Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne yorucu bir gun:)
sende ari gibisin masallah canim:)

derece geliyor heralde amaninnnn:)

o ne adim oyleeeee, vay vay vay :)

Bitanem sen neler yaptın bugün nasılsın
biz oglanla tekrar tuvalet egitimine basladik canim, dedim evin zaten kanalizasyonu patlamis, bir de oglan kirletse ne yazar:)
ikimizde daha iyiyiz cok sukur.
kanalizasyonculari sabahtan beri 3 kez aradik hala gelen giden yok

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
Olur mu öyle şey herkes kendini problemlerini yazıryor burda nasıl burda bir aileyiz diyorsak senin problemlerin bizide ilgilendirir belki bişey yapamayız ama en azından dua ederiz

hoşbuldum büşra ne güzel genceciksin : )) inşallah hep birlikte :)

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum kendi sıkıntılarımla meşgul ettim sizleri lütfen hakkınızı helal edin olur mu
sen bizim kiymetlimizsin, aklim sende, insallah bu geceyi rahat gecirirsin.
fazla spor yapmak yok artik sana, benim esekligin hastaligini evvelden arastirmadim
sen gidip dinlensene canim, yarinda sabahtan hemen git doktoraaa lutfen...

Gelelim bugün menüsüne siz şimdi dün biz okadar yazdık zaman ayırdık ama bu kız yine kendi bildiğini okumuş diye düşünebilirsiniz menüm iyi değil biliyorum ama hiç aç değildim bütün gün zar zor yedim şimdide bir açlık kırizi bastırdı ama bu saaten sonre yemek felan yok hepsi pis refikten dolayı bi geleydide kurtulsaydım
Sabah: 1 küçük muz
Ara: ev yapımı müsli
Öğlen: çerez ve light soğuk latte
İkindi: peynirli, sucuklu omlet
Akşam: sadece 2-3 çatal tavuklu salata
Spor: 1 saat fitness bide o 25 squat hareketi (dünki ve gecen hafta ki cezamı unuttum yarın unutmazsam yapacam)

@CheGuevera xanim biz bugunler icin variz hersey hallolur tatlim hersey insanlar icin sinavlar hastaliklar malsef rabbim hafif atlatmayi nasip etsin
Dahlia_ kizzzzz senin adin fatime mi ayy cok guzelmiss :) fatima degilmiydi yanlismi yazildi canm . fatima anamizin adi super:) onun imanina sahip olmayi nasip eder insallah rabbm canm sana
@sevimlicadi0 canm sen minnakmisin yaww :) bayilirim genclere

Menum
Sabah
1 kk peynir
salatalık
biber
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
Ara yok
Öğle
tarhana çorbası
1 dilim ekmek
yoğurt
garnitürlü yemek
Ara
2 kuru kayısı
Akşam
1 dilim ekmek
bezelye yemeği
yoğurt
tarhana çorbası
Su 2 litre
yeşilçay 2 fincan
Adım 20324

Evet grubun en kücüğü benim. Enerjinizi yükseltmeye geldim dicemde ben daha kendi enerjimi yükseltemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…