Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Burdayim ozgem geldim canim gelinimiz senin adasinameliyata hazirlik yapiliyir canim yahliller tetkikler ultrason tomografi onlara kosturuyorlar annemlerle ben de telefonla gorustum. Iste beklemedeyiz.

Geçmiş olsun ablacım, sonuçlar temiz çıkar inşallah.

Yawrukush um canim ay cok uzuldum kuzum evin durumuna ya allah onlari bildigi gibi yapsın nasil bi sorun tespit edilemez ki. Ay akincim kiyamam bebegime ya. Sakin sokma banyoya ozge aman diyim ay ay ne feci ya. Hemen tamir etsinler kac gun bekliceksiniz banyo da cok onemli ya. Wc de de sorun var mi

O arkadaşla denk gelince yapıyoruz canım bugünde yapıcam.

Canim bu beslenme aliskanligini degistirirsen ve yasamina gecirirsen hem cok kolay kilon gider ki fazla fazlaligin yok hemde kilonu sabitler daha kilo almassin :)

Tatlı şekerli gıdalar hemen yağa dönüşüyor ki ben de çok tatlı sevmem tüketmem ancak Özel günlerde Tadelle bitter Yerim o kadar şerbetli tatlıları da sevmem değiştirmem gereken neler var ki başka

Yawrukush çok geçmiş olsun

Herkese günaydın kızlar cumartesi Kahvaltıları meşhurdur bende nişanlımla beraber güzel bir kahvaltı yaparız Ama yok yok ne yemem lazım şimdi kahvaltı yapınca cumartesi günleri Bir de akşam hafif bir öğün yapıyorum uygun olur mu acaba
kuymak bilen var mı mısır unu kaşar peyniri tereyağı eritilip güzel bir lezzet oluyor Ondan vazgeçmek üzereyim şu an

Canım yaa kıyamamm.. çabuk atlatır inşaAllah..
Sen de üzme kendini, hepsi düzelir sana kalan hamile halinle üzülmek olur..

@melinda23 canım beni tebrik edeceksin değil mi beni 2. Olmuşum bireyselde

Tebrikler canımmmm
doymuyorsun dereceye doymuyorsunnnn

İnşaAllah hiç bir problem çıkmaz canım..

Canim 3 beyazi terket ilk once gerisi yavastan gelir bide zeytinyagdan baska bi yag tuketme bide tereyag

Can'ım kendim ya kendimi tebrik ediyorum başarımdan dolayı ne kadar mikemmelim ben ya Hahahahaha
4. Takım benden kurtuluş yok hedef kilomu değiştirdim

tebrik ederim deryacım hakettin

Hahahahaha ay çatlak ya gece görürsün sen Hahahahaha yerim seni sen beni takımda istemesen de hahaha

ah canım ya bnde seni yerim seni istemez olurmuyum şekeri şakaydı o

Kendime az evvel tayt aldım small beraber giyecez Canımın taaa içi

gyin tabi ya ıkınızde ne cok yakısıcak

kaptanım cok naziksn teşekkürler ederiz efendim

Can'ım hoşgeldin ben che Derya
Takımın en zayıfı en suskunu en kaplumbağası çok yavaşımdır arkadaşlar bilir çok konuşmam ben @melinda23 beni pek sever sağolsun :)

evet arkds kendini adriana lima sanıo yandan yemişi yani

ohh menü süper her gün böle devam et masallah ana baklavalar şöbiyetler süper bırrrrrraaaavooooo

mervem menü cok guzl cnm

evet sana katılyrm deryoşcugum

Tabii kiii bizi beklerrrr, yarış nerede biz orada Gerçi 1.lik hayall Che hanım pek müsade etmiyor daa
Canım bakamıyorsan sözlü anlatım yapalım mııı ???

che yi fazla dikkate almayın hatunun işi gücü yok bnde biraz kassam onu donumda salalrım yani o derece

Konusun kizlar konusun nena gorur gununu bugun 120p maj okuttu bana yazin durun yazin hatta durmayin

edsofi sana noluo pardone de yani edsofi sen kim beni cıldırtmak kim ama sorucam bunlarn hesabını ikinize

Yazık ama ona daa :)) kız gündüz geliyor o zaman da iş güç vakti sanırım pek kimse olmuyor, kendi kendine yazıyor, gece yazılanları okumak zaten ona işkence :)) kıyamadım şimdii

Dahlia_
canım akovserim sen bitanesin bnde sana kıyamam canişkom

@melinda23 nerde ki acaba bana zıkkımın kökü almaya gitti sanırsam

he zıkkımın kökünü almaya gittim senle Derya_idil edsofi ye yedircem belki daha cok kilo verrsnz

Video hangi sayfada la anam söyleyin

söylemeyn arasn bulsun Derya_idil

Gelmesin

gelmesin gıcıklık değil mi tek tek okusun @melinda23

okurum okurum aahahahahhaahyyttttt istersenz bin sayfa okurum ama alıntılamam yazdgnzla kalırsnz

Hiç acımıyorsunuz ama kıza :) çenenin dibine vurduk yine kim bilir kaç sayfa okuyacak

seni yerim canım arkidişkom bitanesn naslda dusunur nenasını Dahlia_

@melinda23 ten dolayı diyorsun değil mi
he cnm he

Bu mu ben bundan bin tane yaparım ki zaten @melinda23

yaparsn anacım en iyi sporcudan da daha iyisin yap gülüm

Evet canm o bize bugun acimadi

acımadım evet iyi yaptnz ama bidahakine yapcgmı bilirim

bnde burdaım cnm yarıstym
nena gelene kadarrrrrrr pkuyana kadaaaarrr yaris biterrrr yasasiinnn kotulukkkk

allah affetsn sizi

yooo hiç canım çekmedi
gerçekten çekmedi
aslında canım hiç çekmedi
şöyle bi baktım da hiç canım çekmedi
böhüüüüüüüü

aman cekmesn zaten bosver tatsz tuzsz bsydor o
@melinda23 olsaydı onunda canı çekmezdi

valla gr cekmedı cnm dun evde vardı tatlı ıstesem yerdm

Sen niye taktın bu kızaa

cekemıo guzellıgımı allah yaratms yani napsn Derya_idil edsofi kıskanc bunlar anacım

O değilde artizlik yapıp bin dedim

atmak beleş at yavrum Derya_idil

Tabi tabii kız yarın senin etiketlerini okumaktan diğerlerini okuyamayacakk
Dahlia_

yap istıosan 2000 yap Derya_idil

he gülümmmm edsofi

Yap Mervemm yalnız bırakma benii

Yapmayacaksınnnn

El birliği ile kızı delirtmeye mi çalışıyorsunuz acabaa

onlar kendi başlarını yaktılar intikamım acı olcak hatta ekşi tuzlu bile olablrrr nihahahahaahah kiminle dans ettiklerni bilmiyorlar hadi Derya_idil yı anladım da edsofi ye noldu kendi kasındı o da bnm düşman artık

Yok canimmm yparmiyiz ole seyler @melinda23

@melinda23 bakma canım sen bunlara hatta etiketleri hiç okumaa

okuduguma bin pişman oldm zaten ahahahahah

@melinda23 te yapar bence ahahaha
Yarın beni öldürecek o hahahah çok eğlenceli

seni Derya_idil ve edsofi alaha havale ettim bileallah size merhamet versin

İyi geceler canım :) Allah rahatlık versin
sana da @melinda23 beni de delirttilerr

ahahahah yazık onlara haklılar ama napsnlar bulmuslar benım gibi boşnak güzelini hazmedemiolar onlara sinameki içmelerini öneriyorum hazımsızlıga birebir edsofi Derya_idil Dahlia_

Hem de çooooookkk

napcan kaçıp diğer takımlarda mı saklancann

@melinda23 bak bak neler planlıyorr

onların planı viz gelir tırıs gider

Nenaaa @melinda23 canım seni unuttum sanma hep aklımdasın seni seviyorum süprizim için teşekkür etmene gerek yok

cnm bnde seni seviyorummmm ne kanadannn üstünde düşüünüimüş ve ugrasılmıs bir süpürüssss şekerim Derya_idil

aaa kıyamam akıncıgıma ben bu cocukalr hasta olunca aanne babada perişan oluyor malesef yahu

Gecen anlatti ya adam su atmis suratina nenanin ne sinir olmustu bu etiketleri gorunce napcak bilmem @melinda23 cim vallahi Derya_idil nin basinin altindan cikti bu . benim bi sucum yok canm :)

tabi tabi hiç sucun olurmu herkesi kendi günahıyla başbaşa bırakıorm bugun namaz kıalrken kul hakkı yedgn ıcın af dıle allahtan ben işe gelmişim çalışıyorum bide size laf yetştrcem die ugrasıorm inş. ev işin hiç bitmez sen topla cocuk dagtsn ohh cnıma degsn

aaa özgeciğim ciddimsn sen inanmıorm resmen sahtekarlık resmen yani bnce tam şikayetlik öyle bir prosedür var ve yanlıs bilgilendrlmssnz bunu yasal bir süreci bile vardr bak bak sen hale bakkk bide dünya masraf yapıcaaksnz belki onu gectm cocuk hasta oldu hem hamilesn zaten eşin çalışıo pek yardmcı olamıo adamcgz bide bunlarla mı ugrascksn madem bakıldı edıldı elınde evrakta vardr senın lutfen sikayet et opeşini bırakma
yarın burayı başınıza yıkar gebertir sizi söyleyim. :)

@melinda23 canım beni tebrik edeceksin değil mi beni 2. Olmuşum bireyselde

ederim tabi etmez olurmuyummmm gurubun yegane şişko kzılsaçlısı Derya_idil

gözü kayms ne demk kız bn hiç bakmıorm ole seylere bnde bakıma rtk

Oy bidenem geçmiş olsun @melinda23 e soraydın belki bildiği bir doktor vardır iyisinden

suan sana bunu yapasım var

En sonuncu mesaja kahkaha attım ya Boşnak böreğim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…