Hemde Nasıl içiliyor bi görsen bak biri sabah aç karnına mide için üç tanesi öğünlerden önce şişkinlik olmasın diye. Kullandığım diyabet ilacından kaynaklı
6 tanesi ikişer ikişer yemeklerden sonra
İki tane si diyabet için
Ha unuttum iki tane de antidepresan Kaç oldu ya
Şifa bul da derya napcaksin almaya mecbur olmasan vermezdi ki dr. Bir an once normale donsun sekerin insulin direncin.Bildirimleri dahi göremiyorum
Menümü yazayım
Kahvaltı yok malum aç gittim hastaneye
Öğlen Kk süzme peynir bir açma
Tulum peyniri Marol bolca ve çay
Ara sütlü kahve
Türk kahvesi
Akşam bir tane ıspanaklı börek ayran
200 egzersiz denAsyaca
8000 adım
Bol su
Bol bol ilaç
Hapçı oldum
Günlük atmam gereken tablet
12 tane çünkü
çook geçmiş olsun bende günde 3 ilaç kullanıyorum antidepresan bir tane vitamin birde arada metbolizma içiçn ilaç içiyorum günde 2 kereHemde Nasıl içiliyor bi görsen bak biri sabah aç karnına mide için üç tanesi öğünlerden önce şişkinlik olmasın diye. Kullandığım diyabet ilacından kaynaklı
İki tane si diyabet için
Sayfalar deli etti beni. Kaptanım ne oldu ters bişey var ama okuyamıuorım ki ofbakalim canim avukat aricaz, hayirlisi.
biz ev sahibinin nosunu vs bilmiyoruz bizim emlakcimiz onun emlakcisina ulasiyor ancak.
karsi tarafin emlakcisina bu durumlari soyledik, emlakcida kadina ulasti (eski ev sahibi), benim hic bir bilgim yok, sattigimda boyle problemler yoktu demis...
Kendi kendimden alıntı yapayım bariSayfalar deli etti beni. Kaptanım ne oldu ters bişey var ama okuyamıuorım ki of
rica ederim canim, aradigin sorularin cevabi o sayfada:)Kızlar lifli gıdalar için yazdıklarınızı okudum alıntı yapmıştım ki hepsi silindi yanlışlıklabir arkadas neden soruyorsun demişti, lifli gıdalar dediğin gibi bağırsakları çalıştırıyor tok tutuyor kilo vermede gerekli o yüzden merak ettim Yawrukush gönderdiğin linke bakıyorum şimdi teşekkürler , menümü yazayım. ..
ah guzelim iyiles, ilacsiz gunlere de merhaba diyecegiz.Hemde Nasıl içiliyor bi görsen bak biri sabah aç karnına mide için üç tanesi öğünlerden önce şişkinlik olmasın diye. Kullandığım diyabet ilacından kaynaklı
İki tane si diyabet için
bugun cok az yemissin canim.Kahvalti- kk peynir,1 dilim kepekli ekmek
Öğle - 2 domates 2 yumurtali menemen 2 dilim kepekli ekmek
Ara - 1 elma
Aksam - salata
İlaveten
2.5 su
2 bardak yesil çay
1 bardak maden suyu
5 kayisi kurusu
5 hurma
10000 adim
1000 bugun egzersizi
100 squat
Asyaca
eliptik bisikletin varsa baska egzersize ihtiyacin yok canim, hergun yarim saat kullansan yeter.Haklısın kaptanım, ikinci haftamda saçmalamaya başladım.
Kaçamaksız yapmaya gayret edeceğim bundan sonra.
Aslında iki gündür yapamıyorum spor, yapıyordum da iki gündür gezmekteneliptik bisikletim var evde yarım saat kırk dk yapıp egzersiz yapmaya çalışıyorum.
Eliptik bisiklet hakkında ne düşünüyorsun?
Menüye ek bolca salata yeşillik var
+ 2 bardak yeşil çay
+2 bardak karışık bitki çayı
Spor karın ve bel bölgesine yoğunlaştım , daha çok oradan vermek istiyorum bugünü egzersize vaktim yetmedi 1 saat spordaym ceza almam dimi Kaptanim
Akşam yemeğindeki patlıcan kebabı ndan 1 kucuk aldım sadece tadımlık göz hakkı
Eki Görüntüle 1813338 Eki Görüntüle 1813339 Eki Görüntüle 1813340
ceza yok canim, gayet guzel, afiyet olsun:)Menum
Sabah
1 kk peynir,2 dilim ekmek,salatalık,biber
şekersiz çay,1 haş. yumurta,tahinli pekmez 2 çay kaşığı kadar
Ara
1 adet elma
Öğle
çorba,mevsim salata,tavuk roti,1 dilim ekmek
Ara
2 adet kuru kayısı
Akşam
tarhana çorbası,sulu yemek
ekmek yok
Ara
süt
Su 1.5 litre
2 bardak yeşil çay
7654 adım
tamam canim, cok canin isterse yogurdun icine sevdigin meylerden kendin katip hazirla:)Yawrukush yarın daha iyi olacak emin ol bi daha almıycam meyveli yoğurt falan =)
ters bisey yok kuzum, site bazen boyle sorun yaratabiliyor.Sayfalar deli etti beni. Kaptanım ne oldu ters bişey var ama okuyamıuorım ki of
hoşbuldum canım ay ne değişik ilk defa bi kaptan yardımcısıyla tanışıyorum :) ay senin pandan mı var
Yawrukush um 32 km bisiklet yapildi sonra bisikletten atıldım esim tarafindan kosudan geldi sogumadan bincekmis beni atti gicik. Simdi dambillodan yapcam 1 kiloluk yeter de mi
kiz kahvaltida nasil yedin o biberleri:)
meksika biberi onlar:)
ama bende bayilirim..
guzel degil mi egzersizimiz:)Ayyy ne zormuş kim kolay demişti bu hareketeçok erken konuşmuş, ama kaptanım çok güzel bir hareketmiş ben çok beğendim biseplerim trisplerim omuzların küreklerimin arası çoştu yeminlen..
Enişteye baksen
Yok yaw kahvaltıda yemedimdeliyim ama o kadar değil.. Öğlen yedim..
ehehehPanda dediği yeğeni canım onun :)
Ayyy ne zormuş kim kolay demişti bu hareketeçok erken konuşmuş, ama kaptanım çok güzel bir hareketmiş ben çok beğendim biseplerim trisplerim omuzların küreklerimin arası çoştu yeminlen..
Enişteye baksen
Yok yaw kahvaltıda yemedimdeliyim ama o kadar değil.. Öğlen yedim..
Leblebi yemeyi düşünüyorum yada dediğin gibi kendi meyveli yoğurdumu yapacam :)rica ederim canim, aradigin sorularin cevabi o sayfada:)
ah guzelim iyiles, ilacsiz gunlere de merhaba diyecegiz.
Allah sifa versin canim..
bugun cok az yemissin canim.
eliptik bisikletin varsa baska egzersize ihtiyacin yok canim, hergun yarim saat kullansan yeter.
Hadi yarin basla olur mu:)
ceza yok canim, gayet guzel, afiyet olsun:)
tamam canim, cok canin isterse yogurdun icine sevdigin meylerden kendin katip hazirla:)
ters bisey yok kuzum, site bazen boyle sorun yaratabiliyor.
bir kapat ac tel yada pingisayarini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?