afiyet olsun kuzum:)Bi süt ısıtım bari kızlar
Allah kabul etsin canim )) darisi benim basima :)Ben daha yapmadım, yedim yediklerimi bekliyorum yerlerini bulsunlar da ben de kalkayımm
Mesaj yerine ulaşmıştır kaptanım.anladim canim cerezi azaltirsan daha cok gider kilolar:)
edsofi yok diye uykun geldi tabi:)
var mi askerinden haber?
yeter canim:)
hosgeldin canim:)
Mervem nasil oldu aslan parcasi?
anladim canim cerezi azaltirsan daha cok gider kilolar:)
edsofi yok diye uykun geldi tabi:)
var mi askerinden haber?
yeter canim:)
hosgeldin canim:)
Mervem nasil oldu aslan parcasi?
canim bir spor duzeni olustursak sana.Bugün menüm kızlar
Sabah:
1 elma
öğle:
5 kaşık pilav, 3 kaşık barbunya,2 kaşık kereviz salatası,5 kaşık bamya
ara öğün:
4 dilim karpuz
akşam:
1 kocaman kase diyet gevrek, 4 patates kızartması
su yarım litre, spor yok
Saçma sapan bir menü oldu farkındayımAma ben hep böle karman çorman yiyorum ya bunu düzeltmeliyimmm
Allah kabul etsin canim )) darisi benim basima :)
Canim gelkis gecmis olsun pandaya kuzeninin bebegi omurlu olsun. Dikkat et kendine merve cok yogunsun yorgunluktan hasta dusersin bak bi de. Beslenmene dikkat et. Ben pharmaton aliyodum yazin dayanamiyodum artik kosturmacayaKızlarr ölüyorum yorgunluktan11 saat derse girdim sonra kuzenim doğurdu onun yanına gittim sonra pandam taburcu oldu onun yanına gittim şuan yeni eve geldim vee ölmüş durumdayım
Batman mı ilgil alanım :)) canım başta hoşgeldin ben buralar aktif olamıyorum :) adım merve 23 yaşındayım kaptan yardımcısıyım :))
canim iyi ol da, haplari icersin gider :)Bildirimleri dahi göremiyorum
Menümü yazayım
Kahvaltı yok malum aç gittim hastaneye
Öğlen Kk süzme peynir bir açma
Tulum peyniri Marol bolca ve çay
Ara sütlü kahve
Türk kahvesi
Akşam bir tane ıspanaklı börek ayran
200 egzersiz denAsyaca
8000 adım
Bol su
Bol bol ilaç
Hapçı oldum
Günlük atmam gereken tablet
12 tane çünkü
Bildirimleri dahi göremiyorum
Menümü yazayım
Kahvaltı yok malum aç gittim hastaneye
Öğlen Kk süzme peynir bir açma
Tulum peyniri Marol bolca ve çay
Ara sütlü kahve
Türk kahvesi
Akşam bir tane ıspanaklı börek ayran
200 egzersiz denAsyaca
8000 adım
Bol su
Bol bol ilaç
Hapçı oldum
Günlük atmam gereken tablet
12 tane çünkü
Allah Allah bende gayet duzgun aciliyor sayfalar, bilgisayari kapat ac bir daha, ya da telini guzelim.Geçmişi okuyamadım anlamadım ne oluyor sayfalar arası geçiş yapamıyorum kızlar
estagfirullah gidecek kilolar, sonra hepimizin yuzu gulecek canim:)Mesaj yerine ulaşmıştır kaptanım.Bugünde senin sayende bir çok yanlışı öğrendim. Artık dahada çabuk gidecek bu kilolar
hadi insallah yarina kavusursunuz askerinle telefonda canim:)Gitti edsofimmmm
Hep gelir bu saatlerde zatenn, ama gel uyumak istesemm yok mümkün değil uyuyamamm :))
İyiymişş çok şükür, bugün konuşacaktık olmadı, yarın belkii :)
Allah Allah bende gayet duzgun aciliyor sayfalar, bilgisayari kapat ac bir daha, ya da telini guzelim.
estagfirullah gidecek kilolar, sonra hepimizin yuzu gulecek canim:)
hadi insallah yarina kavusursunuz askerinle telefonda canim:)
Hemde Nasıl içiliyor bi görsen bak biri sabah aç karnına mide için üç tanesi öğünlerden önce şişkinlik olmasın diye. Kullandığım diyabet ilacından kaynaklıCanım yaa o kadar hap nasıl içilirrr
canim bir spor duzeni olustursak sana.
Hergun yuruyus yapsan ya da evde yapilabilecek kolay egzersizlerden.
Sporsuz kilo vermek zorlasir.
Birde menulerinde az da olsa kacamaklar oluyor bir kac gundur.
Bunlari haftaici hic yapmayip, haftasonu 1 ya da 2 kez kendine odul olarak yesen daha guzel olur canim..
hoşbuldum canım ay ne değişik ilk defa bi kaptan yardımcısıyla tanışıyorum :) ay senin pandan mı varKızlarr ölüyorum yorgunluktan11 saat derse girdim sonra kuzenim doğurdu onun yanına gittim sonra pandam taburcu oldu onun yanına gittim şuan yeni eve geldim vee ölmüş durumdayım
Batman mı ilgil alanım :)) canım başta hoşgeldin ben buralar aktif olamıyorum :) adım merve 23 yaşındayım kaptan yardımcısıyım :))
Allah sabr versin ablaHemde Nasıl içiliyor bi görsen bak biri sabah aç karnına mide için üç tanesi öğünlerden önce şişkinlik olmasın diye. Kullandığım diyabet ilacından kaynaklı
6 tanesi ikişer ikişer yemeklerden sonra
İki tane si diyabet için
Ha unuttum iki tane de antidepresan Kaç oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?