- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Tesekkurlerrrr tesekkurler ben gene 3cu iyylkk hep deryanin yuzunden 21 tane daha az ypaydin hihhh..
hepinize birden comolokkoooSu an mutsuzluk karikaturu gibi oldum sen misin rakibem puf yandik
Aayyyy atacam kendimi balkondan asagaaaa bisde favori olmasin yawwwAy bu benim favori egzersiz kızlar ya biliyonuz mu :)
Su an mutsuzluk karikaturu gibi oldum sen misin rakibem puf yandik
kızları yarın parka götürseneYavrum bu hareket favorim iddaliyim asabiyim onumden cekilin heheeyyt:)))
Aayyyy atacam kendimi balkondan asagaaaa bisde favori olmasin yawww
ahahahh şu kızı bi mezun edeydik takımca bi gün sıkıştırıp bişi yapcanız die korkuomAayyyy atacam kendimi balkondan asagaaaa bisde favori olmasin yawww
ahahahh şu kızı bi mezun edeydik takımca bi gün sıkıştırıp bişi yapcanız die korkuom
canim sporunla ilgili bilgi yoktu menunde, yapip yapmadigini bilemedigimden soru isareti koydum:)ismimin yanindaki soru isaretlerini anlamadim biseymi yaptim acaba??
gel guzelim, gel bir tanem, gel canimin ici:)Ooohhh bu haftada eksiyle geliciiimmmm refikle beraber
kolay gelsin Zeynebim, keyifli vakit gecirmeler:)Günaydinnn
Mutlu haftasonlari
Dun benim icin cok yogun bi gundu kizlar kbakmayin gelemedim
Hemen dunku menumu verip gidiyorum yarin sabah misafirim var bugunde bi kac isim var disardida olcam soneada evde temizlikk
Dun Menum
Sabah
Tek sekerli kahve 1 kurabiye
Ara
Turk kahvesi
Oglen
Et döner kozlenmis biber domates (ekmeksiz)
Aksam
Kepekli ekmege tost
Ayran
Su :2 lt gecti
Spor:4km yürüyüş
sagol canim benim, senin kuzun nasil oldu, varisle ilgili bir gelisme var mi ?Aklim sizde canim..Çok geçmiş olsun.
Dünkü menu
1 yumurta 4 dilim peynir 3 zeytin
Öğle bir kase yogurt 2 yumurta
Ara 4 tane hurma
Aksam peynir ekmek
2 kaşık pilav
Spor yok
ameliyat cok iyi gececek insallah, zaten gencecik hemen atlatacak, onun icin en onemli sey destek ve moral..Burdayim ozgem geldim canim gelinimiz senin adasinameliyata hazirlik yapiliyir canim yahliller tetkikler ultrason tomografi onlara kosturuyorlar annemlerle ben de telefonla gorustum. Iste beklemedeyiz.
ah Busem ahh kac gundur mahvolduk, evi aldigimiza pisman olduk.Yawrukush um canim ay cok uzuldum kuzum evin durumuna ya allah onlari bildigi gibi yapsın nasil bi sorun tespit edilemez ki. Ay akincim kiyamam bebegime ya. Sakin sokma banyoya ozge aman diyim ay ay ne feci ya. Hemen tamir etsinler kac gun bekliceksiniz banyo da cok onemli ya. Wc de de sorun var mi
ne guzle ablacim o arkadas sana isyerinde spor arkadasi olsun:)O arkadaşla denk gelince yapıyoruz canım bugünde yapıcam.
tesekkur ederim canim.Tatlı şekerli gıdalar hemen yağa dönüşüyor ki ben de çok tatlı sevmem tüketmem ancak Özel günlerde Tadelle bitter Yerim o kadar şerbetli tatlıları da sevmem değiştirmem gereken neler var ki başka
Yawrukush çok geçmiş olsun
Herkese günaydın kızlar cumartesi Kahvaltıları meşhurdur bende nişanlımla beraber güzel bir kahvaltı yaparız Ama yok yok ne yemem lazım şimdikahvaltı yapınca cumartesi günleri Bir de akşam hafif bir öğün yapıyorum uygun olur mu acaba
kuymak bilen var mı mısır unu kaşar peyniri tereyağı eritilip güzel bir lezzet oluyor Ondan vazgeçmek üzereyim şu an
herkese günaydın öncelikle dünki menümü vereyim
sabah karatay kahvaltısı
2 domates
ceviz 1 avuc
3 kk kadr peynir
salatalık
çay
öğlen
salata
ton balık
aksam 1.5 lahmacun
su 2 lt kadr
spor yok
Canım yaa kıyamamm.. çabuk atlatır inşaAllah..
Sen de üzme kendini, hepsi düzelir sana kalan hamile halinle üzülmek olur..
Tebrikler canımmmm
doymuyorsun dereceye doymuyorsunnnn
İnşaAllah hiç bir problem çıkmaz canım..
Nenam avukat tutucaz,mahkemelerle ugrasicaz dusunmedik degil.tebrik ederim deryacım hakettin
ah canım ya bnde seni yerim seni istemez olurmuyum şekeri şakaydı o
gyin tabi ya ıkınızde ne cok yakısıcak
kaptanım cok naziksn teşekkürler ederiz efendim
evet arkds kendini adriana lima sanıo yandan yemişi yani
ohh menü süper her gün böle devam et masallah ana baklavalar şöbiyetler süper bırrrrrraaaavooooo
mervem menü cok guzl cnm
evet sana katılyrm deryoşcugum
che yi fazla dikkate almayın hatunun işi gücü yokbnde biraz kassam onu donumda salalrım yani o derece
edsofi sana noluo pardone de yaniedsofi sen kim beni cıldırtmak kim ama sorucam bunlarn hesabını ikinize
@AKovser
canım akovserimsen bitanesin bnde sana kıyamam canişkom
he zıkkımın kökünü almaya gittim senleDerya_idil edsofi ye yedircem belki daha cok kilo verrsnz
söylemeyn arasn bulsunDerya_idil
okurum okurum aahahahahhaahyyttttt istersenz bin sayfa okurum ama alıntılamam yazdgnzla kalırsnz
seni yerim canım arkidişkom bitanesn naslda dusunur nenasını @AKovser
he cnm he
yaparsn anacım en iyi sporcudan da daha iyisin yap gülüm
acımadım evet iyi yaptnz ama bidahakine yapcgmı bilirim
bnde burdaım cnm yarıstym
allah affetsn sizi
aman cekmesn zaten bosver tatsz tuzsz bsydor o
valla gr cekmedı cnm dun evde vardı tatlı ıstesem yerdm
cekemıo guzellıgımı allah yaratms yani napsnDerya_idil edsofi kıskanc bunlar anacım
atmak beleş at yavrumDerya_idil
@AKovser
yap istıosan 2000 yapDerya_idil
he gülümmmmedsofi
onlar kendi başlarını yaktılar intikamım acı olcak hatta ekşi tuzlu bile olablrrr nihahahahaahah kiminle dans ettiklerni bilmiyorlar hadiDerya_idil yı anladım da edsofi ye noldu kendi kasındı o da bnm düşman artık
okuduguma bin pişman oldm zaten ahahahahah
seniDerya_idil ve edsofi alaha havale ettim bile allah size merhamet versin
ahahahah yazık onlara haklılar ama napsnlar bulmuslar benım gibi boşnak güzelini hazmedemiolar onlara sinameki içmelerini öneriyorum hazımsızlıga birebiredsofi Derya_idil @AKovser
onların planı viz gelir tırıs gider
cnm bnde seni seviyorummmm ne kanadannn üstünde düşüünüimüş ve ugrasılmıs bir süpürüssss şekerimDerya_idil
aaa kıyamam akıncıgıma ben bu cocukalr hasta olunca aanne babada perişan oluyor malesef yahu
tabi tabi hiç sucun olurmu herkesi kendi günahıyla başbaşa bırakıorm bugun namaz kıalrken kul hakkı yedgn ıcın af dıle allahtan ben işe gelmişim çalışıyorum bide size laf yetştrcem die ugrasıorm inş. ev işin hiç bitmez sen topla cocuk dagtsn ohh cnıma degsn
aaa özgeciğim ciddimsn sen inanmıorm resmen sahtekarlık resmen yani bnce tam şikayetlik öyle bir prosedür var ve yanlıs bilgilendrlmssnz bunu yasal bir süreci bile vardr bak bak sen hale bakkk bide dünya masraf yapıcaaksnz belki onu gectm cocuk hasta oldu hem hamilesn zaten eşin çalışıo pek yardmcı olamıo adamcgz bide bunlarla mı ugrascksn madem bakıldı edıldı elınde evrakta vardr senın lutfen sikayet et opeşini bırakma
ederim tabi etmez olurmuyummmm gurubun yegane şişko kzılsaçlısıDerya_idil
gözü kayms ne demk kız bn hiç bakmıorm ole seylere bnde bakıma rtk
suan sana bunu yapasım var
kuzum iste banyodan oglan kapti, ondan da bana bulasti.Senin hamileyken enfeksiyon olman cok tehlikeli yuksek ates cok tehlikeli hamilelignde bebegim nie kendine dkkat etmedin yawwwsenin iyi olman lazim allah korusun ilacta kullanamican Yawrukush
canim sporunu yazmamistin ya ondan soru isareti koydum, bundan sonra spor yapmasanda yaz yapmadin diye, olur mu guzelim:)SPOR YAPMAMISDIM DUN
Kaptanım ben bugün ki menümü yazmasam çünkü yok gibi çok fena bir mide bulantım var yiyemedim yacanim sporunla ilgili bilgi yoktu menunde, yapip yapmadigini bilemedigimden soru isareti koydum:)
gel guzelim, gel bir tanem, gel canimin ici:)
kolay gelsin Zeynebim, keyifli vakit gecirmeler:)
sagol canim benim, senin kuzun nasil oldu, varisle ilgili bir gelisme var mi ?Aklim sizde canim..
ameliyat cok iyi gececek insallah, zaten gencecik hemen atlatacak, onun icin en onemli sey destek ve moral..
sizde hep desteksiniz, beraberce saglikli gunler goreceksiniz Busem..
ah Busem ahh kac gundur mahvolduk, evi aldigimiza pisman olduk.
Esim isten uyari aldi, adam surekli tamircilerin basinda, isten virt zirt cikiyor
Akinla ben hastayiz
Yani banyolari hic kullanmiyoruz, Nasa'nin spor salonuna aile uyeligimiz var, soylemesi ayip orada dus yapmaya basladik
Haftaici hangi gun gelebilirse tamirciler gelecekmis, net birsey de soylemiyorlar, ne kadar zamanda duzelecek onuda bilmiyoruz...
ne guzle ablacim o arkadas sana isyerinde spor arkadasi olsun:)
tesekkur ederim canim.
kahvaltini guzelce yap, unlu ve sekerli seylerden uzak durman yeterli.
2 dilim ekmegini de yiyebilirsin.
Ah o nisanlilik kahvaltilari ne ozledim o heyecanli gunleri, tadini cikarin:)
Nenam avukat tutucaz,mahkemelerle ugrasicaz dusunmedik degil.
Birde dun emlakcimiz ev sahibine ulasti, benim hic haberim yok boyle sorunlardan demis..
Sinirden kuduruyorum..
Canim bu tarz davalar cok uzun sure devam ediyor.
Esimin bununla ilgilenecek vakti yok.
Ben cocuklu ve hamile halimle mahkemelere nasil gideyim, bilmiyoruz ne olacak...
kuzum iste banyodan oglan kapti, ondan da bana bulasti.
Gececek insallah, idare ediyorum..
canim sporunu yazmamistin ya ondan soru isareti koydum, bundan sonra spor yapmasanda yaz yapmadin diye, olur mu guzelim:)
Hey süper sevdiğim hareketlerden biri ne zamandır yapmamıştım zorlanırım biraz.PAZAR GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Pazar gunku egzersizimiz karin ve kalca kaslarimiz icin canlar.
Cok etkili bir egzersiz, yarin bana kizmayin:)
Egzersizimizin ismi bicycle crunch.
Yine sabahtan gece 23.e kadar kac kez yaptiginiziAsyaca kaptanimizi etiketleyerek bildiriyorsunuz.
Dizinizi karina cekip, dirseginizle de dizinize yonelmenizi 1 adet olarak sayiyorsunuz.
Yani her bacak cekisiniz 1 adet olarak sayiliyor.
Kolay gelsin bol ter atmalar :)
bilmez miyiz guzelim:)Ay bu benim favori egzersiz kızlar ya biliyonuz mu :)
ayy ne guzel bir egzersiz paylasmisim:)Yavrum bu hareket favorim iddaliyim asabiyim onumden cekilin heheeyyt:)))
canim catlaklari ne takiyorsun kafana, aslan gibi evladin olmus bosversene..İnsallah kapyanim ama benim etlerim zaten cok siki sadce doumdan kalan yagli bi gobusum var:) canm gobusum :) amaannn bide cok catladi etim siki sert oldugu icin malesef. Ama takmiyorum artik rbbim en guzel seyi nasip etmis bana . karnima baktikca oglumla hatiralarimz gelio aklima :)
aa bastan yenilgi amazonuma yakisir mi:)Su an mutsuzluk karikaturu gibi oldum sen misin rakibem puf yandik
ahahahh şu kızı bi mezun edeydik takımca bi gün sıkıştırıp bişi yapcanız die korkuom
yaz yinede canim..Kaptanım ben bugün ki menümü yazmasam çünkü yok gibi çok fena bir mide bulantım var yiyemedim ya
ablacim 2 gundur senin sevdigin egzersizler denk geliyor:)Hey süper sevdiğim hareketlerden biri ne zamandır yapmamıştım zorlanırım biraz.
Ahhh ah nöbetçi olmayaydım bugün dereceye girmiştim kesin iş arası anca yapabildim.
karbonatlı suyla gargara canımgogo2405 gonca ablacim bogazim cok fena, dun aksamdan beri balli,limonlu,karabiberli su iciyorum.
Baska ne yapabilirim bir onerin var mi?
Dipnot:Aynaya bakinca resmen kucuk dilimin arkasi bembeyaz iltihapli.(cok ozur dilerim midenizi bulandirdiysam)
yok canım sabah başlayalım şartlar eşit olsun ki adil olsun hayatım yarışımızSt 12 yi geçti şimdi başlasm olurmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?