Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol bebeğim :)) sen neler yaptın varmı evlilik falan :)
aynen inşallah takıma alınırımda birlikte götürürüz bu kiloları : (
7 Kasım da inşallah tatlım :) , hadi hep birlikte el ele :) laf olsun diye demiyorum gerçekten Azimli sin, sıkma kendini herşey yoluna girer inşallah akışına bırak hep derdim :)

Menümü yazayım
Sabah 1 avuç çerez muz peynir zeytin yarım parça börek çay

Ara sade kahve biraz ceviz

Akşam karnıbaharlı omlet yoğurt 3-4 kaşık kısır

Su 2.5 lt yeşil çay mate 2 kupa
Spor 200 zıplama 150 dizi karna çekme cezam
25 bugün kü hareket Asyaca
Ben pert olmuşum bayaa

7 Kasım da inşallah tatlım :) , hadi hep birlikte el ele :) laf olsun diye demiyorum gerçekten Azimli sin, sıkma kendini herşey yoluna girer inşallah akışına bırak hep derdim :)
oh hadi hayırlısı canım : ) yeniden konuşmamaız çok güzel oldu bi daha bırakma beni

Ewet canm ya kapandi acik yeri . sukur intigaptan agridan kurtuldum sislik kizariklik . gecti ama daha aldirmam gereken 3dis var biri ameliyatlik
Sukur canim, diger ucude hallolur sen merak etme :)
Edsofim senin adin neydi kuzum , soylemis miydin daha evvel?

Nisanlinin ailesi ne guzel sana yardimci, ilgili insanlarmis.
Sonuna kadar boyle olur insallah guzelim,
Ne tatli heyecanlar yaa, iciniz kipir kipir olmustur:)

Iyi aksamlar
Sabah 1 yumurta 1kasik bal
5 zeytin peynir marul 1 dilim ekmek

Öğle 1 kase yoğurt
4 kaşık

Ara 4 hurma yoğurt

13 tane çilek

Aksam 2 dilim ekmek peynir
Bal kaymak

15 tane cubuk kraker
Canim yememissin bugun, cubuk krakerde olmasaymis guzel olurmus.
Bugun gidecektiniz doktora, 20gun sonrada hematoloji demistin kuzum ama bugun durmamis delikanli demek.
Yarina ha er ver olur mu aklim sende...

Bende ilk girdigim magazaya istedigim modeli soylemistim, hop diktiler sagolsunlar:)
Icine sinmis ya bundan guzeli yok canim..

İnanirim ben de ilk giydigim gelinligi aldim ama begendigim icin degil en ucuzu olmasindan dolayi
Benim gelinligimde uygundu fiyat olarak kuzum.
Dugunumde 53kiloydum yillarca gelinligimi ihtiyaci olan biri olsada hediye etsem diye ugrasti annem.
Ama cikmadi kimse, artik da birsuru yeni modeller cikti, kim olsa begenmez:)

Bunalim takilma canim sonuclar iyi cikacak insallah..

Gel gitme Haitiye canim, ozluyoruz hos sohbetini, az ugruyorsun takima:)
Takimca hepimiz senin bilgi ve tecrubelerinden faydalaniyoruz, yetersiz ne kelime, bir suru sey ogreniyoruz sayende.

Yawrukush boyunu kilonu okuyunca hirslandim leslie2 ve dumbell calistimmm
Yapmayin boyle seyler şekerimmmm yaaa:)
Arada yazayim ben o zaman canimin ici:))

Yanlis yazmisim duzelttim canm 100 tlsini de ben verdim hatta durumlari yoktu napim ben bencil olamiyorum canm yok oldugunu bile bile keyfime bakamam . alt tarafi bi gece giyicegim bisi .
Cok iyi yapmissin canim, ne guzel bir hareket.
Para pul mevzusu icin, bir gece giyilecek gelinlik icin insanlari kirmaya ne luzum var, optum yanaklarindan:)

bende yaaaa çoktandır yoktun ben bakıyordum profiline : )) napim sınava çalışıyorum diyet topiğine gelmişim senin sayende bari bende giriyim topiğe bu tosuncuğuda alın aranıza : ))
Gel buyur canim, hosgeldin:)

Ceza neden olsun guzelim, menu gayet basarili:)
Body pro intermediate'a gecmissin yine:)

Ahh ahhh benimde anilarim canlandi..
Esim Abd'de ogrenciydi, istememe esim, kayinvalidem,gorumcem bile gelemediler Abd'de idiler.
Her turlu alisveris,ceyiz,dugun,kina vs islerinin hepsine ailemle kosturduk.
Evlendik esim doktora ben universite ogrencisiydim.
Tum altinlarimiz ve aile desteklerimiz ucak paralarina gitti, thy sagolsun:))
1 odali evde oturduk 4 yil 2 cekyatim,bir yatagim, birde yemek masam vardi.
Yemek masasinin 6 sandalyelerinin 6si da birbirini tutmuyordu ne gunlerdi.
Esim 10$lik utu almis nisanliyken, utu utulemiyordu bile kas yapmistim:)
Ama o eviminizi, o esyalari, evliligin o yillarini asla unutmam,hey gidi gunler...

tamam bakayım bi ilk sayfaya ben kaç kilo aldın desek daha doğru olcak evlendiğimden beri 20 kilo aldım çok şişkoşum ben artık
Birlikte kilolari veririz canim hic merak etme:)

Canim Busem kayisiyla tereyagi ayrilmislar bugun hayirdir:)

Hosgeldin canim ben Ozge, evliyim,1 oglum var,2. Bebis yolda kismetse:)
Beden egitimi ogretmeniyim ama ev hanimiyim, tekrar hosgeldin:)

Bocugum nebun fena degil uzulme. Pandan iyilessin bir an once ya kuzum kiyamam ben o yumus yegen bocuge

Ayri ayri attim agzima pazartesileri sabah boyle. Cocuklarla yalnizim kahvaltilar bi alem oluyo ne bulsan atiyorum agzima midemde birlesiyo:)))

Kuzum yaa kıyamıyorum Çok çok dikkat etmen gerek demekki. Yine gidip makarna yemişsin oldu mu şimdi. Bol bol lif Alman lazım ki şeker emilimini yavaşlatıp kan şekerini düzenlesin. Bir de bir zararı olur mu bilemiyorum, tarçın tüketiyor musun bende çok faydası oluyor tarçın tüketince hiç acıkmıyorum belki sana da faydası olur.. Çok geçmiş olsun.

Hosgeldin canim ben Ozge, evliyim,1 oglum var,2. Bebis yolda kismetse:)
Beden egitimi ogretmeniyim ama ev hanimiyim, tekrar hosgeldin:)
hoşbuldum çok sağol : )
Maşallah size, bende zayıflayım bende doğurcam :))
Bende iktisat okudum kpssye çalışıyorum şimdilik ev hanımıyım :)

Kaptanim o firin temizleyici var e bayda 45 tl ama kargo haric kargosu en az 100 tl tutar heralde kargo bedavali yok
canim ben trye gelirsem getireyim, adresine kargolarim, burdan hic Tr'ye yollamadim kargo onuda bir arastirayim :)

Canim hos geldin takima. Takima samsunlu birinin gelmesi cok hosuma gitti:) bi de koreli bulsam takim tam olcak :)
ah koreli vah koreli :)

Ozgem yapamadim bugun zaten 25 tame yaptim zar zor feci boynum. Buz koyamam yav usurum :))
canim o zaman kas gevsetici varsa sur, vicks varsa sur, kaplan yagi da olur.
enflasmasyon alan bir kremde olur, hatta sar Busem..
spor yapcam diye zorlama sakin kendini..

A bak iste oule oldu mu birakir ozge. Deniz de oyle oldu
yaa Busem sorma uyandigindan beri 6 kez tuvaletini yapti 1i mama sandalyesine:)
digeri oyun hamuru oynarken yere( ben bile cis oldum) :)
birini yavrum tum masumluguyla tuvalete yapmak istedi ama deligi denk getiremedi:) tuvalet paspasi, kapi , yer ne ararsan her yere isedi:))
ayy anlatirken fena oldum napicaz bilmiyorum:))

Bugünkü hareket neydiki ben kaçırdım
squat jumps canim:)

canim nasil bir rahatsizlik bilmiyorum ama yarin ilk is doktora tamam mi Deryam..
kiloyu dert etme sagligindan hicbir sey muhim degil...

ablacim bugun herkes pert belki derece gelir :)
karnabaharli omleti nasil yaptin gonca ablam??

Ayri ayri attim agzima pazartesileri sabah boyle. Cocuklarla yalnizim kahvaltilar bi alem oluyo ne bulsan atiyorum agzima midemde birlesiyo:)))
ben bazen oglanla mucadele etmekten zeytini peyniri agzima bile denk getiremiyorum amazonum:)
sen yine iyisin:))

Tarçın bende ters tepki yapıyor canım ya anlamıyorum neden öyle tarçını ne Zaman kullansam şeker krizim tutar
Sabahtan beri Can'ım şekerli nescafe istiyo içmedim ama yatağa geçtim
Makarnaya gelince kızım istedi
Kendime özel bir şey yapacak bütçede değişim ben o yüzden artık ne olursa ondan biraz olmak zorunda

hoşbuldum çok sağol : )
Maşallah size, bende zayıflayım bende doğurcam :))
Bende iktisat okudum kpssye çalışıyorum şimdilik ev hanımıyım :)
insallah canim once zayifla sonra bebis gelsin, sonra yine zayiflarsin:)

Sana böyle kuru kuru hoşgeldin dedim kusura bakma iyi günümde denk gelmedin bir kendime geleyim bak o zaman
Çeneye
Deryam ya ozledik bugun ceneni kuzum, kotuysen git uzan dinlen canim..

Kaptanım kan şekeri aniden yükselip aniden düşüyor mesela benim şeker yüklemesi yapıldıktan sonra kan şekerim. 40 çıktı 30 A kadar düşüyor doktor komaya girebileceğimi söyledi
Zaten son on gündür anladım ben bişeyler olduğunu çünkü bir stres hali bar bende sürekli tatlı isteği ve sürekli açlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…