- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
Kaptanim ne desen haklisin ama söyle bir durum var yaklasik 2 aydir diyet yapiyorum ekmeksiz yapamayan ben ekmegi agzima bile sürmüyorum, günlük 2-3l asitli icecek icen ben onuda yapmiyorum her iki günde bir makarna yiyen ben makarnayi bile biraktim yerimden kalkmayan ben hergün spora gidiyorun spora yüklendim hayatta yapmadigim seyleri yaptim cünkü busefer cok istiyorum ama bütün bunlari yapmama ragmen kilo veremeyip alamak bütün motivasyonu mahfetti etti. Yani yoruldum diye bilirim bir yandan. Evet 2 ay neki ama evde degilim hergün disardayim okulda hergün bisürü hamur isi varken ben yememekte israr ediyorum ama cabalarimim karsiligini alamamak beni cok yipratiyor. Evde olsam yemek felan da yapardim kendimi okuldan o vaktimde olmuyor. Gercekten cok zorlukla yapmaya calisiyorum ama bi isede yaramiyor hem psikolojik olarak hemde vucut olarak cok yoruldum.canim cesit cesit omlet, menemen yap.
sucuklu yap, peynirli yap, yap da yap:)
afiyet olsun canim.
bikac seferdir yaziyorum cevabini goremedim, belki gozumden kacti kusura bakma canim.
oglani doktora goturdun mu tekrar ne dediler varis icin?
dualarimdasiniz canim..
afiyet olsun guzelime:)
yat hic kalkma kuzum, ilerde coluk cocuk olunca bu gunleri mumla ararsin:)
bir tatli sizi almaya geldim Buseceigimden ,ahh Busecigimmmden:)
canim odullerimizi cuma, cumartesi yaptik bitti..
toparlan guzelim, kilo veremediginde hissettiklerini dusun.
hedefini dusun, dugunu dusun..
bir daha kacamak yapmak yok bozusuruzz.
bu hafta gozum ustunde kuzummmm:)
benim yazacagimi sen yazmissin amazonum, ne omurluk ne omurluk:)
boya lekesimi ararsin, kusmuk mu, yemek lekesi mi, tukenmez kalem mi:)
sen bebek dogana kadar mobilyalarinin tadini cikart:)
bizim evden tv unitesi, orta sehpasi bile kalkti:))
Kaptanim ne desen haklisin ama söyle bir durum var yaklasik 2 aydir diyet yapiyorum ekmeksiz yapamayan ben ekmegi agzima bile sürmüyorum, günlük 2-3l asitli icecek icen ben onuda yapmiyorum her iki günde bir makarna yiyen ben makarnayi bile biraktim yerimden kalkmayan ben hergün spora gidiyorun spora yüklendim hayatta yapmadigim seyleri yaptim cünkü busefer cok istiyorum ama bütün bunlari yapmama ragmen kilo veremeyip alamak bütün motivasyonu mahfetti etti. Yani yoruldum diye bilirim bir yandan. Evet 2 ay neki ama evde degilim hergün disardayim okulda hergün bisürü hamur isi varken ben yememekte israr ediyorum ama cabalarimim karsiligini alamamak beni cok yipratiyor. Evde olsam yemek felan da yapardim kendimi okuldan o vaktimde olmuyor. Gercekten cok zorlukla yapmaya calisiyorum ama bi isede yaramiyor hem psikolojik olarak hemde vucut olarak cok yoruldum.
Çok mu az yiyorsun acaba yaKaptanim ne desen haklisin ama söyle bir durum var yaklasik 2 aydir diyet yapiyorum ekmeksiz yapamayan ben ekmegi agzima bile sürmüyorum, günlük 2-3l asitli icecek icen ben onuda yapmiyorum her iki günde bir makarna yiyen ben makarnayi bile biraktim yerimden kalkmayan ben hergün spora gidiyorun spora yüklendim hayatta yapmadigim seyleri yaptim cünkü busefer cok istiyorum ama bütün bunlari yapmama ragmen kilo veremeyip alamak bütün motivasyonu mahfetti etti. Yani yoruldum diye bilirim bir yandan. Evet 2 ay neki ama evde degilim hergün disardayim okulda hergün bisürü hamur isi varken ben yememekte israr ediyorum ama cabalarimim karsiligini alamamak beni cok yipratiyor. Evde olsam yemek felan da yapardim kendimi okuldan o vaktimde olmuyor. Gercekten cok zorlukla yapmaya calisiyorum ama bi isede yaramiyor hem psikolojik olarak hemde vucut olarak cok yoruldum.
Kızlar acayip bir mide bulantım var iki gündür akşamları böyle oluyorum anlam veremedim hiç bişey yiyemedim yine akşama bir 100 daha yapalirsem sonucu yazarım
Hadi gözün aydın canım.Gunaydin guzeller, keyifli pazarlar:) Tasindik&yerlestik sukur. Sizlerde de moraller yerinde, yarislar cekismeli masallah
Kilim almada ne alırsan al canım istikbal güzel ama biraz büyük geliyo bana mobilyaları doğtaş fena değil bellona istikbal aynı firma zaten.Kızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
Asyaca @Yawrukush E-brulim @haeshin @Saadetim33 tiffany20 gogo2405 @asya_01 @zey zey Derya_idil @Ollalla edsofi @melinda23 Harpy @ddanes @sevimlicadi0 @abesle_istigal @betusi @kitabi @AKovser @mugehatun @bnnu @D3S1R3 kızlarrr aklıma gelenleri etiketledim unuttuğum varsa özür dilerim :)
Ben bundan aldım ama denemedim daha bıyık için.kaşımı kendim alamam daha burda kuaför bulamadım belki saçımı kestirdiğim yere giderim bi ara ama fiyatını bilmiyorum. Diğer taraflarda sorun yok zaten hepsine lazer yaptırdım biraz büyüsün kızımıda götürcem süper oluyo sonuç.İşe yarayan bir şeyse alayım diyorum, öyle pahalı bir şey değil de işime yaramayacaksa boşuna kalabalık yapmasın. Bizim burda da kaş bıyık 5€, o parayı bir fakire veririm daha iyi
Seninki bu mu?
Eki Görüntüle 1811496
Kolay gelsin canım inşallah bişey olmaz biz iki sene önce lojmandayken tadilat yapmışlardı 15 gün kullanamamıştık wc banyo çok kötü oluyo avm hamam yakın arkadaş sırayla gezdiydik.sizinki kosa sürecek inşallah bir daha sorun çıkmaz.Kizlar esim ve oglanla biraz alisveris yapmaya, biraz da hava almaya cikacagiz disari
Evden cikarkende kanalizasyon icin tuvaletlere bir kimyasal dokecegiz, 5 saat kullanilmayacakmis
Takima gelemezsem bilin ki tuvaletimi tutmaktan catlamisimdir
Artik hastane ziyareti olsun, cikilata olsun,lokum olsun, cicek olsun her seyi kabul ederim, haberiniz ola
Ay sakasi bir yana Nasa'nin kameralarindan bir takip etseler,vay halimize
Beni ozleyin anaciiimmm muahhh
Geçmiş olsun canım bi doktora görünsene yarın.Kızlar acayip bir mide bulantım var iki gündür akşamları böyle oluyorum anlam veremedim hiç bişey yiyemedim yine akşama bir 100 daha yapalirsem sonucu yazarım
Ah canım benim yaCanim bugun dunden daha kotu bogazim doktorumu arayacagim mecbur
Sen nasilsin Ebrum?
Geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba? Belkide yediğin bir şey dokunmuştur?Kızlar acayip bir mide bulantım var iki gündür akşamları böyle oluyorum anlam veremedim hiç bişey yiyemedim yine akşama bir 100 daha yapalirsem sonucu yazarım
Ablacım deneyince bilgilendirirmisin beni, ona göre bende alayım. Lazer yaptırmakla en iyisini yapmışsın, şimdiki aklım olsa bende yapardım aradan çıkardı. İnsanın aklı bazen sonradan başına geliyor.Ben bundan aldım ama denemedim daha bıyık için.kaşımı kendim alamam daha burda kuaför bulamadım belki saçımı kestirdiğim yere giderim bi ara ama fiyatını bilmiyorum. Diğer taraflarda sorun yok zaten hepsine lazer yaptırdım biraz büyüsün kızımıda götürcem süper oluyo sonuç.
Zaten beni uzun bir sürecin bekledigini bende biliyordum hani ayda 5 kilo versem 3-4 ayda yaparim diyordum 5-6 haftada 7-8 kilo vermistim hersey süper giderken birden verdiklerimi geri almaya basladim biliyorum spora birden cok yüklendim ama spor yapinca bir ümit belki daha fazla kilo veririm diyorum. Evet bugün karbonhidratli birgün oldu. Ben eskiden 10 dakka sporu bile zor yapardim ben kiloyu fazla yemekten degil aslinda hep tembellikten aldim. Yaptigim spor hafta bir okulda yaptigim spordu her yere ya arabayla yada otobüsle giderdim cünkü spordan hep nefret etmisimdir. Ama bu sefer gercekten istiyorum kilo vermeyi kilo verip istedigim elbiseleri giyebilmeyi her yere artik yürüyerek gidiyorum sirf spor olusun dedigin gibi görünüs olarak incelme var bunu herkes diyor ama kilomu sorunca 69 demek zoruma gidiyor. Ilk kez 2 ay birakmadan diyet yaptim 2-3 hafta öncesine kadarda motivasyonum tavandaydi cünkü her hafta yaklasik 1 kilo veya fazlasini veriyordum sabit kalsam onuda bir sekilde anlardim ama artik her hafta +500 olmaya basladi. Gecen hafta sporun etkisi dedim bu hafta neyin etkisi bilmiyorumCan'ım çok haklısın ama vermen gereken kiloları 3 günde veremezsin. Malesef bu mümkün değil. Ayrıca her gün topikce sana yalvarıyoruz bu kadar spor yapma diye. Bir de o kadar spor yapıp sıfır karbonhidrat alınca malesef vücut kıtlık alarmına geçiyor. İlaveten hiç spor yapmazken birden spor yapmaya başlayınca vücut o tempoya uyum sağlamak için yeni kaslar üretiyor ve kaslar yağ kadar yer kaplamasa da yağdan çok daha ağır. Bu sebeple sen yağdan kaybettiğin halde kaybettiğin yağdan ağırlık olarak fazla kas kazandığın için tartıda ağır geliyorsun ama görünüşte çok daha zayıf görünüyorsunsonuçta hedefin Türkiye'ye döndüğünde insanların seni gördüğünde verecekleri tepkiyse bunu ancak incelerek yakalayabilirsin.
Bundan sonrası için menünü görmedim ama eğer bugün güzel bir karbonhidrat günü yaptıysan yarın diyetine kaldığın yerden devam et ve lütfen sporun 1 saati geçmesin emin ol çok daha güzel sonuçlar alacaksın
Çok mu az yiyorsun acaba ya
Bugün ki menünü yazınca bakayım
Bunları yapıp zayıflamıyorsan kan tahlillerini yaptır insülin direnci veya reaktif hipoglsemi olabilir bak bende aynı senin gibi aç dahi kalsam veremiyordum sonra bu hastalıklar varmış meğer
İlaca başlayınca gitti kilolar zorlamadan
Canim sende dikkat et bir doktora görün cok sik tekrarlamaya basladi.Çok mu az yiyorsun acaba ya
Bunları yapıp zayıflamıyorsan kan tahlillerini yaptır insülin direnci veya reaktif hipoglsemi olabilir bak bende aynı senin gibi aç dahi kalsam veremiyordum sonra bu hastalıklar varmış meğer
O ne rahatsizligu canmÇok mu az yiyorsun acaba ya
Bende sordum lazer cok pahali gun gelir calisirsam ozman yaptircam burda 2bucuk bin 2 maas :/Ablacım deneyince bilgilendirirmisin beni, ona göre bende alayım. Lazer yaptırmakla en iyisini yapmışsın, şimdiki aklım olsa bende yapardım aradan çıkardı. İnsanın aklı bazen sonradan başına geliyor.
Napyo susam yagi yaw bana neden sülemionuzzz canm yaw noluyor burdaSusam yağı ne kadar faydalı bişimişilk fırsatta humus yapacağım
Canom spor yapma karnini iyice tetikliosunKızlar acayip bir mide bulantım var iki gündür akşamları böyle oluyorum anlam veremedim hiç bişey yiyemedim yine akşama bir 100 daha yapalirsem sonucu yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?