Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

offf kadın olmak çok yorucu hakikaten çalışan kadın olmak da duble yorucu, Kolay gelsin canım. Bahar ayları da depresyona halsizliğe çok müsait bir mevsim. Dikkat et kendine

Cok acik renk ben krem almistim cekyat amaannnn herseyi gosterio be anaammm toz leke ben burdayim dio . kalitenin farki o zaten canm renk kumas kalite marka lazim

kavgada vuran düğünde aldıran

Cok acik renk ben krem almistim cekyat amaannnn herseyi gosterio be anaammm toz leke ben burdayim dio . kalitenin farki o zaten canm renk kumas kalite marka lazim
e göstersinde temizleyelim işte, göstermeyince sıkıntı zaten. Bir de şimdi kaliteli kumaşlarla gayet hoş olurr

e göstersinde temizleyelim işte, göstermeyince sıkıntı zaten. Bir de şimdi kaliteli kumaşlarla gayet hoş olurr
Bilmiomki canm vallahi sanirim ben kahve krem bordo tonlarini hic sevmiorum ondan hic hazetmem benim smdikiler kipkirmisizi misafr odasindakiler hepsi siyah beyaz yatak odasi ayni siyah beyaz :) su yesili bebe mavisi kirmizi pudra veya daha pembe :) fosforlu renk asigiyim :)

gül kurusu ve beyaz insan odaya girince içi açılıyor ferah ferah.mavinin tonu önemli odayı kapatmasın gülüm herşey gönlünce olsun gülüm
bende hergün okuyorumm takviminii, sonra teyze gelişen organlarını sevsin diip dua gönderiyorum sizee

o zaman hayatta başarılar

Canlarim alirken mobilya ceylan derisi die bi isim var tabi hakiki degil . onlar leke tutmuyor ve daha orginal duruo cok guzel annem almisti kendine cok begendim . kiraci olursaniz mumkunse kasali almayin koltuklari tasin tasin bozuluyor dagiliorlar. halilarinizi antibakteriyel halilar var yeni cikti cocuk oluncada cok rahat edersiniz. ondan alin bide isikla kendi kendini temzliyor inceden :) stor perdenizi taç tan alin gunes isigiyla temzlenio kendi kendine bnnu Mavibocuk O Ollalla @AKovser yani tavsiemmm :)

A

İste hayeller bunlar hayatlar para yok
Aslın da ben para ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, birşeyi alınca zaten yeterince eskimeyince değiştiremiyorsun yazık günah. Yeterince eskiyince de herşeyinden kısıp bi şekilde alıyosun.

Ay bir panda daha Maşallah, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Benimki 2 hafta sonra kendini gösterirse :)

Bende büfe tavsiye etmem :)
Aynn panda 1di 2oldu:))) ay hadi hayırlısı olsun kuzum:))
İlk ikisini hiç duymadım kuzum bakarım :)) modern klasik gibi olsa iyi olur diye düşündüm canım :)

Bebe mavisi çok hoş bir reng çok güzel yakışır oturma odusa. İnşaallah herşey gönlünce olur canım
Inşallah kuzum hepimizin:)
Hııı tmm kuzum o zaman daha farklı bi renk alternatif düşünüm:)

Hadee perde çok sıkıntı yaa:)hee tmm kuzum benim kendi evim olacak inşallah :)

yok bu ebru şallı değil bizim hoca papatyam bunu yaparken aynen böle dio bize :))
Senin hocanın içine ebru şallı kaçmış :))
hayat bu çok can acıtıyor, sıkıştırıp çekiştiriyorr yaa. ben kendim bıyığımı kaş üstümü ağda bantlarını incecik keserek alıyorum
Ağda bantlarıda çok pratik ama sonrasında cildim hassas olduğu için tahriş oluyor kabarıyor o yüzden pek tercih etmiyorum.
bunu bilmiyorum kullanmadım, ama kontrollu olmak gerek araları çekmesin =)
İple kaş alırken hep dikkatli olmak gerek, bir yanlış harekette yarısını yolarsın alimallah :))))
Çok mantıklı canım, çokta kullanışlı olacak. Büfeler dezavantaj içi gözüktüğü için, istediğin gibi koyamıyorsun eşyalarını.

Canim benziyo ama daha ufak kibar
Acıtır bu çok :/
Canim bu ara 15 tl falan demi kas biyik peehhh bizim burda 7 10 arasi degisio :) daha nezih yerlerde dahada pahalidir tabi . ya guzel yapsalar icim gam yemicek :/ E-brulim
Benim evde yaptığımı yapıyorlar, ortaya farklı bir şey çıksa benimde yüreğim gam yemeyecek :)))

olur canim :)

az kalmisdi birazdaha yapsaydim ucabilirdim herhalde )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…