Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nerelerdesin canim, menu ve spor cok guzel olmus yine tebrikler:)
sag olun ben 2 gundur sporu fazla kacirmisim bir az halsizim bu gun az yaptim daha dogrusu bunu yapabildim yurumedimde bu gun yarinin egzersizini sabirsizlikla bekliyorum

Aramıza hoşgeldinn :) İsmim Fatime, 21 yaşındayım, kilo verme yolunda yuvarlanıyorum

biri cikolatami dedi??

Yok yok demediii sana öyle gelmiştirrrr

Gecmis olsun ablalarin en tatlisi (benim ablam yokta benden buyuk kim varsa ablam yerine koyuyom)
Nazar degdi valla bak Allah sifa versin dua etcem seni bak cabucak iyilesiceksin

Canim soledim eda venim adim . ole tatlim fedakatlik yapmadan iyiye guzele sahip olamiosun malsef hep ben ben olmuyor . degerimi biliolar cok sukur saygi gostersinler bana yeter ben saygi istiyorum para pul umrumda degil benm gozum gonlum katnim tok sukur canm :)

Kaptanim o firin temizleyici var e bayda 45 tl ama kargo haric kargosu en az 100 tl tutar heralde kargo bedavali yok
kimyasalı çok ağırmış busem, o topa girmem ben sık sık temizlerim artık daha kolay olur napim. şu ersağ bitsin bide amway deniycem bakalım

hoşbuldum çok sağol : )
Maşallah size, bende zayıflayım bende doğurcam :))
Bende iktisat okudum kpssye çalışıyorum şimdilik ev hanımıyım :)
Hoşgeldin ben Büşra, 18 yaşında ve öğrenciyim. İnşaallah en kısa zamanda iatediğin kilona ulaşırsın
canım çok çok geçmiş olsun. İlaç felan kulanıyor musun? Bunun bir şekilde önüne geçemezmisin yada şöyle sorayım şekrinin yükselmemesi için yapabileceğin birşey yok mu?

@sevimlicadi0 geldin mi guzelim, nasilsin?
Geldim kaptanım çok şükür sen nasılsın oğluşun nasıl oldu sen nasıl oldun? Adamlar geldimi bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…