Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün nöbetteyim canım sabahtan beri. Sabah 8 de bitecek.
Gulu gulu ayy gece gece guldurdun beni canm ya
Yazıyla nasıl anlatayım bilemedim
sirke turk markette varda evde bitti tuh.
turk marketede haftaici ancak gidebilirim.
pirinc sirkesi var ama o olmaz heralde

tuzlu su ile gargara yaptim birkac sefer canim sagol:)

sagol Mervem derbeder olduk:)
Pirinç sirkesini duymadım hiç elma sirkesi var ama üzüm kadar keakin olmuyor. Ben üzüm sirkesini eksik etmem evden yeşillikleri falan ıslatırımyıkamadan önce sirkeli suya.

Canim sen evinden soguma hersey hallolur. Tamirler yapilsin banyolar duzelsin rahatlayin bir an once.
Evet canim birlikte atlatacagiz insallah. O umutlu bi de oyleyiz. Bitecek bu dertler.

cok guzel anlattin ablam:)
eksik olma.
ilk firsatta alacagim marketten,
Yarin nobetci olsaydin egzersize bugun baslardin ama bugunmus nobetin ablam:))

Kizlar opuldunuz ben yatar sarjim bitecek zatiii ... Hepiniz Allaha emanet olun .dogan gunumuze sukurler olsun . hamd olsun. Rabbim hepinizin gönlundekileri hayrlisiyla versin hayirsizsa hayirli kılsın insallah.
Allah hepimizi colugumuza cocugumuza ailelerimize bagislasin saglikli ve sihhatli sekilde. Peygamber efendimizin(s.a.v) imaniyla yasamayi nasip etsin ... Herseyi O'nun gozuyle gormeyi nasip etsin bizlere.
Tovbe istifarlarimizi kabul etsinn .
Sadece rabbimden medet umar ondan isteriz.ona guvenir ona siginiriz . O istemezse bir yaprak bile yerinden kimildayamaz . o dilerse olur . cok sukur :)

Canim sen evinden soguma hersey hallolur. Tamirler yapilsin banyolar duzelsin rahatlayin bir an once.
Evet canim birlikte atlatacagiz insallah. O umutlu bi de oyleyiz. Bitecek bu dertler.
esim dun diyor ki Buse bu evi yakalim, apartmana tasinalim:)
dedim ki tamam apartmana tasinalim da neden evi yakiyoruz.
her yer kanalizasyon ben tiksindim bu evden diyor:)
cozumu sahane, yakar yakar isiniriz:))

amin canim ne guzel dua bizler icin, iyi istirahatler:)

evet haklisin canim ama evlenince o tatli heyecanlar, o aksamustleri ayri evlere dagilmanin verdigi huzun, o bir mesajini aramasini beklerkenki heyecan yerini daha olgun bir sevgiye birakiyor.
keske firsat olsada o gunlere 1 saatligine donebilsek:))
Belki öyle ama şu an yanımda olsun istiyorum . Ayrı evlere geçmek zor geliyor artık neyse ben sevgi pıtırcığına bağladım olayı

Belki öyle ama şu an yanımda olsun istiyorum . Ayrı evlere geçmek zor geliyor artık neyse ben sevgi pıtırcığına bağladım olayı
bilmez miyim:)
her aniniz ne kymetli simdi, vakit onunlayken hiphizli gecer, o yokken sabah zor olur:)
ne mutlu ki sevdigin kisiyle nisan evlilik yolundasin canim..
Allah tamamina erdirsin.
Dugun tarihi belli mi?

bilmez miyim:)
her aniniz ne kymetli simdi, vakit onunlayken hiphizli gecer, o yokken sabah zor olur:)
ne mutlu ki sevdigin kisiyle nisan evlilik yolundasin canim..
Allah tamamina erdirsin.
Dugun tarihi belli mi?
Nisanlim ankaralı o yüzden iki düğün olacak biri 7 Kasım diğeri 12 Kasım nasıl geçecek bu kadar zaman hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…