Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim sonuna kadar pes etmek yok zaten. 1-2 kiloda versem birsey ama beni üzen istedigim kiloya ulasamayacak olmam. Allah büyük hersey halolur. Sende Insaallah bütün emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirsin. Tabiki orasi öyle sahurdada iftardada dikkat edecegim ama bakalim annemi nasil ikna etcem ekmek felan yemezsem kadin sen dayanamazsin okulda bayilirsin diyip tutma diyor. Onuda bir sekilde ikna etcem artik. Ama konusmak cok iyi geldi bitanem cok tesekkür ederim destegin icin

Iyi aksamlar...
Kahvalti - 2 dilim kepekli ekmek, kk peynir
Ogle - Haslanmis balik
Ara -Yogurt
Aksam - Salata+ yogurt
Ilaveten
2 litre su
2 bardak yesil cay
1 bardak maden suyu
3 hurma
6 kayisi kurusu
Dunku egzersizden sonra fazla yuruyemedim 5000 adim
Bu gunku egzersizin adini unutdum ondan da 2000
Asyaca

Canim cocugum olsunda ben uyumasamda olur :)

Tok tutcak şeyler yiyceksin gülüm her zaman biz buradayız

Canim vucut biyerden sonra sinyel veriyor yani sabitlenio bazen giciklik yapio aldigin bile oluyor . ama aldim ben dahada alayim diceksen onada meydan bitakmis olursun . ne gerek var canm sen rutinligine devam et artik bunu rutin olaral hayatina gecir . standart olarak bak diyet olarak bakma buna. psikolojin ozman saglikli beslenmeyi kabul etmez tatlim. Bunu bi mucadele sitres yapma . ben bu sekilde beslenmeliyim olmasi gereken bu de ve akisina birak ben oyle yaptim

Çok sağolasın teşekkür ederim.
hematolojiye gittik kan testi istedi 20 gün sonra çıkacak. Yarın da radyolojide randevumuz var. Bakalım ne çıkacak.
Hematoloji doktoru asidan olabilir yada bir travma sonucu olabiliyor dedi.
Önceki gün arkadaşın oğlu benim oglanin üstüne düşmüştü. Bilemedimki ondan mi oldu.
sizi cok takip edemiyorum. Kusura bakma canım

Cok gecmis sun canm hallolucak insallah uzulme dicem ewlat bu nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…