Benm yaglar zor erir :)yaparsin gulum, bu egzersiz karin yaglarini yaktikca bana sevgilerini sunarsin:)
İyi yapmalar tatlim sana bunuda 3nin yaparsin :)ben bu egzersizi cok seviyorum yapabiliyorumda hakikaten enfesss tesekkurler
Evet yatarak da olabiliOturarak sun hatta tabureli olsun
Ok super cok sevdim :))PAZAR GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Pazar gunku egzersizimiz karin ve kalca kaslarimiz icin canlar.
Cok etkili bir egzersiz, yarin bana kizmayin:)
Egzersizimizin ismi bicycle crunch.
Yine sabahtan gece 23.e kadar kac kez yaptiginiziAsyaca kaptanimizi etiketleyerek bildiriyorsunuz.
Dizinizi karina cekip, dirseginizle de dizinize yonelmenizi 1 adet olarak sayiyorsunuz.
Yani her bacak cekisiniz 1 adet olarak sayiliyor.
Kolay gelsin bol ter atmalar :)
tabiki faydasi olmustur canim benim, sen dogrusunu yapmissin:)Yawrukush kaptanım ben bugün 500 fly jacks yaptım ama biliyorsun kol problemim olduğu için sık aralıklarla dinlendim, bazen 20 bazen 50 bazen 70 de bir. Bu kadar sık aralıklarla dinlenip yaptığım için faydası olmuşmudur yine ? boşa gitmişmidir ?
insallah canim...Anladım bayağı dert açmışlar başınıza inşallsh evle alakalı son sıkıntılarınız olur canım..
pilateste de yapilan bir egzersiz evet canim:)aaa pilateste yapıyoruz hep bunuu. Criss Cross olarak ta anılıyor sanırım hoca öle dior bize
olalalllaaa çok sevindimm. gerçi baya terledimm olmuştur tabii ayyy yerim kendimi yerr yerrtabiki faydasi olmustur canim benim, sen dogrusunu yapmissin:)
canim ben daha gecmisi okuyamadim 1. senmisin bugun, tebrikler guzelim:)tesekkurler
tam amazonlara layik, hayir jilyanda cok seviyor bu egzersizi:)Ok super cok sevdim :))
pilateste de yapilan bir egzersiz evet canim:)
sen aliskinsin ozaman derece gelir yarin kaptanim:)
tabiki yaricak canim, haftanin diger gunleride diger kaslarimizi calistiracagiz.Kaptanim sadce haftanin bi gunu yapicaz bu egzersizi bi ise yararmi?,Yawrukush
Evet six pack de vartam amazonlara layik, hayir jilyanda cok seviyor bu egzersizi:)
Ay bu benim favori egzersiz kızlar ya biliyonuz mu :)PAZAR GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Pazar gunku egzersizimiz karin ve kalca kaslarimiz icin canlar.
Cok etkili bir egzersiz, yarin bana kizmayin:)
Egzersizimizin ismi bicycle crunch.
Yine sabahtan gece 23.e kadar kac kez yaptiginiziAsyaca kaptanimizi etiketleyerek bildiriyorsunuz.
Dizinizi karina cekip, dirseginizle de dizinize yonelmenizi 1 adet olarak sayiyorsunuz.
Yani her bacak cekisiniz 1 adet olarak sayiliyor.
Kolay gelsin bol ter atmalar :)
Yavrum bu hareket favorim iddaliyim asabiyim onumden cekilin heheeyyt:)))
İnsallah kapyanim ama benim etlerim zaten cok siki sadce doumdan kalan yagli bi gobusum var:) canm gobusum :) amaannn bide cok catladi etim siki sert oldugu icin malesef. Ama takmiyorum artik rbbim en guzel seyi nasip etmis bana . karnima baktikca oglumla hatiralarimz gelio aklima :)tabiki yaricak canim, haftanin diger gunleride diger kaslarimizi calistiracagiz.
Bacak, basen, kol, omuz, karin tum kaslar calisacak hic merak etme.
sonra 70 kiloyken 60-65 gostereceksiniz misal..
Su an mutsuzluk karikaturu gibi oldum sen misin rakibem puf yandikAy bu benim favori egzersiz kızlar ya biliyonuz mu :)
Yavrum bu hareket favorim iddaliyim asabiyim onumden cekilin heheeyyt:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?