nasa ya da boeingin tuvaletine gidecegiz son care:)Nasanin tuvaletine gidin
tamam ablacim cezalar kapandi:)50 mekik 75 ip atlama cezamı tamamladım kaptanişkom.
Gördüm canım sağol.
Dur deniyim hemen
Kolay gelsin canım. Yatanlara iyi uykular.
o egzersizide paylasirim ablacim, hatirlattigin iyi oldu:)Bu hareketle haftaya göbek falan kalmaz.
Birde adını bilmiyorum ama böyle yatıp dizleri kıvırıp iki yana savurarak yapılan bi hareket var o da yanları göbeği iyi çalıştırıyor
cok sukur canim, bir sonraki tasinmaniz kendi evinize olur insallah:)Gunaydin guzeller, keyifli pazarlar:) Tasindik&yerlestik sukur. Sizlerde de moraller yerinde, yarislar cekismeli masallah
canim korkarsan doktoruna git.işte tecrübesiz olduğum için korkuyorum gülüm
insallah gececek Mervem..Günaydın kızlar :)
Zor ama geçecek günler kuzum :)
Ay ben diyorum ki aslında biz böyle iyiz evlenmeyelim böle sevgili kalalım annemde yanımda olsun Sevdiğim adamda diyorum sanki evlilikten korkmaya başladım ben
Ayy kız hangi gün geçmiyorki 7 ay geçmesin bi bakmışsın düğün günü dan der
Bahar geldi ya kuzum renkli göz oluNCa alerjiside fazla oluyor biraz yanıyor acıyor öyle çok ciddi bişi değil rutin acılarım :) ah ikide dolaplara saldırmasam daha güzel olacakta
Sağol kuzumm sende dikkat et daha kötü olmayın kuzum kıyamam sizlere ben minik akına ayy kuzum yaaanasa ya da boeingin tuvaletine gidecegiz son care:)
tamam ablacim cezalar kapandi:)
o egzersizide paylasirim ablacim, hatirlattigin iyi oldu:)
cok sukur canim, bir sonraki tasinmaniz kendi evinize olur insallah:)
gule gule, agiz tadiyla oturun Demetim...
canim korkarsan doktoruna git.
Turkiyede rahatlikla doktora gorunuluyor, icin rahat eder gulum:)
insallah gececek Mervem..
Sanada cok gecmis olsun. dikkat et kuzum..
Tatlı rüyalar kuzum sabah uyandıgında senin için mutlu birgün olsun ve işlerin tıkırında gitsin inşallahCanlarim hepinize gunaydinlar, mutlu pazarlar
Benim icin uyku vakti geldi,uyandigimda gorusmek uzere, gununuz guzel gecsin
sagol guzelimSağol kuzumm sende dikkat et daha kötü olmayın kuzum kıyamam sizlere ben minik akına ayy kuzum yaaa
insallah MervemTatlı rüyalar kuzum sabah uyandıgında senin için mutlu birgün olsun ve işlerin tıkırında gitsin inşallah
tesekkur ederim simdi hareket edemiyom ))))we're not done yet Demetim:)
Sen nasilsin canim, tasindiniz degil mi bugun?
Her sey yolunda mi?
Cok yorma kendini, azar azar yerlestirirsin..
canim her spor hocasinin sozune guvenilmez malesef:)
bunu da ben beden egitimi ogretmeni olarak soyluyorum sana.
sen zaten dogru besleniyorsun aynen devam canim:)
bu kahve fincaniyla bigun bizde kahve icer miyiz acaba:)
takim olarak bizim icin buyuk onem tasiyor bu fincan ablacim:)
nerden nereyeeee, masallah:)
var ya oglan uyuyor icerde istemsiz kahkaha attim:)
bacim sutyen taksana:)
Ne diyim Allah seni guldursun Deryam:))
hayirli olsun cekirgem:)
aaa teveccunuzz efenimmm:)
aklima gelmemisti cok sagol ablacim:)
ne marifetli hatunsun, blogun bile varmis bak hic soylemedin Gonca ablam:)
sagol bir tanem..
yaptim , yapiyorum, yapacagim canim,sagolasinn:)
zencefili alacagim bu aksam sagol canim:)
tanidik var es-dost ama coluk cocuk nasil rahat edecegiz kuzum.
iyiyiz ama cok sukur:)
sagol kuzum, sasirdi yavrum ama temizledim hemen..
canim cok guzel egzersiz yapiyorsun zaten ama fiyati uygunmus istersen git guzelim:)
is gunleri cok yoruluyorsun, guzelce dinlen canim:)
canim doktorunu arasana Ebrum...
aktif anne harikasin:)
Esle basbasa cikmissiniz ya film olmasada olur:)
dondurma afiyet olsun canim:)
canim oglun nasil oldu?
menun ve sporun cok cok guzel:)
Busem buarada bahar subatta basliyor coktan gecti alerji zamani..
doktor enfeksiyorn dedi canim..
cok tesekkur ederim canim ilgine:)
sagol canim benim eksik olma, iyiki varsin:)
Allah kabul etsin canim:)
Hayirdir Mervem neyin var kuzum?
bizde az yapmazdik bekarken, mekanimiz mutfakti:)
ihmal etme Busem, buz uygula.
merhem sur, ya da kaplan yagi sar canimin ici..
gecmis olsunn, zorlama egzersizle.
2100 fly jacks mi tebrikler gulum:))
sagol canimin ici:)
Neyin var canim, disler mi?
psikolojik:)
tebrikler guzeller, yazacak bir sey bulamiyorum.
supersiniz hatunlar:)
tesekkurlercanim ben daha gecmisi okuyamadim 1. senmisin bugun, tebrikler guzelim:)
marka ismi söyleyebiliyormuyuz direk gülümKızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
Asyaca Yawrukush E-brulim haeshin @Saadetim33 tiffany20 gogo2405 asya_01 zey zey Derya_idil O Ollalla edsofi @melinda23 Harpy D ddanes @sevimlicadi0 abesle_istigal B betusi @kitabi @AKovser mugehatun bnnu D3S1R3 kızlarrr aklıma gelenleri etiketledim unuttuğum varsa özür dilerim :)
tmm ozur dilerim benim hatamcanim sporunla ilgili bilgi yoktu menunde, yapip yapmadigini bilemedigimden soru isareti koydum:)
gel guzelim, gel bir tanem, gel canimin ici:)
kolay gelsin Zeynebim, keyifli vakit gecirmeler:)
sagol canim benim, senin kuzun nasil oldu, varisle ilgili bir gelisme var mi ?Aklim sizde canim..
ameliyat cok iyi gececek insallah, zaten gencecik hemen atlatacak, onun icin en onemli sey destek ve moral..
sizde hep desteksiniz, beraberce saglikli gunler goreceksiniz Busem..
ah Busem ahh kac gundur mahvolduk, evi aldigimiza pisman olduk.
Esim isten uyari aldi, adam surekli tamircilerin basinda, isten virt zirt cikiyor
Akinla ben hastayiz
Yani banyolari hic kullanmiyoruz, Nasa'nin spor salonuna aile uyeligimiz var, soylemesi ayip orada dus yapmaya basladik
Haftaici hangi gun gelebilirse tamirciler gelecekmis, net birsey de soylemiyorlar, ne kadar zamanda duzelecek onuda bilmiyoruz...
ne guzle ablacim o arkadas sana isyerinde spor arkadasi olsun:)
tesekkur ederim canim.
kahvaltini guzelce yap, unlu ve sekerli seylerden uzak durman yeterli.
2 dilim ekmegini de yiyebilirsin.
Ah o nisanlilik kahvaltilari ne ozledim o heyecanli gunleri, tadini cikarin:)
Nenam avukat tutucaz,mahkemelerle ugrasicaz dusunmedik degil.
Birde dun emlakcimiz ev sahibine ulasti, benim hic haberim yok boyle sorunlardan demis..
Sinirden kuduruyorum..
Canim bu tarz davalar cok uzun sure devam ediyor.
Esimin bununla ilgilenecek vakti yok.
Ben cocuklu ve hamile halimle mahkemelere nasil gideyim, bilmiyoruz ne olacak...
kuzum iste banyodan oglan kapti, ondan da bana bulasti.
Gececek insallah, idare ediyorum..
canim sporunu yazmamistin ya ondan soru isareti koydum, bundan sonra spor yapmasanda yaz yapmadin diye, olur mu guzelim:)
verebiliyomuşuz sanırım demet abla yazmışKızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
Asyaca Yawrukush E-brulim haeshin @Saadetim33 tiffany20 gogo2405 asya_01 zey zey Derya_idil O Ollalla edsofi @melinda23 Harpy D ddanes @sevimlicadi0 abesle_istigal B betusi @kitabi @AKovser mugehatun bnnu D3S1R3 kızlarrr aklıma gelenleri etiketledim unuttuğum varsa özür dilerim :)
Para varsa istikbal al canmKızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
hayir ablam ilk 20 yaptim sonra gaza geldim 200 sonra 300 sonra 100 gerisde boyle geliyor istenasıl yani tek seferde 500 yaptın öylemii
Ben şokk ben manşettt
Ahhh gençlikkk ahh sen beni bide gençken görcektinnn
ben bilmem daha kendi ceyizimi bile almadimKızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
yap abla yap yakisirrrrKızlar günaydın nasılsınız şimdilik300 yaptım Sanırım 1500 yaparım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?