Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tavsiyelerin sag ol canim )))

Kullanışı nasıl bilemem ama görüntüsü çok hoş dururypr

umarım herşey yolundadır gülüm
Ben senin gibiydim gebeliğimde hatta şu bebeklerin kalp atışını dinlediğin alet varya onu almak üzereydim seni Okadar iyi anlıyorum ki şuanda
Tedirginliğini
Benim kız oynamasın hemen gider çikolata yerdim korkardım çünkü
Ama velakin gerginliğim kızıma yansıda çok fazla stres yaptığımdan zayıf doğdu gelişmedi
O yüzden sen öyle yapma
Rabbim sağlıklı güzel bir evlat nasip edecekse eğer hiçbişey engel olamaz
Rahat ol kuzum

canım ağda bantları kullanman gerekirse eğer yapmadan önce bebe pudrasını sür sonra ağdayı uygula üzerine bepanthen üzerine tekrar bebe pudrası bişi olmaz o zaman

ahahahahah ikimizde yine işi bırakıp gelmişizz

Neyin var kuzum? Çok geçmiş olsun. İnşallah yarın geçer

Geçecek canım ama bugün değil 1 ocakda

Toparlanıyorum canım :)
Ama bu yapılmaz ki kaptanımmm, en sevmediğim hareketlerden bir tanesii, yerde debeleniyorum anca 10 yaparım

Sağolasın canım :) Öyle kararsız bir insanım ki, daha ne renk istediğime bile karar veremedimtek bildiğim spor tarzı birşeyler istediğim :))

Aa bizimde 11 kasım düğün tarihimiz yı 2000 tabii ucundan milenyum geliniyim
.
Aa kış geliniyiz desene , 6 Kasım da benim doğum günüm oluyor :))

bu programın adı ne canım ?

YAZIO diye bi program canim

Ooh bu soru çok güzel oldu ben de arıyorum :)) istikbalini tedarik sıkıntısı var çok geç temin ediyorlar ama , onun dışında kataloglara bakıp duruyorum nerden olsun bilemedim kafam karışık benim de

Allah kolaylık versin canım sıkma kendini rahat bırakıp yavaş yavaş yapmaya çalışırsan bitirirsin insalah

Bu bende vardı ama hiç iyi birşey değil çene için kullanıyordum mahvetti radar 4 yıl geçti hala belli bi yerdesert ve kalın çıkarıyor hiç tavsiye etmem

Hmm notlarımı aldım bu çok iyi oldu :))

canım ağda bantları kullanman gerekirse eğer yapmadan önce bebe pudrasını sür sonra ağdayı uygula üzerine bepanthen üzerine tekrar bebe pudrası bişi olmaz o zaman
Teşekkür ederim Derya'm deneyeceğim en kısa zamanda.
Bu bende vardı ama hiç iyi birşey değil çene için kullanıyordum mahvetti radar 4 yıl geçti hala belli bi yerdesert ve kalın çıkarıyor hiç tavsiye etmem
edsofi kuzum bak Banu senin kullandığın aleti tavsiye etmiyor.

Teşekkür ederim Derya'm deneyeceğim en kısa zamanda.

edsofi kuzum bak Banu senin kullandığın aleti tavsiye etmiyor.
Canim ben kullaniorum kaldiki cok hassas ve bembeyaz bi tenim var dur ben benimkini cekeyim yollim yada foto bulursam aatayim cok memnunum ve azaltiyo ilk acitir ama sonra uyusuo anlamiosun . neyle alirsan al acicak zaten mecbur .

Canim ben kullaniorum kaldiki cok hassas ve bembeyaz bi tenim var dur ben benimkini cekeyim yollim yada foto bulursam aatayim cok memnunum ve azaltiyo ilk acitir ama sonra uyusuo anlamiosun . neyle alirsan al acicak zaten mecbur .

Ya benim de cildim hassastır, çenemde kullandım orda bir yeri sert ve kalın çıkarıyor, arda kırıyordu da tüyleri , ben beğenmedim acıtması da evet çok acıtıyor :) ağda bandi kullanıyorum veet in soğuk ağda bantları tavsiye ederim hem kolay hem de yumuşak yapıyor yüz için hassas bir de

En iyisi konforlu olmasi canm kullanicagin seyler al kasinti klasik seyler bi ise yaramio put gibi duruo bi köşede :)

Canm agda sir kullanma dudakta cunku erken yasta cizgiler cikarior benden solemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…