Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En çirkini Nena diyorsun ha, bizi de sıralasana canımın içi

Canim gelkis gecmis olsun pandaya kuzeninin bebegi omurlu olsun. Dikkat et kendine merve cok yogunsun yorgunluktan hasta dusersin bak bi de. Beslenmene dikkat et. Ben pharmaton aliyodum yazin dayanamiyodum artik kosturmacaya
Sağol ablacım aminn ablişim. Vallaha yemek yemek istemiyorum midem almıyor abla ya aslında bugün öğlen eve geçerim şunu yaparım diyordum ama kuzenim doğum yapınca herşey alt üst oldu başka yerde yiyince doyduğumu anlamıyorum onun için yemedim öyle fazla bişi ah öyle şeyleri nasıl tüketcem bilmiyorum ki abla doktor gözetiminde yazdırsam olur mu:)

tutucam bırakmayacam bu takımı sizde beni bırakmayın :)) dinleyecem zaten beni uyarın diye buraya katıldım :) sizinle gidecek bu kilolarım eski halime dönecemmmm
belkide en çirkini benimdirr

hoşbuldum canım ay ne değişik ilk defa bi kaptan yardımcısıyla tanışıyorum :) ay senin pandan mı var
:)) kız takımın kaptan yardımcısı kaptanımız yawrukush kaptan yarımcılar ebrulim asyaca ve ben canısı benim yiğenime panda diyorumda kuzum:)

O vitaminler iştah açar sesi eczacı bana ay duyar duymaz Nasıl bıraktım elimden tek hamle ile
Sende çok yoruldun kuzum benim boncuk gözlü

Tebrikler kızlar hepimiz olala tarafından ezilmiş bulunuyoruz

Ayyy koptummm bunaaa
Inan sesli guldummmm

Ne Mutlu bana

he abla bulasiklari yikadim yatdim yere utu yaptim yatdim yere yemekden once yatdim yere yemekten sonra yatdim yere 1000 oldu :))))

Tebrik ederim Can'ım süpersin yarın hastaneye gitte kollarını alçıya alsınlar bari

:)) kız takımın kaptan yardımcısı kaptanımız yawrukush kaptan yarımcılar ebrulim asyaca ve ben canısı benim yiğenime panda diyorumda kuzum:)
Bende kaptanların arkadaşı ilk defa bir kaptan arkadaşıyım diye kabaran biriylede karşılaştın bilmem ne kadar farkındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…