- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Yorma kendini de bize biz burda hazırlarız sunumuIsyan ediyorum
Okuldan geliyorum cocuklarin sutleri pijamalari uyutuyorum
Bir geliyorum 25 sayfa simdi tek tek okuyayimmi spormu yapayimmmm
Gidecemmmm pasif gruplaraaaa
Bu nedirr yahuuu
24 saat bana yetmiyorrrrrrrr
Daha sunum hazirligi yapicammm
Yawrukush kaptanıö yarın bu egzersizlerden sonra normal kalan tek yer memeler onlar için bir egzersiz Verde orada pert olsun
Senmi yapmican bizde yedikkkk
@melinda23 çok sevimli olabilir gözleri çok güzel olabilir saç rengi çok yakışmış olabilirSekerim smdi ne desem bilemedimaonra nena bana sariyor beni karistirmayin bu ise nena pataklar beni barby gibi kiza nasil yakistirio bole bi kelimei anlamiorum zaten haksizlik yapiyor derya
zla yemeyin bak kilo alirsiniz mazaallahSenmi yapmican bizde yedikkkk
Ahh kuzumm vallaha banada yetmiyor 24 saat :))Isyan ediyorum
Okuldan geliyorum cocuklarin sutleri pijamalari uyutuyorum
Bir geliyorum 25 sayfa simdi tek tek okuyayimmi spormu yapayimmmm
Gidecemmmm pasif gruplaraaaa
Bu nedirr yahuuu
24 saat bana yetmiyorrrrrrrr
Daha sunum hazirligi yapicammm
@melinda23 çok sevimli olabilir gözleri çok güzel olabilir saç rengi çok yakışmış olabilir
Çok sempatik olabilir bir Boşnak böreği olabilir
Çok güzel gülüyor olabilir
Ama çirkin
Toparlanın artık yaYarın napcaz acaba, nede rezil olucam onu öğrenmek istiyorum
Aman kilo deme :) allah koruaunfa
zla yemeyin bak kilo alirsiniz mazaallah
NenA sabaha beni vurur kesin
Türkçe olması gerçekten çok iyi olduCARSAMBA GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Canlarin bu haftanin son yarisma egzersizi.Persembe gunu dinlenecegimizi ve bugunki egzersizinde fazla yorucu olmadigini dusunerek, dizleri karina cekme egzersiziyle karsinizdayim
Bacak ve kalca kaslarimizi calistirmanin yaninda enfes bir kardiyo egzersizi de yapmis olacagiz(biliyorum yarin yine beni sevgiyle anacaksiniz)
Ilk kez turkce bir gorsel bulabildim suan cok mesudum
Her bir bacagimizi karnimiza cektigimizde 1 adet olarak sayacagiz.
DIPNOT:Litfeeeeen tum citir takimimizdan ,haftanin son egzersizine tam katilim bekliyorum.O agriyan, sizlayan kaslarinizi sever, sizleri operim guzeller
Ooo supermisCARSAMBA GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Canlarin bu haftanin son yarisma egzersizi.Persembe gunu dinlenecegimizi ve bugunki egzersizinde fazla yorucu olmadigini dusunerek, dizleri karina cekme egzersiziyle karsinizdayim
Bacak ve kalca kaslarimizi calistirmanin yaninda enfes bir kardiyo egzersizi de yapmis olacagiz(biliyorum yarin yine beni sevgiyle anacaksiniz)
Ilk kez turkce bir gorsel bulabildim suan cok mesudum
Her bir bacagimizi karnimiza cektigimizde 1 adet olarak sayacagiz.
DIPNOT:Litfeeeeen tum citir takimimizdan ,haftanin son egzersizine tam katilim bekliyorum.O agriyan, sizlayan kaslarinizi sever, sizleri operim guzeller
Bence 5000 yap kesemden mi gidiyor sanki
Ben benim ikizleri koli bandıyla bantlayacamOoo supermisbi yaparim ya rin bi yaparim bizim ikizlere takke gene hoplicak ziplicak
Özgem Kıyamam kuzum ya ben öyle grip gibi bi şey sandım hastaydik deyince. İki canlı halinle enfeksiyon kaptin bi de. O evi size satan bilmiyormuymus bu problemi tam dayakliklar ya.ah gulum ev dizmek zor degil zatende kolilerin %90nini dizdim.
Ama ilkin boru patlagi vardi evde onunla ugrastik kac gun tamir oldu.
sonra kanalizasyon sorunu cikti ortaya, kanalizasyon tikanmis butun pislikler duslara, kuvetlere doldu
Oglan enfeksiyon kapti, ondan bana bulasti:))
Esimin izin gununde de bir sey degismiyor gulum o oglani oyaliyor, yine isleri ben hallediyorum:)
evde internet yok mu kuzum?
Ne zaman yenisi yuklenecek?
olur canim, hatta sen uyu, ruyanda yap egzersizleri onuda sayariz:))
Mavisim analı babalı büyüsün bebiş; )Kızlarr ölüyorum yorgunluktan11 saat derse girdim sonra kuzenim doğurdu onun yanına gittim sonra pandam taburcu oldu onun yanına gittim şuan yeni eve geldim vee ölmüş durumdayım
Batman mı ilgil alanım :)) canım başta hoşgeldin ben buralar aktif olamıyorum :) adım merve 23 yaşındayım kaptan yardımcısıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?