Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm agda sir kullanma dudakta cunku erken yasta cizgiler cikarior benden solemesi
Evet Evet haklısın dudak için ağda kullanmıyorum ip kullanıyorum agdayi çene bölgesi ve favoriler için kullanırım

Eki Görüntüle 1811624 Selamlar canlar nasilsiniz?
Yarisma nasil gidiyor:)
5 kahvesi ikram ediyorum bugun sizlere, afiyet olsun guzeller :)
Gecmisi okuyup geleyim..
Kahvemi içtim oh :))

Bu menu çok az değil mi Ya da ben mi Çok yiyorum ben bunları yemiş olsam ayakta duramazdım herhalde

Herkesin bunyesi farkli xanm

Kizlar iyi aksamlar eve donuyorum.şimdi dolmustayim. Iyisinizdir insallah yaris nasil gidiyor sim bakacagim gecmise. Eve gider gitmez.kaldigim yerden devam. Ama sabah yaptıklarım yuzunden bacak ve karnimda tatli bi sizi var:)
Bugun birincimiz sensin ben seni tutuyorum:)

Hiii evlilik fobisiiii.... nooo mervis nooo . Oke o zaman evlenmediginizi dusun boyle yasam devam edince mutlu mu olacaksim hi:))) yazik kiz cocuga :)))

Sabah: çerez
Öğle: sucuklu, peynirli omlet, domates, salatalık 2 zeytin
Akşam: kumpir tarzı bişey patates içinde brokoli ve tavuk eti var ve peynir birde sos (fazla yağlı bir sos değil) ve dondurma en ağır cezayı hakettim hem kilo vereme hemde bunları ye
Ara: 1 sade şekersiz nescafe
Spor: 1 saat fitness ve dışarı çıktım 1 saat yürüyüş Asyaca ben yarışa girdim ama yetiştiremiyorum bu hafta içinde 3 tane sınavım var çok stressliyim fitnessi zor yetiştiriyorum beni çıkartsan olur mu yada hep 0 yazsan eğer valtim olurda yaparsam yazarım zaten

Kuzum nerden alirsan al cok para verme ve az al esyaya ne kadar az deger verirsen ileride o kadar mutlu oluyosun. Bu isin felsefik yonu bi de gercek hayat var soyle ki, sen begen begen caaaanim mobilyalari alcan paralari vercen böyle icin gitcek sonra cocuklar hunharca acimadan cizcek kuscak dokcek yirtcak canlari sagolsum diceksin mecbur. Mobilyanin falan onemi yok mervisim icinde siz mutlu olun yeter. Ayrica beni etiketlememissin hain böcuk:)))

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim canlar

haeshin dogum gunun kutlu olsun nehir gozlum. Saglikla&huzurla "eric" le nice mutlu yillara

@Mavibocuk alisveris basladi mi canimin ici:) Benim mobilyalar alfemo. Cok memnunum canim.
Canim demetim cok sagol eric ruyalarimda :))))

Aynen yemedim canm benim yumurtayla yapabilecegim cesitler bulmam lazim :) hazirlamak istemedim . oglan iyi iste antibiyotik iciyor canm
canim cesit cesit omlet, menemen yap.
sucuklu yap, peynirli yap, yap da yap:)

afiyet olsun canim.
bikac seferdir yaziyorum cevabini goremedim, belki gozumden kacti kusura bakma canim.
oglani doktora goturdun mu tekrar ne dediler varis icin?
dualarimdasiniz canim..

afiyet olsun guzelime:)

sabah yataktan kalktim sonra tekrar yatdim :)
yat hic kalkma kuzum, ilerde coluk cocuk olunca bu gunleri mumla ararsin:)

Kizlar iyi aksamlar eve donuyorum.şimdi dolmustayim. Iyisinizdir insallah yaris nasil gidiyor sim bakacagim gecmise. Eve gider gitmez.kaldigim yerden devam. Ama sabah yaptıklarım yuzunden bacak ve karnimda tatli bi sizi var:)
bir tatli sizi almaya geldim Buseceigimden ,ahh Busecigimmmden:)

canim odullerimizi cuma, cumartesi yaptik bitti..
toparlan guzelim, kilo veremediginde hissettiklerini dusun.
hedefini dusun, dugunu dusun..
bir daha kacamak yapmak yok bozusuruzz.
bu hafta gozum ustunde kuzummmm:)

He he omurluk senin kuzus saglikla dogsun bir yasini gecsin gorcem ben o omurluk mobilyalari:)))
benim yazacagimi sen yazmissin amazonum, ne omurluk ne omurluk:)
boya lekesimi ararsin, kusmuk mu, yemek lekesi mi, tukenmez kalem mi:)
sen bebek dogana kadar mobilyalarinin tadini cikart:)
bizim evden tv unitesi, orta sehpasi bile kalkti:))

Kizlar esim ve oglanla biraz alisveris yapmaya, biraz da hava almaya cikacagiz disari
Evden cikarkende kanalizasyon icin tuvaletlere bir kimyasal dokecegiz, 5 saat kullanilmayacakmis
Takima gelemezsem bilin ki tuvaletimi tutmaktan catlamisimdir
Artik hastane ziyareti olsun, cikilata olsun,lokum olsun, cicek olsun her seyi kabul ederim, haberiniz ola
Ay sakasi bir yana Nasa'nin kameralarindan bir takip etseler,vay halimize
Beni ozleyin anaciiimmm muahhh

Hahahaha iste bu genclere anlatamiyoz bilmiyolar ki cocuk 5 yasina gelince degistitrcrkler

Selam kızlar her pazar olduğu gibi berbat bir menüyle karşınızdayım

Sabah
2 parça ekmek
Sucuklu peynirli omlet
2 tk tahin
1 tk pekmez
10 yeşil zeytin

Ara
Çerez
6 çilek
1 kare bitter

Öğlen
Minik sandviç

Akşam
5 köfte
1 sk pilav
Salata
1 lokma ekmek

Aslında akşam daha iyi bir menü çıkartacaktım ama eşim illa köfteci dedi ben de ona uydum.
2 yeşilçay Asyaca
Spor olarak bu karın hareketi ve az yürüyüş var.. devam ediyor ondan 23te yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…