Ay bir panda dahaEvet kuzum belli oldu erkek :)) aynen çok doğru söz kuzum :) sennki ne zaman belli olcak kuzuş:))
Bende büfe tavsiye etmem :)Canim aklin varsa bufe alma kocaman bi yasam unitesi al bufe cok gereksiz hele cocuk olunca hic bufeyi silemiosun cok toz topluo iyyyy cocuk acip duruo ooff
Eki Görüntüle 1811388
Gece gece yesilcay :))
Canlarım egzersizimizi yaparken 10 defa ayak ucumuz alnımıza bakıyorsa 10 defa da ayak ucu sivri olarak yapalım ki farklı kas gruplarımızıda çalıştırmış olalım.
Gunaydin guzeller, keyifli pazarlar:) Tasindik&yerlestik sukur. Sizlerde de moraller yerinde, yarislar cekismeli masallah
Kızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
Asyaca @Yawrukush E-brulim @haeshin @Saadetim33 @tiffany20 @gogo2405 @asya_01 @zey zey Derya_idil @Ollalla edsofi @melinda23 Harpy @ddanes @sevimlicadi0 @abesle_istigal @betusi @kitabi @AKovser @mugehatun @bnnu @D3S1R3 kızlarrr aklıma gelenleri etiketledim unuttuğum varsa özür dilerim :)
Kızlar günaydın nasılsınız şimdilik300 yaptım Sanırım 1500 yaparım ben
Gergin sinirli agresif ve coook yorgunummmm
Esimlede tartistim sabah sabahhhh
Ya regl olucam
Yada sivilce ilaci sinirlerimi harap ediyorrr
@Yawrukush
Kaptanim en azindan kosu bandim gelene kadar spora ara verip ders calismam lazim
2hafta sonra 2 tane sunumum var ve hic baslamadimmmmm
Belkide onun gerginligi var
Gun icinde oyle yoruluyorum ki cocuklarla uyuyakaliyorummm
Ben bugun cok yipranmis hissediyorum kendimiiij
Aksama kadar bos bos yatabilirim ama cocuklar utuler katlanacak camasirlar birton odev ve hazirlanacak sunumlarim varr
En guzeli sert bir kahve icip biryerden baslamak
Tembelliktennn hoslanmiyorummmm
Enerjinizi dusurmedim umarim
Yaaaaa bende bayiliorummm bebek mavilerine koltuk alamadim ama bende gecen yaz bebek mavisi boyattim oturma odasini :) koltuklarim eskirse bende gul kurusu bebek mavisj isterim cok hos spor mabilyalara bayiliorum bide 2 berjer oohhh :) yemek masasida alma orta sehbalar koca masa oluyor acilinca lake hemde ucuz :)Ben mobilya bakıyorum ablişmmm mayısta alacağız inşallah :)))
Söylr tatlım :))
Hmm ablamınkide istikbal oda memnun kuzum oda öneriyor :) ama sizlere sormayı da istedim canın ailem:)
:) benden çıkmıyor para erkek evi düşünsün
Alcakmisin canm ben hic gormedim. Ben bunun bi degisigi cikti ama sadce biyik alio yanak aliyo . cok guzel hemde azaltiyo . ucunda kivrimli tel var tak tak bitio hemen . bizim burda bi biyik 4tl falan alet zaten 4 tl
Bebe mavisi çok hoş bir reng çok güzel yakışır oturma odusa. İnşaallah herşey gönlünce olur canımAynen kuzum ablamınkide gül kurusu beyaz çok hoş:)ben bebe mavisi düşünüyorum kuzum azcık rahatıma düşkünümde sanki mavi beni dinlendiriyor gibi geliyo böyle oturunca içine rahatca yayılcan:)) inşallah tatlım:))
İşe yarayan bir şeyse alayım diyorum, öyle pahalı bir şey değil de işime yaramayacaksa boşuna kalabalık yapmasın. Bizim burda da kaş bıyık 5€, o parayı bir fakire veririm daha iyiAlcakmisin canm ben hic gormedim. Ben bunun bi degisigi cikti ama sadce biyik alio yanak aliyo . cok guzel hemde azaltiyo . ucunda kivrimli tel var tak tak bitio hemen . bizim burda bi biyik 4tl falan alet zaten 4 tlkasimi zaten kimse beceremio almayi ben kendim aliorum . sonra paramla cirkin oluorum ne anlafim o isten :)
yok bu ebru şallı değil bizim hoca papatyam bunu yaparken aynen böle dio bize :))Günaydın kızlar :)
Hayırlı pazarlar cümleten...
İyidir inşallah mavişim :) ablan nasıl? Cinsiyet belli oldumu kuzunun?
Ebru şallının sesi çınladı kulağımda :)))
Hayırlı olsun ablam, güle güle oturun. Yuvanızda huzur, bereket eksik olmasın inşallah.
Rabbim feraha erdirsin canım
Eşinle olan tartışma tatlıya bağlanır, hayat birbirimize küs kalmak için çok kısa. Ev işleri de hiç bitmiyor maalesef, kendini yıprattığına değmez.
Kuzu ben sana bu konuda yardımcı olamayacağım maalesefama sana bir tavsiye, bir söz var "ucuz alacak kadar zengin değilim" diye ve bu gerçekten çok doğru... Allah yardımcınız olsun
Yürekten Amin diyorum bu güzel duana
Canım sayılı gün çabuk geçer, şuan sana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama o gün geldiğinde ne çabuk geçti gitti diyeceksin. Birde bugünlerin tadını çıkart, ailenin yanında ki rahatlığı evlendikten sonra kaybediyorsun.
Oooo hemde şarap kadehinde :))) afiyet olsun gülüm
Özgem haftasonu doktorlar kapalı, ulaşma imkanım yok. Yorgunluktan oldu galiba gülüm, sonrasında normale döndü çünkü.
Tebrik ederim kızlar :) @Ollalla kuzum sen baya baya uçmuşsun maşallah :))
Ellerine sağlık kaptanım
@Yawrukush @AKovser nasıl oldunuz kızlar?
hayat bu çok can acıtıyor, sıkıştırıp çekiştiriyorr yaa. ben kendim bıyığımı kaş üstümü ağda bantlarını incecik keserek alıyorumİşe yarayan bir şeyse alayım diyorum, öyle pahalı bir şey değil de işime yaramayacaksa boşuna kalabalık yapmasın. Bizim burda da kaş bıyık 5€, o parayı bir fakire veririm daha iyi
Seninki bu mu?
Eki Görüntüle 1811496
Senin gebelik takvimini tüm hevesimle takip ediyorum ben yerim onuayy canımsınn sağlıkla,mutlulukla kullanırsın inşallah.istikbal az tuzlu fiyatı ama çok kaliteli gülüm.benim hayalim hep gül kurusu ve beyaz kombin etmekti ama kısmet olmadı ilerde evimiz olursa orda yaparım inşallah
Yaaaaa bende bayiliorummm bebek mavilerine koltuk alamadim ama bende gecen yaz bebek mavisi boyattim oturma odasini :) koltuklarim eskirse bende gul kurusu bebek mavisj isterim cok hos spor mabilyalara bayiliorum bide 2 berjer oohhh :) yemek masasida alma orta sehbalar koca masa oluyor acilinca lake hemde ucuz :)
bu bebek mavisi dediğiniz renkler zamanla kullandıkça ve sildikçe renkleri bozlaşıyoruz, kumaş kırçıllanıyor ve renkten dolayı çok belli oluyor. bence koltuklar kesinlikle açık renk olmalı halı veya aksesuarlarla renklendirilmeliBebe mavisi çok hoş bir reng çok güzel yakışır oturma odusa. İnşaallah herşey gönlünce olur canım
gündüz çok uyumuştum zaten oturacaktım gece onun için içtim, ayak bileğini kendine doğru çevirirsen ayak ucun alnına doğru bakar şekerimGünaydııııın herkese harika bir pazar günü diliyorum
Uykun kaçaçak kız gece gece..
Ayak ucum anlına Nasıl baksın kız
Hayırlı olsun canım güle güle otur..
Modern mobilyalardan hoşlanıyorsan lazzoni ya da zebrano güzel ama oha bunlar çok pahalıymış dersen, sırasıyla enza, Doğtaş, bellona tavsiyem. tabi bunlar da çoğunlukla modern. Klasik mobilyalar konusunda hiç bilgim yok..
İnanmayın kızlar taş çatlasın 600 yapar gelir kandırıkçı
Canım yoruluyorsun sinirli gergin olman gayet normal. Eşinden biraz destek al bence neden sinirli ve gergin olduğunu ona anlatırsan eminim seni anlayacaktır. Kızları parka felan götürsün sen de rahatça işlerini hallet.
Günaydııııın herkese harika bir pazar günü diliyorum
Uykun kaçaçak kız gece gece..
Ayak ucum anlına Nasıl baksın kız
Hayırlı olsun canım güle güle otur..
Modern mobilyalardan hoşlanıyorsan lazzoni ya da zebrano güzel ama oha bunlar çok pahalıymış dersen, sırasıyla enza, Doğtaş, bellona tavsiyem. tabi bunlar da çoğunlukla modern. Klasik mobilyalar konusunda hiç bilgim yok..
İnanmayın kızlar taş çatlasın 600 yapar gelir kandırıkçı
Canım yoruluyorsun sinirli gergin olman gayet normal. Eşinden biraz destek al bence neden sinirli ve gergin olduğunu ona anlatırsan eminim seni anlayacaktır. Kızları parka felan götürsün sen de rahatça işlerini hallet.
bunu bilmiyorum kullanmadım, ama kontrollu olmak gerek araları çekmesin =)
benimde büfe ardiye odamızda duruyor, şimdi onun cam kapaklarını çıkarıp, marangozda kendi renginden dolap kapağı yaptırıp içine boru taktırıp çocukların odasında kullancam. yazık boş boş durup eskiyeceğine kullanalım da eskisinAy bir panda dahaMaşallah, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimki 2 hafta sonra kendini gösterirse :)
Bende büfe tavsiye etmem :)
Canim benziyo ama daha ufak kibarİşe yarayan bir şeyse alayım diyorum, öyle pahalı bir şey değil de işime yaramayacaksa boşuna kalabalık yapmasın. Bizim burda da kaş bıyık 5€, o parayı bir fakire veririm daha iyi
Seninki bu mu?
Eki Görüntüle 1811496
Aynen canm . valla bana akil veren olmadiki bosa para verdik yaabenimde büfe ardiye odamızda duruyor, şimdi onun cam kapaklarını çıkarıp, marangozda kendi renginden dolap kapağı yaptırıp içine boru taktırıp çocukların odasında kullancam. yazık boş boş durup eskiyeceğine kullanalım da eskisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?