Kullanıcı Adı :happy_moon
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oğlum 5 yaş ve 2 aylık :)
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :1.52
Kilonuz:57.2
Hedef kilonuz :49
Kilo alma hikayenizoğum :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiç bir kıyafetim olmuyor doğum nedeni ile.Kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum
Teşekkür ederimHoşgeldinnnnn
Çok teşekkür ederim hem emzirip hem Zayıflayacağım inşallah önerilerini yönlendirmelerinizi tavsiyeleri bekliyorummaaaa dünde ben yeni üye oldum..kritirlerimiz tutuyor canım..seninle çok güzel vakit geçireceğiz ama az ve sık yiyerek
Tekrar hosgeldin canim, insallah en kisa zamanda fazlaliklarindan kurtulursun :)Kullanıcı Adı :happy_moon
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 oğlum 5 yaş ve 2 aylık :)
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :1.52
Kilonuz:57.2
Hedef kilonuz :49
Kilo alma hikayenizoğum :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiç bir kıyafetim olmuyor doğum nedeni ile.Kendimi bu kiloda mutlu hissetmiyorum
Ay bu yumurtalar cok seker :)))Seni hamileyken düşünemiyorum canımm, şimdi 1 tavuk 5 yumurta yiyenn hamileyken ne kadar yiyordun acabaBak bunlar sabah kahvaltıdan önce seni gören yumurtalarr yumurta canavarımm benimmmm
Eki Görüntüle 1814281
Bunlar yetmezmiş gibi halsizlik, sürekli uyuma isteğii, yoruldum valla
yaw ben şimdi cezalımıyım anlamadım]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - - CheGuevera ODUL 50JJ - melinda23 ODUL 100JJ 50M 100IA 10DK Y 50JJ MUAF - - abesle_istigal ODUL DINLENME - sevimlicadi0 100IA 50IA - LunaDaisies - - - - 100IA 50JJ - mart09 - - - - - - keping - - - - - - edsofi ODUL 100JJ - ddanes 50M 100JJ 5DK Y 50IA 50M 50JJ 100IA - - AKovser 100IA MUAF 50JJ - zey zey 50JJ - - mugehatun 75JJ 100IA 50M 100JJ 50DK 50IA 50M - kitabi 50M 50IA - - - Asyaca ODUL - tiffany20 ODUL - Ollalla ODUL 100IA - gogo2405 50M 75IA 150 DK 50M - bnnu DINLENME 100IA - Mavibocuk - haeshin ODUL 10DK Y 150DK - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
Tekrar hosgeldin canim, insallah en kisa zamanda fazlaliklarindan kurtulursun :)
Ay bu yumurtalar cok seker :)))
Ohooo o dolapta asili olan pantolonlarin ne ki, gidip yenisini alacaksin onlar bile bol gelecek insallaaaaaaaahhhTeşekkürler kaptan en kısa zamanda pantolonlarıma kavuşmak istiyorum EBrulim
sağol ablacımmAfiyet olsun gulum:)
Ama yazik, insan kiyamaz bunu yemeyeBence deee :)) amaedsofi şeker falan anlamıyorr, hepsini yer bunlarınn
Kızlar şimdi bu akşamdan başlıyorum değil mi gün içinde ne yazdığımı yarında kilomumu yazıcam. Bugun ilk gün sabah başladım düzenli sağlıklı beslenme vs :))
azınızdan ballar akıyoooooo :)Ohooo o dolapta asili olan pantolonlarin ne ki, gidip yenisini alacaksin onlar bile bol gelecek insallaaaaaaaahhh
Teşekkürler kaptan en kısa zamanda pantolonlarıma kavuşmak istiyorum EBrulim
Ama yazik, insan kiyamaz bunu yemeye
Süper tamam hepsini yazıcam bir yanlış bişey varsa yönlendirme yapılıyor mu?Canım gün içinde ne yedin, ne kadar su içtin, ne kadar spor yaptın hepsini akşam yazacaksın.. Yarın sabah da kilonu yazarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?