Canlarim herkese merhabalar.
Sizlere bitik bir halde yaziyorum, bugun takima gelemedim hepinizden ozur diliyorum.
Bugun on bahcedeki agaclarimiz kesildi, bahce birbirine girdi..
Ancak bahceyi adam edip, yemegi yiyip, oglani uyutup gelebildim.
Nasilsiniz kizlar?
Hemen yarinki yarisma egzersizimizi paylasiyorum:)
Mecbur kaldik canim 2 kocaman agac vardi birisi su borusunu patlatmis bikac gun once tamir edildiAyy niye kestiniz caaanım ağaçları kaptanım yaw
bu harika enfess :)PAZAR GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Pazar gunku egzersizimiz karin ve kalca kaslarimiz icin canlar.
Cok etkili bir egzersiz, yarin bana kizmayin:)
Egzersizimizin ismi bicyle crunch.
Yine sabahtan gece 23.e kadar kac ke yaptiginiziAsyaca kaptanimizi etiketleyerek bildiriyorsunuz.
Dizinizi karina cekip, dirseginizle de dizinize yonelmenizi 1 adet olarak sayiyorsunuz.
Yani her bacak cekisiniz 1 adet olarak sayiliyor.
Kolay gelsin bol ter atmalar :)
yok canim hafta ici gelecekler giderlerin tamiri icinCanim nasil du giderler duzeldimi bari yaw ?
umarim yarin yaparken bana sovmezsin kuzum:)bu harika enfess :)
Zormus kaptanim yawww o kasli vucudumu nasil kaldirip yapicam bilmemmm ,Canlarim herkese merhabalar.
Sizlere bitik bir halde yaziyorum, bugun takima gelemedim hepinizden ozur diliyorum.
Bugun on bahcedeki agaclarimiz kesildi, bahce birbirine girdi..
Ancak bahceyi adam edip, yemegi yiyip, oglani uyutup gelebildim.
Nasilsiniz kizlar?
Hemen yarinki yarisma egzersizimizi paylasiyorum:)
ben bu egzersizi cok seviyorum yapabiliyorumda hakikaten enfesss tesekkurlerumarim yarin yaparken bana sovmezsin kuzum:)
super egzersiz yapalim bencede:)Bence yeni hareketimiz bu olsun
Yalnız ben haitiye gidiyorum 24 saat uçakta olacağım ondan size kolay gelsincheciğim yaparsın yine 1000 tane sana zahmet.
https://www.facebook.com/
yaparsin gulum, bu egzersiz karin yaglarini yaktikca bana sevgilerini sunarsin:)Zormus kaptanim yawww o kasli vucudumu nasil kaldirip yapicam bilmemmm ,
begenmene sevindim kuzum:)ben bu egzersizi cok seviyorum yapabiliyorumda hakikaten enfesss tesekkurler
iyi geceler , Allah rahatlik versin canim:)iyi geceler herkese :)
SAG OL sanada:)iyi geceler , Allah rahatlik versin canim:)
Mecbur kaldik canim 2 kocaman agac vardi birisi su borusunu patlatmis bikac gun once tamir edildi
Digeri de kanalizasyon borularini tikamis, kanalizasyonun pis sulari tikanikliktan dolayi, dusakabin ve kuvetlere doluyor
Yani agacin kokleri tum boru vsleri parcaliyordu, mecbur kaldik gulum
aaa pilateste yapıyoruz hep bunuu. Criss Cross olarak ta anılıyor sanırım hoca öle dior bizePAZAR GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Pazar gunku egzersizimiz karin ve kalca kaslarimiz icin canlar.
Cok etkili bir egzersiz, yarin bana kizmayin:)
Egzersizimizin ismi bicycle crunch.
Yine sabahtan gece 23.e kadar kac kez yaptiginiziAsyaca kaptanimizi etiketleyerek bildiriyorsunuz.
Dizinizi karina cekip, dirseginizle de dizinize yonelmenizi 1 adet olarak sayiyorsunuz.
Yani her bacak cekisiniz 1 adet olarak sayiliyor.
Kolay gelsin bol ter atmalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?