Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hava carpti herkesi herhaldeeee
Menum
Kalkinca 1 kayisi bol su
Sabah
Yumurta salatasi
Sucuk
Peynir zeytin domates salatalik
Ogle
1.5 tabak az yagli bol limonlu semizotu yemegi
Kendisine bayilirim pirincsiz yaptim
1elma
Aksam
Hamsi
Salata
Turk kahvesiyle 2minik lokum
Su 3lt belki fazla
Spor simdi bitti
Menumu yazarken spor yok demek istemedim telefonu birakip kalktim
Leslie 2 mil
100 mekik
75er sag sol kol dumbell
50ser bacak hareketi
Cok yoruldum leslie gercekten 1 mili bile 1 haftada cok farkettiriyorrr benim gibi dusunen var mi bana mi oyle geldi
Hemen inceltiyor
Asyaca Yesil cay simdi icmeyi planliyorum cnm

Sonra yaptırırsın artık canım hamileyken çok acı duyulmuyor hormonlarfan dolayı.
Bende sordum lazer cok pahali gun gelir calisirsam ozman yaptircam burda 2bucuk bin 2 maas :/
Ben geçen sene yaptırsım 5 seans tüm bölgeler 1400 tl kampanya vardı

yok farklı renk düşünme açık renk al direk, yada vizon
Tmm kuzum vizyonuda seviyorum yastıkları mavi alırım bende
Oohh gördüklerimizi duyduklarımızı paylaşırız kuzum ankara mobilyaya bayıldım ben canım salon takımları çook güzeldi tavsiye ederim:)

Istikbalden oturma odasını alacam gibi geliyor banada :)
Evet kuzum 2. Paşam geliyor:)

Menümü yazayım yeni cezamı alayım
Sabah öğlen diyelim
Bi avuç ceviz az patatesli omlet peynir eski kaşar domates salatalık zeytin

Akşam küçük bir parça tavuk 2 kaşık pilav salata az fıstık
uzun zamandır tavuk yememiştim bugün yedim dokunmadı

Ara 1 küçük dilim kek ceza ağır olsun kaptanım

Su 2 lt 1 kupa yeşilçay
Spor 200 zıplama diğer sporu sonra yazıcam

Ankara mobilya benim de aklımda aslında bi bakmak lazım canim sağol :)

Hiii evlilik fobisiiii.... nooo mervis nooo . Oke o zaman evlenmediginizi dusun boyle yasam devam edince mutlu mu olacaksim hi:))) yazik kiz cocuga :)))
Yaa abla yazıkta annem ağladıkça içim parçalanıyor hergün bir öğün ağlıyor bu ilerledikçe üç öğüne çıkcak kıyamıyorum ahh onuda çok seviyorum hem ağlar hem giderim oldu benimkide:)
Çok haklısın ablacım ama kaynanam çok önem veriyor eve eşyaya bende ister istemez iyi almak istiyorum ben normalde gidip en spor en sade şeyi alırım hatta önceden tek oturma grubum olsun ne gerek var demiştim annem çok kızdı ve hem annem hem kaynanam hem eltim çok şık şeyler istiyor bende peki alacak olan sizsiniz dedim :) ablişimm seni 4. Sırada etiketledim tatlımmmm:)

Bitanem seni çook iyi anlıyorum ve çok haklısın ama şunu düşün sen 1 günde almadın bu kiloyu 1 gündede veremezsin herşeyde oldugu gibi diyette de inişler çıkışlar olacak ben 27temmuzdan berri diyetteyim ocağa kadar çok güzel kilolarım gitti ama yaklaşık 3 aydır 65 de geziyorum alıyorum veriyorum bende çok bunaldım ama diyorum ki evet merve sen şimdi sıkıyorsa bırak bırakta ne hale geleceksin eski mervedende beter olursun ha o zaman mutlu mu olacan diyorum ve sonra dank ediyor bana ve geri devam ediyorum inan ben önceki diyetlerimde yürüyüş yapar gelir hemen yatardım tek sporum yürümek olurdu sonra tüm gün ayaklarım tavanda yatardım sonuç ne oldu 3-5 kilo ver sonra 6-7 kilo al olurdu ama inat ettim ve gerçekten başardım 18 kilo verdim çok şükür. Kuzum 2. ayındasın ve dönüm noktasındasın ve sende sabret ve hırsla istekle devam et sana güveniyorum ve güzel sonuçlar alacağız inşallah seni seviyorum canım

Evet kilimi bende beğenmedim ablacım :)

Evet uzun bir yolculuk olcakti bunun bilincindeydim ama ben malesef ki cok ama cok sabirsiz biriyim. Ben bu sürecte sadece bünyemi degil sabrim sinirlarini zorluyorum. Gercekten ben bir hafta 500 gramm kilo vermesem diyeti birakan insandim
Simdi ise kilo almama ragmen birakmadim. Burda sunu da söylemem lazimki sizin cok desteginiz oldu hepinizden binlerce kez ayri ayri cok tesekkür ederim. Ve benim izine gitmeme sadece 3 ay kaldi 1 ay zaten oruc orda diyet felan yapmam bide ben normalde oructada kilo almayi beceririm belki bu sene farkli olur hem calistigim hemde bu sene okul oldugu icin ama sonuc olarak orucuda kilo vermek icin tutmuyorum. Yani geriye 2 ayim kaldi ve vermem gereken 13-14 kilo. Bunu basarmam imkansiz gibi birsey oldu artik 1 ayda 7 kilo vermem lazim buda her hafta istinasiz 1 bucuk 2 kilo civari vermek demek bu nerdeyse imkansiz. Keske erkenden baslasaydim ozaman bukadar stresse girmezdim ama iste baslayamadim her seferinde yarin deyip durdup taki bu gruba katilana kadar. Vaktim biraz daha cok olsa canimi bukadar sikmazdim ama zamanda bitiyor tam diyete spora asilmam gereken sürec üstüne bide okulun stressi cogalcak bu iki ay bunlar yetmezmis gibi birde evde badana bir kac tadilat ve temizlik olcak hersey üst üste geliyor. Hangi birine yetisecegim hic bilmiyorum en azindan su 4. ayi bi atlatsaydim ve önümüzdeki 3 haftada güzel kilolar verebilsem cok rahatlayacagim ama 3 hafta kabus gibi gececek

Kuzum inan seni çok iyi anlıyorum bende heryere parçalara ayrılıyorum senin gibi bi okulda çalışıyorum bi etüt merkezinde aynı zamanda üniversite okuyorum aynı zamanda nişandı ablamın hamileliği çocugu bize bırakması çocukla ilgilenmek birsürü iş güç ama bırakırsan belki 3-5 kilodaha alacaksın bu 3 ayda ve daha mı mutlu olacaksın Hayır sen sağlıklı beslen gülüm sağlığın için belki şuan sağlığında kilodan kaynaklı birşey yoktur ama kilo tüm hastalıkların başı malesef.. ayrıca kesinlikle katılıyorm ramazanda oruç zayıflamak için tutulmaz bir ibadet için tutulur.. şöyle düşün diyetteyim diye iftarda sahurda hep dikkat edeceksin ama diyette olmazsan çorbası yemeği tatlısı hop meyvesi dondurması sonra tekrar sahurda yemek ye yat kilo alacaksın bence iyi karar ver gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…