menümü yazarsam buraya sığmaz yeminle
Kahvaltı çok az katmer Kk süzme peynir 7-8 tane zeytin
Çay
Ara nescafe
Öğlen 2 tane elma
Akşam hafif olsun dedim
3 dilim baklava 4 yk kısır
Bol bol kıvırcık Marol
Bir bardak ayran. Pek bir hafif diil mi
Egzersiz adım attım du bakayım
10898 adım
3 litre su bellide daha fazla
mervem menü cok guzl cnmMenü
Sabah
Omlet
Yeşil çay
Ara
Mistik
Öğlen
6 çilek
1 minik muz
Ara
Soda
2 kaşık tahin pekmez
Akşam
Mercimek çorbası
Yoğurt
Havuç
Ara
Mistik çayı (içim diye düşünüyorum )
3.5 litre su
1 saat airobik
10000 adım:)
senin spor hocasının protein tozundan aklı karışmış sanırım. Böyle saçma sapan şey söyleyebildiğine göre. inanma tatlım sadece proteine de ağırlık verme çok sağlıksız böbreklerinde Allah korusun sorun yaşarsın. Ben dukan yaptım bir dönem mahfettim kendimi oda protein ağırlıklı bir diyet ve verdiğim gibide geri aldım. ömür boyu sebzesiz yaşayamayacağına göre, ömür boyu yaşam biçimin haline getirebileceğin bir yaşam tarzı oluşturmalısın. Bugün bir hekime dahi gittiğimiz de tatmin olmadığımız da başka bir hekime gidiyoruz. Herkes herşeyin en doğrusunu biliyor diye bir kaide yok ki çok ta saçma ve sağlıksız bir sanrı oluşturmuş hocanız kendince.
Tabii kiii bizi beklerrrr, yarış nerede biz oradaGerçi 1.lik hayall Che hanım pek müsade etmiyor daa
Canım bakamıyorsan sözlü anlatım yapalım mııı ???
Konusun kizlar konusun nena gorur gununu bugun 120p maj okuttu bana yazin durun yazin hatta durmayin
Yazık ama ona daa :)) kız gündüz geliyor o zaman da iş güç vakti sanırım pek kimse olmuyor, kendi kendine yazıyor, gece yazılanları okumak zaten ona işkence :)) kıyamadım şimdii
@melinda23 nerde ki acaba bana zıkkımın kökü almaya gitti sanırsam
Video hangi sayfada la anam söyleyin
Hiç acımıyorsunuz ama kıza :) çenenin dibine vurduk yine kim bilir kaç sayfa okuyacak
he cnm he
Bu mu ben bundan bin tane yaparım ki zaten @melinda23
Evet canm o bize bugun acimadi
Yok mu arttıran @melinda23
nena gelene kadarrrrrrr pkuyana kadaaaarrr yaris biterrrr yasasiinnn kotulukkkk
yooo hiç canım çekmedi
gerçekten çekmedi
aslında canım hiç çekmedi
şöyle bi baktım da hiç canım çekmedi
böhüüüüüüüü
@melinda23 olsaydı onunda canı çekmezdi
Sen niye taktın bu kızaa
O değilde artizlik yapıp bin dedim
Tabi tabii kız yarın senin etiketlerini okumaktan diğerlerini okuyamayacakk
1000 yapacam @melinda23
Kiz kimse kalmadimi @melinda23
Yap Mervemm yalnız bırakma benii
Yapmayacaksınnnn
El birliği ile kızı delirtmeye mi çalışıyorsunuz acabaa
Yok canimmm yparmiyiz ole seyler @melinda23
@melinda23 te yapar bence ahahaha
Yarın beni öldürecek o hahahah çok eğlenceli
Nenaaa @melinda23 canım seni unuttum sanma hep aklımdasın seni seviyorum süprizim için teşekkür etmene gerek yok
Canlar yeni gelebildik eve.
Oglan hem goz, hem kulak enfeksiyonu olmus.
Antibiyotik kullanacak 10 gun
Allah beterinden esirgesin ama kuzum epey halsiz, hasta teyzeleri..
Birde ustune evimizden hergun bir sorun cikiyor
Simdide kuvet ve duslar tikandi, tamirciler geldi, bulamadilar birsey..
Pazartesi on bahceyi ful kazip tikaniklik arayacaklarmis kameralarla.
Allahim evin hergun bir sorunu cikiyor, esimde bende artik hasta olacagiz stresten
Neyse basinizi sisirdim hakkinizi helal edin kizlar..
Buarada sonuc listeleri burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-121
Derya_idil canim bireyselde 2.olmussum tebriklerrr kizil sacli fitim benim
Gecen anlatti ya adam su atmis suratina nenanin ne sinir olmustu bu etiketleri gorunce napcak bilmem@melinda23 cim vallahi Derya_idil nin basinin altindan cikti bu . benim bi sucum yok canm :)
Canim hem kulak, hem goz enfeksiyonu.
Ikisi birden harap etti kuzumu ama bu halimize sukur.
Hepsi bu evden dolayi basimiza geliyor.
Evi almadan once bir adam tuttuk, yasal prosedur boyle burada, tum evin her noktasini inceliyor bir sorun varsa rapor ediyor.
Bize sadece catiyla ilgili bir sorunu rapor etti bizde gonul rahatligiyla aldik evi, catiyi yaptiririz diye..
Tasindik hoop on bahceden su sizintisi gorduk, 2-3 gun akti akti sular.
Zar zor adamlar patlak boruyu buldu, butun bahceyi kazdilar, tamir ettiler.
Gunde 500 litreden fazla sular yollara akti
Sonra 2 gun once oglani dusa soktum, kuveti doldurduk , kopuk yaptik, oyuncaklariyla oynadi.
Cikardim banyodan, kuvetin icindeki sular gitmedi.
Sok oldum, sonra kuvetin icindeki sular cekilmeye basladi ama bu sefer dusakabinin icine pis sular dolmaya basladi..
Megersem iste problemliymis, tikaniklik varmis kanalizasyonda, oglan onun yuzunden kapti enfeksiyonlari
Kanalizasyondaki sular, kuvet ve dusakabinlere doluyor
Bilmeden ellerimle cocugumu hasta ettim.
Bugunde tamirciler geldi biz hastanedeyken, tamir edememisler, on bahcedeki agaclar kesilecekmis, bahce kazilacakmis, kameralarla kanalizasyonun sorunu bulunacak tamir edilecekmis..
Hic banyolari kullanmayin demisler ve adamlar pazartesi gelecek ne yapacagiz bilmiyorum.
Ay oturdum agliyorum, cocuk var bu evde, ben hamileyim.
Yani hem ev sahibini, hem bu evi inceleyen adami Allaha havale ettim.
Esim stresten hasta oldu, ben geceleri uyuyamiyorum, oglan hasta...
Hayir kokudan banyolara girip temizleyemiyorum bile oyyy oyyyyy...
yarın burayı başınıza yıkar gebertir sizi söyleyim. :)
@melinda23 canım beni tebrik edeceksin değil mi beni 2. Olmuşum bireyselde
Ben de dün kızın resmini çektim, sonra resime bi baktım ki kızın gözü kaymış...
Sonra diğer resimlerine baktım bazılarında gördüm yine, oğlumda çok küçükken vardı düzelir demişlerdi düzeldide. iyi bi hekim araştırdık şükür bulduk da perşembeye randevu alabildik. İkisini de götürücem korkuyorum şimdi bi problem çıkar diye
Oy bidenem geçmiş olsun @melinda23 e soraydın belki bildiği bir doktor vardır iyisinden
SPOR YAPMAMISDIM DUNSağol canım
Evet iyi oldu gündüzde eskisi gibi abur cubur olmuyor.
İyi uykular gülüm
Sporunu yazmamış olabilirsin canım
MENU YAZDIM SPOR YAPMAMISDIMCqnm ya menun belli degil yada sporun ? Menunu yazdinmi sen dun
Ozman spor yok yazican tatlimSPOR YAPMAMISDIM DUN
tamam tesekkur ederimOzman spor yok yazican tatlim
En sonuncu mesaja kahkaha attım ya Boşnak böreğim benimtebrik ederim deryacım hakettin
ah canım ya bnde seni yerim seni istemez olurmuyum şekeri şakaydı o
gyin tabi ya ıkınızde ne cok yakısıcak
kaptanım cok naziksn teşekkürler ederiz efendim
evet arkds kendini adriana lima sanıo yandan yemişi yani
ohh menü süper her gün böle devam et masallah ana baklavalar şöbiyetler süper bırrrrrraaaavooooo
mervem menü cok guzl cnm
evet sana katılyrm deryoşcugum
che yi fazla dikkate almayın hatunun işi gücü yokbnde biraz kassam onu donumda salalrım yani o derece
edsofi sana noluo pardone de yaniedsofi sen kim beni cıldırtmak kim ama sorucam bunlarn hesabını ikinize
Dahlia_
canım akovserimsen bitanesin bnde sana kıyamam canişkom
he zıkkımın kökünü almaya gittim senleDerya_idil edsofi ye yedircem belki daha cok kilo verrsnz
söylemeyn arasn bulsunDerya_idil
okurum okurum aahahahahhaahyyttttt istersenz bin sayfa okurum ama alıntılamam yazdgnzla kalırsnz
seni yerim canım arkidişkom bitanesn naslda dusunur nenasınıDahlia_
he cnm he
yaparsn anacım en iyi sporcudan da daha iyisin yap gülüm
acımadım evet iyi yaptnz ama bidahakine yapcgmı bilirim
bnde burdaım cnm yarıstym
allah affetsn sizi
aman cekmesn zaten bosver tatsz tuzsz bsydor o
valla gr cekmedı cnm dun evde vardı tatlı ıstesem yerdm
cekemıo guzellıgımı allah yaratms yani napsnDerya_idil edsofi kıskanc bunlar anacım
atmak beleş at yavrumDerya_idil
Dahlia_
yap istıosan 2000 yapDerya_idil
he gülümmmmedsofi
onlar kendi başlarını yaktılar intikamım acı olcak hatta ekşi tuzlu bile olablrrr nihahahahaahah kiminle dans ettiklerni bilmiyorlar hadiDerya_idil yı anladım da edsofi ye noldu kendi kasındı o da bnm düşman artık
okuduguma bin pişman oldm zaten ahahahahah
seniDerya_idil ve edsofi alaha havale ettim bile allah size merhamet versin
ahahahah yazık onlara haklılar ama napsnlar bulmuslar benım gibi boşnak güzelini hazmedemiolar onlara sinameki içmelerini öneriyorum hazımsızlıga birebiredsofi Derya_idil Dahlia_
onların planı viz gelir tırıs gider
cnm bnde seni seviyorummmm ne kanadannn üstünde düşüünüimüş ve ugrasılmıs bir süpürüssss şekerimDerya_idil
aaa kıyamam akıncıgıma ben bu cocukalr hasta olunca aanne babada perişan oluyor malesef yahu
tabi tabi hiç sucun olurmu herkesi kendi günahıyla başbaşa bırakıorm bugun namaz kıalrken kul hakkı yedgn ıcın af dıle allahtan ben işe gelmişim çalışıyorum bide size laf yetştrcem die ugrasıorm inş. ev işin hiç bitmez sen topla cocuk dagtsn ohh cnıma degsn
aaa özgeciğim ciddimsn sen inanmıorm resmen sahtekarlık resmen yani bnce tam şikayetlik öyle bir prosedür var ve yanlıs bilgilendrlmssnz bunu yasal bir süreci bile vardr bak bak sen hale bakkk bide dünya masraf yapıcaaksnz belki onu gectm cocuk hasta oldu hem hamilesn zaten eşin çalışıo pek yardmcı olamıo adamcgz bide bunlarla mı ugrascksn madem bakıldı edıldı elınde evrakta vardr senın lutfen sikayet et opeşini bırakma
ederim tabi etmez olurmuyummmm gurubun yegane şişko kzılsaçlısıDerya_idil
gözü kayms ne demk kız bn hiç bakmıorm ole seylere bnde bakıma rtk
suan sana bunu yapasım var
abla bende 20 yaptim nasil?? gercekten 70 yaptinmi ?Kızlar 70 tane yaptım anam ben Nasıl 1000 e tamamlayacağım bunu kız
kiz hakli abla )))En sonuncu mesaja kahkaha attım ya Boşnak böreğim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?