Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gergin sinirli agresif ve coook yorgunummmm
Esimlede tartistim sabah sabahhhh
Ya regl olucam
Yada sivilce ilaci sinirlerimi harap ediyorrr

Yawrukush
Kaptanim en azindan kosu bandim gelene kadar spora ara verip ders calismam lazim
2hafta sonra 2 tane sunumum var ve hic baslamadimmmmm

Belkide onun gerginligi var
Gun icinde oyle yoruluyorum ki cocuklarla uyuyakaliyorummm
Ben bugun cok yipranmis hissediyorum kendimiiij
Aksama kadar bos bos yatabilirim ama cocuklar utuler katlanacak camasirlar birton odev ve hazirlanacak sunumlarim varr

En guzeli sert bir kahve icip biryerden baslamak
Tembelliktennn hoslanmiyorummmm

Enerjinizi dusurmedim umarim

Relax tatlım iç bi kahve kendine gel stres olmuşsun iyice sen
O işlerin hepsi bende de var
Puf

Herkesi tebrik ederim süpersinizz
Ay bu benim favori egzersiz kızlar ya biliyonuz mu :)
Biz şimdiden kaybeddik desene

Çok çok geçmiş olaun kaptanım. İnşaallah bugün kendini toparlamış olarak uyanırsın.
Yok kaptanım ben zaten hemen herkese güvenmem. Benle beraber bir arkadaş gidiyordu o sordu. Ben zaten diyet yaparken diyetle ilgili olan bütün internetdeki sayfaları okumuşumdur. Az çok bilgim var. Zaten burda fitness antrenörü olmak kolay her önüne gelen fitness antrenörü oluyor insan güvenemiyor. Buarada beden eğitimi öğretmeni olduğunu bilmiyordum. Asıl bilgiler sende :). İnşaallah adamlar pazartesi gelirde hemencicik kurtulursunuz. Herşey yolu girere Allahın izniyle canınızı sıkmayın

Gunaydin guzeller, keyifli pazarlar:) Tasindik&yerlestik sukur. Sizlerde de moraller yerinde, yarislar cekismeli masallah
Gözün aydın kaptanım. Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin.
Canım ben fazla anlamam o işlerden ama yinede unutmayıp etiketlediğin için teşekkür ederim ama sana şunu diyebilirim bizim eski koltuklar bellonaydı şimdikilerde istikbal ikiside kaliteli yani uzun süredir kulanıyoruz ve memnunuz ücretleri konusunda bir fikrim yok malesef

Üzerinde çok stress var. Ama sen bunların üstesinden gelebilirsin. Bir anne herşeyin üstesinden gelir. Kendini stresse sokma yapman gereken şeyleri planla ve sonra planını uygula. Eşinle problemine karışmak haddime değil ama sinirlerine hakim ol eşine patlamamaya çalış. hiç yoktan bide eşinle problemin olmasın sonra. Sen iki meleğin annesisin herşeyin üstünden gelirsin. (Çocukların 2 taneydi demi yanlış hatırlamıyorum)

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim canlar

haeshin dogum gunun kutlu olsun nehir gozlum. Saglikla&huzurla "eric" le nice mutlu yillara

Mavibocuk alisveris basladi mi canimin ici:) Benim mobilyalar alfemo. Cok memnunum canim.
Ben mobilya bakıyorum ablişmmm mayısta alacağız inşallah :)))
marka ismi söyleyebiliyormuyuz direk gülüm
Söylr tatlım :))
verebiliyomuşuz sanırım demet abla yazmışben istikbali tercih ediyorum çok kaliteli yapıyolar ömürlük kullan derler ya aynen öyle
Hmm ablamınkide istikbal oda memnun kuzum oda öneriyor :) ama sizlere sormayı da istedim canın ailem:)
Para varsa istikbal al canm
:) benden çıkmıyor para erkek evi düşünsün

ayy canımsınn sağlıkla,mutlulukla kullanırsın inşallah.istikbal az tuzlu fiyatı ama çok kaliteli gülüm.benim hayalim hep gül kurusu ve beyaz kombin etmekti ama kısmet olmadı ilerde evimiz olursa orda yaparım inşallah

Canım Bellona'da çok güzel istikbal de Mavibocuk
Bellonaya baktım dünde çok fazla salon çeşiti göremedim :) ama bi tane yatak odası dolabı beğendim :)
ben bilmem daha kendi ceyizimi bile almadim
Kız işte bilgi alışverişi yapalım gördükçe duydukça yazarız birbirimize:))
Mavibocuk hayatim istikbal, alfemo bunlqrin mali cok guzel oluyor. Ama istikbal pahali iste biraz. Avangard mi istiosun? Klasik mi modern mi ?
Evet kuzu avangard istiyorum :)) kızlar dün ankara mobilyaya da baktım ne düşünüyorsunuz ankara mobilya hakkında:)

Son düzenleme:
Ah kuzum kırmayın birbirinizi sakin ol bi balkona çık hava al kıyamam sana yaaa
Sağol bitanem teşekkür ederim:))
Ay inşaallah bitanemm:) hayalin olur kuzum :)) ay bende mavi istiyorum oturma odasını salonuda krem tarzı istiyorum kuzum :))

gül kurusu ve beyaz insan odaya girince içi açılıyor ferah ferah.mavinin tonu önemli odayı kapatmasın gülüm herşey gönlünce olsun gülüm

Günaydın kızlar :)
Hayırlı pazarlar cümleten...

Sağol bitanem:) yiğenim nasıl bakım :))
İyidir inşallah mavişim :) ablan nasıl? Cinsiyet belli oldumu kuzunun?
Ebru şallının sesi çınladı kulağımda :)))
Gunaydin guzeller, keyifli pazarlar:) Tasindik&yerlestik sukur. Sizlerde de moraller yerinde, yarislar cekismeli masallah
Hayırlı olsun ablam, güle güle oturun. Yuvanızda huzur, bereket eksik olmasın inşallah.
Rabbim feraha erdirsin canım
Eşinle olan tartışma tatlıya bağlanır, hayat birbirimize küs kalmak için çok kısa. Ev işleri de hiç bitmiyor maalesef, kendini yıprattığına değmez.

Kuzu ben sana bu konuda yardımcı olamayacağım maalesef ama sana bir tavsiye, bir söz var "ucuz alacak kadar zengin değilim" diye ve bu gerçekten çok doğru... Allah yardımcınız olsun

Yürekten Amin diyorum bu güzel duana
Nisanlim ankaralı o yüzden iki düğün olacak biri 7 Kasım diğeri 12 Kasım nasıl geçecek bu kadar zaman hiç bilmiyorum
Canım sayılı gün çabuk geçer, şuan sana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama o gün geldiğinde ne çabuk geçti gitti diyeceksin. Birde bugünlerin tadını çıkart, ailenin yanında ki rahatlığı evlendikten sonra kaybediyorsun.
Oooo hemde şarap kadehinde :))) afiyet olsun gülüm
canim doktorunu arasana Ebrum...
Özgem haftasonu doktorlar kapalı, ulaşma imkanım yok. Yorgunluktan oldu galiba gülüm, sonrasında normale döndü çünkü.
Tebrik ederim kızlar :) O Ollalla kuzum sen baya baya uçmuşsun maşallah :))
Ellerine sağlık kaptanım

Yawrukush @AKovser nasıl oldunuz kızlar?

gül kurusu ve beyaz insan odaya girince içi açılıyor ferah ferah.mavinin tonu önemli odayı kapatmasın gülüm herşey gönlünce olsun gülüm
Aynen kuzum ablamınkide gül kurusu beyaz çok hoş:)ben bebe mavisi düşünüyorum kuzum azcık rahatıma düşkünümde sanki mavi beni dinlendiriyor gibi geliyo böyle oturunca içine rahatca yayılcan:)) inşallah tatlım:))

Evet kuzum belli oldu erkek :)) aynen çok doğru söz kuzum :) sennki ne zaman belli olcak kuzuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…