- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
olur mu guzelim obur kim sen kim:)Bana neden oburmusum gibi davraniyorsunuz
iyi geceler canim..Iyi geceler herkese yorgunum cikiyom hadi bana gule gule :)
idareten tamir edildi kuzum, kuzeninin bebegi de hayirli olsun,saglikla buyutsunler insallah..Sağol kuzum amin inşallah sizin banyo wc ne oldu kuzum
Amin bitanemm:)
Sağol canım :)
:))Ayağa kalk kız yeter
cok sukur canim cok sevindim:)Yok canim yapamadim
Bugun hastanedeydim derse zor yetistim
Kadin doguma kontrolum vardi surekli refikten dolayiiii
Cok sukur birseyim yokmus
isyan etme guzelim, etme bir tanem:)Isyan ediyorum
Okuldan geliyorum cocuklarin sutleri pijamalari uyutuyorum
Bir geliyorum 25 sayfa simdi tek tek okuyayimmi spormu yapayimmmm
Gidecemmmm pasif gruplaraaaa
Bu nedirr yahuuu
24 saat bana yetmiyorrrrrrrr
Daha sunum hazirligi yapicammm
yap guzelim, yar canimin ici neden yapmiyosun:)
canim yarin ki egzersizimizle sizin memeler Turkiyeden ucusa gececek bende onlari Nasadan karsilicimmmm :)Yawrukush kaptanıö yarın bu egzersizlerden sonra normal kalan tek yer memeler onlar için bir egzersiz Verde orada pert olsun
deme boyle seyler, sonra hic canimiz cekmiyor ki :)Ahh ben kaçar fıstıklı yaş pastalarım burma kadayıflarım hepnizden birer ıssırık aldın ve tüm tatlı isteğim kaçmış şekilde yatacağımiyi geceler
yapalim mi arap kizi yapalim mi vayyy ,senin icin 15 sene yatalim mi vayyyy:)
rica ederiz efenim:))Türkçe olması gerçekten çok iyi oldu
Daha da kolaylaştırıyor egzersiz tebrik ediyorum
Yerim seni yaaaaa cok tatlisin kaptanimmmmolur mu guzelim obur kim sen kim:)
iyi geceler canim..
idareten tamir edildi kuzum, kuzeninin bebegi de hayirli olsun,saglikla buyutsunler insallah..
sende dikkat et kendine bir tanem cok cok yogunsun..
:))
cok sukur canim cok sevindim:)
isyan etme guzelim, etme bir tanem:)
sen git sporunu yap bilmiyor musun bizim kizlari ceneleri dusuk:)
ben soyliyim sanaedsofi yumurtalari yedi, Derya_idil haplarini yuttu, O Ollalla bugunde 1. oldu, Mavibocuk yegeni taburcu oldu, Harpy aci biber yedi ogle yemeginde, @sevimlicadi0 bugunden tezi yok cerezi birakti , haeshin esiyle piskileti paylasamadi, mugehatun karpuzlari, patatesleri hupletti, bnnu takima adapte oldu, Dahlia_ iftarini yapti, tiffany20 bugun 3. oldu, zey zey 5 km yurudu, ben hala kanalizasyonla ugrasiyorum bir tanem:))
canim yarin ki egzersizimizle sizin memeler Turkiyeden ucusa gececek bende onlari Nasadan karsilicimmmm :)
deme boyle seyler, sonra hic canimiz cekmiyor ki :)
rica ederiz efenim:))
Toparlanın artık ya
Aaaaaa
Birde gülüyor ya Hahahahaha ay komik ama
CARSAMBA GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Canlarim bu haftanin son yarisma egzersizi.Persembe gunu dinlenecegimizi ve bugunki egzersizinde fazla yorucu olmadigini dusunerek, dizleri karina cekme egzersiziyle karsinizdayim
Bacak ve kalca kaslarimizi calistirmanin yaninda enfes bir kardiyo egzersizi de yapmis olacagiz(biliyorum yarin yine beni sevgiyle anacaksiniz)
Ilk kez turkce bir gorsel bulabildim suan cok mesudum
Her bir bacagimizi karnimiza cektigimizde 1 adet olarak sayacagiz.
DIPNOT:Litfeeeeen tum citir takimimizdan ,haftanin son egzersizine tam katilim bekliyorum.O agriyan, sizlayan kaslarinizi sever, sizleri operim guzeller
Ahh ben kaçar fıstıklı yaş pastalarım burma kadayıflarım hepnizden birer ıssırık aldın ve tüm tatlı isteğim kaçmış şekilde yatacağımiyi geceler
İyi gecelerBen kaçar dünya güzelleri sizleri seviyorumAsyaca Seni de seviyorum @melinda23 öpüyorum Gül yanaklarından
takke sart:)Ooo supermisbi yaparim ya rin bi yaparim bizim ikizlere takke gene hoplicak ziplicak
dehsetengiz bir fikir:))Ben benim ikizleri koli bandıyla bantlayacam
bilmez olur muSibelim bile bile satti..Özgem Kıyamam kuzum ya ben öyle grip gibi bi şey sandım hastaydik deyince. İki canlı halinle enfeksiyon kaptin bi de. O evi size satan bilmiyormuymus bu problemi tam dayakliklar ya.
Mavisim analı babalı büyüsün bebiş; )
iyi geceler canim:)Ben kaçar dünya güzelleri sizleri seviyorumAsyaca Seni de seviyorum @melinda23 öpüyorum Gül yanaklarından
aa spor neden yok guzelim, o kadar gecmiside ozetledim sana:)Sabah
1kayisi
1yumurta
Peynir roka zeytin
Ogle
1kase cilek
1tabak yogurtlu kabak yemegi
15.30
4kofte
Salata
1kase corba
Okula gittim herkes yemek yiyordu
1lokma lahmacun
1bardak ayran
Su 2lt belki fazla
Spor yok
Yesilcay 2kupa
Hani böyle bir lokma ile sınırlı olunca bir lahmacunu bir lokmada yutabilecek kapasite var bende sonuçta bir lokmaSabah
1kayisi
1yumurta
Peynir roka zeytin
Ogle
1kase cilek
1tabak yogurtlu kabak yemegi
15.30
4kofte
Salata
1kase corba
Okula gittim herkes yemek yiyordu
1lokma lahmacun
1bardak ayran
Su 2lt belki fazla
Spor yok
Yesilcay 2kupa
iyi hadi olsun beeeee :))Yerim seni yaaaaa cok tatlisin kaptanimmmm
Bugun dinlenmem olsun muuuuu :)
olur mu guzelim obur kim sen kim:)
iyi geceler canim..
idareten tamir edildi kuzum, kuzeninin bebegi de hayirli olsun,saglikla buyutsunler insallah..
sende dikkat et kendine bir tanem cok cok yogunsun..
:))
cok sukur canim cok sevindim:)
isyan etme guzelim, etme bir tanem:)
sen git sporunu yap bilmiyor musun bizim kizlari ceneleri dusuk:)
ben soyliyim sanaedsofi yumurtalari yedi, Derya_idil haplarini yuttu, O Ollalla bugunde 1. oldu, Mavibocuk yegeni taburcu oldu, Harpy aci biber yedi ogle yemeginde, @sevimlicadi0 bugunden tezi yok cerezi birakti , haeshin esiyle piskileti paylasamadi, mugehatun karpuzlari, patatesleri hupletti, bnnu takima adapte oldu, Dahlia_ iftarini yapti, tiffany20 bugun 3. oldu, zey zey 5 km yurudu, ben hala kanalizasyonla ugrasiyorum bir tanem:))
canim yarin ki egzersizimizle sizin memeler Turkiyeden ucusa gececek bende onlari Nasadan karsilicimmmm :)
deme boyle seyler, sonra hic canimiz cekmiyor ki :)
rica ederiz efenim:))
senin ihtiyacin mi var bir tanem, sen bana ozet gececek durumdasin :))Özge yaa o yaptığın kısa anlatımdan ben de istiyorummmm süpermişşşşş
Gerçi günün 20 saati burdayımm
senin ihtiyacin mi var bir tanem, sen bana ozet gececek durumdasin :))
Canlarim hepinize iyi uykular, Allah rahatlik versin
Saat 4 olmus daha yemegimi yapmadim
Hoop ben kactim yemek hazirligina, optum guzeller
Aynı bennnnHani böyle bir lokma ile sınırlı olunca bir lahmacunu bir lokmada yutabilecek kapasite var bende sonuçta bir lokma
Yok canim yaaaHani böyle bir lokma ile sınırlı olunca bir lahmacunu bir lokmada yutabilecek kapasite var bende sonuçta bir lokma
Hahayttttiyi hadi olsun beeeee :))
Ya cok harikasiniz kizlarAynı bennnn
Ya cok harikasiniz kizlar
Iyiki gelmisim heeee
Hepinizde muthis bir mizahhhhh
Cok seviyorum sizleri ulennnn
Hayırlı geceler güzeller:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?