Canlarım nasılsınız bugün?
Bende iyiyim canımBilmem, bir tuhaff
Sen nasılsınnn ??
Canim ben kullaniorum kaldiki cok hassas ve bembeyaz bi tenim var dur ben benimkini cekeyim yollim yada foto bulursam aatayim cok memnunum ve azaltiyo ilk acitir ama sonra uyusuo anlamiosun . neyle alirsan al acicak zaten mecbur .
Sende haklısın canım neyle alırsan al acıtıyor :) resim için teşekkür ederim bir bakayım buna
Relax tatlım iç bi kahve kendine gel stres olmuşsun iyice sen
O işlerin hepsi bende de var
Puf
Üzerinde çok stress var. Ama sen bunların üstesinden gelebilirsin. Bir anne herşeyin üstesinden gelir. Kendini stresse sokma yapman gereken şeyleri planla ve sonra planını uygula. Eşinle problemine karışmak haddime değil ama sinirlerine hakim ol eşine patlamamaya çalış. hiç yoktan bide eşinle problemin olmasın sonra. Sen iki meleğin annesisin herşeyin üstünden gelirsin. (Çocukların 2 taneydi demi yanlış hatırlamıyorum)
Ah kuzum kırmayın birbirinizi sakin ol bi balkona çık hava al kıyamam sana yaaa
Sağol bitanem teşekkür ederim:))
Ay inşaallah bitanemm:) hayalin olur kuzum :)) ay bende mavi istiyorum oturma odasını salonuda krem tarzı istiyorum kuzum :))
Günaydın kızlar :)
Hayırlı pazarlar cümleten...
İyidir inşallah mavişim :) ablan nasıl? Cinsiyet belli oldumu kuzunun?
Ebru şallının sesi çınladı kulağımda :)))
Hayırlı olsun ablam, güle güle oturun. Yuvanızda huzur, bereket eksik olmasın inşallah.
Rabbim feraha erdirsin canım
Eşinle olan tartışma tatlıya bağlanır, hayat birbirimize küs kalmak için çok kısa. Ev işleri de hiç bitmiyor maalesef, kendini yıprattığına değmez.
Kuzu ben sana bu konuda yardımcı olamayacağım maalesefama sana bir tavsiye, bir söz var "ucuz alacak kadar zengin değilim" diye ve bu gerçekten çok doğru... Allah yardımcınız olsun
Yürekten Amin diyorum bu güzel duana
Canım sayılı gün çabuk geçer, şuan sana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama o gün geldiğinde ne çabuk geçti gitti diyeceksin. Birde bugünlerin tadını çıkart, ailenin yanında ki rahatlığı evlendikten sonra kaybediyorsun.
Oooo hemde şarap kadehinde :))) afiyet olsun gülüm
Özgem haftasonu doktorlar kapalı, ulaşma imkanım yok. Yorgunluktan oldu galiba gülüm, sonrasında normale döndü çünkü.
Tebrik ederim kızlar :) @Ollalla kuzum sen baya baya uçmuşsun maşallah :))
Ellerine sağlık kaptanım
Yawrukush Dahlia_ nasıl oldunuz kızlar?
Günaydııııın herkese harika bir pazar günü diliyorum
Uykun kaçaçak kız gece gece..
Ayak ucum anlına Nasıl baksın kız
Hayırlı olsun canım güle güle otur..
Modern mobilyalardan hoşlanıyorsan lazzoni ya da zebrano güzel ama oha bunlar çok pahalıymış dersen, sırasıyla enza, Doğtaş, bellona tavsiyem. tabi bunlar da çoğunlukla modern. Klasik mobilyalar konusunda hiç bilgim yok..
İnanmayın kızlar taş çatlasın 600 yapar gelir kandırıkçı
Canım yoruluyorsun sinirli gergin olman gayet normal. Eşinden biraz destek al bence neden sinirli ve gergin olduğunu ona anlatırsan eminim seni anlayacaktır. Kızları parka felan götürsün sen de rahatça işlerini hallet.
Ben 1 tane bile yapmadim :)Egzersizler nasıl gidiyo canlar:)
çok çok doğru söylüyosun Allaha emanet çok şükür ki verende alanda o.ama annelik içgüdüsüyle tedirginlik yaşıyoeum ve tecrübesizlik.Ben senin gibiydim gebeliğimde hatta şu bebeklerin kalp atışını dinlediğin alet varya onu almak üzereydim seni Okadar iyi anlıyorum ki şuanda
Tedirginliğini
Benim kız oynamasın hemen gider çikolata yerdim korkardım çünkü
Ama velakin gerginliğim kızıma yansıda çok fazla stres yaptığımdan zayıf doğdu gelişmedi
O yüzden sen öyle yapma
Rabbim sağlıklı güzel bir evlat nasip edecekse eğer hiçbişey engel olamaz
Rahat ol kuzum
Kolay gelsin canim, cok yorma kendini :)Daha 1tane bile yapamadim egzersizimizden, hafta sonu isleri iste 2 saatlik daha isim var ama ben napiyorum burda halaa. Tamam gidiyorum bitirip geliyorum
Nefret ediyorum ev islerindennn
Dunden sonra cok normal kuzum:)tesekkur ederim simdi hareket edemiyom ))))
Sorun degil guzelim, ozurluk bir sey yok :)tmm ozur dilerim benim hatam
Yaparsin sen kuzum :)Kızlar günaydın nasılsınız şimdilik300 yaptım Sanırım 1500 yaparım ben
Canim ev isleri en asgariye indirmeye calis.Gergin sinirli agresif ve coook yorgunummmm
Esimlede tartistim sabah sabahhhh
Ya regl olucam
Yada sivilce ilaci sinirlerimi harap ediyorrr
Yawrukush
Kaptanim en azindan kosu bandim gelene kadar spora ara verip ders calismam lazim
2hafta sonra 2 tane sunumum var ve hic baslamadimmmmm
Belkide onun gerginligi var
Gun icinde oyle yoruluyorum ki cocuklarla uyuyakaliyorummm
Ben bugun cok yipranmis hissediyorum kendimiiij
Aksama kadar bos bos yatabilirim ama cocuklar utuler katlanacak camasirlar birton odev ve hazirlanacak sunumlarim varr
En guzeli sert bir kahve icip biryerden baslamak
Tembelliktennn hoslanmiyorummmm
Enerjinizi dusurmedim umarim
Canim her turlu bilgiye internetten ulasmak mumkun, neyi merak edersen arar bulursun:)Herkesi tebrik ederim süpersinizz
Biz şimdiden kaybeddik desene
Çok çok geçmiş olaun kaptanım. İnşaallah bugün kendini toparlamış olarak uyanırsın.
Yok kaptanım ben zaten hemen herkese güvenmem. Benle beraber bir arkadaş gidiyordu o sordu. Ben zaten diyet yaparken diyetle ilgili olan bütün internetdeki sayfaları okumuşumdur. Az çok bilgim var. Zaten burda fitness antrenörü olmak kolay her önüne gelen fitness antrenörü oluyor insan güvenemiyor. Buarada beden eğitimi öğretmeni olduğunu bilmiyordum. Asıl bilgiler sende :). İnşaallah adamlar pazartesi gelirde hemencicik kurtulursunuz. Herşey yolu girere Allahın izniyle canınızı sıkmayın
Gözün aydın kaptanım. Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin.
Canım ben fazla anlamam o işlerden ama yinede unutmayıp etiketlediğin için teşekkür ederim ama sana şunu diyebilirim bizim eski koltuklar bellonaydı şimdikilerde istikbal ikiside kaliteli yani uzun süredir kulanıyoruz ve memnunuz ücretleri konusunda bir fikrim yok malesef
Kolay gelsin guzelim, bugun yine cok yogunsun:)Buarada günaydın
Dün okadar yorulmuşum ki telefon elimde uyuya kalmışım tabi erkenden uyursan erkendede kalkarsın saat 8 ayağa dikildim. 1 saatdir geçmişi okuyorum çok şükür bitti. Beyse şimdi ders vakti sonra daha fitness var ve sonra yine ders :)
Canim ben aileler geldiginde rahat etsin diye oturma odami istikbalden almistim, burada baskada turk magazasi yok zaten.Ben mobilya bakıyorum ablişmmm mayısta alacağız inşallah :)))
Söylr tatlım :))
Hmm ablamınkide istikbal oda memnun kuzum oda öneriyor :) ama sizlere sormayı da istedim canın ailem:)
:) benden çıkmıyor para erkek evi düşünsün
Canim bugun dunden daha kotu bogazim doktorumu arayacagim mecburGünaydın kızlar :)
Hayırlı pazarlar cümleten...
İyidir inşallah mavişim :) ablan nasıl? Cinsiyet belli oldumu kuzunun?
Ebru şallının sesi çınladı kulağımda :)))
Hayırlı olsun ablam, güle güle oturun. Yuvanızda huzur, bereket eksik olmasın inşallah.
Rabbim feraha erdirsin canım
Eşinle olan tartışma tatlıya bağlanır, hayat birbirimize küs kalmak için çok kısa. Ev işleri de hiç bitmiyor maalesef, kendini yıprattığına değmez.
Kuzu ben sana bu konuda yardımcı olamayacağım maalesefama sana bir tavsiye, bir söz var "ucuz alacak kadar zengin değilim" diye ve bu gerçekten çok doğru... Allah yardımcınız olsun
Yürekten Amin diyorum bu güzel duana
Canım sayılı gün çabuk geçer, şuan sana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama o gün geldiğinde ne çabuk geçti gitti diyeceksin. Birde bugünlerin tadını çıkart, ailenin yanında ki rahatlığı evlendikten sonra kaybediyorsun.
Oooo hemde şarap kadehinde :))) afiyet olsun gülüm
Özgem haftasonu doktorlar kapalı, ulaşma imkanım yok. Yorgunluktan oldu galiba gülüm, sonrasında normale döndü çünkü.
Tebrik ederim kızlar :) @Ollalla kuzum sen baya baya uçmuşsun maşallah :))
Ellerine sağlık kaptanım
Yawrukush Dahlia_ nasıl oldunuz kızlar?
Oyy masallah 2. Pasa geliyor:)Evet kuzum belli oldu erkek :)) aynen çok doğru söz kuzum :) sennki ne zaman belli olcak kuzuş:))
Ne guzel bilgiler evleneceklere:)Canlarim alirken mobilya ceylan derisi die bi isim var tabi hakiki degil . onlar leke tutmuyor ve daha orginal duruo cok guzel annem almisti kendine cok begendim . kiraci olursaniz mumkunse kasali almayin koltuklari tasin tasin bozuluyor dagiliorlar. halilarinizi antibakteriyel halilar var yeni cikti cocuk oluncada cok rahat edersiniz. ondan alin bide isikla kendi kendini temzliyor inceden :) stor perdenizi taç tan alin gunes isigiyla temzlenio kendi kendine @bnnu @Mavibocuk @OllallaDahlia_ yani tavsiemmm :)
Ben o kalp dunleme makinasindan aldim, ama arada calisiyordu arada calismiyordu.Ben senin gibiydim gebeliğimde hatta şu bebeklerin kalp atışını dinlediğin alet varya onu almak üzereydim seni Okadar iyi anlıyorum ki şuanda
Tedirginliğini
Benim kız oynamasın hemen gider çikolata yerdim korkardım çünkü
Ama velakin gerginliğim kızıma yansıda çok fazla stres yaptığımdan zayıf doğdu gelişmedi
O yüzden sen öyle yapma
Rabbim sağlıklı güzel bir evlat nasip edecekse eğer hiçbişey engel olamaz
Rahat ol kuzum
Canim gececek sayili gun sen icini ferah tut:)İyi pazarlar :)
İlginize teşekkür ederim, çok şükür hastalık gibi bir sorunum yok, bu askerlik beni bitirecek bunu iyice anladım artık :/
Neysee bir şekilde atlatıcaz artık :))
Iyiyiz canim sende ne var ne yok?Canlarım nasılsınız bugün?
Canim bir donem insan bunaliyor.Cok tatlisiniz sagolun kizlarrr
Evet 2 kizim var okul dersler
Butun evim halilarim koltuklarim beyaz
Birde temizlik takintim varrr
Kimseyede yaptiramiyorum icim almiyor
Hergun 2 banyo 2 balkon elden geciyor ev muhakkak supuruluyorrr
Inanin yetisemiyorum
Pazara gittik cocuklari uyutup anneme biraktik
Alisveris fln geldik uyanmislar haydi ogle yemegi hazirligi
Tabi ne yemek heryerrrr batiyor
Ben bunlarin ustesinden gelirim is yapmaktan gercekten usenmemmm cok caliskanim o konuda ama dersler okul iyice strese girdimmm
Esimde elinden gelenin bin fazlasini yapar
Yedirir uyutur yikar alt degistirir
Daha olmadi disarida doyurur gelir ama firsati olursa cok yogun calisiyorr
Ayyyy ne dertliyim:)))
Hepimizin basindaki islerde iste bazen bunaliyor insan
Sonra yasamin dogal akisinda suruklenip ayakuyduruyoruz
Sizleri seviyorummm hepiniziii:):)
dBendende al okadar canm hic sevmiorum kucuklugumden beri is yapiorum ya vallahi biktimDaha 1tane bile yapamadim egzersizimizden, hafta sonu isleri iste 2 saatlik daha isim var ama ben napiyorum burda halaa. Tamam gidiyorum bitirip geliyorum
Nefret ediyorum ev islerindennn
Afet olsun :)Canlar ben kahvalti hazirligina geciyorum, optum simdilik:)
sagol kuzum:)Afet olsun :)
sok oldum bugun yumurta yemedin mi sen canimMenum bugun cok kotu hic tadim yoktu istahim yoktu bu bahar beni maf etti.
Sabah kucuk yesil elma
Oglen dayanamadim 2 dilim sokello surdum canim cok cikolata istio malum refikten dolayi dayanamadim cikalatada yoktu ,
Aksam tel sehriye corbasi 2 kase
Su yarim litre daha
Spor smdilik solemeyim daha bisi yapmadim salak gibiyim
Bende iyiyim kuzumIyiyiz canim sende ne var ne yok?
Nasil geciyor pazarin?
ohh gitsin kilolar, gitsin kaloriler:)Bende iyiyim kuzumBugün iyi geçti.Bol bol egzersiz yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?