Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sonuç gayet iyi canım tamamen bitti diyemem âma yüzde 90 bitti yaz gelmeden 1 seans gitsem taman bitecek belkide. Zaten ilk seans sonrası bile çok rahat ediyosun.
Ayyyy vallahi cok biktim cok . cok iyi yaptin yoksa bu isin sonu gelmez ya vallahi

Canim sen nein orucunu tutuon borcunmu var 3 aylarimi tutuon ? Bende refik bitsin tutucam 3 aylar cok onemli es gecmemek lazim

Adak var 3 gün onu tutuyorum şimdi.. bitse de devam edicem refik gelene kadar.. dediğin gibi 3 aylar önemli, tutabildiğim kadar tutarım genelde.. Allah yardım etsin es geçmeyelim dediğin gibi..

Canım sporunu düzene sokarsan haftada 1 kilo vermen mümkün sadece mükemmel olmayı hedefleme izne gittiğinde 5 kilo bile vereceğin olsa insanlar yine de şok olacaklar :)

Napyo susam yagi yaw bana neden sülemionuzzz canm yaw noluyor burda

Faydalıymış işte zeytin yağı susam yağı Hindistancevizi yağı.. Gün içinde farklı yağlar almak gerekliymiş..

2 mile E geçmişsin canım darısı 3 milin başına :)

@Asyaca kaptanim 1322 tane ve kapanis daha da yapamam heralde yenildim

Nasıl yenildin canım.. Yenilmek yok her hareket fark yaratır ayrıca kesin derece var canım tebrikler..

Canim cocugum olsunda ben uyumasamda olur :)

Kız öyle deme valla uykusuzluk gibisi yok. Oğlum doğduktan sonra 1 hafta devamlı emzirip o uykusuzluğun üzerine eşime dönüp 'sanırom biz bir hata yapmışız demiştim' Nasıl beynim dönmüşse artık.. Aslında planlı ve gayet istenen bir bebekti ama o kadar perişan olmuşum ki dediğim lafa bak.

@Asyaca bal köpüğüm 1750

Bravo kuzum hasta halinle bile bizi paraladın yeminlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…