7 Kasım da inşallah tatlım :) , hadi hep birlikte el ele :) laf olsun diye demiyorum gerçekten Azimli sin, sıkma kendini herşey yoluna girer inşallah akışına bırak hep derdim :)sağol bebeğim :)) sen neler yaptın varmı evlilik falan :)
aynen inşallah takıma alınırımda birlikte götürürüz bu kiloları : (
Hoşbuldum. Öylemi çok sevindim =) bi ara kore dizilerine sarmıştım ordan kurtarır belki : )Canim hos geldin takima. Takima samsunlu birinin gelmesi cok hosuma gitti:) bi de koreli bulsam takim tam olcak :)
oh hadi hayırlısı canım : ) yeniden konuşmamaız çok güzel oldu bi daha bırakma beni7 Kasım da inşallah tatlım :) , hadi hep birlikte el ele :) laf olsun diye demiyorum gerçekten Azimli sin, sıkma kendini herşey yoluna girer inşallah akışına bırak hep derdim :)
HoşgeldinHoşbuldum. Öylemi çok sevindim =) bi ara kore dizilerine sarmıştım ordan kurtarır belki : )
Sukur canim, diger ucude hallolur sen merak etme :)Ewet canm ya kapandi acik yeri . sukur intigaptan agridan kurtuldum sislik kizariklik . gecti ama daha aldirmam gereken 3dis var biri ameliyatlik
Nisanlinin ailesi ne guzel sana yardimci, ilgili insanlarmis.Gelinligimi aldım canim :) , konyada y.Lisans yapıyorum sınav zamanı gelince 1 haftalığına işten de izin aldım gittim nisanlim çıkmışken ankaraya da gidelim dedi , tmm dedim kayinvalidemlere gittik, nişanlımla , kv beraber ankarayi hep dolaştık yeni gelin kıyafetleri falan aldık ben tabi kıpkırmızı kayinvalidem çamaşırlara geceliklere bakıyor ben hı olur hı güzelmiş hı tmm diye geçiştiriyorum ama baktıkça bakıyor :)) çamaşır aa faslı bittikten sonra gelinlikçi vardı kv gel bakalım dedi nişanlımla beraber gittik hiç hesapta yokken kendimi bir anda bembeyaz gelinliklerin arasında buldum , tarif edilemez bir duyguymuş o an nişanlımın elini nasıl sıktım hatırlamıyorum :))
Canim yememissin bugun, cubuk krakerde olmasaymis guzel olurmus.Iyi aksamlar
Sabah 1 yumurta 1kasik bal
5 zeytin peynir marul 1 dilim ekmek
Öğle 1 kase yoğurt
4 kaşık
Ara 4 hurma yoğurt
13 tane çilek
Aksam 2 dilim ekmek peynir
Bal kaymak
15 tane cubuk kraker
Bende ilk girdigim magazaya istedigim modeli soylemistim, hop diktiler sagolsunlar:)Belki birçok kişiye garip gelebilir ama ilk girdiğim mağaza ve ben 1 ini çok beğendim ve sadece 1 tane gelinlik denedim , giyinip çıktıktan sonra kısa süreliğine mağazada bir sessizlik oldu :))
Eşime baktım sadece bana bakıyor ve tek kelime edemiyordu :))
Güzel anlardı :) öyle :)
Benim gelinligimde uygundu fiyat olarak kuzum.İnanirim ben de ilk giydigim gelinligi aldim ama begendigim icin degil en ucuzu olmasindan dolayi
Bunalim takilma canim sonuclar iyi cikacak insallah..Ya evet hiç iyi değilim yemek yapamıyorum.
Sporu unutmuşum
50 dk yürüyüş
Oglumun bugün radyolojiye randevusu vardı. Çok hareket ettiği için muayene olamadı yarın uyutup gideceğiz. Ben hala bunalım takılıyorum
Gel gitme Haitiye canim, ozluyoruz hos sohbetini, az ugruyorsun takima:)Selam kozlar, bugün hiç giremedim yaa hatta bugünün hareketini bile bilmiyorum bu saat oldu. Geçmiş tabiki yapamadım maşallahınız var gene..
Bugün rutinin biraz dışına çıktım tüm işler tepetaklak oldu tabiki ondan gelemedim.
Umarım herkes iyidir.
Beni alıntılayanlara cevap vereyim.
Canım paralamak derken kötü anlamda demedim :) bu arada rahatsızlığın Nasıl oldu gittin mi doktora? Umarım bugün daha iyisindir.
Ceza olmadığına sevindim :) tavsiyeler konusunda da seninkini okuyunca ne kadar yetersiz kaldığını farkettim bu yüzden sen kaptandın ben 80 kiloçok güzel yazmışsın. Bir kez daha doğru takımda hissettim kendimi :)
İyidir canım 2 hafta sonra kolaylaşacak :)
Hareketin videosunu izleseydin neden haitiye gideceğimi anlardın. Bu hareketten kaçmak için tabiki.
Arada yazayim ben o zaman canimin ici:))Yawrukush boyunu kilonu okuyunca hirslandim leslie2 ve dumbell calistimmm
Yapmayin boyle seyler şekerimmmm yaaa:)
Cok iyi yapmissin canim, ne guzel bir hareket.Yanlis yazmisim duzelttim canm100 tlsini de ben verdim hatta durumlari yoktu napim ben bencil olamiyorum canm yok oldugunu bile bile keyfime bakamam . alt tarafi bi gece giyicegim bisi .
Gel buyur canim, hosgeldin:)bende yaaaa çoktandır yoktun ben bakıyordum profiline : )) napim sınava çalışıyorum diyet topiğine gelmişim senin sayende bari bende giriyim topiğe bu tosuncuğuda alın aranıza : ))
Ceza neden olsun guzelim, menu gayet basarili:)Menümüzde yazayım ceza gelir mi acaba
Sabah
Peynirli omlat
5 zeytin
1 dlm ekmek
Ara sütlü kahve ŞEKERSİZZZZZZ
Öğlen 1 lahmacun ayran
Ara
10 fıstık
Akşam
Börülce
2 yk etli pilav
Yoğurt
Bence kötü bir menü olmadı
Body project int. Sporum
2 Yeşilçay
Su az içtim inşallah kızım uyursa daha içicem.. Kısmetse. Hayırlısıyla. Allah izin verirse, ya da bahar izin veirrse mi demeliydim
Ahh ahhh benimde anilarim canlandi..Cok tatlisin yaaa
Biz kina nisan dugun bile yapmadik
Isteme ve nikahhh
Ceyizimi abim ablam enistem boluserek aldi
Esimde arabayi satti alfemoda paket mobilya aldikkk
Vitrin icine koyacak sus esyam yoktu cogu halim yoktu setim bile yoktu:):)
Hicbirseyde de gozum yoktuuu vallahi calisir yapariz dedimmmm
Araliktada evleninnce cokta masraf olmadi tek sorun farkli sehirlerde olmamizdiii
Herneyse birde hamile kaldim:)
Bu arada bunalimdan gitttikce kilo aldimmm
Is bulamiyorummmm delirmek uzereyim stresten acillik oluyorum her hafta acildeyim
Hamilelikle hersey duzeldi cok sukurrrrr
Kizlarimin ikiside kismetiyle geldilerrrr
Nerden geldiyse aklimaaaaa
Rabbim kimseyi zorda birakmasin
Biz cok zor evlendikkk ama onemli olan isyan etmemek bol dua edip sabretmekkk
Allahim once saglik huzur versin yuvalarimizaaa gerisi bosss
Birlikte kilolari veririz canim hic merak etme:)tamam bakayım bi ilk sayfaya benkaç kilo aldın desek daha doğru olcak evlendiğimden beri 20 kilo aldım çok şişkoşum ben artık
Canim Busem kayisiyla tereyagi ayrilmislar bugun hayirdir:)Menum
Sabah
Maydanoz suyu
3 yumurta
Peynir
Maydanoz
Tereyagi
Kayisi
Ogle
Sade kahve
Aksam
Tavuk corbasi
Bezelye
Bi kupa sade filitre kahve
2 kucuk cay
Spor
Asyaca 25 camp sukuat
Bugun bisiklet binecegim bebeler izin verirse gece
Su 3 lt anca oldu
Hosgeldin canim ben Ozge, evliyim,1 oglum var,2. Bebis yolda kismetse:)TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Lunadaisies
İsim (İsteğe Bağlı ): Luna
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Samsun
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 92 : ((((((((
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : Şimdi şöyle ilk olarak psikolojik sorunlar artı işsiz olmak beni bu hale getirdi diyebilirim şu an güncel kullandığım ilaçlar var halen onların etkisi çok fazla kilo almamda, ama buna dur diyebilmek için desteğe ihtiyacım var o yüzden takıma girmeyi talep ettim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski halimi özledim. Çok sağlıksızım. Nefes almakta zorlanıyorum yürüdüğümde. Şimdilik 59 kilo olma hedefim var daha sonra eski kilom olan 50 ye dönmek isterim tabi.
Bocugum nebun fena degil uzulme. Pandan iyilessin bir an once ya kuzum kiyamam ben o yumus yegen bocugeKızlar geçmiş çook birikmiş okuyamadmbaş ağrım var pandama üzüldüm yaa ağrı yaptı neyse gerçi bugün daha iyi ama hastanede yinede
Menümü vereyim azcık dinlencem çok sağlıksız bi menü oldu farkındayım ama annem evde değildi bende geç geldim yemek yapmayı bekleyecek mide yoktu çok acıkmıştım
Sabah
Omlet
Ara
Yeşil çay
Öğlen
2Salatalık
Ara
Yoğurt
Akşam
Pastırmalı yumurta
Yeşillik
Domates
Salatalık
Peynir
2 tatlı kaşığı pekmez tahin (çok tatlı istiyor canım yaa)
Ara
Mistik
2 litre su
10000 adım
Squat daha yapmadım yaparsan yazarım kızlar
Ayri ayri attim agzima pazartesileri sabah boyle. Cocuklarla yalnizim kahvaltilar bi alem oluyo ne bulsan atiyorum agzima midemde birlesiyo:)))Sukur canim, diger ucude hallolur sen merak etme :)
Edsofim senin adin neydi kuzum , soylemis miydin daha evvel?
Nisanlinin ailesi ne guzel sana yardimci, ilgili insanlarmis.
Sonuna kadar boyle olur insallah guzelim,
Ne tatli heyecanlar yaa, iciniz kipir kipir olmustur:)
Canim yememissin bugun, cubuk krakerde olmasaymis guzel olurmus.
Bugun gidecektiniz doktora, 20gun sonrada hematoloji demistin kuzum ama bugun durmamis delikanli demek.
Yarina ha er ver olur mu aklim sende...
Bende ilk girdigim magazaya istedigim modeli soylemistim, hop diktiler sagolsunlar:)
Icine sinmis ya bundan guzeli yok canim..
Benim gelinligimde uygundu fiyat olarak kuzum.
Dugunumde 53kiloydum yillarca gelinligimi ihtiyaci olan biri olsada hediye etsem diye ugrasti annem.
Ama cikmadi kimse, artik da birsuru yeni modeller cikti, kim olsa begenmez:)
Bunalim takilma canim sonuclar iyi cikacak insallah..
Gel gitme Haitiye canim, ozluyoruz hos sohbetini, az ugruyorsun takima:)
Takimca hepimiz senin bilgi ve tecrubelerinden faydalaniyoruz, yetersiz ne kelime, bir suru sey ogreniyoruz sayende.
Arada yazayim ben o zaman canimin ici:))
Cok iyi yapmissin canim, ne guzel bir hareket.
Para pul mevzusu icin, bir gece giyilecek gelinlik icin insanlari kirmaya ne luzum var, optum yanaklarindan:)
Gel buyur canim, hosgeldin:)
Ceza neden olsun guzelim, menu gayet basarili:)
Body pro intermediate'a gecmissin yine:)
Ahh ahhh benimde anilarim canlandi..
Esim Abd'de ogrenciydi, istememe esim, kayinvalidem,gorumcem bile gelemediler Abd'de idiler.
Her turlu alisveris,ceyiz,dugun,kina vs islerinin hepsine ailemle kosturduk.
Evlendik esim doktora ben unuversite ogrencisiydim.
Tum altinlarimiz ve aile desteklerimiz ucak paralarina gitti, thy sagolsun:))
1 odali evde oturduk 4 yil 2 cekyatim,bir yatagim, birde yemek masam vardi.
Yemek masasinin 6 sandalyelerinin 6si da birbirini tutmuyordu ne gunlerdi.
Esim 10$lik utu almis nisanliyken utu utulemiyordu bile kad yapmistim:)
Ama o eviminizi, o esyalari, evliligin o yillarini asla unutmam,hey gidi gunler...
Birlikte kilolari veririz canim hic merak etme:)
Canim Busem kayisiyla tereyagi ayrilmislar bugun hayirdir:)
Hosgeldin canim ben Ozge, evliyim,1 oglum var,2. Bebis yolda kismetse:)
Beden egitimi ogretmeniyim ama ev hanimiyim, tekrar hosgeldin:)
Menüm
Kahvaltı bir yumurta iki dilim ekmek domates salatalık
Ara kahve
Öğlen bir tabak etli kabak bir kase cacık bir dilim ekmek
Bol yeşillik
Akşam iki kaşık makarna cacık yeşil salata
Türk kahvesi
Egzersiz 3500 adım
Asyaca hareket yok bu hpoglisemi beni mahvediyor kızlar
Psikolojik yıkımı ayrı dert karnım davul gibi şiş ve neredeyse 69 kilo geliyorum
hoşbuldum çok sağol : )Hosgeldin canim ben Ozge, evliyim,1 oglum var,2. Bebis yolda kismetse:)
Beden egitimi ogretmeniyim ama ev hanimiyim, tekrar hosgeldin:)
hoşbuldum :)Hoşgeldin
Jump squat ti canimBugünkü hareket neydiki ben kaçırdım
Sana böyle kuru kuru hoşgeldin dedim kusura bakma iyi günümde denk gelmedin bir kendime geleyim bak o zamanhoşbuldum :)
Ahhaaa hem samsunlu hem korecan supeerrHoşbuldum. Öylemi çok sevindim =) bi ara kore dizilerine sarmıştım ordan kurtarır belki : )
canim ben trye gelirsem getireyim, adresine kargolarim, burdan hic Tr'ye yollamadim kargo onuda bir arastirayim :)Kaptanim o firin temizleyici var e bayda 45 tl ama kargo haric kargosu en az 100 tl tutar heralde kargo bedavali yok
ah koreli vah koreli :)Canim hos geldin takima. Takima samsunlu birinin gelmesi cok hosuma gitti:) bi de koreli bulsam takim tam olcak :)
canim o zaman kas gevsetici varsa sur, vicks varsa sur, kaplan yagi da olur.Ozgem yapamadim bugun zaten 25 tame yaptim zar zor feci boynum. Buz koyamam yav usurum :))
yaa Busem sorma uyandigindan beri 6 kez tuvaletini yapti 1i mama sandalyesine:)A bak iste oule oldu mu birakir ozge. Deniz de oyle oldu
squat jumps canim:)Bugünkü hareket neydiki ben kaçırdım
canim nasil bir rahatsizlik bilmiyorum ama yarin ilk is doktora tamam mi Deryam..Menüm
Kahvaltı bir yumurta iki dilim ekmek domates salatalık
Ara kahve
Öğlen bir tabak etli kabak bir kase cacık bir dilim ekmek
Bol yeşillik
Akşam iki kaşık makarna cacık yeşil salata
Türk kahvesi
Egzersiz 3500 adım
Asyaca hareket yok bu hpoglisemi beni mahvediyor kızlar
Psikolojik yıkımı ayrı dert karnım davul gibi şiş ve neredeyse 69 kilo geliyorum
ablacim bugun herkes pert belki derece gelir :)Menümü yazayım
Sabah 1 avuç çerez muz peynir zeytin yarım parça börek çay
Ara sade kahve biraz ceviz
Akşam karnıbaharlı omlet yoğurt 3-4 kaşık kısır
Su 2.5 lt yeşil çay mate 2 kupa
Spor 200 zıplama 150 dizi karna çekme cezam
25 bugün kü hareketAsyaca
Ben pert olmuşum bayaa
ben bazen oglanla mucadele etmekten zeytini peyniri agzima bile denk getiremiyorum amazonum:)Ayri ayri attim agzima pazartesileri sabah boyle. Cocuklarla yalnizim kahvaltilar bi alem oluyo ne bulsan atiyorum agzima midemde birlesiyo:)))
Tarçın bende ters tepki yapıyor canım ya anlamıyorum neden öyle tarçını ne Zaman kullansam şeker krizim tutarKuzum yaa kıyamıyorumÇok çok dikkat etmen gerek demekki. Yine gidip makarna yemişsin oldu mu şimdi. Bol bol lif Alman lazım ki şeker emilimini yavaşlatıp kan şekerini düzenlesin. Bir de bir zararı olur mu bilemiyorum, tarçın tüketiyor musun bende çok faydası oluyor tarçın tüketince hiç acıkmıyorum belki sana da faydası olur.. Çok geçmiş olsun.
insallah canim once zayifla sonra bebis gelsin, sonra yine zayiflarsin:)hoşbuldum çok sağol : )
Maşallah size, bende zayıflayım bende doğurcam :))
Bende iktisat okudum kpssye çalışıyorum şimdilik ev hanımıyım :)
Deryam ya ozledik bugun ceneni kuzum, kotuysen git uzan dinlen canim..Sana böyle kuru kuru hoşgeldin dedim kusura bakma iyi günümde denk gelmedin bir kendime geleyim bak o zaman
Çeneye
Kaptanım kan şekeri aniden yükselip aniden düşüyor mesela benim şeker yüklemesi yapıldıktan sonra kan şekerim. 40 çıktı 30 A kadar düşüyor doktor komaya girebileceğimi söyledicanim ben trye gelirsem getireyim, adresine kargolarim, burdan hic Tr'ye yollamadim kargo onuda bir arastirayim :)
ah koreli vah koreli :)
canim o zaman kas gevsetici varsa sur, vicks varsa sur, kaplan yagi da olur.
enflasmasyon alan bir kremde olur, hatta sar Busem..
spor yapcam diye zorlama sakin kendini..
yaa Busem sorma uyandigindan beri 6 kez tuvaletini yapti 1i mama sandalyesine:)
digeri oyun hamuru oynarken yere( ben bile cis oldum) :)
birini yavrum tum masumluguyla tuvalete yapmak istedi ama deligi denk getiremedi:) tuvalet paspasi, kapi , yer ne ararsan her yere isedi:))
ayy anlatirken fena oldum napicaz bilmiyorum:))
squat jumps canim:)
canim nasil bir rahatsizlik bilmiyorum ama yarin ilk is doktora tamam mi Deryam..
kiloyu dert etme sagligindan hicbir sey muhim degil...
ablacim bugun herkes pert belki derece gelir :)
karnabaharli omleti nasil yaptin gonca ablam??
ben bazen oglanla mucadele etmekten zeytini peyniri agzima bile denk getiremiyorum amazonum:)
sen yine iyisin:))
samsunda yaşıyorum ama samsunlu değilim ama bir zamanlar korecan olduğum doğrudur :)))Ahhaaa hem samsunlu hem korecan supeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?