Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok ben senden dolayı dedim fıstık içi
Ev ile ilgili bir probleminiz var galiba

Ay ne sayfası ben Nasıl kaçırdım bana da gönderin lütfen..

arada yogurtda yedim ama yazmayi unutmusum :) evet bu gun yogundum boyle gecti ama iyiyim ac degilim

Evet öyle görecem aynen beni sıkıntıya sokmayın bak dert yok yasaklıyorum hepinize :)

haklsın yedikçe yiyesim geldi aslında açta değildim.. sadece beni biliyosun normalde çok az yiyorum şok diyet olmasın istedim bu sefer :/

Yawrukush çok teşekkürler :) verdiğin link çok işime yaradı aradığım tüm soruların cevapları var
+ cezam olmadığına sevindim :))
rica ederim canim:)

Yok ben senden dolayı dedim fıstık içi
Ev ile ilgili bir probleminiz var galiba
bizim evle ilgili problemimiz bitmez gulum
biri bitiyor oburu basliyor
kiz bende hergun dert yaniyorum bir Allahin kuluda biktik senden demedi, buyuk ergenim benim

buyur canim ben paylasmistim:)
http://iyigelenyiyecekler.com/lifli-yiyecekler-nelerdir/

arada yogurtda yedim ama yazmayi unutmusum :) evet bu gun yogundum boyle gecti ama iyiyim ac degilim
tamam canim:)

bugun gene 4 yumurtayla kalmis:)
dun 5 yumurta, 1 de tum tavuk yemisti arkadasimiz:))

Bende istiyorum meraktan çatladım
buyur guzelim lifli gidalar...
http://iyigelenyiyecekler.com/lifli-yiyecekler-nelerdir/

Lifli gıdalar sayfası, Yawrukush sağolsun gönderdi link atacaktım ki atmış :))

haklsın yedikçe yiyesim geldi aslında açta değildim.. sadece beni biliyosun normalde çok az yiyorum şok diyet olmasın istedim bu sefer :/
Evet canim ben de ondan korkuyorum çok az yiyorsun sen an dikkat et çabuk kilo veriim diye az yemek yersen diyeti kısa zamanda bozma eğilimine girersin herşeyden az az ye sekerden uzak dur yavaş yavaş başla birden kesme , gunde 400 kalorilik listeni biliyorum ben senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…