bende yeniyim burda ikinci haftam bana boyle yapmisdilar :) canlar simariyor insan ))))Hoşbuldumm bende memnun oldum :) ne güzel herkes teker teker hoşluyo beni çok hoşuma gitti :))
Canım %70 %80 kakaolu çikolatalar var onlardan 1 küçük kare 2 günde bir yiyebilirsin:)2 gun dur acaip sekilde caim tatli istiyor bilmemki neden ?
disimi sikiyorum yemiyorum ama disim kirilacak galiba)))
ne yorucu bir gun:)Sabah 6 da filan uyandım:) Biraz ders çalıştım okul zamanına kadar:) Okula gittiğimde o dersten o derse...Beynim çatlamışşOkuldan akşam 6 da geldim. sonra öğrencim geldi biraz lys çalıştırdım:) Egzersizi pek yapamadım ya
derece geliyor heralde amaninnnn:)
o ne adim oyleeeee, vay vay vay :)Asyaca kuzum bugünkü egzersizden anca 100 defa yapabildim Spor yapmaya vaktim kalmadı anca gelebildim. Ama adımım muhteşem bugün ilk defa bu kadar fazla yürüdüm diyebilirim.20324 adım olmuş:) Yeşil çayıda içiyorum şu an
biz oglanla tekrar tuvalet egitimine basladik canim, dedim evin zaten kanalizasyonu patlamis, bir de oglan kirletse ne yazar:)Bitanem sen neler yaptın bugün nasılsın
Olur mu öyle şey herkes kendini problemlerini yazıryor burda nasıl burda bir aileyiz diyorsak senin problemlerin bizide ilgilendirir belki bişey yapamayız ama en azından dua ederizArkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
Bir kedi gordum galiba :)Aramıza hoşgeldinn :) İsmim Fatime, 21 yaşındayım, kilo verme yolunda yuvarlanıyorum
Yok yok demediii sana öyle gelmiştirrrr
kiz olurmu oyle sey asil sen helal et kendi adima konusuyom :)))Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
Hatta yolu uzattım kuzum 1 durak önden indim:)o ne adim oyleeeee, vay vay vay :)
hoşbuldum büşra ne güzel genceciksin : )) inşallah hep birlikte :)Hoşgeldin ben Büşra, 18 yaşında ve öğrenciyim. İnşaallah en kısa zamanda iatediğin kilona ulaşırsın
canım çok çok geçmiş olsun. İlaç felan kulanıyor musun? Bunun bir şekilde önüne geçemezmisin yada şöyle sorayım şekrinin yükselmemesi için yapabileceğin birşey yok mu?
Geldim kaptanım çok şükür sen nasılsın oğluşun nasıl oldu sen nasıl oldun? Adamlar geldimi bugün?
2 paketmi dedin ???Canım %70 %80 kakaolu çikolatalar var onlardan 1 küçük kare 2 günde bir yiyebilirsin:)
sen bizim kiymetlimizsin, aklim sende, insallah bu geceyi rahat gecirirsin.Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
ay evet şımarasım geldide geri yolladımbende yeniyim burda ikinci haftam bana boyle yapmisdilar :) canlar simariyor insan ))))
benimki geldi geri yollayamadim acidim aldim besledim buyutuyom )))ay evet şımarasım geldide geri yolladım
çok besleme sonra benim gibi olmasınbenimki geldi geri yollayamadim acidim aldim besledim buyutuyom )))
Evet grubun en kücüğü benim. Enerjinizi yükseltmeye geldim@CheGuevera xanim biz bugunler icin variz hersey hallolur tatlim hersey insanlar icin sinavlar hastaliklar malsef rabbim hafif atlatmayi nasip etsin
Dahlia_ kizzzzz senin adin fatime mi ayy cok guzelmiss :) fatima degilmiydi yanlismi yazildi canm . fatima anamizin adi super:) onun imanina sahip olmayi nasip eder insallah rabbm canm sana
@sevimlicadi0 canm sen minnakmisin yaww :) bayilirim genclere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?