Bitanem sen neler yaptın bugün nasılsınNeler yaptin guzelim?
ahahTosuncuklar buraya tosun olarak giriosunuz manken olarak cikiosunuz hosgeldin canm
Hoşbuldumm bende memnun oldum :) ne güzel herkes teker teker hoşluyo beni çok hoşuma gitti :))Hosgeldiniz.Ben Arzu 20 yasindayim tanisdigimiza memnun oldum Luna.
Çok güzel demişsin kuzumTosuncuklar buraya tosun olarak giriosunuz manken olarak cikiosunuz hosgeldin canm
sag olun ben 2 gundur sporu fazla kacirmisim bir az halsizim bu gun az yaptim daha dogrusu bunu yapabildim yurumedimde bu gun yarinin egzersizini sabirsizlikla bekliyorumnerelerdesin canim, menu ve spor cok guzel olmus yine tebrikler:)
TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Lunadaisies
İsim (İsteğe Bağlı ): Luna
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Samsun
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 92 : ((((((((
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : Şimdi şöyle ilk olarak psikolojik sorunlar artı işsiz olmak beni bu hale getirdi diyebilirim şu an güncel kullandığım ilaçlar var halen onların etkisi çok fazla kilo almamda, ama buna dur diyebilmek için desteğe ihtiyacım var o yüzden takıma girmeyi talep ettim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski halimi özledim. Çok sağlıksızım. Nefes almakta zorlanıyorum yürüdüğümde. Şimdilik 59 kilo olma hedefim var daha sonra eski kilom olan 50 ye dönmek isterim tabi.
biri cikolatami dedi??
İstedikten sonra olursun canım:)ahahay hadi inşallah manken olmasamda olur : ))
Gecmis olsun ablalarin en tatlisi (benim ablam yokta benden buyuk kim varsa ablam yerine koyuyom)Tarçın bende ters tepki yapıyor canım ya anlamıyorum neden öyle tarçını ne Zaman kullansam şeker krizim tutar
Sabahtan beri Can'ım şekerli nescafe istiyo içmedim ama yatağa geçtim
Makarnaya gelince kızım istedi
Kendime özel bir şey yapacak bütçede değişim ben o yüzden artık ne olursa ondan biraz olmak zorunda
hoşbuldumm fatime ben geldim hep birlikte yuvarlanalım artıkAramıza hoşgeldinn :) İsmim Fatime, 21 yaşındayım, kilo verme yolunda yuvarlanıyorum
Yok yok demediii sana öyle gelmiştirrrr
Canim soledim eda venim adim . ole tatlim fedakatlik yapmadan iyiye guzele sahip olamiosun malsef hep ben ben olmuyor . degerimi biliolar cok sukur saygi gostersinler bana yeter ben saygi istiyorum para pul umrumda degil benm gozum gonlum katnim tok sukur canm :)Sukur canim, diger ucude hallolur sen merak etme :)
Edsofim senin adin neydi kuzum , soylemis miydin daha evvel?
Nisanlinin ailesi ne guzel sana yardimci, ilgili insanlarmis.
Sonuna kadar boyle olur insallah guzelim,
Ne tatli heyecanlar yaa, iciniz kipir kipir olmustur:)
Canim yememissin bugun, cubuk krakerde olmasaymis guzel olurmus.
Bugun gidecektiniz doktora, 20gun sonrada hematoloji demistin kuzum ama bugun durmamis delikanli demek.
Yarina ha er ver olur mu aklim sende...
Bende ilk girdigim magazaya istedigim modeli soylemistim, hop diktiler sagolsunlar:)
Icine sinmis ya bundan guzeli yok canim..
Benim gelinligimde uygundu fiyat olarak kuzum.
Dugunumde 53kiloydum yillarca gelinligimi ihtiyaci olan biri olsada hediye etsem diye ugrasti annem.
Ama cikmadi kimse, artik da birsuru yeni modeller cikti, kim olsa begenmez:)
Bunalim takilma canim sonuclar iyi cikacak insallah..
Gel gitme Haitiye canim, ozluyoruz hos sohbetini, az ugruyorsun takima:)
Takimca hepimiz senin bilgi ve tecrubelerinden faydalaniyoruz, yetersiz ne kelime, bir suru sey ogreniyoruz sayende.
Arada yazayim ben o zaman canimin ici:))
Cok iyi yapmissin canim, ne guzel bir hareket.
Para pul mevzusu icin, bir gece giyilecek gelinlik icin insanlari kirmaya ne luzum var, optum yanaklarindan:)
Gel buyur canim, hosgeldin:)
Ceza neden olsun guzelim, menu gayet basarili:)
Body pro intermediate'a gecmissin yine:)
Ahh ahhh benimde anilarim canlandi..
Esim Abd'de ogrenciydi, istememe esim, kayinvalidem,gorumcem bile gelemediler Abd'de idiler.
Her turlu alisveris,ceyiz,dugun,kina vs islerinin hepsine ailemle kosturduk.
Evlendik esim doktora ben universite ogrencisiydim.
Tum altinlarimiz ve aile desteklerimiz ucak paralarina gitti, thy sagolsun:))
1 odali evde oturduk 4 yil 2 cekyatim,bir yatagim, birde yemek masam vardi.
Yemek masasinin 6 sandalyelerinin 6si da birbirini tutmuyordu ne gunlerdi.
Esim 10$lik utu almis nisanliyken, utu utulemiyordu bile kas yapmistim:)
Ama o eviminizi, o esyalari, evliligin o yillarini asla unutmam,hey gidi gunler...
Birlikte kilolari veririz canim hic merak etme:)
Canim Busem kayisiyla tereyagi ayrilmislar bugun hayirdir:)
Hosgeldin canim ben Ozge, evliyim,1 oglum var,2. Bebis yolda kismetse:)
Beden egitimi ogretmeniyim ama ev hanimiyim, tekrar hosgeldin:)
2 gun dur acaip sekilde caim tatli istiyor bilmemki neden ?cikilata kotudur, hic lezzetli degildir, yemeye gerek yoktur
Yok kuzum ne meşgul etmesiArkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
kimyasalı çok ağırmış busem, o topa girmem ben sık sık temizlerim artık daha kolay olur napim. şu ersağ bitsin bide amway deniycem bakalımKaptanim o firin temizleyici var e bayda 45 tl ama kargo haric kargosu en az 100 tl tutar heralde kargo bedavali yok
şeker hastasımın bi suya az şeker atıp içerek şekeri yükseltebilirsinMaalesef ölçemiyorum şeker aleti yok artı insülin direnci de var bende
Artı midemde yara var daha çokta bunkadar yeter
hoşbuldumm fatime ben geldim hep birlikte yuvarlanalım artık
Hoşgeldin ben Büşra, 18 yaşında ve öğrenciyim. İnşaallah en kısa zamanda iatediğin kilona ulaşırsınhoşbuldum çok sağol : )
Maşallah size, bende zayıflayım bende doğurcam :))
Bende iktisat okudum kpssye çalışıyorum şimdilik ev hanımıyım :)
canım çok çok geçmiş olsun. İlaç felan kulanıyor musun? Bunun bir şekilde önüne geçemezmisin yada şöyle sorayım şekrinin yükselmemesi için yapabileceğin birşey yok mu?Kaptanım kan şekeri aniden yükselip aniden düşüyor mesela benim şeker yüklemesi yapıldıktan sonra kan şekerim. 40 çıktı 30 A kadar düşüyor doktor komaya girebileceğimi söyledi
Zaten son on gündür anladım ben bişeyler olduğunu çünkü bir stres hali bar bende sürekli tatlı isteği ve sürekli açlık
Geldim kaptanım çok şükür sen nasılsın oğluşun nasıl oldu sen nasıl oldun? Adamlar geldimi bugün?@sevimlicadi0 geldin mi guzelim, nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?