Bugün nöbetteyim canım sabahtan beri. Sabah 8 de bitecek.sagol canim dinlenemiyorum da iyileselim, dinlenmemekte sorun degil:)
canim kendini tedirgin etme, ilk haftalar kasik, alt karin agrisi vs cok normal bunlar.
icin rahat etmiyorsa git gorun bir doktora ama evham yapma gulum:)
canim doktorundan memnunsun bizim burada 2 aylik olunca cagiriyorlar ilk, sonra 20 haftalikken ultrasona sokuyorlar.
Sonrada doguma cagiriyorlar, surekli doktora gitmene gerek yokki guzelim..
sagol ablam insallah.
Prensesin iyi olmasina cook sevindim, Allah yasatmasin bir daha..
sabah basla ablacim:)
yarin nobetin mi var?
sagol gulum, nasil basediyorum bilmiyorum...
yapacak hic bir seyim yok..
yakin olsaydik hergin birinizden yardim isterdim:)
yapayim canim sagolasin:)
Yazıyla nasıl anlatayım bilemedimGulu gulu ayy gece gece guldurdun beni canm ya
Pirinç sirkesini duymadım hiç elma sirkesi var ama üzüm kadar keakin olmuyor. Ben üzüm sirkesini eksik etmem evden yeşillikleri falan ıslatırımyıkamadan önce sirkeli suya.sirke turk markette varda evde bitti tuh.
turk marketede haftaici ancak gidebilirim.
pirinc sirkesi var ama o olmaz heralde
tuzlu su ile gargara yaptim birkac sefer canim sagol:)
sagol Mervem derbeder olduk:)
Aaa unuturmuyummm olk aile gelio ya ondan yanii yoksa unutmadimaaa 4. takimimi nasil unuttun askolsunn :)
Daha kotusu yarin gunum varkızları yarın parka götürsene
Canim sen evinden soguma hersey hallolur. Tamirler yapilsin banyolar duzelsin rahatlayin bir an once.canim sporunla ilgili bilgi yoktu menunde, yapip yapmadigini bilemedigimden soru isareti koydum:)
gel guzelim, gel bir tanem, gel canimin ici:)
kolay gelsin Zeynebim, keyifli vakit gecirmeler:)
sagol canim benim, senin kuzun nasil oldu, varisle ilgili bir gelisme var mi ?Aklim sizde canim..
ameliyat cok iyi gececek insallah, zaten gencecik hemen atlatacak, onun icin en onemli sey destek ve moral..
sizde hep desteksiniz, beraberce saglikli gunler goreceksiniz Busem..
ah Busem ahh kac gundur mahvolduk, evi aldigimiza pisman olduk.
Esim isten uyari aldi, adam surekli tamircilerin basinda, isten virt zirt cikiyor
Akinla ben hastayiz
Yani banyolari hic kullanmiyoruz, Nasa'nin spor salonuna aile uyeligimiz var, soylemesi ayip orada dus yapmaya basladik
Haftaici hangi gun gelebilirse tamirciler gelecekmis, net birsey de soylemiyorlar, ne kadar zamanda duzelecek onuda bilmiyoruz...
ne guzle ablacim o arkadas sana isyerinde spor arkadasi olsun:)
tesekkur ederim canim.
kahvaltini guzelce yap, unlu ve sekerli seylerden uzak durman yeterli.
2 dilim ekmegini de yiyebilirsin.
Ah o nisanlilik kahvaltilari ne ozledim o heyecanli gunleri, tadini cikarin:)
Nenam avukat tutucaz,mahkemelerle ugrasicaz dusunmedik degil.
Birde dun emlakcimiz ev sahibine ulasti, benim hic haberim yok boyle sorunlardan demis..
Sinirden kuduruyorum..
Canim bu tarz davalar cok uzun sure devam ediyor.
Esimin bununla ilgilenecek vakti yok.
Ben cocuklu ve hamile halimle mahkemelere nasil gideyim, bilmiyoruz ne olacak...
kuzum iste banyodan oglan kapti, ondan da bana bulasti.
Gececek insallah, idare ediyorum..
canim sporunu yazmamistin ya ondan soru isareti koydum, bundan sonra spor yapmasanda yaz yapmadin diye, olur mu guzelim:)
cok guzel anlattin ablam:)Bugün nöbetteyim canım sabahtan beri. Sabah 8 de bitecek.
Yazıyla nasıl anlatayım bilemedim
Pirinç sirkesini duymadım hiç elma sirkesi var ama üzüm kadar keakin olmuyor. Ben üzüm sirkesini eksik etmem evden yeşillikleri falan ıslatırımyıkamadan önce sirkeli suya.
cevir kazi yanmasin, aman oglan uyanmasin:) (oglan gercekten an itibariyle uyuyor:)Aaa unuturmuyummm olk aile gelio ya ondan yanii yoksa unutmadim
ooooooo nooooo coook sertttt, ivana sert :)Daha kotusu yarin gunum var
Bence gonca yapsin ya o gunduz uyucak cunkuEşit şartlarda kazanamıyom hazır st 4 e kadar oturcam hem yarın gündüz uyuycam 3 saat falan azcık hile yapsam nolur
esim dun diyor ki Buse bu evi yakalim, apartmana tasinalim:)Canim sen evinden soguma hersey hallolur. Tamirler yapilsin banyolar duzelsin rahatlayin bir an once.
Evet canim birlikte atlatacagiz insallah. O umutlu bi de oyleyiz. Bitecek bu dertler.
amin canim ne guzel dua bizler icin, iyi istirahatler:)Kizlar opuldunuz ben yatar sarjim bitecek zatiii ... Hepiniz Allaha emanet olun .dogan gunumuze sukurler olsun . hamd olsun. Rabbim hepinizin gönlundekileri hayrlisiyla versin hayirsizsa hayirli kılsın insallah.
Allah hepimizi colugumuza cocugumuza ailelerimize bagislasin saglikli ve sihhatli sekilde. Peygamber efendimizin(s.a.v) imaniyla yasamayi nasip etsin ... Herseyi O'nun gozuyle gormeyi nasip etsin bizlere.
Tovbe istifarlarimizi kabul etsinn .
Sadece rabbimden medet umar ondan isteriz.ona guvenir ona siginiriz . O istemezse bir yaprak bile yerinden kimildayamaz . o dilerse olur . cok sukur :)
sanada Mervem:)İyi geceler kızlar:)
E hakli adam hem mikrobu kiriliresim dun diyor ki Buse bu evi yakalim, apartmana tasinalim:)
dedim ki tamam apartmana tasinalim da neden evi yakiyoruz.
her yer kanalizasyon ben tiksindim bu evden diyor:)
cozumu sahane, yakar yakar isiniriz:))
ailecek kafa olarak bu haldeyiz, artik gerisini siz dusunun:)E hakli adam hem mikrobu kirilir
Belki öyle ama şu an yanımda olsun istiyorum . Ayrı evlere geçmek zor geliyor artık neyse ben sevgi pıtırcığına bağladım olayıevet haklisin canim ama evlenince o tatli heyecanlar, o aksamustleri ayri evlere dagilmanin verdigi huzun, o bir mesajini aramasini beklerkenki heyecan yerini daha olgun bir sevgiye birakiyor.
keske firsat olsada o gunlere 1 saatligine donebilsek:))
bilmez miyim:)Belki öyle ama şu an yanımda olsun istiyorum . Ayrı evlere geçmek zor geliyor artık neyse ben sevgi pıtırcığına bağladım olayı
Nisanlim ankaralı o yüzden iki düğün olacak biri 7 Kasım diğeri 12 Kasım nasıl geçecek bu kadar zaman hiç bilmiyorumbilmez miyim:)
her aniniz ne kymetli simdi, vakit onunlayken hiphizli gecer, o yokken sabah zor olur:)
ne mutlu ki sevdigin kisiyle nisan evlilik yolundasin canim..
Allah tamamina erdirsin.
Dugun tarihi belli mi?
Aaa bende dogma buyume Ankaraliyim, aslen olmasada:)Nisanlim ankaralı o yüzden iki düğün olacak biri 7 Kasım diğeri 12 Kasım nasıl geçecek bu kadar zaman hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?