- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
Canim sonuna kadar pes etmek yok zaten. 1-2 kiloda versem birsey ama beni üzen istedigim kiloya ulasamayacak olmam. Allah büyük hersey halolur. Sende Insaallah bütün emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirsin. Tabiki orasi öyle sahurdada iftardada dikkat edecegim ama bakalim annemi nasil ikna etcem ekmek felan yemezsem kadin sen dayanamazsin okulda bayilirsin diyip tutma diyor. Onuda bir sekilde ikna etcem artik. Ama konusmak cok iyi geldi bitanem cok tesekkür ederim destegin icinKuzum inan seni çok iyi anlıyorum bende heryere parçalara ayrılıyorum senin gibi bi okulda çalışıyorum bi etüt merkezinde aynı zamanda üniversite okuyorum aynı zamanda nişandı ablamın hamileliği çocugu bize bırakması çocukla ilgilenmek birsürü iş güç ama bırakırsan belki 3-5 kilodaha alacaksın bu 3 ayda ve daha mı mutlu olacaksın Hayır sen sağlıklı beslen gülüm sağlığın için belki şuan sağlığında kilodan kaynaklı birşey yoktur ama kilo tüm hastalıkların başı malesef.. ayrıca kesinlikle katılıyorm ramazanda oruç zayıflamak için tutulmaz bir ibadet için tutulur.. şöyle düşün diyetteyim diye iftarda sahurda hep dikkat edeceksin ama diyette olmazsan çorbası yemeği tatlısı hop meyvesi dondurması sonra tekrar sahurda yemek ye yat kilo alacaksın bence iyi karar ver gülüm
Sonra yaptırırsın artık canım hamileyken çok acı duyulmuyor hormonlarfan dolayı.
Ben geçen sene yaptırsım 5 seans tüm bölgeler 1400 tl kampanya vardı
Oh rahatladım Ben de çok mu yedim diye pişman oldum spor yapmama rağmen1200 1300 kalori çok değil gülüm 1000 kalorinin altına düşmemek lazım.
575 mi maşallahBenim hareket 575 olduMavibocuk pes ettim artık bugün. Yarın ki hareketi merk ediyorum.
Canim cocugum olsunda ben uyumasamda olur :)canim cesit cesit omlet, menemen yap.
sucuklu yap, peynirli yap, yap da yap:)
afiyet olsun canim.
bikac seferdir yaziyorum cevabini goremedim, belki gozumden kacti kusura bakma canim.
oglani doktora goturdun mu tekrar ne dediler varis icin?
dualarimdasiniz canim..
afiyet olsun guzelime:)
yat hic kalkma kuzum, ilerde coluk cocuk olunca bu gunleri mumla ararsin:)
bir tatli sizi almaya geldim Buseceigimden ,ahh Busecigimmmden:)
canim odullerimizi cuma, cumartesi yaptik bitti..
toparlan guzelim, kilo veremediginde hissettiklerini dusun.
hedefini dusun, dugunu dusun..
bir daha kacamak yapmak yok bozusuruzz.
bu hafta gozum ustunde kuzummmm:)
benim yazacagimi sen yazmissin amazonum, ne omurluk ne omurluk:)
boya lekesimi ararsin, kusmuk mu, yemek lekesi mi, tukenmez kalem mi:)
sen bebek dogana kadar mobilyalarinin tadini cikart:)
bizim evden tv unitesi, orta sehpasi bile kalkti:))
Tok tutcak şeyler yiyceksin gülüm her zaman biz buradayızCanim sonuna kadar pes etmek yok zaten. 1-2 kiloda versem birsey ama beni üzen istedigim kiloya ulasamayacak olmam. Allah büyük hersey halolur. Sende Insaallah bütün emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirsin. Tabiki orasi öyle sahurdada iftardada dikkat edecegim ama bakalim annemi nasil ikna etcem ekmek felan yemezsem kadin sen dayanamazsin okulda bayilirsin diyip tutma diyor. Onuda bir sekilde ikna etcem artik. Ama konusmak cok iyi geldi bitanem cok tesekkür ederim destegin icin
Canim vucut biyerden sonra sinyel veriyor yani sabitlenio bazen giciklik yapio aldigin bile oluyor . ama aldim ben dahada alayim diceksen onada meydan bitakmis olursun . ne gerek var canm sen rutinligine devam et artik bunu rutin olaral hayatina gecir . standart olarak bak diyet olarak bakma buna. psikolojin ozman saglikli beslenmeyi kabul etmez tatlim. Bunu bi mucadele sitres yapma . ben bu sekilde beslenmeliyim olmasi gereken bu de ve akisina birakEvet uzun bir yolculuk olcakti bunun bilincindeydim ama ben malesef ki cok ama cok sabirsiz biriyim. Ben bu sürecte sadece bünyemi degil sabrim sinirlarini zorluyorum. Gercekten ben bir hafta 500 gramm kilo vermesem diyeti birakan insandim
Simdi ise kilo almama ragmen birakmadim. Burda sunu da söylemem lazimki sizin cok desteginiz oldu hepinizden binlerce kez ayri ayri cok tesekkür ederim. Ve benim izine gitmeme sadece 3 ay kaldi 1 ay zaten oruc orda diyet felan yapmam bide ben normalde oructada kilo almayi beceririm belki bu sene farkli olur hem calistigim hemde bu sene okul oldugu icin ama sonuc olarak orucuda kilo vermek icin tutmuyorum. Yani geriye 2 ayim kaldi ve vermem gereken 13-14 kilo. Bunu basarmam imkansiz gibi birsey oldu artik 1 ayda 7 kilo vermem lazim buda her hafta istinasiz 1 bucuk 2 kilo civari vermek demek bu nerdeyse imkansiz. Keske erkenden baslasaydim ozaman bukadar stresse girmezdim ama iste baslayamadim her seferinde yarin deyip durdup taki bu gruba katilana kadar. Vaktim biraz daha cok olsa canimi bukadar sikmazdim ama zamanda bitiyor tam diyete spora asilmam gereken sürec üstüne bide okulun stressi cogalcak bu iki ay bunlar yetmezmis gibi birde evde badana bir kac tadilat ve temizlik olcak hersey üst üste geliyor. Hangi birine yetisecegim hic bilmiyorum en azindan su 4. ayi bi atlatsaydim ve önümüzdeki 3 haftada güzel kilolar verebilsem cok rahatlayacagim ama 3 hafta kabus gibi gececek
Ahhh ben kesintisiz 4 saat uyumayi unuttum bile. Bizde ole dioduk sekerim hec ole olmuyor :) hele gazli aglak bi bebegin olursa vah vahki ne vahCanim cocugum olsunda ben uyumasamda olur :)
canim evde 2 tane var yegenlerim valla gordum onlardan gorucegimiAhhh ben kesintisiz 4 saat uyumayi unuttum bile. Bizde ole dioduk sekerim hec ole olmuyor :) hele gazli aglak bi bebegin olursa vah vahki ne vah
canim cesit cesit omlet, menemen yap.
sucuklu yap, peynirli yap, yap da yap:)
afiyet olsun canim.
bikac seferdir yaziyorum cevabini goremedim, belki gozumden kacti kusura bakma canim.
oglani doktora goturdun mu tekrar ne dediler varis icin?
dualarimdasiniz canim..
afiyet olsun guzelime:)
yat hic kalkma kuzum, ilerde coluk cocuk olunca bu gunleri mumla ararsin:)
bir tatli sizi almaya geldim Buseceigimden ,ahh Busecigimmmden:)
canim odullerimizi cuma, cumartesi yaptik bitti..
toparlan guzelim, kilo veremediginde hissettiklerini dusun.
hedefini dusun, dugunu dusun..
bir daha kacamak yapmak yok bozusuruzz.
bu hafta gozum ustunde kuzummmm:)
benim yazacagimi sen yazmissin amazonum, ne omurluk ne omurluk:)
boya lekesimi ararsin, kusmuk mu, yemek lekesi mi, tukenmez kalem mi:)
sen bebek dogana kadar mobilyalarinin tadini cikart:)
bizim evden tv unitesi, orta sehpasi bile kalkti:))
Benimde vardi 2 yegende ewlat baska oluyorcanim evde 2 tane var yegenlerim valla gordum onlardan gorucegimi
Cok gecmis sun canm hallolucak insallah uzulme dicem ewlat bu nasil olcakÇok sağolasın teşekkür ederim.
hematolojiye gittik kan testi istedi 20 gün sonra çıkacak. Yarın da radyolojide randevumuz var. Bakalım ne çıkacak.
Hematoloji doktoru asidan olabilir yada bir travma sonucu olabiliyor dedi.
Önceki gün arkadaşın oğlu benim oglanin üstüne düşmüştü. Bilemedimki ondan mi oldu.
sizi cok takip edemiyorum. Kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?