Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Isyan ediyorum
Okuldan geliyorum cocuklarin sutleri pijamalari uyutuyorum
Bir geliyorum 25 sayfa simdi tek tek okuyayimmi spormu yapayimmmm
Gidecemmmm pasif gruplaraaaa
Bu nedirr yahuuu
24 saat bana yetmiyorrrrrrrr
Daha sunum hazirligi yapicammm
Yorma kendini de bize biz burda hazırlarız sunumu

Sekerim smdi ne desem bilemedim aonra nena bana sariyor beni karistirmayin bu ise nena pataklar beni barby gibi kiza nasil yakistirio bole bi kelimei anlamiorum zaten haksizlik yapiyor derya
@melinda23 çok sevimli olabilir gözleri çok güzel olabilir saç rengi çok yakışmış olabilir
Çok sempatik olabilir bir Boşnak böreği olabilir
Çok güzel gülüyor olabilir
Ama çirkin

Isyan ediyorum
Okuldan geliyorum cocuklarin sutleri pijamalari uyutuyorum
Bir geliyorum 25 sayfa simdi tek tek okuyayimmi spormu yapayimmmm
Gidecemmmm pasif gruplaraaaa
Bu nedirr yahuuu
24 saat bana yetmiyorrrrrrrr
Daha sunum hazirligi yapicammm
Ahh kuzumm vallaha banada yetmiyor 24 saat :))

CARSAMBA GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ

Canlarim bu haftanin son yarisma egzersizi.Persembe gunu dinlenecegimizi ve bugunki egzersizinde fazla yorucu olmadigini dusunerek, dizleri karina cekme egzersiziyle karsinizdayim
Bacak ve kalca kaslarimizi calistirmanin yaninda enfes bir kardiyo egzersizi de yapmis olacagiz (biliyorum yarin yine beni sevgiyle anacaksiniz)
Ilk kez turkce bir gorsel bulabildim suan cok mesudum
Her bir bacagimizi karnimiza cektigimizde 1 adet olarak sayacagiz.

DIPNOT:Litfeeeeen tum citir takimimizdan ,haftanin son egzersizine tam katilim bekliyorum.O agriyan, sizlayan kaslarinizi sever, sizleri operim guzeller

Türkçe olması gerçekten çok iyi oldu
Daha da kolaylaştırıyor egzersiz tebrik ediyorum

Ooo supermis bi yaparim ya rin bi yaparim bizim ikizlere takke gene hoplicak ziplicak

Özgem Kıyamam kuzum ya ben öyle grip gibi bi şey sandım hastaydik deyince. İki canlı halinle enfeksiyon kaptin bi de. O evi size satan bilmiyormuymus bu problemi tam dayakliklar ya.
Mavisim analı babalı büyüsün bebiş; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…