Cigerim benim ya ben burdayimGitti edsofimmmm
Hep gelir bu saatlerde zatenn, ama gel uyumak istesemm yok mümkün değil uyuyamamm :))
İyiymişş çok şükür, bugün konuşacaktık olmadı, yarın belkii :)
bu soruyu bir de esime sormak lazim:)))Senden bıkılır mı ya Allah aşkına
ehehe ablam cok hossun:)Ben bugün kü hareketi yapmadım hiçAsyaca
cok iyi yapmissin afiyet olsun:)Ayyy unuttum ben bugün ceviz yedim öğlen ya Nasıl unuttum ki onu 7-8 tane ceviz hemde
misafirleri var kuzum:)Asyaca nerde iki gözümün bebeee
haklısın canım bu sefer sağlıklı verecem kilolarımı kendime işkence yapmayacam merak etmeLifli gıdalar sayfası,Yawrukush sağolsun gönderdi link atacaktım ki atmış :))
Evet canim ben de ondan korkuyorum çok az yiyorsun sen an dikkat et çabuk kilo veriim diye az yemek yersen diyeti kısa zamanda bozma eğilimine girersin herşeyden az az ye sekerden uzak dur yavaş yavaş başla birden kesme , gunde 400 kalorilik listeni biliyorum ben senin
İşte dürüstlük örneği arkadaşım benimBen bugün kü hareketi yapmadım hiçAsyaca
DLunaDaisies canim ben de bir ara meyveli yoğurt yiyordum ama inan onlar sağlıklı değil bu tür yiyeceklerin içerisine bağımlılık yapan maddelerden ekliyorlar daha çok satış yapabilmek için, yedikçe yiyor insan
edsofi 4 yumurta mı yedin
Anam daha gitmemişler mi yordular yavru ceylanımımisafirleri var kuzum:)
Allahım kızın karnında kümes oluştu yemin ederim ya buraya gel de sana köy yumurtası yedireyim5 canim
D
Bana neden oburmusum gibi davraniyorsunuztamam canim:)
bugun gene 4 yumurtayla kalmis:)
dun 5 yumurta, 1 de tum tavuk yemisti arkadasimiz:))
buyur guzelim lifli gidalar...
http://iyigelenyiyecekler.com/lifli-yiyecekler-nelerdir/
Ayyy vallahami cift sarili cok severim yaaa varmiAllahım kızın karnında kümes oluştu yemin ederim ya buraya gel de sana köy yumurtası yedireyim
Köy tavuğu da var
LunaDaisies canim ben de bir ara meyveli yoğurt yiyordum ama inan onlar sağlıklı değil bu tür yiyeceklerin içerisine bağımlılık yapan maddelerden ekliyorlar daha çok satış yapabilmek için, yedikçe yiyor insan
edsofi 4 yumurta mı yedin
İşkence yaptık ta be oldu bir ver üç al oldu ondan sonra dünya hastalık sen 4. Takıma sıkı sıkı bağlan kız bunlar benim kolastrolü bile düşürdü ya fena bunlar fena tuttuklarını koparırlarhaklısın canım bu sefer sağlıklı verecem kilolarımı kendime işkence yapmayacam merak etme
İyi geceler :)Iyi geceler herkese yorgunum cikiyom hadi bana gule gule :)
Sağol kuzum amin inşallah sizin banyo wc ne oldu kuzumhadi gozunuzaydin Mervem, evinde toparlar pasam..
Allah bir daha gostermesin..
Amin bitanemm:)Gözünüz aydın canım. Rabbim birdaha hastanelere düşürmesin
Sağol canım :)afiyet olsun kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?