tavsiyelerin sag ol canim )))Canlarim alirken mobilya ceylan derisi die bi isim var tabi hakiki degil . onlar leke tutmuyor ve daha orginal duruo cok guzel annem almisti kendine cok begendim . kiraci olursaniz mumkunse kasali almayin koltuklari tasin tasin bozuluyor dagiliorlar. halilarinizi antibakteriyel halilar var yeni cikti cocuk oluncada cok rahat edersiniz. ondan alin bide isikla kendi kendini temzliyor inceden :) stor perdenizi taç tan alin gunes isigiyla temzlenio kendi kendinebnnu @Mavibocuk O Ollalla Dahlia_ yani tavsiemmm :)
umarım herşey yolundadır gülümSenin gebelik takvimini tüm hevesimle takip ediyorum ben yerim onu
bende hergün okuyorumm takviminii, sonra teyze gelişen organlarını sevsin diip dua gönderiyorum sizee
Kullanışı nasıl bilemem ama görüntüsü çok hoş dururyprbu bebek mavisi dediğiniz renkler zamanla kullandıkça ve sildikçe renkleri bozlaşıyoruz, kumaş kırçıllanıyor ve renkten dolayı çok belli oluyor. bence koltuklar kesinlikle açık renk olmalı halı veya aksesuarlarla renklendirilmeli @Mavibocuk
Ben senin gibiydim gebeliğimde hatta şu bebeklerin kalp atışını dinlediğin alet varya onu almak üzereydim seni Okadar iyi anlıyorum ki şuandaumarım herşey yolundadır gülüm
canım ağda bantları kullanman gerekirse eğer yapmadan önce bebe pudrasını sür sonra ağdayı uygula üzerine bepanthen üzerine tekrar bebe pudrası bişi olmaz o zamanSenin hocanın içine ebru şallı kaçmış :))
Ağda bantlarıda çok pratik ama sonrasında cildim hassas olduğu için tahriş oluyor kabarıyor o yüzden pek tercih etmiyorum.
İple kaş alırken hep dikkatli olmak gerek, bir yanlış harekette yarısını yolarsın alimallah :))))
Çok mantıklı canım, çokta kullanışlı olacak. Büfeler dezavantaj içi gözüktüğü için, istediğin gibi koyamıyorsun eşyalarını.
Acıtır bu çok :/
Benim evde yaptığımı yapıyorlar, ortaya farklı bir şey çıksa benimde yüreğim gam yemeyecek :)))
ahahahahah ikimizde yine işi bırakıp gelmişizzBen senin gibiydim gebeliğimde hatta şu bebeklerin kalp atışını dinlediğin alet varya onu almak üzereydim seni Okadar iyi anlıyorum ki şuanda
Tedirginliğini
Benim kız oynamasın hemen gider çikolata yerdim korkardım çünkü
Ama velakin gerginliğim kızıma yansıda çok fazla stres yaptığımdan zayıf doğdu gelişmedi
O yüzden sen öyle yapma
Rabbim sağlıklı güzel bir evlat nasip edecekse eğer hiçbişey engel olamaz
Rahat ol kuzum
yok farklı renk düşünme açık renk al direk, yada vizonInşallah kuzum hepimizin:)
Hııı tmm kuzum o zaman daha farklı bi renk alternatif düşünüm:)
Neyin var kuzum? Çok geçmiş olsun. İnşallah yarın geçer
Günaydın kızlar :)
Hayırlı pazarlar cümleten...
İyidir inşallah mavişim :) ablan nasıl? Cinsiyet belli oldumu kuzunun?
Ebru şallının sesi çınladı kulağımda :)))
Hayırlı olsun ablam, güle güle oturun. Yuvanızda huzur, bereket eksik olmasın inşallah.
Rabbim feraha erdirsin canım
Eşinle olan tartışma tatlıya bağlanır, hayat birbirimize küs kalmak için çok kısa. Ev işleri de hiç bitmiyor maalesef, kendini yıprattığına değmez.
Kuzu ben sana bu konuda yardımcı olamayacağım maalesefama sana bir tavsiye, bir söz var "ucuz alacak kadar zengin değilim" diye ve bu gerçekten çok doğru... Allah yardımcınız olsun
Yürekten Amin diyorum bu güzel duana
Canım sayılı gün çabuk geçer, şuan sana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama o gün geldiğinde ne çabuk geçti gitti diyeceksin. Birde bugünlerin tadını çıkart, ailenin yanında ki rahatlığı evlendikten sonra kaybediyorsun.
Oooo hemde şarap kadehinde :))) afiyet olsun gülüm
Özgem haftasonu doktorlar kapalı, ulaşma imkanım yok. Yorgunluktan oldu galiba gülüm, sonrasında normale döndü çünkü.
Tebrik ederim kızlar :) O Ollalla kuzum sen baya baya uçmuşsun maşallah :))
Ellerine sağlık kaptanım
@YawrukushDahlia_ nasıl oldunuz kızlar?
Canlarim alirken mobilya ceylan derisi die bi isim var tabi hakiki degil . onlar leke tutmuyor ve daha orginal duruo cok guzel annem almisti kendine cok begendim . kiraci olursaniz mumkunse kasali almayin koltuklari tasin tasin bozuluyor dagiliorlar. halilarinizi antibakteriyel halilar var yeni cikti cocuk oluncada cok rahat edersiniz. ondan alin bide isikla kendi kendini temzliyor inceden :) stor perdenizi taç tan alin gunes isigiyla temzlenio kendi kendinebnnu @Mavibocuk O Ollalla Dahlia_ yani tavsiemmm :)
Aa kış geliniyiz desene , 6 Kasım da benim doğum günüm oluyor :))Aa bizimde 11 kasım düğün tarihimiz yı 2000 tabii ucundan milenyum geliniyim
.
bu programın adı ne canım ?
Kızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
Asyaca @Yawrukush E-brulim @haeshin @Saadetim33 @tiffany20 @gogo2405 asya_01 @zey zey Derya_idil O Ollalla edsofi @melinda23 @Harpy @ddanes @sevimlicadi0 @abesle_istigal @betusi @kitabi Dahlia_ @mugehatun bnnu @D3S1R3 kızlarrr aklıma gelenleri etiketledim unuttuğum varsa özür dilerim :)
Gergin sinirli agresif ve coook yorgunummmm
Esimlede tartistim sabah sabahhhh
Ya regl olucam
Yada sivilce ilaci sinirlerimi harap ediyorrr
@Yawrukush
Kaptanim en azindan kosu bandim gelene kadar spora ara verip ders calismam lazim
2hafta sonra 2 tane sunumum var ve hic baslamadimmmmm
Belkide onun gerginligi var
Gun icinde oyle yoruluyorum ki cocuklarla uyuyakaliyorummm
Ben bugun cok yipranmis hissediyorum kendimiiij
Aksama kadar bos bos yatabilirim ama cocuklar utuler katlanacak camasirlar birton odev ve hazirlanacak sunumlarim varr
En guzeli sert bir kahve icip biryerden baslamak
Tembelliktennn hoslanmiyorummmm
Enerjinizi dusurmedim umarim
İşe yarayan bir şeyse alayım diyorum, öyle pahalı bir şey değil de işime yaramayacaksa boşuna kalabalık yapmasın. Bizim burda da kaş bıyık 5€, o parayı bir fakire veririm daha iyi
Seninki bu mu?
Eki Görüntüle 1811496
Hmm notlarımı aldım bu çok iyi oldu :))Canlarim alirken mobilya ceylan derisi die bi isim var tabi hakiki degil . onlar leke tutmuyor ve daha orginal duruo cok guzel annem almisti kendine cok begendim . kiraci olursaniz mumkunse kasali almayin koltuklari tasin tasin bozuluyor dagiliorlar. halilarinizi antibakteriyel halilar var yeni cikti cocuk oluncada cok rahat edersiniz. ondan alin bide isikla kendi kendini temzliyor inceden :) stor perdenizi taç tan alin gunes isigiyla temzlenio kendi kendinebnnu @Mavibocuk O Ollalla Dahlia_ yani tavsiemmm :)
Teşekkür ederim Derya'm deneyeceğim en kısa zamanda.canım ağda bantları kullanman gerekirse eğer yapmadan önce bebe pudrasını sür sonra ağdayı uygula üzerine bepanthen üzerine tekrar bebe pudrası bişi olmaz o zaman
Bu bende vardı ama hiç iyi birşey değil çene için kullanıyordum mahvetti radar 4 yıl geçti hala belli bi yerdesert ve kalın çıkarıyor hiç tavsiye etmem
Canim sende yeni ewlenmicenmi ben yanlismi hatrliom sen bana bakmatavsiyelerin sag ol canim )))
Canim ben kullaniorum kaldiki cok hassas ve bembeyaz bi tenim var dur ben benimkini cekeyim yollim yada foto bulursam aatayim cok memnunum ve azaltiyo ilk acitir ama sonra uyusuo anlamiosun . neyle alirsan al acicak zaten mecbur .Teşekkür ederim Derya'm deneyeceğim en kısa zamanda.
edsofi kuzum bak Banu senin kullandığın aleti tavsiye etmiyor.
Canim ben kullaniorum kaldiki cok hassas ve bembeyaz bi tenim var dur ben benimkini cekeyim yollim yada foto bulursam aatayim cok memnunum ve azaltiyo ilk acitir ama sonra uyusuo anlamiosun . neyle alirsan al acicak zaten mecbur .
En iyisi konforlu olmasi canm kullanicagin seyler al kasinti klasik seyler bi ise yaramio put gibi duruo bi köşede :)Geçecek canım ama bugün değil 1 ocakda
Toparlanıyorum canım :)
Ama bu yapılmaz ki kaptanımmm, en sevmediğim hareketlerden bir tanesii, yerde debeleniyorum anca 10 yaparım
Sağolasın canım :) Öyle kararsız bir insanım ki, daha ne renk istediğime bile karar veremedimtek bildiğim spor tarzı birşeyler istediğim :))
Canm agda sir kullanma dudakta cunku erken yasta cizgiler cikarior benden solemesiYa benim de cildim hassastır, çenemde kullandım orda bir yeri sert ve kalın çıkarıyor, arda kırıyordu da tüyleri , ben beğenmedimacıtması da evet çok acıtıyor :) ağda bandi kullanıyorum veet in soğuk ağda bantları tavsiye ederim hem kolay hem de yumuşak yapıyor yüz için hassas bir de
En iyisi konforlu olmasi canm kullanicagin seyler al kasinti klasik seyler bi ise yaramio put gibi duruo bi köşede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?