Yok yok xanm bugun yapmiozz sen yat dinlen :)
offf kadın olmak çok yorucu hakikaten çalışan kadın olmak da duble yorucu, Kolay gelsin canım. Bahar ayları da depresyona halsizliğe çok müsait bir mevsim. Dikkat et kendineGergin sinirli agresif ve coook yorgunummmm
Esimlede tartistim sabah sabahhhh
Ya regl olucam
Yada sivilce ilaci sinirlerimi harap ediyorrr
@Yawrukush
Kaptanim en azindan kosu bandim gelene kadar spora ara verip ders calismam lazim
2hafta sonra 2 tane sunumum var ve hic baslamadimmmmm
Belkide onun gerginligi var
Gun icinde oyle yoruluyorum ki cocuklarla uyuyakaliyorummm
Ben bugun cok yipranmis hissediyorum kendimiiij
Aksama kadar bos bos yatabilirim ama cocuklar utuler katlanacak camasirlar birton odev ve hazirlanacak sunumlarim varr
En guzeli sert bir kahve icip biryerden baslamak
Tembelliktennn hoslanmiyorummmm
Enerjinizi dusurmedim umarim
Cok acik renk ben krem almistim cekyat amaannnn herseyi gosterio be anaammm toz leke ben burdayim dio . kalitenin farki o zaten canm renk kumas kalite marka lazimbu bebek mavisi dediğiniz renkler zamanla kullandıkça ve sildikçe renkleri bozlaşıyoruz, kumaş kırçıllanıyor ve renkten dolayı çok belli oluyor. bence koltuklar kesinlikle açık renk olmalı halı veya aksesuarlarla renklendirilmeliMavibocuk
kavgada vuran düğünde aldıranBen mobilya bakıyorum ablişmmm mayısta alacağız inşallah :)))
Söylr tatlım :))
Hmm ablamınkide istikbal oda memnun kuzum oda öneriyor :) ama sizlere sormayı da istedim canın ailem:)
:) benden çıkmıyor para erkek evi düşünsün
e göstersinde temizleyelim işte, göstermeyince sıkıntı zaten. Bir de şimdi kaliteli kumaşlarla gayet hoş olurrCok acik renk ben krem almistim cekyat amaannnn herseyi gosterio be anaammm toz leke ben burdayim dio . kalitenin farki o zaten canm renk kumas kalite marka lazim
Bilmiomki canm vallahi sanirim ben kahve krem bordo tonlarini hic sevmiorum ondan hic hazetmem benim smdikiler kipkirmisizi misafr odasindakiler hepsi siyah beyaz yatak odasi ayni siyah beyaz :) su yesili bebe mavisi kirmizi pudra veya daha pembe :) fosforlu renk asigiyim :)e göstersinde temizleyelim işte, göstermeyince sıkıntı zaten. Bir de şimdi kaliteli kumaşlarla gayet hoş olurr
bende hergün okuyorumm takviminii, sonra teyze gelişen organlarını sevsin diip dua gönderiyorum sizeegül kurusu ve beyaz insan odaya girince içi açılıyor ferah ferah.mavinin tonu önemli odayı kapatmasın gülüm herşey gönlünce olsun gülüm
o zaman hayatta başarılarBilmiomki canm vallahi sanirim ben kahve krem bordo tonlarini hic sevmiorum ondan hic hazetmem benim smdikiler kipkirmisizi misafr odasindakiler hepsi siyah beyaz yatak odasi ayni siyah beyaz :) su yesili bebe mavisi kirmizi pudra veya daha pembe :) fosforlu renk asigiyim :)
İste hayeller bunlar hayatlar para yoko zaman hayatta başarılar
Aslın da ben para ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, birşeyi alınca zaten yeterince eskimeyince değiştiremiyorsun yazık günah. Yeterince eskiyince de herşeyinden kısıp bi şekilde alıyosun.A
İste hayeller bunlar hayatlar para yok
Aynn panda 1di 2oldu:))) ay hadi hayırlısı olsun kuzum:))Ay bir panda dahaMaşallah, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimki 2 hafta sonra kendini gösterirse :)
Bende büfe tavsiye etmem :)
İlk ikisini hiç duymadım kuzum bakarım :)) modern klasik gibi olsa iyi olur diye düşündüm canım :)Günaydııııın herkese harika bir pazar günü diliyorum
Uykun kaçaçak kız gece gece..
Ayak ucum anlına Nasıl baksın kız
Hayırlı olsun canım güle güle otur..
Modern mobilyalardan hoşlanıyorsan lazzoni ya da zebrano güzel ama oha bunlar çok pahalıymış dersen, sırasıyla enza, Doğtaş, bellona tavsiyem. tabi bunlar da çoğunlukla modern. Klasik mobilyalar konusunda hiç bilgim yok..
İnanmayın kızlar taş çatlasın 600 yapar gelir kandırıkçı
Canım yoruluyorsun sinirli gergin olman gayet normal. Eşinden biraz destek al bence neden sinirli ve gergin olduğunu ona anlatırsan eminim seni anlayacaktır. Kızları parka felan götürsün sen de rahatça işlerini hallet.
Inşallah kuzum hepimizin:)Bebe mavisi çok hoş bir reng çok güzel yakışır oturma odusa. İnşaallah herşey gönlünce olur canım
Hııı tmm kuzum o zaman daha farklı bi renk alternatif düşünüm:)bu bebek mavisi dediğiniz renkler zamanla kullandıkça ve sildikçe renkleri bozlaşıyoruz, kumaş kırçıllanıyor ve renkten dolayı çok belli oluyor. bence koltuklar kesinlikle açık renk olmalı halı veya aksesuarlarla renklendirilmeliMavibocuk
kavgada vuran düğünde aldıran
Hadee perde çok sıkıntı yaa:)hee tmm kuzum benim kendi evim olacak inşallah :)Canlarim alirken mobilya ceylan derisi die bi isim var tabi hakiki degil . onlar leke tutmuyor ve daha orginal duruo cok guzel annem almisti kendine cok begendim . kiraci olursaniz mumkunse kasali almayin koltuklari tasin tasin bozuluyor dagiliorlar. halilarinizi antibakteriyel halilar var yeni cikti cocuk oluncada cok rahat edersiniz. ondan alin bide isikla kendi kendini temzliyor inceden :) stor perdenizi taç tan alin gunes isigiyla temzlenio kendi kendinebnnu Mavibocuk O Ollalla @AKovser yani tavsiemmm :)
Senin hocanın içine ebru şallı kaçmış :))yok bu ebru şallı değil bizim hoca papatyam bunu yaparken aynen böle dio bize :))
Ağda bantlarıda çok pratik ama sonrasında cildim hassas olduğu için tahriş oluyor kabarıyor o yüzden pek tercih etmiyorum.hayat bu çok can acıtıyor, sıkıştırıp çekiştiriyorr yaa. ben kendim bıyığımı kaş üstümü ağda bantlarını incecik keserek alıyorum
İple kaş alırken hep dikkatli olmak gerek, bir yanlış harekette yarısını yolarsın alimallah :))))bunu bilmiyorum kullanmadım, ama kontrollu olmak gerek araları çekmesin =)
Çok mantıklı canım, çokta kullanışlı olacak. Büfeler dezavantaj içi gözüktüğü için, istediğin gibi koyamıyorsun eşyalarını.benimde büfe ardiye odamızda duruyor, şimdi onun cam kapaklarını çıkarıp, marangozda kendi renginden dolap kapağı yaptırıp içine boru taktırıp çocukların odasında kullancam. yazık boş boş durup eskiyeceğine kullanalım da eskisin
Acıtır bu çok :/Canim benziyo ama daha ufak kibar
Benim evde yaptığımı yapıyorlar, ortaya farklı bir şey çıksa benimde yüreğim gam yemeyecek :)))Canim bu ara 15 tl falan demi kas biyik peehhh bizim burda 7 10 arasi degisio :) daha nezih yerlerde dahada pahalidir tabi . ya guzel yapsalar icim gam yemicek :/E-brulim
bu mesaj yalnis gemis galiba :)Canim aklin varsa bufe alma kocaman bi yasam unitesi al bufe cok gereksiz hele cocuk olunca hic bufeyi silemiosun cok toz topluo iyyyy cocuk acip duruo ooff
olur canim :)Bellonaya baktım dünde çok fazla salon çeşiti göremedim :) ama bi tane yatak odası dolabı beğendim :)
Kız işte bilgi alışverişi yapalım gördükçe duydukça yazarız birbirimize:))
Evet kuzu avangard istiyorum :)) kızlar dün ankara mobilyaya da baktım ne düşünüyorsunuz ankara mobilya hakkında:)
az kalmisdi birazdaha yapsaydim ucabilirdim herhalde )))Günaydın kızlar :)
Hayırlı pazarlar cümleten...
İyidir inşallah mavişim :) ablan nasıl? Cinsiyet belli oldumu kuzunun?
Ebru şallının sesi çınladı kulağımda :)))
Hayırlı olsun ablam, güle güle oturun. Yuvanızda huzur, bereket eksik olmasın inşallah.
Rabbim feraha erdirsin canım
Eşinle olan tartışma tatlıya bağlanır, hayat birbirimize küs kalmak için çok kısa. Ev işleri de hiç bitmiyor maalesef, kendini yıprattığına değmez.
Kuzu ben sana bu konuda yardımcı olamayacağım maalesefama sana bir tavsiye, bir söz var "ucuz alacak kadar zengin değilim" diye ve bu gerçekten çok doğru... Allah yardımcınız olsun
Yürekten Amin diyorum bu güzel duana
Canım sayılı gün çabuk geçer, şuan sana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama o gün geldiğinde ne çabuk geçti gitti diyeceksin. Birde bugünlerin tadını çıkart, ailenin yanında ki rahatlığı evlendikten sonra kaybediyorsun.
Oooo hemde şarap kadehinde :))) afiyet olsun gülüm
Özgem haftasonu doktorlar kapalı, ulaşma imkanım yok. Yorgunluktan oldu galiba gülüm, sonrasında normale döndü çünkü.
Tebrik ederim kızlar :) O Ollalla kuzum sen baya baya uçmuşsun maşallah :))
Ellerine sağlık kaptanım
@Yawrukush @AKovser nasıl oldunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?