Cok haklisin seyi cikio afedersinHiii evlilik fobisiiii.... nooo mervis nooo . Oke o zaman evlenmediginizi dusun boyle yasam devam edince mutlu mu olacaksim hi:))) yazik kiz cocuga :)))
Hahahah ayneeennn :) o kismi soylemeyi unutmustum 1 yasini bile beklemio :) dogdugundan heryer kusmuk oluoHe he omurluk senin kuzus saglikla dogsun bir yasini gecsin gorcem ben o omurluk mobilyalari:)))
Sonra yaptırırsın artık canım hamileyken çok acı duyulmuyor hormonlarfan dolayı.Ablacım deneyince bilgilendirirmisin beni, ona göre bende alayım. Lazer yaptırmakla en iyisini yapmışsın, şimdiki aklım olsa bende yapardım aradan çıkardı. İnsanın aklı bazen sonradan başına geliyor.
Ben geçen sene yaptırsım 5 seans tüm bölgeler 1400 tl kampanya vardıBende sordum lazer cok pahali gun gelir calisirsam ozman yaptircam burda 2bucuk bin 2 maas :/
Tmm kuzumyok farklı renk düşünme açık renk al direk, yada vizon
Oohh gördüklerimizi duyduklarımızı paylaşırız kuzum ankara mobilyaya bayıldım ben canım salon takımları çook güzeldi tavsiye ederim:)Aa kış geliniyiz desene , 6 Kasım da benim doğum günüm oluyor :))
YAZIO diye bi program canim
Ooh bu soru çok güzel oldu ben de arıyorum :)) istikbalini tedarik sıkıntısı var çok geç temin ediyorlar ama , onun dışında kataloglara bakıp duruyorum nerden olsun bilemedim kafam karışık benim de
Allah kolaylık versin canım sıkma kendini rahat bırakıp yavaş yavaş yapmaya çalışırsan bitirirsin insalah
Bu bende vardı ama hiç iyi birşey değil çene için kullanıyordum mahvetti radar 4 yıl geçti hala belli bi yerdesert ve kalın çıkarıyor hiç tavsiye etmem
Hmm notlarımı aldım bu çok iyi oldu :))
Istikbalden oturma odasını alacam gibi geliyor banada :)Dunden sonra cok normal kuzum:)
Sorun degil guzelim, ozurluk bir sey yok :)
Yaparsin sen kuzum :)
Canim ev isleri en asgariye indirmeye calis.
Yemegini hazirla,bulasik, camasiri hallet tamam.
Sunumunu hazirlayana kadar egzersizide azaltabilirsin canim, yediklerine dikkat edersin.
Esinle hic tartismania gerek yok, haystin kosturmacasi, insan stresli olunca en yakinina pstliyor hep.
Hepsi gececek canim, ustesinden geleceksin merak etme.
Canim her turlu bilgiye internetten ulasmak mumkun, neyi merak edersen arar bulursun:)
Tesekkur ederim canim insallah su ev durumumuz hallolur:)
Kolay gelsin guzelim, bugun yine cok yogunsun:)
Canim ben aileler geldiginde rahat etsin diye oturma odami istikbalden almistim, burada baskada turk magazasi yok zaten.
Ama cok memnunum canim yillardir hala tas gibi, eskimedi bile:)
Canim bugun dunden daha kotu bogazim doktorumu arayacagim mecbur
Sen nasilsin Ebrum?
Oyy masallah 2. Pasa geliyor:)
Ne guzel bilgiler evleneceklere:)
Ben o kalp dunleme makinasindan aldim, ama arada calisiyordu arada calismiyordu.
Makinayi alinca hepten stres oldum:)
Canim gececek sayili gun sen icini ferah tut:)
Iyiyiz canim sende ne var ne yok?
Nasil geciyor pazarin?
Canim bir donem insan bunaliyor.
Bence onceligin cocuklar ve okul olsun.
Bu sekilde plan yapip ustesinden gelirsin.
Temizligi biraz rafa kaldir guzelim, canina yazik...
Ankara mobilya benim de aklımda aslında bi bakmak lazım canim sağol :)Tmm kuzumvizyonuda seviyorum yastıkları mavi alırım bende
Oohh gördüklerimizi duyduklarımızı paylaşırız kuzum ankara mobilyaya bayıldım ben canım salon takımları çook güzeldi tavsiye ederim:)
Yaa abla yazıkta annem ağladıkça içim parçalanıyor hergün bir öğün ağlıyor bu ilerledikçe üç öğüne çıkcak kıyamıyorum ahh onuda çok seviyorum hem ağlar hem giderim oldu benimkide:)Hiii evlilik fobisiiii.... nooo mervis nooo . Oke o zaman evlenmediginizi dusun boyle yasam devam edince mutlu mu olacaksim hi:))) yazik kiz cocuga :)))
Çok haklısın ablacım ama kaynanam çok önem veriyor eve eşyaya bende ister istemez iyi almak istiyorum ben normalde gidip en spor en sade şeyi alırım hatta önceden tek oturma grubum olsun ne gerek var demiştim annem çok kızdı ve hem annem hem kaynanam hem eltim çok şık şeyler istiyor bende peki alacak olan sizsiniz dedim :) ablişimm seni 4. Sırada etiketledim tatlımmmm:)Kuzum nerden alirsan al cok para verme ve az al esyaya ne kadar az deger verirsen ileride o kadar mutlu oluyosun. Bu isin felsefik yonu bi de gercek hayat var soyle ki, sen begen begen caaaanim mobilyalari alcan paralari vercen böyle icin gitcek sonra cocuklar hunharca acimadan cizcek kuscak dokcek yirtcak canlari sagolsum diceksin mecbur. Mobilyanin falan onemi yok mervisim icinde siz mutlu olun yeter. Ayrica beni etiketlememissin hain böcuk:)))
Rica ederim bitanemAnkara mobilya benim de aklımda aslında bi bakmak lazım canim sağol :)
Ooh Allah analı babalı büyütsünIstikbalden oturma odasını alacam gibi geliyor banada :)
Evet kuzum 2. Paşam geliyor:)
Bitanem seni çook iyi anlıyorum ve çok haklısın ama şunu düşün sen 1 günde almadın bu kiloyu 1 gündede veremezsin herşeyde oldugu gibi diyette de inişler çıkışlar olacak ben 27temmuzdan berri diyetteyim ocağa kadar çok güzel kilolarım gitti ama yaklaşık 3 aydır 65 de geziyorum alıyorum veriyorum bende çok bunaldım ama diyorum ki evet merve sen şimdi sıkıyorsa bırak bırakta ne hale geleceksin eski mervedende beter olursun ha o zaman mutlu mu olacan diyorum ve sonra dank ediyor bana ve geri devam ediyorum inan ben önceki diyetlerimde yürüyüş yapar gelir hemen yatardım tek sporum yürümek olurdu sonra tüm gün ayaklarım tavanda yatardım sonuç ne oldu 3-5 kilo ver sonra 6-7 kilo al olurdu ama inat ettim ve gerçekten başardım 18 kilo verdim çok şükür. Kuzum 2. ayındasın ve dönüm noktasındasın ve sende sabret ve hırsla istekle devam et sana güveniyorum ve güzel sonuçlar alacağız inşallah seni seviyorum canımKaptanim ne desen haklisin ama söyle bir durum var yaklasik 2 aydir diyet yapiyorum ekmeksiz yapamayan ben ekmegi agzima bile sürmüyorum, günlük 2-3l asitli icecek icen ben onuda yapmiyorum her iki günde bir makarna yiyen ben makarnayi bile biraktim yerimden kalkmayan ben hergün spora gidiyorun spora yüklendim hayatta yapmadigim seyleri yaptim cünkü busefer cok istiyorum ama bütün bunlari yapmama ragmen kilo veremeyip alamak bütün motivasyonu mahfetti etti. Yani yoruldum diye bilirim bir yandan. Evet 2 ay neki ama evde degilim hergün disardayim okulda hergün bisürü hamur isi varken ben yememekte israr ediyorum ama cabalarimim karsiligini alamamak beni cok yipratiyor. Evde olsam yemek felan da yapardim kendimi okuldan o vaktimde olmuyor. Gercekten cok zorlukla yapmaya calisiyorum ama bi isede yaramiyor hem psikolojik olarak hemde vucut olarak cok yoruldum.
Amin canım:)Ooh Allah analı babalı büyütsün
Evet kilimi bende beğenmedim ablacım :)Hadi gözün aydın canım.
Kilim almada ne alırsan al canım istikbal güzel ama biraz büyük geliyo bana mobilyaları doğtaş fena değil bellona istikbal aynı firma zaten.
Ben bundan aldım ama denemedim daha bıyık için.kaşımı kendim alamam daha burda kuaför bulamadım belki saçımı kestirdiğim yere giderim bi ara ama fiyatını bilmiyorum. Diğer taraflarda sorun yok zaten hepsine lazer yaptırdım biraz büyüsün kızımıda götürcem süper oluyo sonuç.
Kolay gelsin canım inşallah bişey olmaz biz iki sene önce lojmandayken tadilat yapmışlardı 15 gün kullanamamıştık wc banyo çok kötü oluyo avm hamam yakın arkadaş sırayla gezdiydik.sizinki kosa sürecek inşallah bir daha sorun çıkmaz.
Evet uzun bir yolculuk olcakti bunun bilincindeydim ama ben malesef ki cok ama cok sabirsiz biriyim. Ben bu sürecte sadece bünyemi degil sabrim sinirlarini zorluyorum. Gercekten ben bir hafta 500 gramm kilo vermesem diyeti birakan insandimBitanem seni çook iyi anlıyorum ve çok haklısın ama şunu düşün sen 1 günde almadın bu kiloyu 1 gündede veremezsin herşeyde oldugu gibi diyette de inişler çıkışlar olacak ben 27temmuzdan berri diyetteyim ocağa kadar çok güzel kilolarım gitti ama yaklaşık 3 aydır 65 de geziyorum alıyorum veriyorum bende çok bunaldım ama diyorum ki evet merve sen şimdi sıkıyorsa bırak bırakta ne hale geleceksin eski mervedende beter olursun ha o zaman mutlu mu olacan diyorum ve sonra dank ediyor bana ve geri devam ediyorum inan ben önceki diyetlerimde yürüyüş yapar gelir hemen yatardım tek sporum yürümek olurdu sonra tüm gün ayaklarım tavanda yatardım sonuç ne oldu 3-5 kilo ver sonra 6-7 kilo al olurdu ama inat ettim ve gerçekten başardım 18 kilo verdim çok şükür. Kuzum 2. ayındasın ve dönüm noktasındasın ve sende sabret ve hırsla istekle devam et sana güveniyorum ve güzel sonuçlar alacağız inşallah seni seviyorum canım
Kuzum inan seni çok iyi anlıyorum bende heryere parçalara ayrılıyorum senin gibi bi okulda çalışıyorum bi etüt merkezinde aynı zamanda üniversite okuyorum aynı zamanda nişandı ablamın hamileliği çocugu bize bırakması çocukla ilgilenmek birsürü iş güç ama bırakırsan belki 3-5 kilodaha alacaksın bu 3 ayda ve daha mı mutlu olacaksın Hayır sen sağlıklı beslen gülüm sağlığın için belki şuan sağlığında kilodan kaynaklı birşey yoktur ama kilo tüm hastalıkların başı malesef.. ayrıca kesinlikle katılıyorm ramazanda oruç zayıflamak için tutulmaz bir ibadet için tutulur.. şöyle düşün diyetteyim diye iftarda sahurda hep dikkat edeceksin ama diyette olmazsan çorbası yemeği tatlısı hop meyvesi dondurması sonra tekrar sahurda yemek ye yat kilo alacaksın bence iyi karar ver gülümEvet uzun bir yolculuk olcakti bunun bilincindeydim ama ben malesef ki cok ama cok sabirsiz biriyim. Ben bu sürecte sadece bünyemi degil sabrim sinirlarini zorluyorum. Gercekten ben bir hafta 500 gramm kilo vermesem diyeti birakan insandim
Simdi ise kilo almama ragmen birakmadim. Burda sunu da söylemem lazimki sizin cok desteginiz oldu hepinizden binlerce kez ayri ayri cok tesekkür ederim. Ve benim izine gitmeme sadece 3 ay kaldi 1 ay zaten oruc orda diyet felan yapmam bide ben normalde oructada kilo almayi beceririm belki bu sene farkli olur hem calistigim hemde bu sene okul oldugu icin ama sonuc olarak orucuda kilo vermek icin tutmuyorum. Yani geriye 2 ayim kaldi ve vermem gereken 13-14 kilo. Bunu basarmam imkansiz gibi birsey oldu artik 1 ayda 7 kilo vermem lazim buda her hafta istinasiz 1 bucuk 2 kilo civari vermek demek bu nerdeyse imkansiz. Keske erkenden baslasaydim ozaman bukadar stresse girmezdim ama iste baslayamadim her seferinde yarin deyip durdup taki bu gruba katilana kadar. Vaktim biraz daha cok olsa canimi bukadar sikmazdim ama zamanda bitiyor tam diyete spora asilmam gereken sürec üstüne bide okulun stressi cogalcak bu iki ay bunlar yetmezmis gibi birde evde badana bir kac tadilat ve temizlik olcak hersey üst üste geliyor. Hangi birine yetisecegim hic bilmiyorum en azindan su 4. ayi bi atlatsaydim ve önümüzdeki 3 haftada güzel kilolar verebilsem cok rahatlayacagim ama 3 hafta kabus gibi gececek
1200 1300 kalori çok değil gülüm 1000 kalorinin altına düşmemek lazım.Herseyden yiyorum ama az az yiyorum tmm kabul kahvaltiyi abarttim ama aksam yemedim 2 kasik corba 1 kucuk kofte 1 kasik pilav , fazla fazla yazdim kaloriye de
Toplam 1290 kalori
Spor 312 kalori
150 tane bizim hareketimiz
Eki Görüntüle 1811750 Eki Görüntüle 1811751 Eki Görüntüle 1811752
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?