Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet kuzum belli oldu erkek :)) aynen çok doğru söz kuzum :) sennki ne zaman belli olcak kuzuş:))
Ay bir panda daha Maşallah, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimki 2 hafta sonra kendini gösterirse :)

Canim aklin varsa bufe alma kocaman bi yasam unitesi al bufe cok gereksiz hele cocuk olunca hic bufeyi silemiosun cok toz topluo iyyyy cocuk acip duruo ooff
Bende büfe tavsiye etmem :)

Günaydııııın herkese harika bir pazar günü diliyorum

Uykun kaçaçak kız gece gece..

Canlarım egzersizimizi yaparken 10 defa ayak ucumuz alnımıza bakıyorsa 10 defa da ayak ucu sivri olarak yapalım ki farklı kas gruplarımızıda çalıştırmış olalım.

Ayak ucum anlına Nasıl baksın kız

Gunaydin guzeller, keyifli pazarlar:) Tasindik&yerlestik sukur. Sizlerde de moraller yerinde, yarislar cekismeli masallah

Hayırlı olsun canım güle güle otur..

Modern mobilyalardan hoşlanıyorsan lazzoni ya da zebrano güzel ama oha bunlar çok pahalıymış dersen, sırasıyla enza, Doğtaş, bellona tavsiyem. tabi bunlar da çoğunlukla modern. Klasik mobilyalar konusunda hiç bilgim yok..

Kızlar günaydın nasılsınız şimdilik300 yaptım Sanırım 1500 yaparım ben

İnanmayın kızlar taş çatlasın 600 yapar gelir kandırıkçı

Canım yoruluyorsun sinirli gergin olman gayet normal. Eşinden biraz destek al bence neden sinirli ve gergin olduğunu ona anlatırsan eminim seni anlayacaktır. Kızları parka felan götürsün sen de rahatça işlerini hallet.

Yaaaaa bende bayiliorummm bebek mavilerine koltuk alamadim ama bende gecen yaz bebek mavisi boyattim oturma odasini :) koltuklarim eskirse bende gul kurusu bebek mavisj isterim cok hos spor mabilyalara bayiliorum bide 2 berjer oohhh :) yemek masasida alma orta sehbalar koca masa oluyor acilinca lake hemde ucuz :)

Kızlar bu iple tüy alma aletini tanıyan, bilen, kullanan var mı aranızda?

Eki Görüntüle 1811485
Alcakmisin canm ben hic gormedim. Ben bunun bi degisigi cikti ama sadce biyik alio yanak aliyo . cok guzel hemde azaltiyo . ucunda kivrimli tel var tak tak bitio hemen . bizim burda bi biyik 4tl falan alet zaten 4 tl kasimi zaten kimse beceremio almayi ben kendim aliorum . sonra paramla cirkin oluorum ne anlafim o isten :)

Bebe mavisi çok hoş bir reng çok güzel yakışır oturma odusa. İnşaallah herşey gönlünce olur canım

İşe yarayan bir şeyse alayım diyorum, öyle pahalı bir şey değil de işime yaramayacaksa boşuna kalabalık yapmasın. Bizim burda da kaş bıyık 5€, o parayı bir fakire veririm daha iyi

Seninki bu mu?

yok bu ebru şallı değil bizim hoca papatyam bunu yaparken aynen böle dio bize :))

hayat bu çok can acıtıyor, sıkıştırıp çekiştiriyorr yaa. ben kendim bıyığımı kaş üstümü ağda bantlarını incecik keserek alıyorum

Senin gebelik takvimini tüm hevesimle takip ediyorum ben yerim onu

Bebe mavisi çok hoş bir reng çok güzel yakışır oturma odusa. İnşaallah herşey gönlünce olur canım
bu bebek mavisi dediğiniz renkler zamanla kullandıkça ve sildikçe renkleri bozlaşıyoruz, kumaş kırçıllanıyor ve renkten dolayı çok belli oluyor. bence koltuklar kesinlikle açık renk olmalı halı veya aksesuarlarla renklendirilmeli Mavibocuk

gündüz çok uyumuştum zaten oturacaktım gece onun için içtim, ayak bileğini kendine doğru çevirirsen ayak ucun alnına doğru bakar şekerim

Ay bir panda daha Maşallah, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimki 2 hafta sonra kendini gösterirse :)

Bende büfe tavsiye etmem :)
benimde büfe ardiye odamızda duruyor, şimdi onun cam kapaklarını çıkarıp, marangozda kendi renginden dolap kapağı yaptırıp içine boru taktırıp çocukların odasında kullancam. yazık boş boş durup eskiyeceğine kullanalım da eskisin

Aynen canm . valla bana akil veren olmadiki bosa para verdik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…