Obur değil de bir oturmaya bir tavuğu Nasıl yedin hala anlamış değilimBana neden oburmusum gibi davraniyorsunuz
Teşekkür ederim kuzumceza yok canim, gayet guzel, afiyet olsun:)
En çirkini Nena diyorsun ha, bizi de sıralasana canımın içiİşkence yaptık ta be oldu bir ver üç al oldu ondan sonra dünya hastalık sen 4. Takıma sıkı sıkı bağlan kız bunlar benim kolastrolü bile düşürdü ya fena bunlar fena tuttuklarını koparırlar
Eleştirilere açık olacan (şahsım adına hiç sevmem eleştirilmeyi çok mükemmelim ya benondan )
Dediklerini dinleyecen yanlış bişey demezler
Ay birde çok tatlı bunlar kız 3en çirkini @melinda23
Sağol ablacım aminn ablişim. Vallaha yemek yemek istemiyorum midem almıyor abla yaCanim gelkis gecmis olsun pandaya kuzeninin bebegi omurlu olsun. Dikkat et kendine merve cok yogunsun yorgunluktan hasta dusersin bak bi de. Beslenmene dikkat et. Ben pharmaton aliyodum yazin dayanamiyodum artik kosturmacaya
Ayyy koptummm bunaaaZaman'la sen de alışırsın canım bak biz alıştık.
he abla bulasiklari yikadim yatdim yere utu yaptim yatdim yere yemekden once yatdim yere yemekten sonra yatdim yere 1000 oldu :))))
tutucam bırakmayacam bu takımı sizde beni bırakmayın :)) dinleyecem zaten beni uyarın diye buraya katıldım :) sizinle gidecek bu kilolarım eski halime dönecemmmmİşkence yaptık ta be oldu bir ver üç al oldu ondan sonra dünya hastalık sen 4. Takıma sıkı sıkı bağlan kız bunlar benim kolastrolü bile düşürdü ya fena bunlar fena tuttuklarını koparırlar
Eleştirilere açık olacan (şahsım adına hiç sevmem eleştirilmeyi çok mükemmelim ya benondan )
Dediklerini dinleyecen yanlış bişey demezler
Ay birde çok tatlı bunlar kız 3en çirkini @melinda23
Yok sadece @melinda23 çirkin hepimiz çok güzeliz o çirkin tek çirkin oEn çirkini Nena diyorsun ha, bizi de sıralasana canımın içi
Ayağa kalk kız yeterhe abla bulasiklari yikadim yatdim yere utu yaptim yatdim yere yemekden once yatdim yere yemekten sonra yatdim yere 1000 oldu :))))
:)) kız takımın kaptan yardımcısı kaptanımız yawrukush kaptan yarımcılar ebrulim asyaca ve ben canısıhoşbuldum canım ay ne değişik ilk defa bi kaptan yardımcısıyla tanışıyorum :) ay senin pandan mı var
butun gun yerlerde surundumAyağa kalk kız yeter
O vitaminler iştah açar sesi eczacı bana ay duyar duymaz Nasıl bıraktım elimden tek hamle ileSağol ablacım aminn ablişim. Vallaha yemek yemek istemiyorum midem almıyor abla yaaslında bugün öğlen eve geçerim şunu yaparım diyordum ama kuzenim doğum yapınca herşey alt üst oldu başka yerde yiyince doyduğumu anlamıyorum onun için yemedim öyle fazla bişi ah öyle şeyleri nasıl tüketcem bilmiyorum ki abla doktor gözetiminde yazdırsam olur mu:)
SALI GUNU EGZERSIZ YARISMAMIZA KATILAN GUZELLER VE EGZERSIZLERI
Derya_idil 200 adet
haeshin 210 adet
LunaDaisies 50 adet
edsofi 100 adet
O Ollalla 1000 adet
tiffany20 235 adet
Harpy 300 adet
Dahlia_ 220 adet
Ayyy koptummm bunaaa
Inan sesli guldummmm
he abla bulasiklari yikadim yatdim yere utu yaptim yatdim yere yemekden once yatdim yere yemekten sonra yatdim yere 1000 oldu :))))
Bende kaptanların arkadaşı ilk defa bir kaptan arkadaşıyım diye kabaran biriylede karşılaştın bilmem ne kadar farkındasın:)) kız takımın kaptan yardımcısı kaptanımız yawrukush kaptan yarımcılar ebrulim asyaca ve ben canısıbenim yiğenime panda diyorumda kuzum:)
Ne kadar rezilim :)SALI GUNU EGZERSIZ YARISMAMIZA KATILAN GUZELLER VE EGZERSIZLERI
Derya_idil 200 adet
haeshin 210 adet
LunaDaisies 50 adet
edsofi 100 adet
O Ollalla 1000 adet
tiffany20 235 adet
Harpy 300 adet
Dahlia_ 220 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?