- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Sen kaç. Yapacanyap abla yap yakisirrrr
ablam bilmiyorum daha simdi basladim 50 var cepte :)Sen kaç. Yapacan
gunaydinGunaydinn. Keyifli pazarlar
Relax tatlım iç bi kahve kendine gel stres olmuşsun iyice senGergin sinirli agresif ve coook yorgunummmm
Esimlede tartistim sabah sabahhhh
Ya regl olucam
Yada sivilce ilaci sinirlerimi harap ediyorrr
Yawrukush
Kaptanim en azindan kosu bandim gelene kadar spora ara verip ders calismam lazim
2hafta sonra 2 tane sunumum var ve hic baslamadimmmmm
Belkide onun gerginligi var
Gun icinde oyle yoruluyorum ki cocuklarla uyuyakaliyorummm
Ben bugun cok yipranmis hissediyorum kendimiiij
Aksama kadar bos bos yatabilirim ama cocuklar utuler katlanacak camasirlar birton odev ve hazirlanacak sunumlarim varr
En guzeli sert bir kahve icip biryerden baslamak
Tembelliktennn hoslanmiyorummmm
Enerjinizi dusurmedim umarim
Herkesi tebrik ederim süpersinizzCumartesi Günü Fly Jacks Egzersiz Sonuçları
Bugünün Birincisi 2100 fly jacks ile O Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 720 fly jacks ileDerya_idil Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 700 fly jacks ileedsofi tebriklerr
Biz şimdiden kaybeddik deseneAy bu benim favori egzersiz kızlar ya biliyonuz mu :)
Çok çok geçmiş olaun kaptanım. İnşaallah bugün kendini toparlamış olarak uyanırsın.@gogo2405 gonca ablacim bogazim cok fena, dun aksamdan beri balli,limonlu,karabiberli su iciyorum.
Baska ne yapabilirim bir onerin var mi?
Dipnot:Aynaya bakinca resmen kucuk dilimin arkasi bembeyaz iltihapli.(cok ozur dilerim midenizi bulandirdiysam)
Yok kaptanım ben zaten hemen herkese güvenmem. Benle beraber bir arkadaş gidiyordu o sordu. Ben zaten diyet yaparken diyetle ilgili olan bütün internetdeki sayfaları okumuşumdur. Az çok bilgim var. Zaten burda fitness antrenörü olmak kolay her önüne gelen fitness antrenörü oluyor insan güvenemiyor. Buarada beden eğitimi öğretmeni olduğunu bilmiyordum. Asıl bilgiler sende :). İnşaallah adamlar pazartesi gelirde hemencicik kurtulursunuz. Herşey yolu girere Allahın izniyle canınızı sıkmayınwe're not done yet Demetim:)
Sen nasilsin canim, tasindiniz degil mi bugun?
Her sey yolunda mi?
Cok yorma kendini, azar azar yerlestirirsin..
canim her spor hocasinin sozune guvenilmez malesef:)
bunu da ben beden egitimi ogretmeni olarak soyluyorum sana.
sen zaten dogru besleniyorsun aynen devam canim:)
bu kahve fincaniyla bigun bizde kahve icer miyiz acaba:)
takim olarak bizim icin buyuk onem tasiyor bu fincan ablacim:)
nerden nereyeeee, masallah:)
var ya oglan uyuyor icerde istemsiz kahkaha attim:)
bacim sutyen taksana:)
Ne diyim Allah seni guldursun Deryam:))
hayirli olsun cekirgem:)
aaa teveccunuzz efenimmm:)
aklima gelmemisti cok sagol ablacim:)
ne marifetli hatunsun, blogun bile varmis bak hic soylemedin Gonca ablam:)
sagol bir tanem..
yaptim , yapiyorum, yapacagim canim,sagolasinn:)
zencefili alacagim bu aksam sagol canim:)
tanidik var es-dost ama coluk cocuk nasil rahat edecegiz kuzum.
iyiyiz ama cok sukur:)
sagol kuzum, sasirdi yavrum ama temizledim hemen..
canim cok guzel egzersiz yapiyorsun zaten ama fiyati uygunmus istersen git guzelim:)
is gunleri cok yoruluyorsun, guzelce dinlen canim:)
canim doktorunu arasana Ebrum...
aktif anne harikasin:)
Esle basbasa cikmissiniz ya film olmasada olur:)
dondurma afiyet olsun canim:)
canim oglun nasil oldu?
menun ve sporun cok cok guzel:)
Busem buarada bahar subatta basliyor coktan gecti alerji zamani..
doktor enfeksiyorn dedi canim..
cok tesekkur ederim canim ilgine:)
sagol canim benim eksik olma, iyiki varsin:)
Allah kabul etsin canim:)
Hayirdir Mervem neyin var kuzum?
bizde az yapmazdik bekarken, mekanimiz mutfakti:)
ihmal etme Busem, buz uygula.
merhem sur, ya da kaplan yagi sar canimin ici..
gecmis olsunn, zorlama egzersizle.
2100 fly jacks mi tebrikler gulum:))
sagol canimin ici:)
Neyin var canim, disler mi?
psikolojik:)
tebrikler guzeller, yazacak bir sey bulamiyorum.
supersiniz hatunlar:)
Gözün aydın kaptanım. Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin.Gunaydin guzeller, keyifli pazarlar:) Tasindik&yerlestik sukur. Sizlerde de moraller yerinde, yarislar cekismeli masallah
Canım ben fazla anlamam o işlerden ama yinede unutmayıp etiketlediğin için teşekkür ederim ama sana şunu diyebilirim bizim eski koltuklar bellonaydı şimdikilerde istikbal ikiside kaliteli yani uzun süredir kulanıyoruz ve memnunuz ücretleri konusunda bir fikrim yok malesefKızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
Asyaca Yawrukush E-brulim haeshin @Saadetim33 @tiffany20 @gogo2405 asya_01 @zey zey Derya_idil O Ollalla edsofi @melinda23 @Harpy @ddanes @sevimlicadi0 abesle_istigal @betusi @kitabi @AKovser @mugehatun @bnnu @D3S1R3 kızlarrr aklıma gelenleri etiketledim unuttuğum varsa özür dilerim :)
Üzerinde çok stress var. Ama sen bunların üstesinden gelebilirsin. Bir anne herşeyin üstesinden gelir. Kendini stresse sokma yapman gereken şeyleri planla ve sonra planını uygula. Eşinle problemine karışmak haddime değil ama sinirlerine hakim ol eşine patlamamaya çalış. hiç yoktan bide eşinle problemin olmasın sonra. Sen iki meleğin annesisin herşeyin üstünden gelirsin. (Çocukların 2 taneydi demi yanlış hatırlamıyorum)Gergin sinirli agresif ve coook yorgunummmm
Ya regl olucam
Yawrukush
Kaptanim en azindan kosu bandim gelene kadar spora ara verip ders calismam lazim
Aksama kadar bos bos yatabilirim ama cocuklar utuler katlanacak camasirlar birton odev ve hazirlanacak sunumlarim varr
Ben mobilya bakıyorum ablişmmm mayısta alacağız inşallah :)))
Söylr tatlım :))marka ismi söyleyebiliyormuyuz direk gülüm
Hmm ablamınkide istikbal oda memnun kuzum oda öneriyor :) ama sizlere sormayı da istedim canın ailem:)verebiliyomuşuz sanırım demet abla yazmışben istikbali tercih ediyorum çok kaliteli yapıyolar ömürlük kullan derler ya aynen öyle
:) benden çıkmıyor para erkek evi düşünsünPara varsa istikbal al canm
Ben mobilya bakıyorum ablişmmm mayısta alacağız inşallah :)))
Söylr tatlım :))
Hmm ablamınkide istikbal oda memnun kuzum oda öneriyor :) ama sizlere sormayı da istedim canın ailem:)
:) benden çıkmıyor para erkek evi düşünsün
Bellonaya baktım dünde çok fazla salon çeşiti göremedim :) ama bi tane yatak odası dolabı beğendim :)Canım Bellona'da çok güzel istikbal deMavibocuk
Kız işte bilgi alışverişi yapalım gördükçe duydukça yazarız birbirimize:))ben bilmem daha kendi ceyizimi bile almadim
Evet kuzu avangard istiyorum :)) kızlar dün ankara mobilyaya da baktım ne düşünüyorsunuz ankara mobilya hakkında:)Mavibocuk hayatim istikbal, alfemo bunlqrin mali cok guzel oluyor. Ama istikbal pahali iste biraz. Avangard mi istiosun? Klasik mi modern mi ?
Ah kuzum kırmayın birbirinizi sakin ol bi balkona çık hava al kıyamam sana yaaaGergin sinirli agresif ve coook yorgunummmm
Ya regl olucam
Yawrukush
Sağol bitanem teşekkür ederim:))Herkesi tebrik ederim süpersinizz
Biz şimdiden kaybeddik desene
Çok çok geçmiş olaun kaptanım. İnşaallah bugün kendini toparlamış olarak uyanırsın.
Yok kaptanım ben zaten hemen herkese güvenmem. Benle beraber bir arkadaş gidiyordu o sordu. Ben zaten diyet yaparken diyetle ilgili olan bütün internetdeki sayfaları okumuşumdur. Az çok bilgim var. Zaten burda fitness antrenörü olmak kolay her önüne gelen fitness antrenörü oluyor insan güvenemiyor. Buarada beden eğitimi öğretmeni olduğunu bilmiyordum. Asıl bilgiler sende :). İnşaallah adamlar pazartesi gelirde hemencicik kurtulursunuz. Herşey yolu girere Allahın izniyle canınızı sıkmayın
Gözün aydın kaptanım. Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin.
Canım ben fazla anlamam o işlerden ama yinede unutmayıp etiketlediğin için teşekkür ederim ama sana şunu diyebilirim bizim eski koltuklar bellonaydı şimdikilerde istikbal ikiside kaliteli yani uzun süredir kulanıyoruz ve memnunuz ücretleri konusunda bir fikrim yok malesef
Ay inşaallah bitanemm:) hayalin olur kuzum :)) ay bende mavi istiyorum oturma odasını salonuda krem tarzı istiyorum kuzum :))ayy canımsınn sağlıkla,mutlulukla kullanırsın inşallah.istikbal az tuzlu fiyatı ama çok kaliteli gülüm.benim hayalim hep gül kurusu ve beyaz kombin etmekti ama kısmet olmadı ilerde evimiz olursa orda yaparım inşallah
gül kurusu ve beyaz insan odaya girince içi açılıyor ferah ferah.mavinin tonu önemli odayı kapatmasın gülüm herşey gönlünce olsun gülümAh kuzum kırmayın birbirinizi sakin ol bi balkona çık hava al kıyamam sana yaaa
Sağol bitanem teşekkür ederim:))
Ay inşaallah bitanemm:) hayalin olur kuzum :)) ay bende mavi istiyorum oturma odasını salonuda krem tarzı istiyorum kuzum :))
İyidir inşallah mavişim :) ablan nasıl? Cinsiyet belli oldumu kuzunun?Sağol bitanem:) yiğenim nasıl bakım :))
Ebru şallının sesi çınladı kulağımda :)))çaprazz kolçapraz bacak
haydiiiii zorlaaa kendiniiiiii
nefeeeesssss aaaalll zorlandığınnn yerde verrrr
yansınn yağlarrr
başını göğsüne bastırrr, diğer ayağı çekerken öbür ayağını daha fazla uzat alt karın da çalışsınnn
Hayırlı olsun ablam, güle güle oturun. Yuvanızda huzur, bereket eksik olmasın inşallah.Gunaydin guzeller, keyifli pazarlar:) Tasindik&yerlestik sukur. Sizlerde de moraller yerinde, yarislar cekismeli masallah
Rabbim feraha erdirsin canımGergin sinirli agresif ve coook yorgunummmm
Ya regl olucam
Yawrukush
Kuzu ben sana bu konuda yardımcı olamayacağım maalesefKızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
Asyaca Yawrukush E-brulim haeshin @Saadetim33 @tiffany20 @gogo2405 asya_01 @zey zey Derya_idil O Ollalla edsofi @melinda23 @Harpy @ddanes @sevimlicadi0 abesle_istigal @betusi @kitabi @AKovser @mugehatun @bnnu @D3S1R3 kızlarrr aklıma gelenleri etiketledim unuttuğum varsa özür dilerim :)
Yürekten Amin diyorum bu güzel duanaKizlar opuldunuz ben yatar sarjim bitecek zatiii ... Hepiniz Allaha emanet olun .dogan gunumuze sukurler olsun . hamd olsun. Rabbim hepinizin gönlundekileri hayrlisiyla versin hayirsizsa hayirli kılsın insallah.
Allah hepimizi colugumuza cocugumuza ailelerimize bagislasin saglikli ve sihhatli sekilde. Peygamber efendimizin(s.a.v) imaniyla yasamayi nasip etsin ... Herseyi O'nun gozuyle gormeyi nasip etsin bizlere.
Tovbe istifarlarimizi kabul etsinn .
Sadece rabbimden medet umar ondan isteriz.ona guvenir ona siginiriz . O istemezse bir yaprak bile yerinden kimildayamaz . o dilerse olur . cok sukur :)
Canım sayılı gün çabuk geçer, şuan sana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama o gün geldiğinde ne çabuk geçti gitti diyeceksin. Birde bugünlerin tadını çıkart, ailenin yanında ki rahatlığı evlendikten sonra kaybediyorsun.Nisanlim ankaralı o yüzden iki düğün olacak biri 7 Kasım diğeri 12 Kasım nasıl geçecek bu kadar zaman hiç bilmiyorum
Oooo hemde şarap kadehinde :))) afiyet olsun gülümEki Görüntüle 1811388
Gece gece yesilcay :))
Özgem haftasonu doktorlar kapalı, ulaşma imkanım yok. Yorgunluktan oldu galiba gülüm, sonrasında normale döndü çünkü.canim doktorunu arasana Ebrum...
Tebrik ederim kızlar :) O Ollalla kuzum sen baya baya uçmuşsun maşallah :))Cumartesi Günü Fly Jacks Egzersiz Sonuçları
Bugünün Birincisi 2100 fly jacks ile O Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 720 fly jacks ileDerya_idil Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 700 fly jacks ileedsofi tebriklerr
Aynen kuzum ablamınkide gül kurusu beyaz çok hoş:)ben bebe mavisi düşünüyorum kuzum azcık rahatıma düşkünümde sanki mavi beni dinlendiriyor gibi geliyo böyle oturunca içine rahatca yayılcan:)) inşallah tatlım:))gül kurusu ve beyaz insan odaya girince içi açılıyor ferah ferah.mavinin tonu önemli odayı kapatmasın gülüm herşey gönlünce olsun gülüm
Canim aklin varsa bufe alma kocaman bi yasam unitesi al bufe cok gereksiz hele cocuk olunca hic bufeyi silemiosun cok toz topluo iyyyy cocuk acip duruo ooffablam bilmiyorum daha simdi basladim 50 var cepte :)
Evet kuzum belli oldu erkek :)) aynen çok doğru söz kuzum :) sennki ne zaman belli olcak kuzuş:))Günaydın kızlar :)
Hayırlı pazarlar cümleten...
İyidir inşallah mavişim :) ablan nasıl? Cinsiyet belli oldumu kuzunun?
Ebru şallının sesi çınladı kulağımda :)))
Hayırlı olsun ablam, güle güle oturun. Yuvanızda huzur, bereket eksik olmasın inşallah.
Rabbim feraha erdirsin canım
Eşinle olan tartışma tatlıya bağlanır, hayat birbirimize küs kalmak için çok kısa. Ev işleri de hiç bitmiyor maalesef, kendini yıprattığına değmez.
Kuzu ben sana bu konuda yardımcı olamayacağım maalesefama sana bir tavsiye, bir söz var "ucuz alacak kadar zengin değilim" diye ve bu gerçekten çok doğru... Allah yardımcınız olsun
Yürekten Amin diyorum bu güzel duana
Canım sayılı gün çabuk geçer, şuan sana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama o gün geldiğinde ne çabuk geçti gitti diyeceksin. Birde bugünlerin tadını çıkart, ailenin yanında ki rahatlığı evlendikten sonra kaybediyorsun.
Oooo hemde şarap kadehinde :))) afiyet olsun gülüm
Özgem haftasonu doktorlar kapalı, ulaşma imkanım yok. Yorgunluktan oldu galiba gülüm, sonrasında normale döndü çünkü.
Tebrik ederim kızlar :) O Ollalla kuzum sen baya baya uçmuşsun maşallah :))
Ellerine sağlık kaptanım
Yawrukush @AKovser nasıl oldunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?