- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
canim benim internetten arastirdim rahatsizligini cok gecmis olsun gulum.Kaptanım kan şekeri aniden yükselip aniden düşüyor mesela benim şeker yüklemesi yapıldıktan sonra kan şekerim. 40 çıktı 30 A kadar düşüyor doktor komaya girebileceğimi söyledi
Zaten son on gündür anladım ben bişeyler olduğunu çünkü bir stres hali bar bende sürekli tatlı isteği ve sürekli açlık
Estağfurullah : ) geçmiş olsun rahatsızmısın?Sana böyle kuru kuru hoşgeldin dedim kusura bakma iyi günümde denk gelmedin bir kendime geleyim bak o zaman
Çeneye
nerelerdesin canim, menu ve spor cok guzel olmus yine tebrikler:)Kahvalti - 3 sahanda yumurta 2 dilim ekmek
ogle - haslanmis tavuk budu 2 adet
Aksam kirmizi mercimek corbasi
Ilaveten
4 cilek
5 kayisi kurusu
2.5 litre su
2 bardak yesil cay
1 bardak maden suyu
500 ziplamali squat
Aynen kuzum bende çok yoğundum:)kızlar okuorm alıntılıorm ama bugun nasl yogunm anlatamam yarım yamalak okuorm cogunu nolur kusura bakmaın kafam karıstı sureklı bankayla gorusuorm bı sıkıntı avr cözmeye calısıorm dalgnlıkta var o sebeple
Bugün çok yoğundum kuzum anca gelebildim:) Okul çok yordu beniNasilsiniz guzeller, gununuz nasil geciyor?
5 cayi afiyet olsunnEki Görüntüle 1812253
Fotografin sol yaninda kul tablasi varmis simdi farkettim, gormezden gelin canlar
biri cikolatami dedi??Gündüz değil de akşam yemekten sonra neredeyse hergün tatlı birşey isterim, 1 parça cikolata olsa da yeter ama olsunn
Neler yaptin guzelim?Bugün çok yoğundum kuzum anca gelebildim:) Okul çok yordu beni
Maalesef ölçemiyorum şeker aleti yok artı insülin direnci de var bendecanim benim internetten arastirdim rahatsizligini cok gecmis olsun gulum.
agir egzersiz sonrasi hipoglisemi atagi olabiliyormus, sen gunlerdir spora cok yukleniyorsun.
belki bu sebepten rahatsizlandin.
bir de bir miktar sekerli bir yiyecek takviyesi yapilmali atak zamani yaziyor.
az sekerli bir neskafe icsene guzelim.
sekerini duzenli olcuyor musun??
suan kac oldugunu biliyor musun?
cikilata kotudur, hic lezzetli degildir, yemeye gerek yokturbiri cikolatami dedi??
ama sen anlayabilirsin heralde dusuk oldugunu mu hissediyorsun canim.Maalesef ölçemiyorum şeker aleti yok
olur canim, neden olmasin:)kızlar benim buna benzer bi aletim var ben sporu bununla yapıcam kabul olur değil mi
Sabah 6 da filan uyandım:) Biraz ders çalıştım okul zamanına kadar:) Okula gittiğimde o dersten o derse...Beynim çatlamışşNeler yaptin guzelim?
Tosuncuklar buraya tosun olarak giriosunuz manken olarak cikiosunuz hosgeldin canmbende yaaaa çoktandır yoktun ben bakıyordum profiline : )) napim sınava çalışıyorum diyet topiğine gelmişim senin sayende bari bende giriyim topiğe bu tosuncuğuda alın aranıza : ))
Hosgeldiniz.Ben Arzu 20 yasindayim tanisdigimiza memnun oldum Luna.sağol bebeğim :)) sen neler yaptın varmı evlilik falan :)
aynen inşallah takıma alınırımda birlikte götürürüz bu kiloları : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?