:) bişi olmaz gülüm=)Beni hiç katmasaydın konuyaa rezillik diz boyuuu
orucdun??Beni hiç katmasaydın konuyaa rezillik diz boyuuu
canim bu gundemi
orucdun??
Sonuç gayet iyi canım tamamen bitti diyemem âma yüzde 90 bitti yaz gelmeden 1 seans gitsem taman bitecek belkide. Zaten ilk seans sonrası bile çok rahat ediyosun.Ablam lazerin sonucunu merak ettim :)
Sonuç gayet iyi canım tamamen bitti diyemem âma yüzde 90 bitti yaz gelmeden 1 seans gitsem taman bitecek belkide. Zaten ilk seans sonrası bile çok rahat ediyosun.
Ayyyy vallahi cok biktim cok . cok iyi yaptin yoksa bu isin sonu gelmez ya vallahiSonuç gayet iyi canım tamamen bitti diyemem âma yüzde 90 bitti yaz gelmeden 1 seans gitsem taman bitecek belkide. Zaten ilk seans sonrası bile çok rahat ediyosun.
Canim sen nein orucunu tutuon borcunmu var 3 aylarimi tutuon ? Bende refik bitsin tutucam 3 aylar cok onemli es gecmemek lazimSüpermiş o zaman :))
super uclu Allah kabul etsin canim sizin eve galiba Ramazan erken gelmisssHee :)) Oruç + moral bozukluğu = takatsizlik
Canim sen nein orucunu tutuon borcunmu var 3 aylarimi tutuon ? Bende refik bitsin tutucam 3 aylar cok onemli es gecmemek lazim
super uclu Allah kabul etsin canim sizin eve galiba Ramazan erken gelmisss
Tebrikler canlarPazar Günü Egzersiz Sonuçları
Eki Görüntüle 1811772
Bugünün Birincisi 2000 ile O Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 1750 ile @CheGuevera Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 1322 ilehaeshin tebriklerr
Supersin tatlim gunahlatina kefaret olsun insallah muckSağol canımm
Ramazana hazırlık diyelim :))
yuh birinci olmusum anaaaPazar Günü Egzersiz Sonuçları
Eki Görüntüle 1811772
Bugünün Birincisi 2000 ile O Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 1750 ile @CheGuevera Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 1322 ilehaeshin tebriklerr
Zaten beni uzun bir sürecin bekledigini bende biliyordum hani ayda 5 kilo versem 3-4 ayda yaparim diyordum 5-6 haftada 7-8 kilo vermistim hersey süper giderken birden verdiklerimi geri almaya basladim biliyorum spora birden cok yüklendim ama spor yapinca bir ümit belki daha fazla kilo veririm diyorum. Evet bugün karbonhidratli birgün oldu. Ben eskiden 10 dakka sporu bile zor yapardim ben kiloyu fazla yemekten degil aslinda hep tembellikten aldim. Yaptigim spor hafta bir okulda yaptigim spordu her yere ya arabayla yada otobüsle giderdim cünkü spordan hep nefret etmisimdir. Ama bu sefer gercekten istiyorum kilo vermeyi kilo verip istedigim elbiseleri giyebilmeyi her yere artik yürüyerek gidiyorum sirf spor olusun dedigin gibi görünüs olarak incelme var bunu herkes diyor ama kilomu sorunca 69 demek zoruma gidiyor. Ilk kez 2 ay birakmadan diyet yaptim 2-3 hafta öncesine kadarda motivasyonum tavandaydi cünkü her hafta yaklasik 1 kilo veya fazlasini veriyordum sabit kalsam onuda bir sekilde anlardim ama artik her hafta +500 olmaya basladi. Gecen hafta sporun etkisi dedim bu hafta neyin etkisi bilmiyorum
Ben az yedigimi düsünmüyorum canim bugün hatta disardaydim fazla bile yedim. Bu haftada devam etmeyi sonra olmazsa bir doktora gitmeyi bende düsünüyorum. Cünkü gercekten kendi sinirlarimi zorladim özelikle sporda. Bu haftada + cikarsa solugu doktorda alcam.
Napyo susam yagi yaw bana neden sülemionuzzz canm yaw noluyor burda
Hava carpti herkesi herhaldeeee
Menum
Kalkinca 1 kayisi bol su
Sabah
Yumurta salatasi
Sucuk
Peynir zeytin domates salatalik
Ogle
1.5 tabak az yagli bol limonlu semizotu yemegi
Kendisine bayilirim pirincsiz yaptim
1elma
Aksam
Hamsi
Salata
Turk kahvesiyle 2minik lokum
Su 3lt belki fazla
Spor simdi bitti
Menumu yazarken spor yok demek istemedim telefonu birakip kalktim
Leslie 2 mil
100 mekik
75er sag sol kol dumbell
50ser bacak hareketi
Cok yoruldum leslie gercekten 1 mili bile 1 haftada cok farkettiriyorrr benim gibi dusunen var mi bana mi oyle geldi
Hemen inceltiyor
@Asyaca Yesil cay simdi icmeyi planliyorum cnm
@Asyaca kaptanim 1322 tane ve kapanis daha da yapamam heralde yenildim
Canim cocugum olsunda ben uyumasamda olur :)
@Asyaca bal köpüğüm 1750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?