bizde refik varya bitsin bende tutmak istiyom bakalim hayirlisi refik de neymis yaaaSağol canımm
Ramazana hazırlık diyelim :))
Hangi makine canim ben de lazer istiyorum evlenmeden rahatlasam biSonuç gayet iyi canım tamamen bitti diyemem âma yüzde 90 bitti yaz gelmeden 1 seans gitsem taman bitecek belkide. Zaten ilk seans sonrası bile çok rahat ediyosun.
üstüne az uzun bas kuzumKizlar internetten nasil yazi paylasilio burda . yapistir yok
Kiyaaamaaammm yawruma yaa bronsit allah korusun omur boyu ceker ya . iyilesir insallahkızlar menümü vereyim çıkacağım benim minik pandam hastanede yatıyor canım sıkkın aslında ama gülmeye çalışıyorumteyzeleri dua edin bronşit başlangıcı varmış
sabah
nescafe
ara
5 çilek
2 ceviz
öğlen
omlet
domates
salatalık
yeşillik
peynir
yeşilçay
ara
türkkahvesi
ara
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
akşam
mistik çay
1 küçük muz
2,5 litre su
100 tane bugünkü hareket
6000 adım
Pazar Günü Egzersiz Sonuçları
Eki Görüntüle 1811772
Bugünün Birincisi 2000 ile O Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 1750 ileDerya_idil Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 1322 ile @haeshin tebriklerr
kızlar menümü vereyim çıkacağım benim minik pandam hastanede yatıyor canım sıkkın aslında ama gülmeye çalışıyorumteyzeleri dua edin bronşit başlangıcı varmış
sabah
nescafe
ara
5 çilek
2 ceviz
öğlen
omlet
domates
salatalık
yeşillik
peynir
yeşilçay
ara
türkkahvesi
ara
akşam
mistik çay
1 küçük muz
2,5 litre su
100 tane bugünkü hareket
6000 adım
Supersin tatlim gunahlatina kefaret olsun insallah muck
Receb ayında Allahü teâlâya çok istigfar edin; çünkü Allahü teâlânın, Receb ayının her vaktinde Cehennemden azat ettiği kulları vardır. Ayrıca Cennette öyle köşkler vardır ki, ancak Receb ayında oruç tutanlar girer.) [Deylemi]
inşallah geçer kuzum yaaa bebeklerde çok kalıcı olmuyormuş 2 günlük bi tedaviye aldılar kuzumdan kan aldılar dayanamadım ben teyze beni kurtar diye nasıl bakıyordu bi sarılışı vardı bana ahh içim paramparçaKiyaaamaaammm yawruma yaa bronsit allah korusun omur boyu ceker ya . iyilesir insallah
sağol canımm aminKızlar harikasınız
Çok geçmiş olsun Can'ım Allah şifa versin..
gecmis olsun acil sifalarkızlar menümü vereyim çıkacağım benim minik pandam hastanede yatıyor canım sıkkın aslında ama gülmeye çalışıyorumteyzeleri dua edin bronşit başlangıcı varmış
sabah
nescafe
ara
5 çilek
2 ceviz
öğlen
omlet
domates
salatalık
yeşillik
peynir
yeşilçay
ara
türkkahvesi
ara
akşam
mistik çay
1 küçük muz
2,5 litre su
100 tane bugünkü hareket
6000 adım
Sizi paralamak mı siz benim yaşam koçlarımsınız kıyarmıyım ben size siz olmasaydınız ben çoktan bırakmıştım diyeti egzersizi bu tatlı rekabet sizi seviyorum ben @melinda23 ü bile seviyorum böreğim o benimCanım sporunu düzene sokarsan haftada 1 kilo vermen mümkün sadece mükemmel olmayı hedefleme izne gittiğinde 5 kilo bile vereceğin olsa insanlar yine de şok olacaklar :)
Faydalıymış işte zeytin yağı susam yağı Hindistancevizi yağı.. Gün içinde farklı yağlar almak gerekliymiş..
2 mile E geçmişsin canım darısı 3 milin başına :)
Nasıl yenildin canım.. Yenilmek yok her hareket fark yaratır ayrıca kesin derece var canım tebrikler..
Kız öyle deme valla uykusuzluk gibisi yok. Oğlum doğduktan sonra 1 hafta devamlı emzirip o uykusuzluğun üzerine eşime dönüp 'sanırom biz bir hata yapmışız demiştim' Nasıl beynim dönmüşse artık.. Aslında planlı ve gayet istenen bir bebekti ama o kadar perişan olmuşum ki dediğim lafa bak.
Bravo kuzum hasta halinle bile bizi paraladın yeminlen..
Oyhhh kiyamammmm . iste onun ewlat oldugunu dusun oturup agliyosunninşallah geçer kuzum yaaa bebeklerde çok kalıcı olmuyormuş 2 günlük bi tedaviye aldılar kuzumdan kan aldılar dayanamadım ben teyze beni kurtar diye nasıl bakıyordu bi sarılışı vardı bana ahh içim paramparça
kızlar menümü vereyim çıkacağım benim minik pandam hastanede yatıyor canım sıkkın aslında ama gülmeye çalışıyorumteyzeleri dua edin bronşit başlangıcı varmış
sabah
nescafe
ara
5 çilek
2 ceviz
öğlen
omlet
domates
salatalık
yeşillik
peynir
yeşilçay
ara
türkkahvesi
ara
akşam
mistik çay
1 küçük muz
2,5 litre su
100 tane bugünkü hareket
6000 adım
sağol canımgecmis olsun acil sifalar
aynn öyle canım ablam zaten çok kötü idi şimdi annemle ablam hastanedeler ablamada kıyamıyorum keşke yarın okul olmasaydıda ben kalsaydımOyhhh kiyamammmm . iste onun ewlat oldugunu dusun oturup agliyosunniyilesecek insallah ya canm dermanda tedaviden geciyor
inşallah kuzum Rabbim dermansız dert vermesin kimseyeCanım yaa, kıyamamm, Allah korusunn İnşaAllah başlamazz, çok kötü bir hastalık iyi bilirim
aynn öyle canım ablam zaten çok kötü idi şimdi annemle ablam hastanedeler ablamada kıyamıyorum keşke yarın okul olmasaydıda ben kalsaydım
inşallah kuzum Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?