Yok ben senden dolayı dedim fıstık içirica ederim canim, aradigin sorularin cevabi o sayfada:)
ah guzelim iyiles, ilacsiz gunlere de merhaba diyecegiz.
Allah sifa versin canim..
bugun cok az yemissin canim.
eliptik bisikletin varsa baska egzersize ihtiyacin yok canim, hergun yarim saat kullansan yeter.
Hadi yarin basla olur mu:)
ceza yok canim, gayet guzel, afiyet olsun:)
tamam canim, cok canin isterse yogurdun icine sevdigin meylerden kendin katip hazirla:)
ters bisey yok kuzum, site bazen boyle sorun yaratabiliyor.
bir kapat ac tel yada pingisayarini:))
rica ederim canim, aradigin sorularin cevabi o sayfada:)
eliptik bisikletin varsa baska egzersize ihtiyacin yok canim, hergun yarim saat kullansan yeter.
tamam canim, cok canin isterse yogurdun icine sevdigin meylerden kendin katip hazirla:)
tamam canim cok guzel fikir, leblebide 1 avuc yeter fazlasini yeme guzelim:)Leblebi yemeyi düşünüyorum yada dediğin gibi kendi meyveli yoğurdumu yapacam :)
arada yogurtda yedim ama yazmayi unutmusum :) evet bu gun yogundum boyle gecti ama iyiyim ac degilimrica ederim canim, aradigin sorularin cevabi o sayfada:)
Evet öyle görecem aynen beni sıkıntıya sokmayın bak dert yok yasaklıyorum hepinize :)Kizlar iyi geceler.Derya_idil yarinki sorun konunu merakla bekliyorum:)) saka saka valla hic sorun yarattigin yok bize burda icinizi dokemiceksek derdimizi paylasmicaksak nerde yapcaz. Demek biz iki sorun paylassak sen basina dert mi gorcen bizi hiii:)))
tamamdırtamam canim cok guzel fikir, leblebide 1 avuc yeter fazlasini yeme guzelim:)
Yoğurt dedin de aklıma geldi doktor bugün bana hergün en az bir kase yoğurt tüket dedi mutlakaarada yogurtda yedim ama yazmayi unutmusum :) evet bu gun yogundum boyle gecti ama iyiyim ac degilim
haklsın yedikçe yiyesim geldi aslında açta değildim.. sadece beni biliyosun normalde çok az yiyorum şok diyet olmasın istedim bu sefer :/LunaDaisies canim ben de bir ara meyveli yoğurt yiyordum ama inan onlar sağlıklı değil bu tür yiyeceklerin içerisine bağımlılık yapan maddelerden ekliyorlar daha çok satış yapabilmek için, yedikçe yiyor insan
Bende istiyorum meraktan çatladımAy ne sayfası ben Nasıl kaçırdımbana da gönderin lütfen..
rica ederim canim:)Yawrukush çok teşekkürler :) verdiğin link çok işime yaradı aradığım tüm soruların cevapları var
+ cezam olmadığına sevindim :))
bizim evle ilgili problemimiz bitmez gulumYok ben senden dolayı dedim fıstık içi
Ev ile ilgili bir probleminiz var galiba
buyur canim ben paylasmistim:)Ay ne sayfası ben Nasıl kaçırdımbana da gönderin lütfen..
ben hergun tukettiyom gel beraber yiyelim hemde evde yapiyoz kendimizzzYoğurt dedin de aklıma geldi doktor bugün bana hergün en az bir kase yoğurt tüket dedi mutlaka
Senden bıkılır mı ya Allah aşkınarica ederim canim:)
bizim evle ilgili problemimiz bitmez gulum
biri bitiyor oburu basliyor
kiz bende hergun dert yaniyorum bir Allahin kuluda biktik senden demedi, buyuk ergenim benim
buyur canim ben paylasmistim:)
http://iyigelenyiyecekler.com/lifli-yiyecekler-nelerdir/
tamam canim:)arada yogurtda yedim ama yazmayi unutmusum :) evet bu gun yogundum boyle gecti ama iyiyim ac degilim
bugun gene 4 yumurtayla kalmis:)LunaDaisies canim ben de bir ara meyveli yoğurt yiyordum ama inan onlar sağlıklı değil bu tür yiyeceklerin içerisine bağımlılık yapan maddelerden ekliyorlar daha çok satış yapabilmek için, yedikçe yiyor insan
edsofi 4 yumurta mı yedin
buyur guzelim lifli gidalar...Bende istiyorum meraktan çatladım
Lifli gıdalar sayfası,Ay ne sayfası ben Nasıl kaçırdımbana da gönderin lütfen..
Evet canim ben de ondan korkuyorum çok az yiyorsun sen an dikkat et çabuk kilo veriim diye az yemek yersen diyeti kısa zamanda bozma eğilimine girersin herşeyden az az ye sekerden uzak dur yavaş yavaş başla birden kesme , gunde 400 kalorilik listeni biliyorum ben seninhaklsın yedikçe yiyesim geldi aslında açta değildim.. sadece beni biliyosun normalde çok az yiyorum şok diyet olmasın istedim bu sefer :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?