Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladim canim cerezi azaltirsan daha cok gider kilolar:)

edsofi yok diye uykun geldi tabi:)
var mi askerinden haber?

yeter canim:)

hosgeldin canim:)

Mervem nasil oldu aslan parcasi?
Mesaj yerine ulaşmıştır kaptanım. Bugünde senin sayende bir çok yanlışı öğrendim. Artık dahada çabuk gidecek bu kilolar

anladim canim cerezi azaltirsan daha cok gider kilolar:)

edsofi yok diye uykun geldi tabi:)
var mi askerinden haber?

yeter canim:)

hosgeldin canim:)

Mervem nasil oldu aslan parcasi?

Gitti edsofimmmm
Hep gelir bu saatlerde zatenn, ama gel uyumak istesemm yok mümkün değil uyuyamamm :))
İyiymişş çok şükür, bugün konuşacaktık olmadı, yarın belkii :)

canim bir spor duzeni olustursak sana.
Hergun yuruyus yapsan ya da evde yapilabilecek kolay egzersizlerden.
Sporsuz kilo vermek zorlasir.
Birde menulerinde az da olsa kacamaklar oluyor bir kac gundur.
Bunlari haftaici hic yapmayip, haftasonu 1 ya da 2 kez kendine odul olarak yesen daha guzel olur canim..

Bildirimleri dahi göremiyorum
Menümü yazayım
Kahvaltı yok malum aç gittim hastaneye
Öğlen Kk süzme peynir bir açma
Tulum peyniri Marol bolca ve çay
Ara sütlü kahve
Türk kahvesi
Akşam bir tane ıspanaklı börek ayran
200 egzersiz den Asyaca
8000 adım
Bol su
Bol bol ilaç
Hapçı oldum
Günlük atmam gereken tablet
12 tane çünkü

Canim gelkis gecmis olsun pandaya kuzeninin bebegi omurlu olsun. Dikkat et kendine merve cok yogunsun yorgunluktan hasta dusersin bak bi de. Beslenmene dikkat et. Ben pharmaton aliyodum yazin dayanamiyodum artik kosturmacaya

canim iyi ol da, haplari icersin gider :)

Canım yaa o kadar hap nasıl içilirrr

Geçmişi okuyamadım anlamadım ne oluyor sayfalar arası geçiş yapamıyorum kızlar
Allah Allah bende gayet duzgun aciliyor sayfalar, bilgisayari kapat ac bir daha, ya da telini guzelim.

Mesaj yerine ulaşmıştır kaptanım. Bugünde senin sayende bir çok yanlışı öğrendim. Artık dahada çabuk gidecek bu kilolar
estagfirullah gidecek kilolar, sonra hepimizin yuzu gulecek canim:)

Gitti edsofimmmm
Hep gelir bu saatlerde zatenn, ama gel uyumak istesemm yok mümkün değil uyuyamamm :))
İyiymişş çok şükür, bugün konuşacaktık olmadı, yarın belkii :)
hadi insallah yarina kavusursunuz askerinle telefonda canim:)

Kızlar lifli gıdalar için yazdıklarınızı okudum alıntı yapmıştım ki hepsi silindi yanlışlıkla bir arkadas neden soruyorsun demişti, lifli gıdalar dediğin gibi bağırsakları çalıştırıyor tok tutuyor kilo vermede gerekli o yüzden merak ettim Yawrukush gönderdiğin linke bakıyorum şimdi teşekkürler , menümü yazayım. ..

Canım yaa o kadar hap nasıl içilirrr
Hemde Nasıl içiliyor bi görsen bak biri sabah aç karnına mide için üç tanesi öğünlerden önce şişkinlik olmasın diye. Kullandığım diyabet ilacından kaynaklı
6 tanesi ikişer ikişer yemeklerden sonra
İki tane si diyabet için
Ha unuttum iki tane de antidepresan Kaç oldu ya

Haklısın kaptanım, ikinci haftamda saçmalamaya başladım.
Kaçamaksız yapmaya gayret edeceğim bundan sonra.
Aslında iki gündür yapamıyorum spor, yapıyordum da iki gündür gezmekten eliptik bisikletim var evde yarım saat kırk dk yapıp egzersiz yapmaya çalışıyorum.
Eliptik bisiklet hakkında ne düşünüyorsun?

hoşbuldum canım ay ne değişik ilk defa bi kaptan yardımcısıyla tanışıyorum :) ay senin pandan mı var

Allah sabr versin abla
ben hastalandigim zaman bir ilac icmeye useniyorum sen o kadar ilaci iciyorsun helal sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…