sok oldum bugun yumurta yemedin mi sen canim
Aynen yemedim canm benim yumurtayla yapabilecegim cesitler bulmam lazim :) hazirlamak istemedim . oglan iyi iste antibiyotik iciyor canmsagol kuzum:)
nasilsin bugun, oglus nasil?
Evet Evet haklısın dudak için ağda kullanmıyorum ip kullanıyorum agdayi çene bölgesi ve favoriler için kullanırımCanm agda sir kullanma dudakta cunku erken yasta cizgiler cikarior benden solemesi
Kahvemi içtim oh :))Eki Görüntüle 1811624 Selamlar canlar nasilsiniz?
Yarisma nasil gidiyor:)
5 kahvesi ikram ediyorum bugun sizlere, afiyet olsun guzeller :)
Gecmisi okuyup geleyim..
Bu menu çok az değil mi Ya da ben mi Çok yiyorum ben bunları yemiş olsam ayakta duramazdım herhaldeSelam kızlar
Menü 2 yumurta . 5 ince dilim peynir
1 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim ekmek 9 tane badem
Öğle 1 dilim ekmek
1 çay bardağı süt
1 elma
Ara 1 dilim ekmek
kaymak
Aksam 8 kaşık mercimek köfte
Ayran
50 dk yürüyüş
10 mekik
Herkesin bunyesi farkli xanmEvet Evet haklısın dudak için ağda kullanmıyorum ip kullanıyorum agdayi çene bölgesi ve favoriler için kullanırım
Kahvemi içtim oh :))
Bu menu çok az değil mi Ya da ben mi Çok yiyorum ben bunları yemiş olsam ayakta duramazdım herhalde
Kiz bebis 38 cift somit olusturmus ya boyuna posuna bakmadan 1 gr lik melek:) hamilelik takviminde yaziyo ya asya:)somitte ne gülümm
Bugun birincimiz sensin ben seni tutuyorum:)Kizlar iyi aksamlar eve donuyorum.şimdi dolmustayim. Iyisinizdir insallah yaris nasil gidiyor sim bakacagim gecmise. Eve gider gitmez.kaldigim yerden devam. Ama sabah yaptıklarım yuzunden bacak ve karnimda tatli bi sizi var:)
Hiii evlilik fobisiiii.... nooo mervis nooo . Oke o zaman evlenmediginizi dusun boyle yasam devam edince mutlu mu olacaksim hi:))) yazik kiz cocuga :)))Günaydın kızlar :)
Zor ama geçecek günler kuzum :)
Ay ben diyorum ki aslında biz böyle iyiz evlenmeyelim böle sevgili kalalım annemde yanımda olsun Sevdiğim adamda diyorum sanki evlilikten korkmaya başladım ben
Ayy kız hangi gün geçmiyorki 7 ay geçmesin bi bakmışsın düğün günü dan der
Bahar geldi ya kuzum renkli göz oluNCa alerjiside fazla oluyor biraz yanıyor acıyor öyle çok ciddi bişi değil rutin acılarım :) ah ikide dolaplara saldırmasam daha güzel olacakta
Kiz bebis 38 cift somit olusturmus ya boyuna posuna bakmadan 1 gr lik melek:) hamilelik takviminde yaziyo ya asya:)
Kuzum nerden alirsan al cok para verme ve az al esyaya ne kadar az deger verirsen ileride o kadar mutlu oluyosun. Bu isin felsefik yonu bi de gercek hayat var soyle ki, sen begen begen caaaanim mobilyalari alcan paralari vercen böyle icin gitcek sonra cocuklar hunharca acimadan cizcek kuscak dokcek yirtcak canlari sagolsum diceksin mecbur. Mobilyanin falan onemi yok mervisim icinde siz mutlu olun yeter. Ayrica beni etiketlememissin hain böcuk:)))Kızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
Asyaca Yawrukush @E-brulim haeshin @Saadetim33 @tiffany20 @gogo2405 asya_01 @zey zey @CheGuevera O Ollalla edsofi @melinda23 Harpy @ddanes @sevimlicadi0 @abesle_istigal @betusi T tabitabi @AKovser @mugehatun bnnu @D3S1R3 kızlarrr aklıma gelenleri etiketledim unuttuğum varsa özür dilerim :)
Hehe seni yari yolda birakmicam ben bu gazla 5000 falan yaparim heralde:)))Bugun birincimiz sensin ben seni tutuyorum:)
Canim demetim cok sagol eric ruyalarimda :))))Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim canlar
haeshin dogum gunun kutlu olsun nehir gozlum. Saglikla&huzurla "eric" le nice mutlu yillara
@Mavibocuk alisveris basladi mi canimin ici:) Benim mobilyalar alfemo. Cok memnunum canim.
He he omurluk senin kuzus saglikla dogsun bir yasini gecsin gorcem ben o omurluk mobilyalari:)))verebiliyomuşuz sanırım demet abla yazmışben istikbali tercih ediyorum çok kaliteli yapıyolar ömürlük kullan derler ya aynen öyle
canim cesit cesit omlet, menemen yap.Aynen yemedim canm benim yumurtayla yapabilecegim cesitler bulmam lazim :) hazirlamak istemedim . oglan iyi iste antibiyotik iciyor canm
afiyet olsun canim.Selam kızlar
Menü 2 yumurta . 5 ince dilim peynir
1 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim ekmek 9 tane badem
Öğle 1 dilim ekmek
1 çay bardağı süt
1 elma
Ara 1 dilim ekmek
kaymak
Aksam 8 kaşık mercimek köfte
Ayran
50 dk yürüyüş
10 mekik
afiyet olsun guzelime:)Evet Evet haklısın dudak için ağda kullanmıyorum ip kullanıyorum agdayi çene bölgesi ve favoriler için kullanırım
Kahvemi içtim oh :))
Bu menu çok az değil mi Ya da ben mi Çok yiyorum ben bunları yemiş olsam ayakta duramazdım herhalde
yat hic kalkma kuzum, ilerde coluk cocuk olunca bu gunleri mumla ararsin:)sabah yataktan kalktim sonra tekrar yatdim :)
bir tatli sizi almaya geldim Buseceigimden ,ahh Busecigimmmden:)Kizlar iyi aksamlar eve donuyorum.şimdi dolmustayim. Iyisinizdir insallah yaris nasil gidiyor sim bakacagim gecmise. Eve gider gitmez.kaldigim yerden devam. Ama sabah yaptıklarım yuzunden bacak ve karnimda tatli bi sizi var:)
canim odullerimizi cuma, cumartesi yaptik bitti..Sabah: çerez
Öğle: sucuklu, peynirli omlet, domates, salatalık 2 zeytin
Akşam: kumpir tarzı bişey patates içinde brokoli ve tavuk eti var ve peynir birde sos (fazla yağlı bir sos değil) ve dondurma en ağır cezayı hakettim hem kilo vereme hemde bunları ye
Ara: 1 sade şekersiz nescafe
Spor: 1 saat fitness ve dışarı çıktım 1 saat yürüyüşAsyaca ben yarışa girdim ama yetiştiremiyorum bu hafta içinde 3 tane sınavım var çok stressliyim fitnessi zor yetiştiriyorum beni çıkartsan olur mu yada hep 0 yazsan eğer valtim olurda yaparsam yazarım zaten
benim yazacagimi sen yazmissin amazonum, ne omurluk ne omurluk:)He he omurluk senin kuzus saglikla dogsun bir yasini gecsin gorcem ben o omurluk mobilyalari:)))
haeshin ablacım doğum günün kutlu olsun, nice nice mutlu yıllara.
Sağlık, huzur yeni yaşında da yakanı bırakmasın, hatta sana bir ömür kene gibi yapışsın :) her şey gönlünce olsun ablamSeni seviyorum
Hahahaha iste bu genclere anlatamiyoz bilmiyolar ki cocuk 5 yasina gelince degistitrcrklercanim cesit cesit omlet, menemen yap.
sucuklu yap, peynirli yap, yap da yap:)
afiyet olsun canim.
bikac seferdir yaziyorum cevabini goremedim, belki gozumden kacti kusura bakma canim.
oglani doktora goturdun mu tekrar ne dediler varis icin?
dualarimdasiniz canim..
afiyet olsun guzelime:)
yat hic kalkma kuzum, ilerde coluk cocuk olunca bu gunleri mumla ararsin:)
bir tatli sizi almaya geldim Buseceigimden ,ahh Busecigimmmden:)
canim odullerimizi cuma, cumartesi yaptik bitti..
toparlan guzelim, kilo veremediginde hissettiklerini dusun.
hedefini dusun, dugunu dusun..
bir daha kacamak yapmak yok bozusuruzz.
bu hafta gozum ustunde kuzummmm:)
benim yazacagimi sen yazmissin amazonum, ne omurluk ne omurluk:)
boya lekesimi ararsin, kusmuk mu, yemek lekesi mi, tukenmez kalem mi:)
sen bebek dogana kadar mobilyalarinin tadini cikart:)
bizim evden tv unitesi, orta sehpasi bile kalkti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?